Iaca ma prezint la raport!

Tocmai am halit de pranz si m-a troznit somnul regulamentar de dupa-masa.

Asa as mai dooooormiiiiiiii.... nu poci pentru ca sa va explic ce somn imi este. Da' va inchipuiti domniile dumneavoastra!

Asaaaaaa....... ieri am spalat putinica de la scarbi la 4 fara 10, am stat pe sub gardurile gradinitei pana a terminat copilotu' de mancat si de desenat o casa (pe care mi-a aratat-o si mi-a explicat ca nu terminata, trebuie sa faca si prelungirea acoperisului si-a casei, vederea nu era frontala, el vedea casa in 3D -
injiner il face ma-sa!

) apoi am spalat rapid putinica printre doar cativa stropi de ploaie (prin zona asta doar a picurat, n-a plouat torential) catre una bucata crasma, unde ne-am intalnit cu niste omuleti de gasca!

Pe cat era omuletu' de hmmmm.... impasibil pe drum , pe-atat de exuberant a devenit in doar cateva minute, dupa ce-a (re)vazut persoanele cu care am avut onoarea sa ne intalnim. Am petrecut cateva ore minunate, alaturi de oameni deosebiti, cu care imi face mereu placere sa ma reintalnesc si cu care sper sa ma pot vedea mai des!

Copilul n-a avut nevoie de meniu, ca sa stie ce vrea sa manance si sa bea, a zis din prima ca vrea pulpe de pui fripte-n tigaie cu cartofi pai. Neavand exact-exact comanda dumisale, a trebuit sa se multumeasca si cu pulpa de pui la gratar, alaturi de cartofi noi. Eh.... bun si-asa rau! Drept desert, a luat clatite franjurate, prea i-a facut musiu M pofta.... Intre noi fie vorba, bietul om (M) n-a prea avut sanse sa se sature cu minunatia de desert, ca a dat nevasta-sa atacu'....

Intr-un final, s-a dat stingerea, asa ca la 9 am ajuns acasa, la timp cat sa salut musafirii. Si sa le pun si cate ceva pe-un platou, sa nu cumva sa se bage-n pat cu burta goala.

Am facut ceva planuri pentru sfarsitul de saptamana, iar apoi am trecut la nani. Si normal ca dupa doar 6 ore de somn........ ma resimt.

Poze eu n-am facut ieri, ca numa' aparatu' mai lipsea sa-l car..... Da' poate oi face rost.
Acu' vreo ora a aparut si soarele, sa vedem cat o tine vremea buna.
Gata raportu', predau legatura!