floricica, la 28 May 2013 - 05:18 AM, a spus:
Promit ca nu stiu care-ti sunt gandurile si nici atac la persoana nu am facut :)M-ai enervat ca ai bagat cainii, pensionarii si bolnavii in acelasi borcan cu o ambitie, o placere, da, o tichie de margaritar. Cred ca o facut steagul ala ca asa au avut chef, cum altii deseneaza pe asfalt. Cred ca o avut si o parte buna, s-o bucurat lumea,au comunicat, au lucrat impreuna si mie personal mi-a placut efectul.
Dar sa stii, la cutiutele mici de cafea de plastic, doze nu glumesc...sa nu cumva sa vad de-alea pe plaje sau prin paduri. Eu nu mai vreau sa vad plastice de la cafea!
Daca desenau pe asflat ma impresionau

Daca se intalneau in parc si se pupau sa fie nspee mii de cupluri tot asa.Flash-moburile cu dans si muzica la fel.
Dar cand dai bani multi pe ceva inutil, nu ma impresioneaza. Si chestia cu pensionarii, animalele si asa mai departe - ai pierdut esenta - vrem sa facem ceva maret sa fim ai mai tari din parcare intr-o carte de recorduri -dar de ce sa nu fim pentru ceva cu adevarat UMAN. Consider ca am explicat destul ce am vrut sa zic, si repet, enervata au ba, e treaba ta. Sunt ok sa discutam ideile, nu persoanele care le emit.
Ma bucur ca te supara cutiutele mici de cafea de plastic - insa cu siguranta, doar daca cineva are capsa pusa pe tine le va duce pe plaja sau in padure

Nu cred ca poti sa faci cafeaua doar ingropand doza in nisip
Si pe mine ma supara tare ai de impodobesc muntii mei cu pet-uri. Dar asta e, nu fac o natie nesimtita