Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1495
  • 1496
  • 1497
  • 1498
  • 1499
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29921 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 May 2013 - 09:08 PM

Off,maii Zuzule',imi pare rau :( lasa ca vb. lui Scarlett (pe care tu o urasti :71: )Tomorrow is another day

Fisier atasat  post-11411-1356192515.gif (713.15K)
Number of downloads: 0

Daca nu incearca cu ''bibbidi-bobbidi-boo'' :lol:

Am incercat doar sa te fac sa zambesti,normal :hug: :-*

Haii ca maine o sa-ti iasa totul bine! :thumleft:

Besc' :love3:

#29922 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 May 2013 - 09:20 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 03 May 2013 - 01:04 PM, a spus:

E foarte buna :hug: Noi exportam masiv in Belgia, la rude.Ei o servesc de obicei cu foie gras sau pentru dulciuri fine :lol:

Intr-adevar e foarte buna. Insa dupa mine nu merge cu foie gras (am gustat-o in seara asta cu foie gras, ca o pacatoasa ce sunt :71: ).
Dulceata e prea puternica, acopera gustul foie gras-ului.
Am gustat apoi din nou cu dulceata de smochine, ca sa ma re conving si am avut confirmarea ca pentru foie gras cea mai potrivita dulceata e cea de smochine.
Asta de trandafiri intr-adevar e foarte buna, dar curge nenica de numa'. In plus, imediat ce am gustat-o mi s-a dus pe unde nu trebuia ca am inceput sa tusesc de mi-au iesit ochii afara. Dupa mine e acidul ala citric pe care-l are i compozitie, nu stiu ce sa zic. Dar la fiecare imbucatura trebuia sa stau atenta sa nu ma inec.
Ori de-o fi sa ma gandesc in termeni religiosi, poate am facut un pacat ca am gustat :thumleft: . Am facut si eu o legatura, trandafirii au spini, azi e vinerea mare, etc. Bat campii :love3: ?

#29923 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 03 May 2013 - 09:35 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 May 2013 - 09:20 PM, a spus:

Vezi postareaboabe de cafea, la 03 May 2013 - 01:04 PM, a spus:

E foarte buna :71: Noi exportam masiv in Belgia, la rude.Ei o servesc de obicei cu foie gras sau pentru dulciuri fine :-*

Intr-adevar e foarte buna. Insa dupa mine nu merge cu foie gras (am gustat-o in seara asta cu foie gras, ca o pacatoasa ce sunt :( ).
Dulceata e prea puternica, acopera gustul foie gras-ului.
Am gustat apoi din nou cu dulceata de smochine, ca sa ma re conving si am avut confirmarea ca pentru foie gras cea mai potrivita dulceata e cea de smochine.
Asta de trandafiri intr-adevar e foarte buna, dar curge nenica de numa'. In plus, imediat ce am gustat-o mi s-a dus pe unde nu trebuia ca am inceput sa tusesc de mi-au iesit ochii afara. Dupa mine e acidul ala citric pe care-l are i compozitie, nu stiu ce sa zic. Dar la fiecare imbucatura trebuia sa stau atenta sa nu ma inec.
Ori de-o fi sa ma gandesc in termeni religiosi, poate am facut un pacat ca am gustat :thumleft: . Am facut si eu o legatura, trandafirii au spini, azi e vinerea mare, etc. Bat campii :hug: ?

Any, nu stiu ce sa zic...Astia ai mei sunt innebuniti dupa combinatie dar stii si tu ca nu putem pune in discutie gusturile :love3:
Stai linistita-eu am luat o gura de lapte batut fara sa-mi dau seama. Pur si simplu imi era mintea in alta parte. Nu l-am inghitit dar m-am simtit vinovata.
Oricum cred ca mi-am facut pacate la posta pt ca am gandit tare urat despre tantile care se hlizeau si nu mi-au dat pachetul de iepuras! :lol:

#29924 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2013 - 10:05 PM

Draga Anutz' eu ca o mare necunoscatoare ',care iestem', :-* stiu (din batrani),ca daca ai gustat in post ,fara sa ai stiinta,sau fara intentie,abea apoi ti-ai dat seama nu-i pacat..eu asa stiu!
La pateu' cela gras :lol: daca nu ti-a placut cu dulceata de trandafiri,poate o sa-ti placa cu dulceata de ceapa,avea aura parca una faina la concurs,zic si eu ca sa ma aflu-n treaba ca de mancat nu am mancat in viata mea :thumleft:
Apoi iar s-o citez pe bunica mea,din ciclu' amintiri din copilarie,mi-a dat dulceata de trandafiri si nu mi-a placut :hug: (mie-mi placea numa' de capsuni :love3: ) si mi-a spus vb. ei :'' ce stie tzaganu' ci-i shofranu'?! '' :( atunci nu am inteles ce vrea sa spuna :71:

#29925 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 03 May 2013 - 10:14 PM

Dragele mele dragi, eu am gustat cu buna stiinta, n-am postit postul asta deloc.

Bobita, dulceata e foarte buna, are o culoare extraordinar, petalele se simt ca lumea adica sunt in cantitate mare. Chiar o sa mai cumpar sa mai impart pe la unu' pe la altul sa ma laud si eu cu ce dulceata buna se face in Ro :thumleft: .
Geany, foie gras-ul asta e un pateu mai fin asa si eu l-a descoperit de curand, in sensul ca abia acum se gaseste si la mine-n sat. Asa ca din cand in cand iau.

#29926 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2013 - 10:23 PM

Anutz' daca tot ai spus ca dulceata de trandafiri curge de numa' ,oare nu s-o mai inchega daca o tzii la frigi',la rece?! :thumleft: asta daca o vrei putin mai legata bineinteles! :love3:

#29927 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 03 May 2013 - 10:27 PM

Vezi postareaGeany, la 03 May 2013 - 09:08 PM, a spus:

Off,maii Zuzule',imi pare rau Imagine postata lasa ca vb. lui Scarlett (pe care tu o urasti Imagine postata )Tomorrow is another day

Daca nu incearca cu ''bibbidi-bobbidi-boo'' Imagine postata

Am incercat doar sa te fac sa zambesti,normal Imagine postata Imagine postata

Haii ca maine o sa-ti iasa totul bine! Imagine postata

Besc' Imagine postata

Gresit, Gianny!N-o urasc! Ba chiar deloc, dar nu ti se potrivea tie ca avatar!
Cat despre bagheta magica...tre' sa-l mituiesc pe Bub, nu? Ca poate vine el si face-o vraja si-mi merge si mie mai bine!
Fug la nani! va pup la gramada!Spor maine!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#29928 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 03 May 2013 - 10:29 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 May 2013 - 10:14 PM, a spus:

Dragele mele dragi, eu am gustat cu buna stiinta, n-am postit postul asta deloc.

Bobita, dulceata e foarte buna, are o culoare extraordinar, petalele se simt ca lumea adica sunt in cantitate mare. Chiar o sa mai cumpar sa mai impart pe la unu' pe la altul sa ma laud si eu cu ce dulceata buna se face in Ro :lol: .
Geany, foie gras-ul asta e un pateu mai fin asa si eu l-a descoperit de curand, in sensul ca abia acum se gaseste si la mine-n sat. Asa ca din cand in cand iau.

:thumleft: Eu am mai facut un fel de tort din clatite cu el :hug: A iesit minunat!
Geany, sa stii ca-i tare bun foie gras cu gemul de ceapa! Am gustat si in combinatia asta. A fost bun si cu peltea de merisoare :love3:

#29929 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 03 May 2013 - 10:35 PM

Fetelor, mi-au iesit cele mai urate oua din istorie. Crapate (3 din 12 sunt OK), toate culorile curcubeului -indeosebi nuante de kaki (sa nu zic cacaniu!). Nu-i de ras dar m-a bufnit un hohot nervos cand le-am vazut ca dupa seceta sau lovite de cutremur! :love3: Poate face bunica din alea vopsite cu foi de ceapa si frunze. Anul viitor nu mai fac vopsite cu altceva decat foi de ceapa si numai oua de tara. Astea de azi au fost poroase si urate :thumleft:
Una peste alta, sunt harnica pupa-m-as! Sarmale si drob de la mama, oua crapate si vopsite cu piciorul, jumate din salata boeuf gata. Curatenia este pe terminate (noroc ca am zugravit si-i totul nou!) :hug:

#29930 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2013 - 11:01 PM

Vezi postareazoazorel, la 03 May 2013 - 10:27 PM, a spus:

Gresit, Gianny!N-o urasc! Ba chiar deloc, dar nu ti se potrivea tie ca avatar!
Cat despre bagheta magica...tre' sa-l mituiesc pe Bub, nu? Ca poate vine el si face-o vraja si-mi merge si mie mai bine!
Fug la nani! va pup la gramada!Spor maine!

:love3: sigur va iesi totul f. bine si gustos pana la urma ,somn pufos,trebuie sa o shterg si eu :thumleft:

#29931 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 May 2013 - 11:03 PM

Vezi postareaMutti, la 03 May 2013 - 09:50 AM, a spus:

Zerda, da' ce faci tu , mama , asa de dis de morning treaza?

Raspuns, cum unii au copii altii au pisici! care de la caldura se caftesc! cu zgomot!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29932 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2013 - 11:04 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 03 May 2013 - 10:29 PM, a spus:

Geany, sa stii ca-i tare bun foie gras cu gemul de ceapa! Am gustat si in combinatia asta. A fost bun si cu peltea de merisoare :hug:

Cred ca acum mi-ar place mult ,in trecut cand am avut ocazia sa gust asa delicatese nu-mi placeau deloc :love3: ,acum ador combinatiile dulce- acrisor,dulce-sarat, etc,ai mei in schimb nu-mi impartasesc aceste gusturi :thumleft:

#29933 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 May 2013 - 11:08 PM

Incepeti sa ma stresati cu ourile crapacite' :thumleft: maine la mama prevad un fiasco',ca acolo va avea loc marele eveniment Fisier atasat  42.gif (2.12K)
Acestea fiind spuse,va urez somnic usor toturor! :love3:

#29934 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 May 2013 - 11:23 PM

Somn usor fetelor! Din urbea obiectivului turistic moatza va anunt ca azi am muncit mult si tare! Am mancat 3 sarmale in foi de stevie, am rontzait babic specific zonei, am inghitit totul cu cateva beri.
Am plecat la terasa, pe drum mi-am luat sandale de piele culoarea gris perle=asa scria, asa am scris.
De la atata scandal cu micii, la terasa am luat 3 mici gigant 100 grame bucata pe care i-am impartit cu omul in total sa tot fi batut vreo 10 km prin urbea susnumita, afara frumos, castanii infloriti, catei mici, pisici mici, natura e in sarbatoare!

Pana acum expeditia pare ok, in ciuda reticentelor mele, bine, mie multa lume mi-a zis ca sunt pesimista!

Maine muncesc si mai abitir, fac o vizita protocolara si apoi tzust in Crang unde voi sili omul sa se urce intr-o barca! :thumleft:

Daca tot sunt musafir si nu e nevoie de ajutorul meu....... :love3:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29935 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 04 May 2013 - 07:33 AM

Brava Ioana; asa e cel mai bine, oleac de excursii, oleac de shopping...obiectivul Moatza a parasit urbea ?
Eu daca nu fac oua, am facut o poza la colectia de incondeiate, si m-am rusinat cat praf era pe acolo...asa ca am purces la
curatat recipientele si sters oole :love3:...de obicei fac asta afara in gradina, la soare...dar cum ploua si mai abitir zilele astea, si
soare nema, eu cu aparatul de luat tensiune 24h...am zis ca asa printre secventele tensionale sa fac macar de ochii soacrei ( care vine peste 10 zile s-o serbeze pe nepoata si cei 21 ani :thumleft: )....deci tataaaaaaaaaaaaaaaaaa...printre ele se vede si cel de la Bia/aka iepurila rila(poza 3)

Fisiere atasate

#29936 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 May 2013 - 07:51 AM

Buna dimi'!

Ce oua frumoase Stelutzo! :love3:

Gata fug la pasca! :thumleft:

#29937 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 04 May 2013 - 11:05 AM

OOOOOO, ce de oo! Si ce frumoase sunt!
Raportez misiune indeplinita.Executat doua bucati Pasca fara aluat, marca Edith Francu (nu parasesc reteta asta pentru nimic in lume!) Iesit impecabil!
6 cosulete de ciocolata (traiasca DOAMNA Stellina) umplute cu mousse de fructe de padure si repetir la "amandina" (idem, DOAMNA Stellina, traiasca), la cererea jumatatii mele.
La cuptor e friptura, ciorba e pe foc, drobul la caldura cuptorului. Deci, sunt in grafic!
Soare, cald, frumos!Inca!

Iaca pasca:

Fisier atasat  IMG_0228.jpg (68.79K)
Restu-s la frigider.A doua e identica!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#29938 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 May 2013 - 11:35 AM

Bravo Zuzule'! :thumleft:
:hug: eram sigura ca azi iti iei revansa :love3:

#29939 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 May 2013 - 11:37 AM

Pasca mea e cu branza iute de oi cu stafide (cu branza dulce-mi face mama)

Fisier atasat  SAM_7464.JPG (57.5K)

:love3: ca de obicei ma chinuie ''talenturile'' :thumleft:

Fisier atasat  SAM_7465.JPG (62.57K)

#29940 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 04 May 2013 - 11:44 AM

Bravo Zoaza &Gianina.
Iaca m-am apucat sa framant si eu in avantul pascal :love3:...sa vedem ce-o iesi :hug:,...sper sa fie cozonaci :thumleft:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1495
  • 1496
  • 1497
  • 1498
  • 1499
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul