Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1516
  • 1517
  • 1518
  • 1519
  • 1520
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#30341 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 20 May 2013 - 05:35 AM

Carmella...mie doctorii mi au spus asta....si repet :pt inima nu e sanatos treceri brutale de la o temp cu multe grade in sus catre una spre jos.Si mi au mai spus ca o oarece metafora ca "dusurile scotiene fac bine numai pt circulatie..".....nu si pt inima.
Si eu cum nu sunt doctor nu fac decit sa repet....
Si mi au dat si scris .

#30342 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 20 May 2013 - 07:54 AM

Neata la han!
Ne-am intors si noi acasa, sunt rupta de somn, ma omoara nuntile astea de noapte, nu pot sa le sufar (ne-am culcat pe la 3 jumate-4, la noua si un pic oricum ne-am trezit si apoi toata ziua am fost buimaca). Da-n rest a fost ok, asa ca nu ma mai plang.
Cami, mie mi se pare nasol cu aerul setat asa de jos, eu care-s o friguroasa de felul meu si de-abia astept un pic de caldura cred ca as suferi tare. Si in concedii nu-l pun in general pe mai putin de 21-22 de grade, dar na, ce sa-i faci, unde-s mai multi...
Stella, ce faci, cum stai cu petrecerile? Mai ai, mai dai?
Va pup, sa aveti o zi si o saptamana faine!

#30343 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 20 May 2013 - 08:56 AM

Reneatza si de la mine din ploaie.....am o tendinita la umar si bratzul sting...ma doare rau...cred ca ceva masaj mi ar face bine...aici sunt rusaliile....nu lucreaza nimeni stam sub plapuma
Daca o tine asa astia nu vor oprii caldura....
Cit despre lumina e aprinsa mai toata ziua....
O saptamina frumoasa!!
2ut...daca te ai amuzat la nunta ok...pt oboseala...cornu in perna e cea mai buna doctorie:-)

#30344 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 May 2013 - 09:31 AM

Vezi postarea2ut, la 20 May 2013 - 07:54 AM, a spus:

Neata la han!
Ne-am intors si noi acasa, sunt rupta de somn, ma omoara nuntile astea de noapte, nu pot sa le sufar (ne-am culcat pe la 3 jumate-4, la noua si un pic oricum ne-am trezit si apoi toata ziua am fost buimaca). Da-n rest a fost ok, asa ca nu ma mai plang.

Neata, dar exista si nunti de ne-noapte?? ca eu n-am cunoscut vreuna!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#30345 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 09:37 AM

Vezi postareazerda, la 20 May 2013 - 09:31 AM, a spus:

Neata la han!

Da, de exemplu la noi in oras, de cativa ani buni nu e voie sa faci nunta de noapte (numai in afara localitatii), asa ca nunta incepe la 2 (adica, ora 14) si tine pana pe la 10 - 11, maxim 12 noaptea, dar in general pe la 10 pleaca grosul lumii. Pentru mine e mult mai ok asa, imi pierd doar dupa-masa, dar nu sunt nauca a doua zi, am chef si sa dansez, sa ma distrez, fara sa pic de somn.

#30346 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 May 2013 - 10:15 AM

La ultima nunta la care am fost eu numai batranii, copiii si cei considerati nepoliticosi sau straini( cunostinte, parteneri de afaceri, etc.) au plecat pe la 12 noaptea!In general pe la 2 se pleaca, dar sunt prietenii care raman pana la 4-5.
Dar ma duc pe 1 iunie la alta nunta, insa avand vedere ca inivtatia la resaturant este la 19, m-as mira sa plece cineva la 10.

Singura nunta inceputa asa dimineata cum ai zis tu adica la doua, a fost anul trecut la Cabana de la Bolboci si a inceput la 2 dupa ce au venit la Schit dar a fost pana a rasarit soarele.

#30347 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 10:20 AM

Vezi postareazerda, la 20 May 2013 - 10:15 AM, a spus:

La ultima nunta la care am fost eu numai batranii, copiii si cei considerati nepoliticosi sau straini( cunostinte, parteneri de afaceri, etc.) au plecat pe la 12 noaptea!In general pe la 2 se pleaca, dar sunt prietenii care raman pana la 4-5.
Dar ma duc pe 1 iunie la alta nunta, insa avand vedere ca inivtatia la resaturant este la 19, m-as mira sa plece cineva la 10.

Singura nunta inceputa asa dimineata cum ai zis tu adica la doua, a fost anul trecut la Cabana de la Bolboci si a inceput la 2 dupa ce au venit la Schit dar a fost pana a rasarit soarele.

La noi nici nu stiu pana la ce ora te lasa cei de la restaurant sa stai (noi am stat in general pana pe la 10 jumate-11), iar la asta de noapte la care-am fost sambata am ajuns pe la 8 si-un pic si am plecat pe la 2 jumate si-am mai facut aproape o ora pana acasa, ca era in alta localitate.

#30348 Useril este offline   carminap 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 20 May 2013 - 10:41 AM

Vezi postareazerda, la 20 May 2013 - 09:31 AM, a spus:

Neata la han!

Exista,la noi,la Brasov!Dimineata la sfatul popular,la 12 biserica si la 14 la restaurant!Noua la 11 noaptea ne facea nota de plata!
Am fost la un botez in Galati si se enervase al meu ca trebuie sa manance noaptea!

#30349 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 20 May 2013 - 11:12 AM

Vezi postareacarminap, la 20 May 2013 - 10:41 AM, a spus:

Exista,la noi,la Brasov!Dimineata la sfatul popular,la 12 biserica si la 14 la restaurant!Noua la 11 noaptea ne facea nota de plata!
Am fost la un botez in Galati si se enervase al meu ca trebuie sa manance noaptea!

Nu doar la Brasov, ci si la Satu Mare tot asa este se incepe la ora 2 si la 10-11 este gata. Poi eu vad asta un pranz nu o nunta sa nu va suparati pe mine dar eu asha vad din puntul meu de vedere: fac nunta, apoi se mere la nunta si se joaca se seara pina la dimineata ca odata`n viata faci nunta si esti imbracata mireasa. Este o lege data ptr restaurante nu foarte veche cu programul asta. Poi dupa mine, asa inseamna ca dau o masa ca m`am maritat si nici nu ma imbrac mireasa.

Depinde de zona: aici la noi la nunta la restaurant, se merge de la ora 19:00 si se pleaca dimineata pe la ora 4,5.

Botezurile se termina mai repede asa a fost din toate timpurile cel putin aici la noi in zona. Botezul, (masa la restaunant sau acasa) incepe pe la ora 17:00 si la ora00:00 este gata toata lumea pleaca acasa. La nunta (noaptea nuntii este noaptea nu de la ora 14:00 la 10:00 ca nu mai este noaptea nuntii.

Sa nu va suparati pe mine.

#30350 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 11:23 AM

Nu ne suparam, de ce sa ne suparam?
Din punctul meu de vedere, de nuntas, e mai bine dupa-masa decat noaptea, plus ca in restaurant fiind, cu atmosfera de distractie, muzica, mancare, nu ma deranjeaza deloc ca afara e zi. Si in plus, nunta de noapte incepe pe-aici la 8 si dupa doua, maxim 3 grosul nuntasilor pleaca, prea putini stau pana dimineata, deci sunt vreo 7 ore de "nuntit", pe cand la nunta de zi ai 8-9 ore lejer, ca nu pleaca nimeni inainte de 10.
N-am fost la foarte, foarte multe nunti, da la cate-am fost mi-a placut mai mult ziua.

#30351 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 20 May 2013 - 11:33 AM

Intru si eu sa va salut si trag usa rapid ca avem aer conditionat in han nu?

Sa aveti o saptamana frumoasa, fetelor!

Eu mai am o gura de cafea si pleg spre piata ca mi-au cerut baietii ciorba de salata,
pregatesc si curca cu mazare si o paine, sa fie, asa ca am treaba :) dar printre picatele mai arunc un ochi sa vad ce mai faceti.
Imagine postata

#30352 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 11:34 AM

Bunatati gatesti tu acolo, Carmen, parca mi-e dor si mie de-o ciorba de salata...

#30353 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 May 2013 - 11:38 AM

Buna ziua si bye la han, plec cu jobul cateva zile.
pup tulemond

#30354 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 11:43 AM

Vezi postareastella, la 20 May 2013 - 11:38 AM, a spus:

Buna ziua si bye la han, plec cu jobul cateva zile.
pup tulemond

Stella, sa ai drum bun si sa-ti mearga bine pe-acolo!

#30355 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 20 May 2013 - 11:50 AM

Vezi postarea2ut, la 20 May 2013 - 11:34 AM, a spus:

Bunatati gatesti tu acolo, Carmen, parca mi-e dor si mie de-o ciorba de salata...

Pana termini tu hartoagele la birou e gata ciorba, te astept :pupic:

Stella drum bun si job usor.
Imagine postata

#30356 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 May 2013 - 12:09 PM

Vezi postarea2ut, la 20 May 2013 - 11:23 AM, a spus:

Nu ne suparam, de ce sa ne suparam?
Din punctul meu de vedere, de nuntas, e mai bine dupa-masa decat noaptea, plus ca in restaurant fiind, cu atmosfera de distractie, muzica, mancare, nu ma deranjeaza deloc ca afara e zi. Si in plus, nunta de noapte incepe pe-aici la 8 si dupa doua, maxim 3 grosul nuntasilor pleaca, prea putini stau pana dimineata, deci sunt vreo 7 ore de "nuntit", pe cand la nunta de zi ai 8-9 ore lejer, ca nu pleaca nimeni inainte de 10.
N-am fost la foarte, foarte multe nunti, da la cate-am fost mi-a placut mai mult ziua.

Cred ca tu nu iei in considerare faptul ca vara nuntile se tin in gradini si terase, flori, stele, lumini romantice, crede-ma ca nu-i acelasi lucru cu un spatiu inchis i care rasuna muzica, uneori pur si simplu mai iesi sa mai respiri. Din punctul meu de nuntas, daca tot ma obosesc sa ma duc la o nunta, ca si Cerra ma astept la distractie toata noaptea! Tot ca Cerra consider ca nu merita osteneala sa te mai imbraci in mireasa si sa dansezi 7 ore cu toti, mai bine dau un pranz si am terminat balciul, nu ma dor nici picioarele doua zile!

Aici nu te da afara de la restaurant ca faci contract si spui clar cat sunt obligati sa stea dupa tine. In grupul nostru am pus mereu ora 6, chiar daca s-a plecat si la 4, dar sa aiba cine sa te serveasca.
La o nunta chiar s-a lasat cu suparare intre prieteni ca s-a terminat vinul si multi au plecat jigniti ca incearca sa-i dea afara la 3!! Vreau sa zic ca nu si-au vorbit luni de zile si toti ii barfeau pe miri ca ce-au facut aia n-a fost nunta!
Adevarul e ca, daca iei in considerare ideea de amfitrion ceea ce sunt mirii, trebuie sa faci tot ce poti ca nuntasii sa se simta bine! Ca sa nu uitam nunta din Cana Galileii...si acolo a fost problema cu vinul!

#30357 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 20 May 2013 - 12:34 PM

Buna!
Nici eu nu setez aerul conditionat decat cat sa scad vreo 3 grade fata de cat e afara(doar ca sa ne racorim putin,nu sa racim)dar eu sunt acasa la mine asa ca fac ce vrea muschiul meu :pupic: ,asa incat Cami' compatimesc cu tine.
Nunta la noi tine pana dimineata ,dar evident sunt perechi care pe la 2-3 de noapte incep sa se retraga,pana la ultimul in general raman cei mai apropiati si din familie,mama tocmai a fost la nunta la Piatra si a stat pana la 6 dimineata ca a fost frumos si s-au simtit bine!
Eu acum am aterizat de pe la cumparaturi si umblat chiauca,cald rau e zaduf deja,dupa ce a fost domnu' Geany' racit am luat toti asa ca eu una am facut noapte alba,suntem toti infundati de numa.

O zi faina tuturor!

#30358 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 May 2013 - 01:06 PM

Si eu am fost racita saptamana trecuta, dar chiar racita, nu viroza sau alte gripe. Cu vin fiert, bai fierbinti si infofolit seara, mi-a trecut!

#30359 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 20 May 2013 - 05:44 PM

Eu ma tem ca la noi e o viroza ceva,ca intai a adus sotul de la scarbici' unde a avut colegi bolnavi si acum avem toti,dureri in gat ,curs nasboacele,cap cat china' deshtia :pupic: ne doftoricim cu ceai si altele .
Am dormit o ora la amiaza toti ,ca eu cel putin azinoapte deloc nu am inchis un ochi,afara a stropit un pic,la cat de inorat era ma gandeam ca ploua mai mult,deja s-a svantat imediat asfaltul,nu ar mai strica o rapaiala,da sa fie curata fara furtuna si fara grindina.Doamne ce aer placut e acum afara dupa ploicica asta,zau ca-mi vine sa ies putin =))

#30360 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 May 2013 - 07:05 PM

Vezi postareaverber, la 20 May 2013 - 05:35 AM, a spus:

Carmella...mie doctorii mi au spus asta....si repet :pt inima nu e sanatos treceri brutale de la o temp cu multe grade in sus catre una spre jos.Si mi au mai spus ca o oarece metafora ca "dusurile scotiene fac bine numai pt circulatie..".....nu si pt inima.
Si eu cum nu sunt doctor nu fac decit sa repet....
Si mi au dat si scris .

Diferentele bruste de temperatura chiar afecteaza organismul. Poate unii or fi construiti altfel, dar majoritatea au probleme. De ex., cu AC în masina la 16°C, daca iesi afara la 40°C, te ia shlogu'!!! Mama, de la 24°C în masina la 40°C afara, era sa cada jos... chiar si pe cei care "nu simt" pe loc treaba asta, îi afecteaza mai tîrziu, cu diferite stari începînd cu dureri de cap, etc... pe tema asta se gaseseste destul material cu gogu, n-are rost sa va spun eu :pupic:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1516
  • 1517
  • 1518
  • 1519
  • 1520