Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1526
  • 1527
  • 1528
  • 1529
  • 1530
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#30541 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 May 2013 - 04:49 PM

Lasa, cand vine stella ne interesam din timp si comandam un castron de ardei copti, ca ne descurcam noi cu ei :floare: daca restul se lasa greu corupti!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#30542 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 29 May 2013 - 05:52 PM

Vezi postareazerda, la 29 May 2013 - 04:49 PM, a spus:

Lasa, cand vine stella ne interesam din timp si comandam un castron de ardei copti, ca ne descurcam noi cu ei :floare: daca restul se lasa greu corupti!!

Ca bine zici, Stella s-ar putea sa participe la ingurgitat ardei, parca ii plac si ei :floare:
Azi nu am mai cumparat ardei, erau scumpi si nu am avut vreme sa colind dupa ei.
Imagine postata

#30543 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 May 2013 - 06:33 PM

Haha, stella da iama-n ardei copti , muraturi etc
de mica nici nu mancam dulciuri...acum insa se intampla :floare:

#30544 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 May 2013 - 07:09 PM

Hi hi! la noi s-au ieftinit tare castravetii si am vazut ca se vinde si pepene rosu la felie ,asa ca se cere :floare:

Fisier atasat  post-405-128015925678.jpg (98.87K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  post-405-128015926455.jpg (71.63K)

Fisier atasat  post-405-128042400037.jpg (85.97K)

(astea-s pozele mai vechi de pe la muraciuni') :floare:

#30545 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 May 2013 - 07:17 PM

Daca nu le-a pus bub , nu se pune!!! :floare:

#30546 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2013 - 07:40 PM

Vezi postareazerda, la 29 May 2013 - 07:17 PM, a spus:

Daca nu le-a pus bub , nu se pune!!! :floare:

Daa! paii fara contributia lui nu sa puoate ' :floare:

Dovada:

Fisier atasat  post-405-13109123979865.jpg (63.24K)

=))

Si la pizza eu ii dau tot la mana ,dar el face .
Incepe: acum punem drojdia(si o puna la activat cu putin zahar si apa calduta ca stie),lasam sa creasca,(asteapta) acum punem apa calda si sarea,si drojdia,faina ...si framanta el acolo :cheers: cat creste apoi facem sosul si taiem ce urmeaza sa punem pe ea,ungem tava,apoi dispune el tot frumos,o dam la cuptor,si apoi tot urmareste pe geam ,ca acum are lumina in cuptor si vede nu mai trebuie sa deschida usa :floare:

:D :D asa ca acum poate intelegeti de ce se mananca pizza asa de des la noi...

#30547 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 29 May 2013 - 09:01 PM

Ce-mi place, ce-mi place sa va vad !!!!

La mine nu e doar un fus orar diferit, dar azi e sambata mea si nu, nu-i vreme de plaja. Deci curatenie, gratarit pentru 1 sg persoana, stat pe balcon cu broasca, pupat petunici frumoase, carticica si laptopel, tutun si muzicuta. Ma decid daca vreau muraturi sau salata , ca de amandoua mi-ati facut pofta :floare: Mai spre seara ma bag la o piscina, ma vopsesc, mi-am facut si unghiile pana sambata care la mine inseamna luni.

Happy weekend to me :floare:

Fisiere atasate

The more I see, the less I know.

#30548 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2013 - 09:11 PM

Hi hi! gand la gand Floricico =))

Acum ma confesez si eu :floare: domnu' Geany' de scarbici' pana maine,cel mare prin oras(nici acum' nu a venit...hmmm!! tre' sa-l sun :cheers: ),azi doar am aspirat,dat cu mocu',sters olea de praf,in rest cosmeticareala ,hi hi! cand pisica nu-i acasa soarecii joaca pe masa,asa ca azi am lalait-o si eu :floare:
P.S La noi s-a starnit un vant ciudat,vad ca iar e avertizare meteo de ploaie si vijelii :floare:

#30549 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 29 May 2013 - 09:25 PM

Vezi postareaGeany, la 29 May 2013 - 09:11 PM, a spus:

Hi hi! gand la gand Floricico :D

Acum ma confesez si eu :floare: domnu' Geany' de scarbici' pana maine,cel mare prin oras(nici acum' nu a venit...hmmm!! tre' sa-l sun =)) ),azi doar am aspirat,dat cu mocu',sters olea de praf,in rest cosmeticareala ,hi hi! cand pisica nu-i acasa soarecii joaca pe masa,asa ca azi am lalait-o si eu :floare:
P.S La noi s-a starnit un vant ciudat,vad ca iar e avertizare meteo de ploaie si vijelii :cheers:

Idem, idem, doar ca tu il ai pe Bub sa te activeze. La noi inca nu ploua, o fost as' noapte, asa ca acum m-am lipit de asta...gravitatie 0, temperature reglabila si masaj :D Na, ma laud si eu, ca am o o zi de relax, daca n-am cu ce altceva ? Sanatosi sa fim :floare:

Fisiere atasate

• Fisier atasat  vara.jpg (44.71K)

#30550 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2013 - 09:41 PM

Ba deloc! eu chiar asi vrea sa aud numa' de astea ,(tocmai a intrat cel mare :floare: )adica mie imi place rutina asta,o ador :cheers: sa nu fie boli si probleme etc.Am zis sa nu spun da mna' ca tot ma mananca limba ,azi am auzit pe sala foiala si galagie ca la noi de obicei e liniste ,si m-am uitat pe vizor(ca o baba curioasa :floare: )apai cand am vazut si politia nu am mai rezistit' si am deschis si eu usa sa vad ce se intampla,va spusesem ca am la acelasi etaj cu noi pe mamaie' si moshu' care sunt un cuplu extrem de dragut de batranei,tare linistiti si la locul lor si mucaliti(mereu se tachineaza intre ei mai mare dragul sa-i vezi de manuta)din pacate necazurile vin la toata lumea,singurul baiat de 53 de ani,nu mai era ok.plecase si de la nevasta se mutase cu ei de curand dar cam probleme le facea ca o luase asa pe o panta gresita spun ei,s-a culcat seara si dimineata nu s-a mai trezit ca sa spun asa,a decedat in somn(probabil infarct sau in fine se va vedea la autopsie)...doamne ce mila-mi era moshu' asa de vesel de obicei era cianotic la fatza(vanat) si la mamaie a venit ambulanta dar i-au facut un calciu in vena,ma rog!Mor de mila lor,bietii batranei!
Scuze! :floare: ...Asta ma face sa ma simt vinovata pt. cand ma plang de maruntisuri si prostii!

#30551 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 May 2013 - 09:44 PM

Nu te ajuta, nici pe ei, dar pe bune, asa se zice, ca daca a murit usor, l-a iubit Cel de Sus!

#30552 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2013 - 09:53 PM

Vezi postareazerda, la 29 May 2013 - 09:44 PM, a spus:

Nu te ajuta, nici pe ei, dar pe bune, asa se zice, ca daca a murit usor, l-a iubit Cel de Sus!

Daa!! asa se spune,parca mai alina un pic!bine ca nu a suferit macar,dar mi-e mila de moshnegei(moshu' si mamaie le spune toata scara si asa-si spun si ei intre ei ,deci nu ca-i poreclesc eu cumva)moshu' in fiecare dimineata e la geam si-i face din mana sotului la prima ora cand pleaca sau vine de la munca si mie cand il duc si il aduc pe bub de la gradi',tot el ne pune fetze la tocuri,ascute cutite si etc :sad4: pe langa anumite ''creaturi'' care convietuiesc' la noi pe scara chiar sunt niste raritati si mi-s tare dragi!

#30553 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 29 May 2013 - 10:10 PM

Vezi postareaGeany, la 29 May 2013 - 09:53 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 29 May 2013 - 09:44 PM, a spus:

Daa!! asa se spune,parca mai alina un pic!bine ca nu a suferit macar,dar mi-e mila de moshnegei(moshu' si mamaie le spune toata scara si asa-si spun si ei intre ei ,deci nu ca-i poreclesc eu cumva)moshu' in fiecare dimineata e la geam si-i face din mana sotului la prima ora cand pleaca sau vine de la munca si mie cand il duc si il aduc pe bub de la gradi',tot el ne pune fetze la tocuri,ascute cutite si etc :sad4: pe langa anumite ''creaturi'' care convietuiesc' la noi pe scara chiar sunt niste raritati si mi-s tare dragi!

Tu, mi se pare tare trist sa li se intample asta. Pacat sa traiasca asa ceva in ultimii lor ani de viata. Poate or gasi putere si cu ajutorul lui Dumnezeu, si cu ajutorul oamenilor buni de langa ei vor zambi din nou, se vor simti iar puternici, vor avea buna dispozitie de salutat si chef de zambit, vor fi iar ei. Ii tare trist :(

#30554 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2013 - 10:19 PM

Daa, Floricico !! :sad4:

Imi pare tare rau ca am intristat topicul cu asta,dar cum va cam spun ce mi se intampla zi de zi cu bune si cu rele ,azi a fost si asta!
Ce voiam eu sa spun e sa ne dea bunul D-zeu sanatate tuturor,ca le-om trece pe toate si bune si rele!
Eu ma bucur ca am depasit boala(ca am fost bolnavi toti de la A la Z ,deci virus clar),multa sanatate tuturor si numai bine!

#30555 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 May 2013 - 11:16 PM

O sa le ostoiasca Dumnezeu durerea!! o sa vezi!!

#30556 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 29 May 2013 - 11:17 PM

Noapte buna si ganduri bune la mamaie&moshul ei , Gianino.

#30557 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 07:22 AM

Buna dimineata!
Cam inorat la noi cred ca sta sa ploua,cum iar e emisa avertizarea pt. toata tara de ploi si vijelii nici nu stiu la ce sa ma astept :sad4: mai bine nu ma indepartez eu prea mult de casa ca e mai sigur :(
Azi vreau mazare cu ardei copti(o sa mai coc vreo 2) :(
Cam asta e,o zi minunata tuturor!

#30558 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 30 May 2013 - 07:38 AM

Neata! Si la noi s-a gatat cu vremea buna :sad4: , iar e noros si sta sa ploua.
Boni, multa sanatate tatalui tau, Doamne-ajuta sa fie toate bune. Deci ai ajuns prin zona, la o aruncatura de bat de mine.
Zi frumoasa va urez si eu!

#30559 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 30 May 2013 - 09:11 AM

'Neaţa la han.
La noi e tare nehotărâtă vremea. Parcă vrea să iasă soarele, dar tot e ceva pâclă. Măcar s-a mai încălzit.

Mulţumesc pentru gândurile bune.

Bia, mai merg şi miercuri, săptămâna viitoare. Ar fi fain dacă ai avea şi tu drum Imagine postata

Geany, m-ai înnebunit cu ardeii copţi. Mai am o pungă în congelator, trebuie să o scot să-mi fac şi eu pofta.
Îmi pare tare rău pentru bătrâneii tăi. E nefiresc ca părinţii să-şi îngroape copiii. Să le dea Dumnezeu putere şi alinare.

Vă doresc tuturor multă sănătate şi zile senine. :sad4:

#30560 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 09:42 AM

Buna dimineata. nici nu va mai zic de vreme ...ca e ca de obicei.
Boni :pupic: .
O zi faina tuturor.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1526
  • 1527
  • 1528
  • 1529
  • 1530
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou