Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1509
  • 1510
  • 1511
  • 1512
  • 1513
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#30201 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 May 2013 - 06:22 PM

Vezi postareaMaya, la 13 May 2013 - 05:09 PM, a spus:

Salutari la tot hanul! :P

Ioana, trecem iar la cizme :-* Si la noi 6-7 °C , iar ieri am primit o grindina de toata frumusetea! Asta-i... vremea :D

Dupa doua saptamîni cu mama, carnivora înraita, mi-am facut azi piata.
Singurele produse de origine animala au fost o bucata de Roquefort si Feta Bio :P , în rest doar legume si fructe!

Atasament legume (8).jpg

dada,la cisme.acu s-a incalzi sunt 11 grade :P
si eu am un carnivor inrait in casa.nu eram eu nici inainte carnivora ,da acum si mai putina carne mananc dupa ce o zi intreaga numai in miros de carne stau.daca ar fi peste n-ar fi problmea,da numai usoara nu-i bucataria bavareza =))

azi in meniu am avut si eu spargel verde ca asta a vrut soata.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#30202 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 May 2013 - 07:08 AM

'Neata!
Pun rapid masa, ca-s deja in intarziere, iar oamenii stau la usa.....

Fisier atasat  1.jpg (209.12K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (10.01K)

Fisier atasat  3.jpg (72.83K)

Fisier atasat  4.jpg (189.16K)

Fisier atasat  5.jpg (104.03K)

Fisier atasat  6.jpg (88.23K)

Fisier atasat  7.jpg (106.22K)

Pofta buna! Si-o zi frumoasa va doresc (desi afara e innorat).
Vin mai incolo cu raportul.... =))

#30203 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 May 2013 - 07:13 AM

Buna! si la noi e inorat si racorica,cand l-am dus pe bub' se auzea un tunet infundat si s-a starnit vant,dar a zis sotosenia ca avem treaba in oras asa ca o stergem,o sa luam umbrela !

O zi minunata tuturor!

#30204 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 May 2013 - 07:18 AM

Buna dimineata, iaca la mine soarele straluceste azi :)...infine
merci Foxule, luai cate ceva din tratatia ta, ma duc sa-mi fac si o cafea mai consistenta :)
Azi soseste familionul...socri, fratello , un var al lui G ; eu azi nu-mi vad capul de unele si altele de facut...nici nu stiu daca apuc sa le prepar ceva :) ...oi vedea.
o zi faina va doresc

#30205 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 14 May 2013 - 07:27 AM

Neata! Si la noi sta sa ploua si s-a facut frigut (12-14 grade), ma ia cu somn.
Stella, sa ai spor la trebi, ce fain ca-ti vin de-ai tai in vizita!
Ioana, mi-ar fi placut tare mult sa ne vedem (nu stiam ca esti prin apropiere, cam cat de mult era de-acolo pana la tine?)
Foxy, buna tratatie, te astep cu raportul.

#30206 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 May 2013 - 08:22 AM

Vezi postareastella, la 14 May 2013 - 07:18 AM, a spus:

Azi soseste familionul...socri, fratello , un var al lui G ; eu azi nu-mi vad capul de unele si altele de facut...nici nu stiu daca apuc sa le prepar ceva :) ...oi vedea.
o zi faina va doresc

Neatza, intunecat inca.
Stella pe tine cine te crede ca nu le prepari nimic?? :)

Spor la treaba!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#30207 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 14 May 2013 - 09:44 AM

Buna dimineata, ziua dupa caz.
Stellaimi place , ai musafiri pe banda rulanta, te descurci tu cu un quelque chose :)

Foxy, multumesc petru masa, am luat un ou si ceva fructe, am multa treaba si nu functionez optim cu burta plina :)

Soarele se joaca de-a cucu- bau, mai bine ca nu ma trage ata afara si sa las treburile sa se adune.
Va pup
Imagine postata

#30208 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 May 2013 - 11:10 AM

Bia, aia mica a ta are geaca de schi ca a lui Manu. :)
Avem aceleasi gusturi.

Ma bucur sa va vad la 3000 mii de metrii, acolo imi bate si mie inima.
Superbe poze si desi asteptam caldura de multisor, n-as refuza o partida la ski. :)

Stella sa ai spor.E frumos cand ai casa plina.Obositor dar frumos.

#30209 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 14 May 2013 - 11:24 AM

Buna ziua la toata lumea de la han!
Stellina, spor la treaba draga mea, o sa fim macar cu gandul in ajutorul tau :)!
Fox, multumim d ebucate, de tratariseala, esti foarte atenta :) !

#30210 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 14 May 2013 - 11:39 AM

Vezi postareaEataly, la 14 May 2013 - 11:10 AM, a spus:

Bia, aia mica a ta are geaca de schi ca a lui Manu. :)
Avem aceleasi gusturi.

Ma bucur sa va vad la 3000 mii de metrii, acolo imi bate si mie inima.
Superbe poze si desi asteptam caldura de multisor, n-as refuza o partida la ski. :)

Ar fi fain sa ne intalnim candva, undeva asa la 3000m (sau si mai putin).
Si mie mi-a placut geaca aia pentru Ioana (am tot ras cu Cristi ca am zis ca daca nu suntem noi schiori prea grozavi, macar echipament frumos sa avem :) ).

#30211 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2013 - 11:51 AM

Nu a mai plouat la noi pana la urma, :) e inorat si bate vantul dar nu pare sa stea sa ploua,am cumparat o gramada de legume si verdeata,am pus de un bors bun cu ceva pui si verdeturi,am luat si cartofi noi sa fac pe seara cu marar si salata de rosii ca am rosii dealea bune,si paste bune de la flavoria,2 la pret de una .
Cam asta e meniul :)

Mnnee!! ce fierbinte e!! :)

Fisier atasat  SAM_7732.JPG (46.15K)

#30212 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 14 May 2013 - 12:20 PM

Geany, vezi ca am pus o reteta cu iepure, te rog eu sa nu te uiti, da :) ?

#30213 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 May 2013 - 12:23 PM

Geany, foarte frumos borsul, ar trebui sa fac si eu unul!!

Dar am o alta intrebare pentru tine: mie mi se pare ca salata de rosii cu marar si cartofi noi prajiti au un gust metalic. Nu stiu daca metalic este cuvantul potrivit, dar bunica-mea mai avea tacamuri din alea de otel neioxidabil si eu nu puteam manca nici un aliment acid cu ele, noroc ca bunica-mea inginer chimist mi-a dat o alta furculita si m-a potolit, ca altfel nici in ziua de azi nu as manca rosii!

acum nu e cazul de tacamuri, ci de combinatie,probabil cartofii noi au niste substante pe care cei mai vechi nu-i mai au si in combinatie cu rosiile si mararul prospat si aromat imi dau aceeeasi senzatie!

#30214 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 May 2013 - 12:27 PM

Vezi postareaGeany, la 14 May 2013 - 11:51 AM, a spus:

iiui Geanino!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ce apetisant bors ai tu colo :)

Eu am primit directive de dimineata: cas stors bine (am plecat iute la piata sa cumpar) cu jumari asa sti tu de alea de la Bucovina topite in tigaie si carnati de la canta, oua prajite zisa ala mare aka barbatu. Asta mica, zisa ca ea este de acord cu tata dar ea ar vrea cartofi copti cu sunca, cas, ardei, rosii. Eu sunt de acord cu ei, doar ca am tras si o kucta de mazare uscata cu slanina si capat de sunca prin ea ptr ca aveam in plan si sa fie si pe maine papa ca maine tre sa cos o pita si sa nu mai fac si mancare (asta daca nu le vine ceva pofte iarasi). Eu dupa masa plec la lucru, gat ciorba mea , iar copila ramane sa coaca barabulele pina ma intorc eu. Na, mai slabeste cu astia ca ia apucat acu toate alea ca nu le`am mai facut de mult delicatesuri de astea.

Stella,

Bafta la pregateala!

Pe celelalte fete va pup pe toate si sa fiti sanatoase si sa va mearga asa cum doriti voi saptamana asta si cele ce urmeaza.

#30215 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2013 - 12:33 PM

Ba ma uit Anutz' ma uit,ca si eu am mancat iepure si in Italia si acasa,nu am vazut niciodata exemplaru' ca era carne la pachet :) ,si sincer nu mi-a facut impresiune' ,mie in general imi plac lucrurile dulci si mai fade asa,deci iepurele pot sa-l asociez cu puiul daca ma intrebi pe mine ,dar daca l-asi cunoaste personal mi-e mila :) si cocosul de mi l-a dat socrela si am facut racitura,nu am putut nici macar sa-o gust ,ca-l cunosteam personal :)
Ia sa mac' sa vad ce ai facut :) bunica ni-l facea mancare rece!

Ioana(Zerda) eu am rosii tare dulci si bune de ciorchine si zau ca le vad langa rondele de cartofi noi cu marar pe ei si niste branza de burduf,acum am si busuioc proaspat sa pun pe salata de rosii ca mi-am luat rasad mare de busuioc un leu am dat pe el si-l am in ghiveci ca pana o iesi al meu mi se lungesc orecle'(asa spunea cel mare al meu cand era mic la urechi :) ),daca nu aveam faceam salata verde cu ridichi si ceapa verde ca am si de alea.

Bors am pus la huni la racit eu astept ca nu-mi place asa de proaspat,de fapt maine e el mai bun(parerea mea)si cum spunea bunica''se mai roade'' :)

#30216 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2013 - 12:34 PM

Vezi postareacerra, la 14 May 2013 - 12:27 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 14 May 2013 - 11:51 AM, a spus:

iiui Geanino!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ce apetisant bors ai tu colo :)

Eu am primit directive de dimineata: cas stors bine (am plecat iute la piata sa cumpar) cu jumari asa sti tu de alea de la Bucovina topite in tigaie si carnati de la canta, oua prajite zisa ala mare aka barbatu. Asta mica, zisa ca ea este de acord cu tata dar ea ar vrea cartofi copti cu sunca, cas, ardei, rosii. Eu sunt de acord cu ei, doar ca am tras si o kucta de mazare uscata cu slanina si capat de sunca prin ea ptr ca aveam in plan si sa fie si pe maine papa ca maine tre sa cos o pita si sa nu mai fac si mancare (asta daca nu le vine ceva pofte iarasi). Eu dupa masa plec la lucru, gat ciorba mea , iar copila ramane sa coaca barabulele pina ma intorc eu. Na, mai slabeste cu astia ca ia apucat acu toate alea ca nu le`am mai facut de mult delicatesuri de astea.

Stella,

Bafta la pregateala!

Pe celelalte fete va pup pe toate si sa fiti sanatoase si sa va mearga asa cum doriti voi saptamana asta si cele ce urmeaza.

Ce bine ca mie mi-e pofta de cartofi noi cu marar si salata ca altfel imi venea de cartofi copti acu' na! :)
Si eu am dat-o in colo de slabeala,mai bine mi-asi da 2 perechi de palme sa-mi revin :)

#30217 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 May 2013 - 12:45 PM

Eu am aflat ca omul la pranz a mancat copan de pui cu pilaf, ieri seara friptura la cuptor cu piure, asa ca diseara cartofi noi prajiti cu oua si salata verde cu usturoi verde, sa mai taiam din carne!

#30218 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 14 May 2013 - 01:05 PM

Iaca ma prezint la raport! :D
Tocmai am halit de pranz si m-a troznit somnul regulamentar de dupa-masa. :) Asa as mai dooooormiiiiiiii.... nu poci pentru ca sa va explic ce somn imi este. Da' va inchipuiti domniile dumneavoastra! :)
Asaaaaaa....... ieri am spalat putinica de la scarbi la 4 fara 10, am stat pe sub gardurile gradinitei pana a terminat copilotu' de mancat si de desenat o casa (pe care mi-a aratat-o si mi-a explicat ca nu terminata, trebuie sa faca si prelungirea acoperisului si-a casei, vederea nu era frontala, el vedea casa in 3D - injiner il face ma-sa! :)) apoi am spalat rapid putinica printre doar cativa stropi de ploaie (prin zona asta doar a picurat, n-a plouat torential) catre una bucata crasma, unde ne-am intalnit cu niste omuleti de gasca! :)
Pe cat era omuletu' de hmmmm.... impasibil pe drum , pe-atat de exuberant a devenit in doar cateva minute, dupa ce-a (re)vazut persoanele cu care am avut onoarea sa ne intalnim. Am petrecut cateva ore minunate, alaturi de oameni deosebiti, cu care imi face mereu placere sa ma reintalnesc si cu care sper sa ma pot vedea mai des! :)
Copilul n-a avut nevoie de meniu, ca sa stie ce vrea sa manance si sa bea, a zis din prima ca vrea pulpe de pui fripte-n tigaie cu cartofi pai. Neavand exact-exact comanda dumisale, a trebuit sa se multumeasca si cu pulpa de pui la gratar, alaturi de cartofi noi. Eh.... bun si-asa rau! Drept desert, a luat clatite franjurate, prea i-a facut musiu M pofta.... Intre noi fie vorba, bietul om (M) n-a prea avut sanse sa se sature cu minunatia de desert, ca a dat nevasta-sa atacu'.... :D
Intr-un final, s-a dat stingerea, asa ca la 9 am ajuns acasa, la timp cat sa salut musafirii. Si sa le pun si cate ceva pe-un platou, sa nu cumva sa se bage-n pat cu burta goala. :) Am facut ceva planuri pentru sfarsitul de saptamana, iar apoi am trecut la nani. Si normal ca dupa doar 6 ore de somn........ ma resimt. :D
Poze eu n-am facut ieri, ca numa' aparatu' mai lipsea sa-l car..... Da' poate oi face rost.

Acu' vreo ora a aparut si soarele, sa vedem cat o tine vremea buna.
Gata raportu', predau legatura! :)

#30219 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 May 2013 - 01:06 PM

Vezi postareazerda, la 14 May 2013 - 12:45 PM, a spus:

Eu am aflat ca omul la pranz a mancat copan de pui cu pilaf, ieri seara friptura la cuptor cu piure, asa ca diseara cartofi noi prajiti cu oua si salata verde cu usturoi verde, sa mai taiam din carne!

Fain meniu!

Vad ca la multa lume este barabula la putere :)

Barabulele mele sunt de cele vechi nu din cele noi. M`am facut zgarcita acu si astept sa se ieftineasca. Pana atunci, pofte de barabule, mai cumpar de astea vechi. Am mancat de Pasti barabule noi si vad ca tot asa se mentine pretul 7,5-8 lei kilu. Cele cu 6,5 sunt cam uratele asa ca... mai asteptam ca nu arde apar acusi taranii si o sa fie ieftine.

#30220 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2013 - 01:20 PM

La mine sunt intre 4,5 si 5 lei kg. astia,calitatea asta :toothy9; nu or fi ei prea grozavi dar asta e momentan ,pe astia cred ca am dat 3 lei ,ca altfel nu luam :lol:

Fisier atasat  SAM_7739.JPG (45.55K)

Sunt de la aprozar,pana apar mai ieftini la tarani mai e....

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1509
  • 1510
  • 1511
  • 1512
  • 1513
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul