Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1510
  • 1511
  • 1512
  • 1513
  • 1514
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#30221 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 May 2013 - 02:09 PM

Zozo si cu mine am luat duminica din piata cat nuca de mari si curati cu 4 lei kilul! Ca de aia pe aia care erau o idee mai mari i-am bagat in tocanita tot in scopul de a mai rari carnea cu alta carne!

Acum sa-mi fac mea culpa, ca eu am mancat un rasol urias cu hrean, dar dintre legume n-am mancat decat conopida cu brocoli, morcovii doar i-am asezat in forma de piramida! :toothy9;
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#30222 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 May 2013 - 02:11 PM

Fata,

Iaca si barabula mea. Este uratica la coaja, dar are coaja subtirica si este cu mijloc galbior gustos.La noi aia ca si ai tai egal rosii sau albi costa cum am zis eu. Cei mai ieftini sunt urati si nu imi plac.Cand se mai ieftinesc, o sa cumpar din cei noi.
Fisier atasat  DSC01388 (Small).JPG (92.24K)
Number of downloads: 0

#30223 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 May 2013 - 06:49 PM

Ce faceti fetelor, eu tocmai am terminat de calcat. Interesant sport, imi place de nu mai pot :toothy9; !
Fox, am citit faza cu copilotul...aia cu baiatul de la meteo :lol: ! Doamne ce-i merge mintea, ce perle scoate !!!

Oare Moatza ce mai face?

#30224 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2013 - 06:49 PM

Stellina vad c-ai aparut. A sosit familionul?

#30225 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 14 May 2013 - 07:06 PM

Vezi postareaFoxyy, la 14 May 2013 - 01:05 PM, a spus:

Iaca ma prezint la raport!

Asaaaaaa....... ieri am spalat putinica de la scarbi la 4 fara 10, am stat pe sub gardurile gradinitei pana a terminat copilotu' de mancat si de desenat o casa (pe care mi-a aratat-o si mi-a explicat ca nu terminata, trebuie sa faca si prelungirea acoperisului si-a casei, vederea nu era frontala, el vedea casa in 3D - injiner il face ma-sa! =))) apoi am spalat rapid putinica printre doar cativa stropi de ploaie (prin zona asta doar a picurat, n-a plouat torential) catre una bucata crasma, unde ne-am intalnit cu niste omuleti de gasca!

Acu incerc sa inteleg de ce se intelegea asa bine cu musiu-ing(M) :scratch: .....c-avea clatita pi placu copilotului ori :!:-ing?

Pe cat era omuletu' de hmmmm.... impasibil pe drum , pe-atat de exuberant a devenit in doar cateva minute, dupa ce-a (re)vazut persoanele cu care am avut onoarea sa ne intalnim. Am petrecut cateva ore minunate, alaturi de oameni deosebiti, cu care imi face mereu placere sa ma reintalnesc si cu care sper sa ma pot vedea mai des!

Copchil hmmm-hmmm :rolleyes: ..... la fel ca printesa-insotitoare de bord

Copilul n-a avut nevoie de meniu, ca sa stie ce vrea sa manance si sa bea, a zis din prima ca vrea pulpe de pui fripte-n tigaie cu cartofi pai. Neavand exact-exact comanda dumisale, a trebuit sa se multumeasca si cu pulpa de pui la gratar, alaturi de cartofi noi. Eh.... bun si-asa rau! Drept desert, a luat clatite franjurate, prea i-a facut musiu M pofta.... Intre noi fie vorba, bietul om (M) n-a prea avut sanse sa se sature cu minunatia de desert, ca a dat nevasta-sa atacu'.

Ar fi bine ca carciuma sa mai dauge oaresce in meniu ca prea batea vantu prin el si copilotu' n-avea ce sa aleaga :unsure: : .

Poze eu n-am facut ieri, ca numa' aparatu' mai lipsea sa-l car..... Da' poate oi face rost.

Acu' vreo ora a aparut si soarele, sa vedem cat o tine vremea buna.
Gata raportu', predau legatura!

Salut frumoasa echipa :pupic:!

#30226 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 14 May 2013 - 07:47 PM

Vezi postareazerda, la 14 May 2013 - 02:09 PM, a spus:

Zozo si cu mine am luat duminica din piata cat nuca de mari si curati cu 4 lei kilul! Ca de aia pe aia care erau o idee mai mari i-am bagat in tocanita tot in scopul de a mai rari carnea cu alta carne!

Acum sa-mi fac mea culpa, ca eu am mancat un rasol urias cu hrean, dar dintre legume n-am mancat decat conopida cu brocoli, morcovii doar i-am asezat in forma de piramida! :rolleyes:

morcovii doar i-am asezat in forma de piramida! = pe care mi-a dedicat-o mie!:scratch: De ce? Ca mie nu-mi plac! Dar aranjamentul era de mare angajament!

Io luai (de fraiera) ceafa de porc la gratar, cu barabule coapte si neste castraveti murati...mmmm....:pupic: Doar ca luai tzapa la clatite: toti primira cu inghetata de cioco, doara mie, ca un facut, mi-adusera cu vanilie.Si io mi-s alergica la vanilie! :unsure: De bune, bune fura, dar doar cu frisca!

Predau si eu legatura!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#30227 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 May 2013 - 08:06 PM

Vezi postareayoyo, la 14 May 2013 - 07:06 PM, a spus:

Salut frumoasa echipa Imagine postata!

fratiorilor, dar cifrat e totul pe aici Imagine postata , dar am deslusit pana la urma, desi am remarcat un silenzio stampa in aer ... !

si eu m-am intalnit cu mai putin de o duzina de oameni simpatici aseara, ce coincidenta Imagine postata ca am avut, impreuna cu Printesa-insotitoare, cum a fost denumita mai sus, asemenea foxxulinei si a lui yoyo o companie deosebit de placuta si pretioasa pentru o seara de mai ... Imagine postata

yoyo, pe langa specialul nostru amfitrion, ai fost o surpriza foarte placuta pt mine. Nu mi te-as fi imaginat asa de deschisa, comunicativa, vesela, debordanda de energie si optimism. Nu mi te imaginam nicicum Imagine postata , ca nu vazusem vreo foto cu tine , doar de galuste tineam minte Imagine postata , dar asa de faina gagicson nu ma asteptam sa fii Imagine postata Foarte incantata sunt, de cunostinta, draguta!

Salut si eu frumoasa adunare si multumesc de ocazia de a va fi cunoscut si a fi petrecut cateva ore placute impreuna!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#30228 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 May 2013 - 08:08 PM

http://www.youtube.c...h?v=O2NDpHWGIYg

:rolleyes:

Fisier atasat  SAM_7741.JPG (52.2K)

#30229 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2013 - 08:10 PM

Geany, faini cartofii :rolleyes: !
Dani, ce curioasa m-ai facut! Poza, ceva :scratch: ?

#30230 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2013 - 08:11 PM

foxxy, ai trecut sub tacere freshul de portocale cu 2 prize de sare, servit cu nesat de copilot ? Imagine postata

de baloane, carticele de colorat si juma de norma la locul de joaca al picilor uitasi sa pomenesti?
asta nu e raport complet domnule!Imagine postata

#30231 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2013 - 08:13 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 May 2013 - 08:10 PM, a spus:

Geany, faini cartofii Imagine postata !
Dani, ce curioasa m-ai facut! Poza, ceva Imagine postata ?

precis esti curioasa sa vezi ce nasuc frumusel are yoyo Imagine postata

Amfitrionul a fost singurul care a avut aparat foto si a facut poze. O sa puna el... cred, sau poti vedea un crampei la mine pe fb (facute cu tel)

#30232 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 14 May 2013 - 10:44 PM

Hello, am venit de la concert....Anutza, am intrat doua clipe mai devreme...
Deci am inteles ca a fost o intalneala :rolleyes:
sa va fie de bine. sper ca in iunie sa revad si eu gasca vesela , cu copchilotul si Bea .
noapte buna la lume
a venit familionul, si fratello a tuns iarba iuhuuuuuuuuuuuu , ce bine, ca maine cica ploua

#30233 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2013 - 11:07 PM

stella, odihna placuta si intalnire placuta cu familionul! ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus?

azi, 15 e ziua fratelui meu! sa-mi traiasca! Imagine postata Maine seara suntem in vizita Imagine postata , se intalnesc cei 3 verisori.Imagine postata

noapte buna si de la mine!

#30234 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 15 May 2013 - 04:34 AM

Ziceam zilele trecute ca a aparut si la noi primavara.
Azi am luat-o pe aratura :scratch: (e un teren viran) in drum spre cafenea la pranz si ce-mi vazura ochii: capsuni???? salbatice???.... fragute :rolleyes: !!!!
Cred ca n-am mai vazut de 20 si ceva de ani, ma tot uitam ca la o minune.

Fisiere atasate

#30235 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 15 May 2013 - 06:47 AM

'Neata!
Pun repede masa, apoi ma pregatesc de continuarea raportului, vad ca am primit observatii..... :scratch:

Fisier atasat  1.jpg (74.18K)

Fisier atasat  2.jpg (45.78K)

Fisier atasat  3.jpg (64.1K)

Fisier atasat  4.jpg (31.97K)

Fisier atasat  5.jpg (46.83K)

Fisier atasat  6.jpg (28.08K)

Pofta buna va doresc!
Revin cu raportul in cateva minute, sa termine femeia de servici de aspirat si curatat biroul si ma prezint iar la datorie. :rolleyes:

#30236 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 May 2013 - 07:27 AM

Buna ! si la noi e ziua unchiuletului,asa ca la amiaza si noi suntem in vizeta',matusa a preparat special pt. domnu' Geany racitura :rolleyes: ca cica-i era pofta :lol:

O zi faina tuturor!

#30237 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 15 May 2013 - 08:03 AM

Hello, hello; a inceput seria de tauri, sa va traiasca sarbatoritii Dani&Gianina.
Petrecere frumoasa. Norocul ca fratello a tuns ieri iarba, ca azi...ploua....avuram si noi o splendida zi insorita si
iarasi ploaie pana sambata :(.
Foxulino , te astept la raport :rolleyes:
Eu fac repede pentru tata socru un orez cu lapte , ca ieri ii facui gris cu lapte...adora toate *deserturile* tip...*taci cu mama* cum le zice fratemeu :lol:
In rest , as usual repetitie, o sedinta de sport dupa, concert diseara urmat de un cockteil dinatoriu ( sau cum s-o spune in ro ) de care m-as lipsi, da na cica-s mare persoana importanta =)) si musai sa merg.
maine da capo repetitii, o sa ajung infine la coiffeur, ca am o claie care mai trebuie si vopsita) apoi concert in deplasare. intre timp sa prepar unele si altele pentru miss, ca vineri seara se serbeaza cu pretinii :)
in rest alea alea casnice, mai lejer ca imi da fratello o mare mana :)
predau legatura.

#30238 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 May 2013 - 08:13 AM

Asa stella, trebuie bagat si un coiffeur!

Eu am racit strasnic ieri am inceput sa fornai pe la pranz, seara nu mai puteam vorbi de gat usturacios, azi noapte m-am infofolit ca o mumie, m-am trezit leoarca dar cu gatul functional si mai putin fornaita, cred ca a fost pe bune, raceala nu viroza, gripa, etc!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#30239 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 15 May 2013 - 08:19 AM

'Neaţa la han.
Mai dau şi eu raportul că n-am mai scris de mult.

Plouă şi la noi de 2 zile, iar am pus biţa în cui. Dar măcar am avut vreme bună o perioadă, ne-am mai încărcat, am fost chiar şi la ştrand.

Am citit de întâlneală. Hai, nu mai fiţi aşa de secretoşi, că tare fain e să citeşti despre ele şi să te bucuri. Cred că zozo scria pe undeva că trăieşte şi ea bucuria celor care scriu. Aşa şi eu. Să vă fie de bine şi haideţi cu poveşti mai multe, să ne bucuraţi şi pe noi.

Să trăiască toţi sărbătoriţii, că am văzut că sunt mai mulţi. Nu numesc să nu-mi scape careva, dar transmit din suflet: La mulţi ani! Imagine postata

Multă sănătate tuturor.
Vă îmbrăţişez cu drag. Să aveţi o zi frumoasă.

#30240 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 15 May 2013 - 08:50 AM

Giorgiiiiiiiiiiiiiiiii La multi ani :rolleyes:

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima