Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1527
  • 1528
  • 1529
  • 1530
  • 1531
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#30561 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 30 May 2013 - 10:49 AM

Servus fetelor.
Afara, o vreme de stat in casa :lol:

Boni sanatate tatalui tau :pupic:

O zi buna va doresc.
Imagine postata

#30562 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 May 2013 - 10:56 AM

Moshu' era la geam ca de obicei,ne-a facut din mana :)
(sa va intoarca d-zeu toate gandurile cele bune)
Am achizitionat ardei pt. umplut(5 lei kg.) am de gand sa-i oparesc sa-i bag la congi' si acusi de inaltzare sa fac umpluti cu sarmalute in foi de vitza' proaspata printre ei :pupic:

Gata fug la bub'sa-l iau de la gradi' ca-i tarliu' :lol:

#30563 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 May 2013 - 03:10 PM

Vezi postareaGeany, la 29 May 2013 - 11:28 AM, a spus:

Hi hi hi! stai linistita ,nu te preocupa ca daca era ceva serios sigur nu mai stateam eu sa-l trag in poza,asta-i moaca de cersetor,vrea inghetata sau ciocolata inainte de masa etc,ceea ce nu se poate :) da' se duce la tacso' cu para si ala cand il vede asa ii da absolut tot ce vrea .. :) si manerveaza' de numa' :pupic:

Pfoai ce dulce e si ce mutrita are de chiar ca te manevreaza lejer cum vrea!

Cunoastem. Bea e si mai hotomanca :lol: ! nu face moaca de milog, ci de sugubeata. Ii zic: "nu e voi bomboana pana nu mananci tot". Zice: "ba da, e voie. Se duce ia ca-s la indemana si pune pe masa langa farfuria de mancare. Pana apuc sa pun masa, oricat sunt de rapida, isi ia un iaurt, vreo 3-4 linguri de salata de vinete, apoi un borcanel de carne de copii (le cumpar cand merg in Italia, ca ii plac si e un mod in care mananca bine carnea). Apoi, la masa e satula, ia vreo 3 linguri de mancare, apoi desface tacticoasa bomboana. Zic "nu-i voie pana nu mananci, ca ma supar pe tine". "Ba nu te superi, ba da, e voie!" Zice: "salu-mana pentru masa! nu mai pot sa mananc" si baga repede bomboana in gura. zic : "m-am suparat pe tine! ca nu ai terminat de mancat si ai trecut la bomboana" (in gandul meu, totusi nici sa o indop si sa o oblig sa manance tot din farfurie nu vreau). Atunci zice: "scuza-ma ca nu mai fac!" si da sa ma pupe, cu mutrita aia cea mai dulceeee, s-o mananci cu cozi cu tot!!! Apai te topesti si stanca sa fii :) Ca sa taiem raul de la radacina, dimineata i-am dat boboanele sa le duca si colegelor+educatoarei si asa am scapat de ispita ... ca de la Pasti e casa plina ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#30564 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 04:58 PM

Ha ,ha ! ce dulce!! :)
No' la bub' aia e in general moaca lui de cersetor ... :lol: ...
:pupic: :) nu neaparat cand e vb. de mancare,acolo am dat doar un exemplu,mai sunt,vrea sa se imbrace cu un anumit tricou cu maneca scurta si afara e( sau in casa e) cancer,vrea sa se joace cu lucruri periculoase pt. el sau care nu are voie de-a lui taica-su,scule de-ale lui surubelnite patent etc,si ie multe'..chiar nu mai stiu acolo de ce avea mutrita de cersetor..V-am povestit cand eu cu ochii la serial i-am raspuns mai taios sa astepte pana la reclame aceeasi mutrita :''ce-ai mah?!''...''te rog sa nu mai vb. asa cu mine si sa fii mai prietenoasa cu mine'' :)
Aaa!! sau cand voia buletin ca frasu',ca ce el de ce n-are buletin?!,pana nu i-am facut, aceeasi moaca..si apoi ca a lui n-are cioara'' ...eh' ie' grele'

:) ma dispereaza'!

Si Bea' se vede treaba ca e o bandita si o shugubata,da' pare mai hotarata ashea ...auzi la ea:'' ba da am voie'',''ba nu te supeli''...hi hi hi!

#30565 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 30 May 2013 - 05:25 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 May 2013 - 03:10 PM, a spus:

Cunoastem. Bea e si mai hotomanca :lol: ! nu face moaca de milog, ci de sugubeata. Ii zic: "nu e voi bomboana pana nu mananci tot". Zice: "ba da, e voie. Se duce ia ca-s la indemana si pune pe masa langa farfuria de mancare. Pana apuc sa pun masa, oricat sunt de rapida, isi ia un iaurt, vreo 3-4 linguri de salata de vinete, apoi un borcanel de carne de copii (le cumpar cand merg in Italia, ca ii plac si e un mod in care mananca bine carnea)....

Va salut, doamnelor :)

"Ba da, e voie", ba da, ca asa vreau eu... si tot asa, e chestie de fetite. Sînt mai hotarîte si accepta mai greu un NU. Baietii sînt mai ascultatori :pupic:
Ba da-uri de astea o sa tot auzi înca vreo 10-15 ani, de acum încolo :)

Daniella, sa nu o obligi niciodata sa manînce tot! Nu e doar de îndopat, dar nu-i frumos sa "obligi" :) Inteleg cînd mîncatul e o problema adevarata, atunci altfel sta treaba, dar Bea vad ca manînca fara probleme. Ca nu-i place una sau cealalta, lasa-o în pace sa manînce ce vrea. Nu ma refer la dulciuri, ci la mîncare.
Eu nu am acceptat niciodata cînd a spus "nu-mi place", fara sa guste. Si nu vorbesc de chestii "dubioase" ci alimente normale, cum ar fi fructele, legumele, sau o supa, o bucata de pîine unsa cu brînza. Daca nu i-a palcut, noroc bun si pace, dar macar stie ce gust are :D

La fel, daca nu se da în vînt dupa carne, de ce tre' sa-i dai stiu eu ce borcanel? Cît manînca ea, asa putina carne, cînd si cînd, e suficient. Parerea mea.
Arata foarte bine, e dragalasa si isteata, asa ca poti s-o lasi sa aleaga ce si cum îi place sa manînce :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#30566 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 06:13 PM

asa, imi place! merci Maya de impartasirea experientelor! deci nu doar picea mea zice BA DA, E VOIE! :lol: BA NU TE SUPELI!
???

Si zic: "pai tu ce faci? nu ma asculti?"
"ba da te ascult!" (si molfaie ciocolatica)
"pai am zis sa nu mananci ciocolatica pana nu termini de mancat mancarea si tu ai mancat"
"ba da, te ascult! scuze, mami. Nu mai fac! nu vleau sa te supal !" :) si da sa ma pupe :)

am incercat chestia cu gustatul. In general mananca din toate, doar cateodata, mai ales daca nu ii e prea foame, zice NU si NU ramane. Nu am cum sa o fortez, desi o rog macar sa guste ... nu vrea ea ... . Mai creste si mai vedem apoi, pana pe la 4 ani nu e tocmai ca te poti baza pe o intelegere 100% a situatiilor.

cu mancatul tot din farfurie, asa ma gandesc mereu, sa nu insist sa manance tot...
singura treaba, ca desi am vrut sa nu ii dau dulciuri pana la 3 ani si cioco pana la 7 ani, cum scrie la carte, nu am reusit ... ca a primit, a inceput gradinita si au gustare dulce la amiaza si tort de 4-5 ori pe luna (la ziua fiecarui copil), vizite etc ... Si cum a pus pe limba a luat microbul!

da, nu sunt probleme cu mancarea la ea, mananca bine si din toate, multumesc lui Doamne Doamne!

cu covrigii si ciocolata/bomboanele avem o mica problema, dar o sa vedem in timp daca o sa invat sa o pacalesc

Imi place tare avatarul tau! dar si ala cu cracii pe sus era mortal :pupic:

#30567 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 06:18 PM

Vezi postareaCarmen L, la 29 May 2013 - 11:51 AM, a spus:

Ce frumos, imi incantati ochii cu poze de cum deschid laptopul.

A sosit Bea din vacanta, e tare dragalasa, veselia intruchipata nu alta, pup o cocheta :pupic:

nu a fost inca in vacanta (doar o fuguta la mare de we), in iulie plecam, acu e inca la gradi ...
pupam inapoi :lol:

#30568 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 06:28 PM

Vezi postareamoatza, la 29 May 2013 - 11:56 AM, a spus:

Dani, ai o zgatie de copila tare frumusica si are un aer poznas, imi place tare cum ii sta motzata cu coditele alea in varful capului.

merci :) Si am uitat sa va zic cat de mult vorbeste! cand e in largul ei si cunoaste, turuie nenicaaaa taca-taca ... nu'sh cu cine o semana, ca eu si tati suntem mai rezervati ... :)
sper sa ramana asa deschisa, vesela si vorbareata, eu mereu am suferit ca nu sunt mai guraliva (in scris stiu ca sunt, dar oral ciu-ciu :) )
Multa sanatate tatalui tau si tie multa activitate sportiva si de shopping sa uiti de nori ... Succes cu concediul neplanificat si in acest an!

boni :lol: Multa sanatate tatalui tau si zile senine si usoare. Odihneste-te!

Vezi postareastella, la 29 May 2013 - 06:33 PM, a spus:

Haha, stella da iama-n ardei copti , muraturi etc
de mica nici nu mancam dulciuri...acum insa se intampla :pupic:

+1 la toate cele afirmate mai sus :)

#30569 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 06:31 PM

Vezi postareaGeany, la 30 May 2013 - 04:58 PM, a spus:

V-am povestit cand eu cu ochii la serial i-am raspuns mai taios sa astepte pana la reclame aceeasi mutrita :''ce-ai mah?!''...''te rog sa nu mai vb. asa cu mine si sa fii mai prietenoasa cu mine'' :pupic:
Aaa!! sau cand voia buletin ca frasu',ca ce el de ce n-are buletin?!,pana nu i-am facut, aceeasi moaca..si apoi ca a lui n-are cioara'' ...eh' ie' grele'

:lol: ma dispereaza'!

Geany, ma gandesc si eu de doua ori cand sunt obosita si stresata inainte de a ma lua gura pe dinainte cu vreo replica taioasa. Ei sufera pt orice vorba mai aspra ... am bagat eu de seama. De fapt, cat sunt de mare si eu sufar. Imi place pana si mie vorba prietenoasa, daramite lui Bub si piticilor in general.
Cat despre disperare, alintare etc ... meseria de parinte e cea mai grea! si oricate scrie la carte si ne propunem sa facem, sau cate spuneam inainte de a avea copii ca am face drege in atare situatie, apoi in realitate practica ne strica toate planurile, .... iar cand le vezi mutritele alea dulci sau de milogi nu ai vrea deloc sa ii vezi tristi, sau cu ochii in lacrimi!
Deci cu datul din gene de la dumneata a invatat?!

pare bine ca moshu era la geam si a facut cu mana ... :)

#30570 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 07:24 PM

Dapai dupa cum bine ma cunoasteti ,eu intai behai' si apoi gandesc :lol: hi hi hi! ci' sa fac daca asa sunt eu ?! :) de multe ori imi pare rau dupaia dupa ce ii cert,ca nu-s rea,dar lasa,ii cam doare si pe ei la tenesi ca s-au invatat!
Da da da! cu datul din gene si ochii peste cap de la mine e clar :pupic: la fel si perlele pe care le scoate ,ca e carcotas rau!macar atat a luat si el de la mine ca in rest cam nimic!e tacsu tot!
Maine au deja pt. 1 iunie la gradi' o surpriza ,cica or sa le comande pizza si suc prajiturele(am strans noi parintii ceva banuti)or sa se bucure copii!

Mosulica,l-am intalnit mai apoi cand am venit cu bub' ,demn cu camasa neagra ,palarie pe cap si barba,parca nici nu mai era el saracutul,l-am intrebat ce mai face mamaie,si a spus ca numa plange si el cand o vede asa plange si el ..off!! saracutii!
Prostanu' de sef de scara cica a strans bani de coroana si la noi ori nu a venit ori nu ne-a gasit acasa ,dar putea sa mai incerce ca doar toata ziua sta cu coru' pi' gard si numara cine intra si cine iese stie perfect ca la 12 vin cu bub' de la gradi'...In fine a zis sotul ca o sa se duca la capela la priveghi si o sa-i puna acolo pe piept,ca daca-i da mosului nu-i ia mosul zice sa luam ceva lui bub'!

#30571 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 07:32 PM

si la noi la gradi se duc maine in excursie la mogosoaia :lol:

uf, nu mai zi de moshul si baba, ca mi se sfasie sufletul de tristete si mila :pupic:

#30572 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 07:50 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 May 2013 - 07:32 PM, a spus:

si la noi la gradi se duc maine in excursie la mogosoaia :lol:

uf, nu mai zi de moshul si baba, ca mi se sfasie sufletul de tristete si mila :)

Sory ! ai dreptate :pupic: si mie!

Distractie placuta lui Bea maine in excursie,doamne ajuta sa fie vremea cat de cat buna macar sa nu ploua!
Sigur va fi f. incantata :)

#30573 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 08:04 PM

si lui Bub dixtractie placuta la pizza-party maine!

iar azi, va poftesc pe toate fetele carora va place cioco dark (Boni, Geany etc) la 2 delicatese:

Fisiere atasate

#30574 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 08:06 PM

floricico, ce unghii vesele ai!

si sa va mai inveselesc oleaca!

stellina, da: 1, 2, 3 inghetate! :pupic:

#30575 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 08:14 PM

Mmm!!! mneam Fisier atasat  chocolat.gif (50.11K)
Number of downloads: 0

#30576 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 30 May 2013 - 09:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 May 2013 - 08:06 PM, a spus:

floricico, ce unghii vesele ai!

Pai da, eu si cu Bea ce suntem asa colorate, is la mintea ei, ma imbrac ca fiica-ta :lol:
Dar mi s-a parut tare greu sa imi pozez unghiile, multe aprecieri celor care au prins tehnica :)

Eu de azi merit un tort asa si o vacanta :) Sotul meu, care e si cel mai bun prieten, e de azi oficial "Fostul" si din coproprietar a ajuns chirasul meu :pupic: cu acte. Intr-adevar, mi-am golit contul de economii cumparand partea lui dar l-am aburit sa-mi plateasca vacanta de "stress" si sa aive grija de plante si broaste cat sunt eu plecata. Merit, ca si eu is fata faina :)

Luna trecuta am facut 10 ani de Canada, luna asta fac 10 ani de la prima intalnire cu fostul meu sot, 5 ani de cand ne-am cumparat casa amandoi si o sa fie primul an cand sunt singura mosiereasa si primul meu divort :)Balamuc la mine =))Azi facem party :)

Fisiere atasate

The more I see, the less I know.

#30577 Useril este offline   rym 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 176

Postat 30 May 2013 - 09:41 PM

Vezi postareafloricica, la 30 May 2013 - 09:24 PM, a spus:

P
Luna trecuta am facut 10 ani de Canada, luna asta fac 10 ani de la prima intalnire cu fostul meu sot, 5 ani de cand ne-am cumparat casa amandoi si o sa fie primul an cand sunt singura mosiereasa si primul meu divort :)Balamuc la mine =))Azi facem party :lol:

Floricico,tu esti o fata minunata :pupic: iti urez multa sanatate si numai clipe minunate de acum inainte. nu ca nu ai fi avut dar meriti cat mai multe.

#30578 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 09:47 PM

Draga Rym ma bucur sa te revad!
Draga Floricico daca tie iti e bine asa eu ma bucur pt. tine si ma alatur cu mare drag la party :pupic: multa fericire iti urez,si daca asa a fost sa fie,asa a fost sa fie! :lol:

#30579 Useril este offline   rym 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 176

Postat 30 May 2013 - 09:50 PM

Vezi postareaGeany, la 30 May 2013 - 09:47 PM, a spus:

Draga Rym ma bucur sa te revad!

Si eu ma bucur sa te vad.

Daniella....nu trebuie sa-ti spun cat iti ador fetita. :pupic: o privesc cu mare,mare drag.
sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

#30580 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 09:55 PM

Floricica e foarte bine sa te imbraci in culori vesele. A fost Cavalli la noi (a deschis primul magazin) si a remarcat ce frumoase sunt romancele, dar ce tern se imbraca: prea mult negru, gri, bleumarin etc si a dat un sfat sa se imbrace toate femeile in CULORI!
Fata ascultatoare cum sunt, m-am executat si mi-am luat ceteva rochitici de la Desigual, care au CULORI!
Si eu anul trecut mi-am facut in 2 randuri, fiecare unghie alta culoare, o data le-am facut cu pasta, o data sidefate. No, toata lumea s-a bucurat de ele sa stii! Asa deci, keep going, girl!
Imi place ideea de a sarbatori cu divorce cake si divorce party. Doar incepe o noua perioada a vietii tale si e fain ca ati ramas cei mai buni prieteni. Ca e chirias la tine sub acoperis, poate nu iti creeaza mari orizonturi, dar asta voi stiti mai bine... Multa fericire si bucurii in noua etapa a vietii tale! Si bravo de vacanta obtinuta! weekend placut iti doresc!

Poftiti la cioco! aia cu peperoncino e foarte interesanta, am mai mancat, dar asta de la Lindt e mult mai buna!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1527
  • 1528
  • 1529
  • 1530
  • 1531
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic