aura, la 07 May 2013 - 01:40 AM, a spus:
Dani, bine ai revenit, ma bucur ca ti-a priit vacanta. Portugalia e superba, iar mancarea a fost pentru mine o surpriza placuta, mi-a placut absolut tot deci te inteleg ca te-ai rasfatat. Astept si pozele!
Noua ne-a inflorit visinul, asta e prima floare aparuta, pozata azi-dimineata. Pana seara au mai aparut si altele, parca au explodat...
Adevarat a inviat!
Multumesc de primire, Aura! M-am rasfatat, ai inteles prea bine... in primul rand pentru ca eram foarte obosita, excesiv de stresata, am o perioada foarte, foarte, foarte dificila la serviciu... sunt la limita limitelor ... . Dar, vorba lui Boni sunt sigura ca perioada grea va trece si vor veni zile si mai bune pentru mine, cat si pentru fiecare care are nevoie!
Superb visinul.
Geany, la 07 May 2013 - 08:35 AM, a spus:
Multumesc scumpa mea
PS: A luat Buni masina de spalat recomandata de tine si Bea e incantata.
boni, la 07 May 2013 - 11:03 AM, a spus:
Am o perioadă mai grea, da' trece şi asta.
Vă îmbrăţişez încă o dată şi vă doresc multă sănătate şi zile bune
Pupam si imbratisam inapoi Boni, sa treca repede si cu bine perioada cea grea
2ut, la 07 May 2013 - 12:30 PM, a spus:
Sa-ti fie de bine vacanta si sa iti intri repede in ritm. Cred ca e superb sa schiezi pe soarele de la 1 mai, iar AquaDome si noua ne-a placut tare.
Si la mine aceeasi situatie: bagaje raspandite peste tot, tone de haine+incaltari de spalat, picea continua sa primeasca "iepurasi" de la toate neamurile + prieteni ... , onoram vizitele si ospaturile in toate partile familiei si prietenilor ... , nu am timp de ragazm deci zapaceala se tot strange prin casa ... Sarbatorile sunt frumoase
aura, la 07 May 2013 - 12:34 PM, a spus:
Prietena mea a plecat anul trecut cu copiii in vacanta in Paris. Fetita avea 2 ani, iar baiatul 8. Stia ca fata nu are cum sa inteleaga, dar spera sa ofere o amintire frumoasa baiatului. Ei bine, pe el l-a interesat doar disneyland si tot timpul cat a stat in oras intreba cand se intorc acasa.
Noi am luat-o pe Bea inca de cand avea 2 luni mereu, aproape peste tot, indiferent unde ne-au purtat pasii. De data aceasta, la 2 ani si 8 luni chiar nu era cazul cu 2 zboruri europene de 4h, alti 1.300 km/masina si vizitat obiective turistice in ritm alert, ar fi fost pentru ea, care isi doreste joaca-joaca si iar joaca doar un chin. Fiecare parinte face cum considera mai bine pentru copilul sau. Noi asa am cantarit inainte de a face confirmarile de calatorie si acum, cu experienta incheiata, putem confirma categoric ca am luat decizia corecta + inteleapta, pt copilul nostru (nu-s toti la fel si unora categoric nu le-ar prii statul pe la bunici, dar nu-i cazul copilei mele) mai ales pentru ea, astfel copilul a fost linistit si in programul sau, cu bunicii de ambele parti, plimbata, distrata, dusa la gradi, scoasa in parc la joaca, cu mesele si somnul la timp etc. Mai rau m-a detabilizat delegatia total neprevazuta picata ad hoc fix inainte de vacanta ... ca s-au legat intre ele si asa s-a cam lungit absenta noastra de langa ea.
Asta e, o sa treca perioada mea dificila si o sa vina si zile mai bune.
Pt Bea, pt ca am peste 100 zile calendaristice de concediu neefectuat, categoric vom programa o vacanta frumoasa, relaxanta, cu mare, nisip, galetusa - lopatica, potrivita varstei ei.
verber, la 07 May 2013 - 05:12 PM, a spus:
Multumesc, draga Carmen! ce faci? cum iti merge? cum e sanatatea? unde esti?
Foxy, bine ai venit si sa-ti fie de bine scurta vacanta. Copchilotul un scump cu personalitate puternica. Mai pune vreo doua poze cu cretul
stellina, merci mult de tot pt. rezumat

Ajutor