Buna ziua la Han!
Vorba lui Geany, "sa ne fereasca DD de furia apelor", bietii oameni!
Mutti, multumesc frumos de urari, chiar daca sunt cu intarziere, daca sunt din suflet asta conteaza cel mai mult! Si multa sanatate Elenei!
Of, fetelor, am o inima...au venit astazi cei de la resurse umane sa ma anunte oficial ca incepand cu data de 13 mai sunt...absent nemotivat si nu voi primi salariu decat pentru 6 zile lucrate. Sunt disperata! Plang incontinuu! Cu ce imi platesc eu rata la banca, cu ce am gresit in fata lui DD sa ma pedepseasca in asa fel?!?! Cu ce?!?!
Am spus in fiecare zi sefilor de aici, mi-au zis ca cu

nu se poate discuta, asta inseamna ca pana la urma trebuie sa ma intorc la vechia directie, doar ca sa fiu platita, dar daca eu nu vreau lucrul acesta, de ce sunt obligata??? In ce tara traim, unde este democratia si libertatea cuvantului si a omului, eu numai inteleg nimic?????
Numai stiu ce sa fac??? Este un haos in mintea mea!!!
Vineri dupa-amiaza mi-a fost rau, era sa lesin pe strada, noroc ca nu eram singura, nu mai pot sa mananc, am incontinuu un nod in gat, parca numai pot sa traiesc, oricat ma straduiesc, pe ai mei nu vreau sa-i ingrijorez foarte tare, mai ales pe mama, mi-e frica sa nu pateasca si ea ceva din cauza suferintei mele si copilului la fel.
Sper ca voi sa ma intelegeti!!!!!