Acum sa-mi fac mea culpa, ca eu am mancat un rasol urias cu hrean, dar dintre legume n-am mancat decat conopida cu brocoli, morcovii doar i-am asezat in forma de piramida!
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 14 May 2013 - 02:09 PM
Acum sa-mi fac mea culpa, ca eu am mancat un rasol urias cu hrean, dar dintre legume n-am mancat decat conopida cu brocoli, morcovii doar i-am asezat in forma de piramida!
Postat 14 May 2013 - 02:11 PM
Iaca si barabula mea. Este uratica la coaja, dar are coaja subtirica si este cu mijloc galbior gustos.La noi aia ca si ai tai egal rosii sau albi costa cum am zis eu. Cei mai ieftini sunt urati si nu imi plac.Cand se mai ieftinesc, o sa cumpar din cei noi.
DSC01388 (Small).JPG (92.24K)
Number of downloads: 0
Postat 14 May 2013 - 06:49 PM
Fox, am citit faza cu copilotul...aia cu baiatul de la meteo
Oare Moatza ce mai face?
Postat 14 May 2013 - 07:06 PM
Foxyy, la 14 May 2013 - 01:05 PM, a spus:
Asaaaaaa....... ieri am spalat putinica de la scarbi la 4 fara 10, am stat pe sub gardurile gradinitei pana a terminat copilotu' de mancat si de desenat o casa (pe care mi-a aratat-o si mi-a explicat ca nu terminata, trebuie sa faca si prelungirea acoperisului si-a casei, vederea nu era frontala, el vedea casa in 3D - injiner il face ma-sa!
Acu incerc sa inteleg de ce se intelegea asa bine cu musiu-ing(M)
Pe cat era omuletu' de hmmmm.... impasibil pe drum , pe-atat de exuberant a devenit in doar cateva minute, dupa ce-a (re)vazut persoanele cu care am avut onoarea sa ne intalnim. Am petrecut cateva ore minunate, alaturi de oameni deosebiti, cu care imi face mereu placere sa ma reintalnesc si cu care sper sa ma pot vedea mai des!
Copchil hmmm-hmmm
Copilul n-a avut nevoie de meniu, ca sa stie ce vrea sa manance si sa bea, a zis din prima ca vrea pulpe de pui fripte-n tigaie cu cartofi pai. Neavand exact-exact comanda dumisale, a trebuit sa se multumeasca si cu pulpa de pui la gratar, alaturi de cartofi noi. Eh.... bun si-asa rau! Drept desert, a luat clatite franjurate, prea i-a facut musiu M pofta.... Intre noi fie vorba, bietul om (M) n-a prea avut sanse sa se sature cu minunatia de desert, ca a dat nevasta-sa atacu'.
Ar fi bine ca carciuma sa mai dauge oaresce in meniu ca prea batea vantu prin el si copilotu' n-avea ce sa aleaga
Poze eu n-am facut ieri, ca numa' aparatu' mai lipsea sa-l car..... Da' poate oi face rost.
Acu' vreo ora a aparut si soarele, sa vedem cat o tine vremea buna.
Gata raportu', predau legatura!
Salut frumoasa echipa
Postat 14 May 2013 - 07:47 PM
zerda, la 14 May 2013 - 02:09 PM, a spus:
morcovii doar i-am asezat in forma de piramida! = pe care mi-a dedicat-o mie!
Io luai (de fraiera) ceafa de porc la gratar, cu barabule coapte si neste castraveti murati...mmmm....
Predau si eu legatura!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 14 May 2013 - 08:06 PM
yoyo, la 14 May 2013 - 07:06 PM, a spus:
fratiorilor, dar cifrat e totul pe aici
si eu m-am intalnit cu mai putin de o duzina de oameni simpatici aseara, ce coincidenta
yoyo, pe langa specialul nostru amfitrion, ai fost o surpriza foarte placuta pt mine. Nu mi te-as fi imaginat asa de deschisa, comunicativa, vesela, debordanda de energie si optimism. Nu mi te imaginam nicicum
Salut si eu frumoasa adunare si multumesc de ocazia de a va fi cunoscut si a fi petrecut cateva ore placute impreuna!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 14 May 2013 - 08:10 PM
Dani, ce curioasa m-ai facut! Poza, ceva
Postat 14 May 2013 - 08:11 PM
de baloane, carticele de colorat si juma de norma la locul de joaca al picilor uitasi sa pomenesti?
asta nu e raport complet domnule!
Postat 14 May 2013 - 08:13 PM
any_annette, la 14 May 2013 - 08:10 PM, a spus:
Dani, ce curioasa m-ai facut! Poza, ceva
precis esti curioasa sa vezi ce nasuc frumusel are yoyo
Amfitrionul a fost singurul care a avut aparat foto si a facut poze. O sa puna el... cred, sau poti vedea un crampei la mine pe fb (facute cu tel)
Postat 14 May 2013 - 10:44 PM
Deci am inteles ca a fost o intalneala
sa va fie de bine. sper ca in iunie sa revad si eu gasca vesela , cu copchilotul si Bea .
noapte buna la lume
a venit familionul, si fratello a tuns iarba iuhuuuuuuuuuuuu , ce bine, ca maine cica ploua
Postat 14 May 2013 - 11:07 PM
azi, 15 e ziua fratelui meu! sa-mi traiasca!
noapte buna si de la mine!
Postat 15 May 2013 - 04:34 AM
Azi am luat-o pe aratura
Cred ca n-am mai vazut de 20 si ceva de ani, ma tot uitam ca la o minune.
Fisiere atasate
-
fragute1.jpg (159.11K)
Number of downloads: 0 -
fragute2.jpg (177.49K)
Postat 15 May 2013 - 06:47 AM
Pun repede masa, apoi ma pregatesc de continuarea raportului, vad ca am primit observatii.....
1.jpg (74.18K)
2.jpg (45.78K)
3.jpg (64.1K)
4.jpg (31.97K)
5.jpg (46.83K)
6.jpg (28.08K)
Pofta buna va doresc!
Revin cu raportul in cateva minute, sa termine femeia de servici de aspirat si curatat biroul si ma prezint iar la datorie.
Postat 15 May 2013 - 07:27 AM
O zi faina tuturor!
Postat 15 May 2013 - 08:03 AM
Petrecere frumoasa. Norocul ca fratello a tuns ieri iarba, ca azi...ploua....avuram si noi o splendida zi insorita si
iarasi ploaie pana sambata
Foxulino , te astept la raport
Eu fac repede pentru tata socru un orez cu lapte , ca ieri ii facui gris cu lapte...adora toate *deserturile* tip...*taci cu mama* cum le zice fratemeu
In rest , as usual repetitie, o sedinta de sport dupa, concert diseara urmat de un cockteil dinatoriu ( sau cum s-o spune in ro ) de care m-as lipsi, da na cica-s mare persoana importanta
maine da capo repetitii, o sa ajung infine la coiffeur, ca am o claie care mai trebuie si vopsita) apoi concert in deplasare. intre timp sa prepar unele si altele pentru miss, ca vineri seara se serbeaza cu pretinii
in rest alea alea casnice, mai lejer ca imi da fratello o mare mana
predau legatura.
Postat 15 May 2013 - 08:13 AM
Eu am racit strasnic ieri am inceput sa fornai pe la pranz, seara nu mai puteam vorbi de gat usturacios, azi noapte m-am infofolit ca o mumie, m-am trezit leoarca dar cu gatul functional si mai putin fornaita, cred ca a fost pe bune, raceala nu viroza, gripa, etc!
Postat 15 May 2013 - 08:19 AM
Mai dau şi eu raportul că n-am mai scris de mult.
Plouă şi la noi de 2 zile, iar am pus biţa în cui. Dar măcar am avut vreme bună o perioadă, ne-am mai încărcat, am fost chiar şi la ştrand.
Am citit de întâlneală. Hai, nu mai fiţi aşa de secretoşi, că tare fain e să citeşti despre ele şi să te bucuri. Cred că zozo scria pe undeva că trăieşte şi ea bucuria celor care scriu. Aşa şi eu. Să vă fie de bine şi haideţi cu poveşti mai multe, să ne bucuraţi şi pe noi.
Să trăiască toţi sărbătoriţii, că am văzut că sunt mai mulţi. Nu numesc să nu-mi scape careva, dar transmit din suflet: La mulţi ani!
Multă sănătate tuturor.
Vă îmbrăţişez cu drag. Să aveţi o zi frumoasă.
Postat 15 May 2013 - 08:50 AM
Fisiere atasate
-
champagne9.jpg (66.96K)
Number of downloads: 0 -
carte-gateau-anniversaire.jpg (44.82K)

Ajutor