Hai sa va distrati!Macar voi, ca eu...Dupa ce ieri am gatit (da?), ghciti ce-a mancat azi, jumatatea unica a vietii mele! Ei bine, cartofi prajiti cu snitel!
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 09 June 2013 - 07:07 PM
Hai sa va distrati!Macar voi, ca eu...Dupa ce ieri am gatit (da?), ghciti ce-a mancat azi, jumatatea unica a vietii mele! Ei bine, cartofi prajiti cu snitel!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 09 June 2013 - 08:06 PM
zerda, la 09 June 2013 - 06:34 PM, a spus:
Dar ca sa ma simt si eu bine, omul mi-a facut dreptate, a zis ca sarmalele mele sunt mai mai bune, ca ale ei!
Hi hi! nici al meu nu e expert ,dar imi place ca pe unde mananca (si ciorba de burta si sarmale si etc,apoi imi spune ca a fost bun dar nu ca ale mele
Postat 09 June 2013 - 08:09 PM
zoazorel, la 09 June 2013 - 07:07 PM, a spus:
Hi hi!
Postat 09 June 2013 - 08:55 PM
stella, la 08 June 2013 - 07:30 PM, a spus:
eu mananc dupa metoda stramoaseasca...caci ce e-n mana nu-i minciuna ci sarma sau curcan,( care ieri inca batea batatura pe langa alte oratanii,) si sarmanul a fost sacrificat pentru a delecta culinar o invitata , care a venit asa cu tupeu
Pot sa va spun cu mana pe inima, ca gustul e pe masura pozelor...si ca m-am desfatat cu castraveti si rosii luat de pe vrej, cu un marar dulce cu o asa savoare pe care o uitasem demult, si cel mai important, cu o caldura si o primire ca la Cana Galilleia...( scuzati greselile )
si the last but not least....un splendid buchet de trandafiri home made...ca dealtfel totul de la gospodaria Gelilor.
predau legatura
Sa va fie bine de intilneala DOAMNELOR....daca stiam cine stie....dar nici asa nu i pierduta speranta sa poposesc in urmatoarele 2 sapt prin imprejurimile IEZERULUI si Jegaliei:)
Postat 09 June 2013 - 09:34 PM
Gianinooooooooooooooooo , ia ce barabiul mi-a facut Gelutza
Fisiere atasate
-
Picture 002.jpg (220.71K)
Number of downloads: 0
Postat 09 June 2013 - 09:37 PM
Postat 09 June 2013 - 09:52 PM
Postat 09 June 2013 - 11:11 PM
Gela si Stella sa va fie de bine intalneala si preparatele!
Boni, ma bucur ca a trecut tatal tau cu bine prin operatie. Refacere rapida!
Maya, la 07 June 2013 - 12:31 PM, a spus:
Multi ani inainte sanatosi si iubareti, fericiti impreuna! Cum fu plimbarea? meniu aniversar nu vizionam nimic daca te preumbli cu amantul ?!
Ioana, la 07 June 2013 - 07:25 PM, a spus:
Ioana, pe 8 iunie a fost luna "goala"/noua.
25 Mai: Luna Plina. Ora 07:25
25 Mai: Eclipsa de Luna penumbrala. Ecplipsa va fivizibila in cea mai mare din America de Nord, America de Sud, Europa de Vest si in vestul Africii. Mai multe detalii despre eclipsa de Luna penumbrala.
Giorgi si Fox, care are sa imi dea si mie maiaua de painica azi dupa amiaza?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 10 June 2013 - 04:39 AM
Postat 10 June 2013 - 07:20 AM
Azi e domnu' Geany de rand la calculator,cica are treaba,apoi iesim,asa ca o sa fiu lipsa la apel
Postat 10 June 2013 - 08:32 AM
Azi la noi se prevede o zi frumoasa si cu mult soare!
Dany, painica, adica maiaua am dat-o deja mai departe.
Geany, ce-mi place de iepurila! Imi aduce aminte de Dulcineea noastra, dar se facuse mare rau si am dat-o la niste crescatori de iepuri, dar era tare dragalasa si blanda, ii placea sa o mangai!
Stella si Gelutza sa va fie de bine intalneala! Sigur v-ati simtit minunat, Gelutza sunt convinsa ca este gazda perfecta!
Zerda, sa vi cu o portie de ciorba de burta si la omul meu, noroc ca nu sta el sa citeasca pe aici, ca ar fi poftit!
O saptamana minunata va urez!
Postat 10 June 2013 - 08:54 AM
Boni, cum e tatl? si voi?
oamnele de la intalneala, va vad spre seara .
Postat 10 June 2013 - 09:02 AM
Stella, foarte frumos ca reusesti sa te intalnesti cu atatea persoane faine de pe forum (mi-au placut tare preparatele Gellei, cred ca v0ati simtit fain).
Boni, ceva noutati?
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!
Postat 10 June 2013 - 09:48 AM
Sa va spun ce pocitanie am patzit!
Elena e la o cresa privata unde platesti pe nr de ore , adica la inceput faci ca un abonament de 20 , 30 , 40 sau mai multe ore pe saptamana. Pt Elena luasem 40 , adica de la 8 la 4 in fiecare zi. Cam 500 de Euro pe luna costa ,cu mancare cu tot.
Daca vreodata ai nevoie sa ramana copilul mai mult , platesti 6 Euro pe ora.!!!!!!!
Daca vrei sa maresti nr de ore potzi oricand , in orice luna , dar daca vrei sa reduci , trebuie sa faci cerere cu 3 luni inainte. E insa mult mai ieftin un abonament decat orele suplimentare.
Deci , prin iarna ne-am gandit sa reducem in iunie ca eu am mai putzine ore...sa nu o mai duc vinerea ca am liber...asa ca am facut cerere de 20 de ore! Economie de 100 de Euro.
Intre timp s-a mutat lectzia de muzica vinerea asa ca nu o mai pot tzine acasa...si...NOI AM UIAT de reducere. Azi dimineatza ii aminteste o educatoare lu' tat'su!
Pai noi n-am economisit cu reducerea catre ore suplimentare trebuie sa platim pe saptamana trecuta!
Postat 10 June 2013 - 09:58 AM
Frati-miu a avut talent la chitara, a cantat si la flaut, eu le-as fi dat in cap alora de la scoala pentru fiecare ora de muzica din programa. Tata care si el a fost silit sa ia lectii de vioara vreo 4 ani mi-a zis cu uimire ascultindu-ma cand imi invatam lectiile la muzica, ca niciodata n-a priceput cum citeam eu notele ca nu le stiam cu semiton, ton, ton si altele. I-am spus ca sunt atenta in clasa si le reproduc! Deci ca un papagal?!! Eu, da, ca doar nu-mi bat capul cu portativele!
A ras saracul, cica, fata lui tata, aveam ureche muzicala, aveam glas am fost 4 ani in cor, dar nu sa ma frece ei cu muzica lor, cand eu aveam 100 de exercitii la matematica de la o ora la alta!
Ti-am dat un punct de vedere care uite ca s-a mentinut dupa 30 de ani. Si culmea este ca tot eu ma duceam la concerte la Ateneu nu talentatul de frati-miu. Una este sa-ti placa muzica, alta sa vrei s-o studiezi.
edit ca am uitat sa zic , ca pentru Elena probabil e mai valoros sa petreaca timp cu tine acasa, ca timpul asta nu i-l da nimeni inapoi, asa libera si lipsita de griji n-o sa mai fie! Iar vorbesc din experienta, ca m-am dus la scoala la 6 ani si-o luna, ca am urlat doua zile intregi pana m-a inscris mama care vroia sa ma mai lase un an sa mai copilaresc!
Postat 10 June 2013 - 10:00 AM
Sa aveti o saptamana usoara fetelor.
Eu am fost harnica azi, am terminat de fiert o portie generoasa de ardei umpluti si am copt o paine.
Se pare ca e soare si frumos afara, sper sa nu ne picure dupa amiaza.
Postat 10 June 2013 - 10:32 AM
Ii place tare mult!
De platit oricum se plateste separat si am platit pana la sfarsit deja.
Sa speram ca se rezolva treaba ca am rugat-o pe directoare sa ne lase sa o inscriem retroactiv cu 40 de ore. A zis ca suna la centrala sa vedem.....
Postat 10 June 2013 - 10:49 AM
Postat 10 June 2013 - 10:53 AM
Carmen L, la 10 June 2013 - 10:00 AM, a spus:
Sa aveti o saptamana usoara fetelor.
Eu am fost harnica azi, am terminat de fiert o portie generoasa de ardei umpluti si am copt o paine.
Se pare ca e soare si frumos afara, sper sa nu ne picure dupa amiaza.
Diseara vin la tine sa mananc o portie de ardei umpluti si un colt de paine proaspata.

Ajutor