Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1515
  • 1516
  • 1517
  • 1518
  • 1519
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#30321 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 18 May 2013 - 03:18 AM

Vezi postareaadi_edi, la 18 May 2013 - 12:45 AM, a spus:

Uitati cu cine m-am intalnit azi dimineata in drum spre serviciu - ii plin de ele in zona unde lucrez, in curand vedem bobocii :rolleyes: .

Bobocii sunt deja in zona :blink: La o amica la serviciu, e un parau in apropiere si mereu apar el+ea+ bebei... Chiar mai multe perechi :hug:
A cat is a friend fur-ever !

#30322 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 May 2013 - 04:38 AM

La multi ani Vale! Sanatate, bucurii si impliniri! Noroc cu carul si fericire!
Stella, sa va bucurati unii de altii, ani multi sanatosi!

Fisier atasat  images1.jpg (7.76K)
Number of downloads: 0

Foxy, distractie placuta si drum bun!

Boni, distractie placuta si drum bun!

2ut, distractie placuta!

Moatza, sa treaca repede perioada grea si sa ne revedem macar aici, ca mi-e dor de tine!

Bobita, te inteleg perfect: stiu ce zici! Sa treca repede perioada dificila si sa se normalizeze situatia curand! Intelegere si pace iti doresc!
Eu lucrez tot weekendul si ieri am bagat pana la 21, iar saptamana viitoare plec in delegatie ... la ordin inca o data, sa traiti! La mine nu e o perioada dificila, e horror ... sunt undeva spre capatul energiei! Lasa ca o sa treaca si o sa vina zile bune! Sanatosi sa fim, ca restul le-om rezolva!

Giorgi, super gest, dragul de Alex!

Va salut cu drag si va doresc un WE cat mai frumos si relaxant!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#30323 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 18 May 2013 - 06:00 AM

Adi ,multumesc frumos, mai mult din cauza ta m-am dus prin padure, sa caut fragute, am zis ca merg si la locul unde stiam ca am trillium (ala nu-i de cules, doar de admirat)si am luat si foarfeca sa tai cateva de liliac. Am avut o surpriza frumoasa acum cateva saptamani cand am gasit toporasi :rolleyes: Oare branduse or fi pe aici?
Ma mai duc sa caut fraguteeeeeee :blink:

Asta alb al tau parca miroase mai puternic si mai frumos. Ce bucurie!!!
The more I see, the less I know.

#30324 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 May 2013 - 08:36 AM

Buna dimineata!

Fisier atasat  focaccia-alla-genovese-detaliu1-600x400.jpg (27.43K)
Number of downloads: 1

Fisier atasat  formaggi e salumi 2.jpg (110.34K)

Fisier atasat  club-sandwich-l.jpg (47.12K)

Fisier atasat  eskimo_400.jpg (51.53K)

Fisier atasat  vanilla raspberry cake lr.jpg (30.85K)

Fisier atasat  306303-medium.jpg (26.33K)

O zi faina tuturor! Eu ca de obicei o sterg la mama si la Grigutza :rolleyes:

Adora noua lui ''garsoniera'' :blink:

Fisier atasat  SAM_7760.JPG (53.88K)

Fisier atasat  SAM_7757.JPG (48.63K)

#30325 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 May 2013 - 10:08 AM

Buna dimineata la han. Si mie mi-e dor de moatza si nu numai. fug, ca ma striga socrella :rolleyes:

#30326 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 18 May 2013 - 11:40 AM

Vezi postareafloricica, la 18 May 2013 - 06:00 AM, a spus:

Adi ,multumesc frumos, mai mult din cauza ta m-am dus prin padure, sa caut fragute, am zis ca merg si la locul unde stiam ca am trillium (ala nu-i de cules, doar de admirat)si am luat si foarfeca sa tai cateva de liliac. Am avut o surpriza frumoasa acum cateva saptamani cand am gasit toporasi :blink: Oare branduse or fi pe aici?
Ma mai duc sa caut fraguteeeeeee :hug:

Asta alb al tau parca miroase mai puternic si mai frumos. Ce bucurie!!!

Flori, sunt branduse si sunt si ghiocei (tot anul asta am avut surpriza sa-i vad in premiera in fata unei case, i-am mai vazut in parcuri in anii trecuti), acuma ma interesez sa vad de unde sa-i iau sa pun si eu in fata casei.
Zici ca ai vazut toporasi "adevarati"? din aia mici, care miros frumos? Eu am vazut numai fara miros si-s mai mari decat aia pe care-i avea bunica in gradina.

Aaaa, si am uitat sa va intreb - voi ati simtit cutremurul :-* ? Cladirea noastra la serviciu se zdruncina de obicei cand trec camioanele sau cand paseste unul mai cu greutate la noi pe etaj (asa ca mine :rolleyes: ), dar de data asta a fost altfel de zdruncinatura...

#30327 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 18 May 2013 - 02:24 PM

Vezi postareaadi_edi, la 18 May 2013 - 11:40 AM, a spus:

Aaaa, si am uitat sa va intreb - voi ati simtit cutremurul :blink: ? Cladirea noastra la serviciu se zdruncina de obicei cand trec camioanele sau cand paseste unul mai cu greutate la noi pe etaj (asa ca mine :rolleyes: ), dar de data asta a fost altfel de zdruncinatura...

Eu l-am simtit, ca am biroul cu geamuri, cei ce au biroul in centrul cladirii nu au simtit..culmea... A fost scurt, dar a zgaltait un pic.

#30328 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 04:10 PM

La noi la Bacau nu s-a simtit ... :-*

Acuma' pe serioaselea' :blink: eu ma topesc de frica,nush' de ce :D cred ca am ramas cu traume de la cele din trecut ..bbrr!!! :hug:

Am fost la mama,Grigutza e f. jucaus si fericit,i-am dus trifoi cu floricele si papadie ca-i plac mult,la fel salata verde,bub' s-a jucat cu el de numa,am gatato' pe mama de nunta,ca merge la nunta cocoana' :rolleyes: si-a facut manichiura asa ca le-am gatit spalat vase tot ca ea nu poate ,domnu' Geany e copt de racit asa ca acu-l tot doftoricesc saracu' :D
Am luat iar (a doua oara pe anul asta cartofi noi ca erau la 3 lei kg. si nu am rezistat)tot cu branza si marar pe ei sa-i fac,al meu vrea cu mamaliguta eu vreau cu salata .

Acestea fiind spuse v-am bligtizit' destul,o seara faina tuturor!

#30329 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 18 May 2013 - 05:13 PM

[quote name='adi_edi' date='18 May 2013 - 03:40 AM' timestamp='1368870027' post='198077']

[/quote]

Flori,
Zici ca ai vazut toporasi "adevarati"? din aia mici, care miros frumos? Eu am vazut numai fara miros si-s mai mari decat aia pe care-i avea bunica in gradina.

Aaaa, si am uitat sa va intreb - voi ati simtit cutremurul :hug: ? Cladirea noastra la serviciu se zdruncina de obicei cand trec camioanele sau cand paseste unul mai cu greutate la noi pe etaj (asa ca mine :rolleyes: ), dar de data asta a fost altfel de zdruncinatura...
[/quote]

Da, da de aia salbatici, cu floricica mica, dar ii am prin jurul blocului, palcuri si trec astia cu masina de tuns iarba peste ei. :-*

Eu am crezut ca n-am baut destula cafea cand a fost cutremurul, abia "facusem ochi". Doar de la tv am aflat. Mai bine asa :blink:
The more I see, the less I know.

#30330 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 18 May 2013 - 05:45 PM

Vezi postareaGeany, la 18 May 2013 - 04:10 PM, a spus:

La noi la Bacau nu s-a simtit ... :-*

Acuma' pe serioaselea' :rolleyes: eu ma topesc de frica,nush' de ce :hug: cred ca am ramas cu traume de la cele din trecut ..bbrr!!! :blink:

Cu traume de cutremur am ramas si eu..dar aici, de cand m-am mutat in Canada, au fost 3, dar sunt si scurte si de intensitate pana in 5 grade. Din fericire, ca in tara am avut experienta cutremurelor adevarate...

Acum 2 ani colegii nu ma credeau ca a fost cutremur, credeau ca a batut vantul foarte tare (locatia de atunci avea geamuri foarte mari) Cel de ieri a fost un pic mai puternic, dar iarasi, nu toata lumea l-a perceput. O fi si ca nu au experienta si or zice ca au ametit de la prea multa cafea :D

#30331 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 06:01 PM

Deci mie imi place sa ma ''alint'' f. mult(ca sunt o alintata in familie :rolleyes: )dar cu asta chiar nu glumesc,pe bune ,mama sta la etajul 6 ,cel din 77 aveam doar 2 ani deci practic nu-mi amintesc desi mama imi spune ca eram treaza si ca m-am speriat f. tare de zgomotul f. puternic si de felul cum arunca tot felul de raze (prin reflexie) oglinda mamii (obida'-obida' tot spuneam) a stat oglinda aia mare crapata mult timp ,eram noi mari deacu',apoi cel din 84 sau 86 nu mai stiu exact scurt dar f. puternic,m-a trezit noaptea vitrina mamii,care facea ca toate alea,iar cel din 90 abea venisem de la liceu eram cu sorica mea mai mica singure in casa,la etajul 6 a fost f.f. sinistru,ni s-au spart multe atunci,apoi a urmat cel de noaptea,brrr!!! deci eu chiar le-am simtit urat de tot,si tremur la fiecare clatinare,tot mi-e frica de cel mare care va sa vina :hug:

Da' duca-se... :blink: ..mai bine va tratarisesc,cu un cartofior nou cu mairar',sunt fierbinti :-*

Fisier atasat  SAM_7778.JPG (70.45K)

#30332 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 18 May 2013 - 07:36 PM

Cum arata Geanny...cartofi tai cu tot ansamblu pe linga!!!!!!
I ai fiert si apoi i ai pus la cuptor cu diverse peste dinsii???
:rolleyes: :blink: :hug:

#30333 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 07:52 PM

Vezi postareaverber, la 18 May 2013 - 07:36 PM, a spus:

Cum arata Geanny...cartofi tai cu tot ansamblu pe linga!!!!!!
I ai fiert si apoi i ai pus la cuptor cu diverse peste dinsii???
:blink: :hug: :D

:-* orice uom' cu putina logica asa ar fi facut ... :D nu eu...i-am oparit intregi (nedecojiti ci f. bine spalati) in apa cu sare,i-am scurs bine si i-am tras apoi rapid la tigaie,presarati de fierbinti cu sare si marar proaspat tocat :rolleyes:

#30334 Useril este offline   ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 18 May 2013 - 10:07 PM

Vezi postareacerra, la 12 May 2013 - 01:11 PM, a spus:

Vezi postareaela, la 11 May 2013 - 06:14 PM, a spus:

Cerra, imi spui si mie te rog cum faci socata? Am incercat anul trecut o reteta, dar nu mi-a placut rezultatul.

Eu nu fac socata acidulata.

Intr`un bidon de 5l pun 10-12 flori de soc, 400gr zahar, umplu cu apa si agit. In gura bidonului, pun panza si il pun la soare 2 zile dar sa fie soare si il agit dimineata si seara. Bag bidonul a treia zi in bucatarie, pun zeama de lamaie (dupa gust) si las sa stea pina seara apoi strecor si pun la frigider. Cand servim limonada/socata, punem menta in pahare daca avem.

Multumesc! Tot neacidulata am incercat si eu, dar nu mi-a placut. Eu totusi cred ca am tinut mereu borcanul in bucatarie, nu la soare. Am sa incerc reteta ta cand o sa apara socul.

#30335 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 May 2013 - 11:46 PM

Lasa ca mi-a iesit mie acidulata!Am tras-o la sticle si deja sunt tari ca niste bombe, numai ce le mai dau drumul la presiune periodic sa nu faca poc!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#30336 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 19 May 2013 - 07:16 AM

Neatza...oricum Geanny...apetisantzi...rau
Azi i iesit ceva soare...ma duc la biserica romaneasca.....omului ii tin pumnii ca participa azi la o cursa de biciclete f mediatizata la cretani...oricum v a cistiga...ca ei nu prea le au cu acest sport
Abia astept sa l vad la tele....sa vedem urmarea totusi!

#30337 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 07:57 AM

Buna dimineata!

Soare si frumos si la noi!

Fisier atasat  Breakfast-croissants-bagels-plate-juice-orange-juice-coffee-cappuccino-milk-cups-glasses-flowers-tulips.jpg (22.97K)

Fisier atasat  breakfast-coffee-cup-fork-jam-Favim.com-137246.jpg (139.33K)

O duminica minunata tuturor! :)

#30338 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 19 May 2013 - 12:38 PM

Ziua buna la han :)

La multi ani sarbatoritilor de saptamana asta, distractie placuta celor care pleaca la plimbare, spor la treaba celor ocupati (inclusiv mie :D ) si "Keep calm and purr/go shopping" (fiecaruia ce i se potriveste :D ) celor stresati.

La mine e soare si frumos afara, undeva pe la 30-32 de grade, da' eu am niste nervi de nu se poate, ca desteptii mei de colegi au setat A/C-ul pe 16 grade si m-a luat naiba de frig in birou :D . Inteleg ca nu le place la 26 de grade, cum imi place mie, da' nici in halul asta :) . Si cand le spun ca mi-e foarte frig si sa lase naibii A/C-ul ala pe 22-23 de grade, imi spun sa pun ceva pe mine. Acu' sa nu va imaginati ca stau in bretele si pantaloni scurti, da' la 16 grade nici maneca lunga nu-mi ajunge, sa nu mai vorbesc ce picioare vinete am daca port fusta. Asa ca dupa mintea lor ar trebui sa-mi iau pe mine suba, cizme si manusi.

#30339 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 19 May 2013 - 03:01 PM

Naspa CAMI cu amaritele de 16 grade...e diferentza prea oare intre micutzele grade din interior si caldura de afara....nu e sanatos!!!

#30340 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 19 May 2013 - 10:40 PM

Ma amuza tare chestia asta cu diferenta de temperatura care "nu e sanatoasa". Asta iarna ieseam de la +20-22 de grade in interior, la -20 in exterior, adica o diferenta de aproximativ 40 de grade. Nimeni nu ne recomanda iarna sa tinem in case temperatura in jur de 0 grade Celsius ca sa nu suportam diferente mai mari de 20 de grade, cum ne recomanda vara, cind e vorba de folosirea aerului conditionat. Si apropo, cred ca n-o sa se termine niciodata discutiile intre colegii de munca cu privire la care este temperatura acceptabila...

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1515
  • 1516
  • 1517
  • 1518
  • 1519
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul