stella, la 10 May 2013 - 01:20 PM, a spus:
Ma gandeam eu ( de ruda cu Gianina=)) ) eventual data aviitoare sa coc oleaca *blatul* la cheesecake...
ca s-a umezit de la branza, dar gustul excelent in amestec cu semintele rumenite

apoi eu bufete de astea, pun totul pe mese, si fiecare se serveste cu ce pofteste...in general o masa cu reci si branzeturi, una cu deserturile , fructe etc si una cu gatitele calde...sau si mai buine le las pe aragaz

,doar ca bucataria mea e mica si e repede inghesuiala acolo.
Hi hi hi! ruda mea Stelin

ce fain pus totul asa pe masa sa ma pot eu servi cu ce-mi face cu ochianul' fara sa se uite nimeni shui la mine ca aia nu manac aia nu mananc

si daca e in bucatarie pe aragaz si mai pe gustul meu
Tare fain si inspirativ' avatarul tau
Cum ziceam ,eu rosii cu branza(ce pacat ca nu am inca busuioc proaspat,dar trag nadejde ca o sa am cat de curand

)
Am gasit ieri rosii atat de parfumate ,gustoase si dulci,ca azi am fost si am mai luat,mai rar gasesti asa pe la noi ,pana si vara in plin sezon in piata la tarani de multe ori sunt fara gust.
Astea chiar miros a rosie si sunt dulci,iacata-le
SAM_7577.JPG (39.77K)
Number of downloads: 0
SAM_7579.JPG (45.37K)
Va invit la o sealea'
SAM_7580.JPG (50.15K)
P.S Astaseara la ora 20 pe canal D in reluare ultimul serial din acest sezon Suleyman magnificul,am scris si la topicul dedicat dar reamintesc daca cineva nu a vazut ,mai are o sansa