Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1539
  • 1540
  • 1541
  • 1542
  • 1543
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#30801 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 09 June 2013 - 07:07 PM

Va pup!

Hai sa va distrati!Macar voi, ca eu...Dupa ce ieri am gatit (da?), ghciti ce-a mancat azi, jumatatea unica a vietii mele! Ei bine, cartofi prajiti cu snitel! :crying: Deeeeci? De ce sa-mi bat mintea cu ce sa mai gatesc? Se stie: cartofi prajiti cu garnitura de carne! Oooofff, viata mea!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#30802 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 June 2013 - 08:06 PM

Vezi postareazerda, la 09 June 2013 - 06:34 PM, a spus:

Eu sunt multumita ca n-am auzit nimic negativ! A ras omul o ditamai farfuria, n-a cerut nimic in plus! Ce v-am zis eu e cu amica experta, omul nu e asa de expert!

Dar ca sa ma simt si eu bine, omul mi-a facut dreptate, a zis ca sarmalele mele sunt mai mai bune, ca ale ei! :crying:

Hi hi! nici al meu nu e expert ,dar imi place ca pe unde mananca (si ciorba de burta si sarmale si etc,apoi imi spune ca a fost bun dar nu ca ale mele :71: ) la ciorba de burta noi avem un prieten de familie din copilarie care e bucatar la o carciuma' veche,si al meu i-a placut ciorba de burta acolo si am scris eu reteta dar fara cantitati asa in mare acum jde' ani,al meu la ciorba de burta are 2 pretentii,burta sa nu fie gumoasa/cauciuc,ci frageda,iar zama sa fie groasa /consistenta,nu lunga(gen cum e orice zama doar dreasa cu ceva smantana)deci sa stea in lingura...la condimente in general foaia de dafin mi-o accepta (dar daca e o foaie de mai proasta calitate nu f. parfumata merge si cateva,dar daca e de buna calitate si parfumata si in functie de cantitatea de mancare in care e pusa si o foaie poate fi prea mult,iar pusa in exces nu da gust bun dimpotriva)in schimb altele,si am bune-bune de la sorica(amestec de ierburi provensale,mediteraneene,rosmarin etc) :lol: nu vrea le spune parfumuri'',si mie tare mi-ar place,cartofii cu rosmarin de exemplu,si mi-ar place ca am vazut rasad si mi-asi creste proaspat pe balcon,da' daca mnealui' nu vrea,asta e..ca la socrela la tzara n-a vazut ,nu accepta alte gusturi :crying:

#30803 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2013 - 08:09 PM

Vezi postareazoazorel, la 09 June 2013 - 07:07 PM, a spus:

Va pup!

Hai sa va distrati!Macar voi, ca eu...Dupa ce ieri am gatit (da?), ghciti ce-a mancat azi, jumatatea unica a vietii mele! Ei bine, cartofi prajiti cu snitel! :crying: Deeeeci? De ce sa-mi bat mintea cu ce sa mai gatesc? Se stie: cartofi prajiti cu garnitura de carne! Oooofff, viata mea!

Hi hi! :lol: si eu vreau sa fac vreo 2 ardei umpluti si cu vreo 2 sarmalute printre ei ,pt. inaltare si tare mi-i ca oi pati ca si tine,dar macar eu pot sa-i catapultez sotului la scarbici',la' sa fie de pomana :crying:

#30804 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 09 June 2013 - 08:55 PM

Vezi postareastella, la 08 June 2013 - 07:30 PM, a spus:

Lume, lume, poftiti la masa, ca Gela a facut de mancare pentru tot hanul....
eu mananc dupa metoda stramoaseasca...caci ce e-n mana nu-i minciuna ci sarma sau curcan,( care ieri inca batea batatura pe langa alte oratanii,) si sarmanul a fost sacrificat pentru a delecta culinar o invitata , care a venit asa cu tupeu :crying: , dar care demult saliva in fata pozelor Gelei.
Pot sa va spun cu mana pe inima, ca gustul e pe masura pozelor...si ca m-am desfatat cu castraveti si rosii luat de pe vrej, cu un marar dulce cu o asa savoare pe care o uitasem demult, si cel mai important, cu o caldura si o primire ca la Cana Galilleia...( scuzati greselile )

si the last but not least....un splendid buchet de trandafiri home made...ca dealtfel totul de la gospodaria Gelilor.
predau legatura

Sa va fie bine de intilneala DOAMNELOR....daca stiam cine stie....dar nici asa nu i pierduta speranta sa poposesc in urmatoarele 2 sapt prin imprejurimile IEZERULUI si Jegaliei:)

#30805 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 June 2013 - 09:34 PM

Verb, ai pe FB poze, draga mea.
Gianinooooooooooooooooo , ia ce barabiul mi-a facut Gelutza

Fisiere atasate

#30806 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 09 June 2013 - 09:37 PM

Vezi postareastella, la 09 June 2013 - 09:34 PM, a spus:

Verb, ai pe FB poze, draga mea.
Gianinooooooooooooooooo , ia ce barabiul mi-a facut Gelutza

Jur ca simt mirosul de marar....... :crying:

#30807 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2013 - 09:52 PM

Deci Stelin' :crying: eu asi manca barabiul' la orice ora din zi si din noapte ,e de departe preferatul meu inca din copilarie (stiti cu ''rabdarile prajite '' :crying: )sa va fie de mine'(vb. shefului) :lol:

#30808 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 June 2013 - 11:11 PM

Salutari tuturor si o saptamana noua incarcata de succese pe toate planurile!

Gela si Stella sa va fie de bine intalneala si preparatele!

Boni, ma bucur ca a trecut tatal tau cu bine prin operatie. Refacere rapida!

Vezi postareaMaya, la 07 June 2013 - 12:31 PM, a spus:

Azi chiar le am frumoase (ptiu! sa nu mi le deochi :crying: ), ca acusi apare amantul si o taiem cu teleleu' în tara vecina. Asa ne sarbatorim noi aniversarea de vreo cîtiva ani ....

Multi ani inainte sanatosi si iubareti, fericiti impreuna! Cum fu plimbarea? meniu aniversar nu vizionam nimic daca te preumbli cu amantul ?!

Vezi postareaIoana, la 07 June 2013 - 07:25 PM, a spus:

Daniella, ca citeam ca zici de luna plina.Abia maine e luna plina.De eclipsa nu stiu cand a fost,dar stiu sigur ca abia maine e luna plina.

Ioana, pe 8 iunie a fost luna "goala"/noua.
25 Mai: Luna Plina. Ora 07:25
25 Mai
: Eclipsa de Luna penumbrala. Ecplipsa va fivizibila in cea mai mare din America de Nord, America de Sud, Europa de Vest si in vestul Africii. Mai multe detalii despre eclipsa de Luna penumbrala.

Giorgi si Fox, care are sa imi dea si mie maiaua de painica azi dupa amiaza?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#30809 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 June 2013 - 04:39 AM

O saptamana frumoasa tuturor!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#30810 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2013 - 07:20 AM

Buna! va urez si eu o saptamana minunata!
Azi e domnu' Geany de rand la calculator,cica are treaba,apoi iesim,asa ca o sa fiu lipsa la apel :drool:

#30811 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 June 2013 - 08:32 AM

'Neata!!!!

Azi la noi se prevede o zi frumoasa si cu mult soare! :drool:

Dany, painica, adica maiaua am dat-o deja mai departe. :(

Geany, ce-mi place de iepurila! Imi aduce aminte de Dulcineea noastra, dar se facuse mare rau si am dat-o la niste crescatori de iepuri, dar era tare dragalasa si blanda, ii placea sa o mangai!

Stella si Gelutza sa va fie de bine intalneala! Sigur v-ati simtit minunat, Gelutza sunt convinsa ca este gazda perfecta!

Zerda, sa vi cu o portie de ciorba de burta si la omul meu, noroc ca nu sta el sa citeasca pe aici, ca ar fi poftit!

O saptamana minunata va urez!
GEORGIA

#30812 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 June 2013 - 08:54 AM

Buna dimineata din capitala. o saptamana faina va doresc.
Boni, cum e tatl? si voi?
oamnele de la intalneala, va vad spre seara .

#30813 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 10 June 2013 - 09:02 AM

Neata si din nord-vest (unde e frumos acum, dar iar s-a anuntat furtuna).
Stella, foarte frumos ca reusesti sa te intalnesti cu atatea persoane faine de pe forum (mi-au placut tare preparatele Gellei, cred ca v0ati simtit fain).
Boni, ceva noutati?
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

#30814 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 10 June 2013 - 09:48 AM

Buna dimineatza!

Sa va spun ce pocitanie am patzit!

Elena e la o cresa privata unde platesti pe nr de ore , adica la inceput faci ca un abonament de 20 , 30 , 40 sau mai multe ore pe saptamana. Pt Elena luasem 40 , adica de la 8 la 4 in fiecare zi. Cam 500 de Euro pe luna costa ,cu mancare cu tot.
Daca vreodata ai nevoie sa ramana copilul mai mult , platesti 6 Euro pe ora.!!!!!!!

Daca vrei sa maresti nr de ore potzi oricand , in orice luna , dar daca vrei sa reduci , trebuie sa faci cerere cu 3 luni inainte. E insa mult mai ieftin un abonament decat orele suplimentare.

Deci , prin iarna ne-am gandit sa reducem in iunie ca eu am mai putzine ore...sa nu o mai duc vinerea ca am liber...asa ca am facut cerere de 20 de ore! Economie de 100 de Euro.

Intre timp s-a mutat lectzia de muzica vinerea asa ca nu o mai pot tzine acasa...si...NOI AM UIAT de reducere. Azi dimineatza ii aminteste o educatoare lu' tat'su!

Pai noi n-am economisit cu reducerea catre ore suplimentare trebuie sa platim pe saptamana trecuta!

#30815 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 June 2013 - 09:52 AM

Da, Mutti, intr-adevar nasoala treaba! :drool: OF!
GEORGIA

#30816 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 June 2013 - 09:58 AM

Eu ca omul impartial, spun ca mai da-o-n Doamne Iarta-ma de lectie de muzica! Elena e micutza, daca chiar are inclinatie catre muzica poti sa platesti separat, dar daca e un copil normal, care canta ca orice alt copil normal, las-o incolo de muzica, ca poate face si anul viitor, ca doar nu-i invata sa compuna, sa nu poata prinde la anul in continuare!

Frati-miu a avut talent la chitara, a cantat si la flaut, eu le-as fi dat in cap alora de la scoala pentru fiecare ora de muzica din programa. Tata care si el a fost silit sa ia lectii de vioara vreo 4 ani mi-a zis cu uimire ascultindu-ma cand imi invatam lectiile la muzica, ca niciodata n-a priceput cum citeam eu notele ca nu le stiam cu semiton, ton, ton si altele. I-am spus ca sunt atenta in clasa si le reproduc! Deci ca un papagal?!! Eu, da, ca doar nu-mi bat capul cu portativele!

A ras saracul, cica, fata lui tata, aveam ureche muzicala, aveam glas am fost 4 ani in cor, dar nu sa ma frece ei cu muzica lor, cand eu aveam 100 de exercitii la matematica de la o ora la alta!

Ti-am dat un punct de vedere care uite ca s-a mentinut dupa 30 de ani. Si culmea este ca tot eu ma duceam la concerte la Ateneu nu talentatul de frati-miu. Una este sa-ti placa muzica, alta sa vrei s-o studiezi.

edit ca am uitat sa zic , ca pentru Elena probabil e mai valoros sa petreaca timp cu tine acasa, ca timpul asta nu i-l da nimeni inapoi, asa libera si lipsita de griji n-o sa mai fie! Iar vorbesc din experienta, ca m-am dus la scoala la 6 ani si-o luna, ca am urlat doua zile intregi pana m-a inscris mama care vroia sa ma mai lase un an sa mai copilaresc!

#30817 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 10 June 2013 - 10:00 AM

Buna dimineata.
Sa aveti o saptamana usoara fetelor.

Eu am fost harnica azi, am terminat de fiert o portie generoasa de ardei umpluti si am copt o paine.
Se pare ca e soare si frumos afara, sper sa nu ne picure dupa amiaza.
Imagine postata

#30818 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 10 June 2013 - 10:32 AM

Zerda , nu-i ora normala de muzica , vine doar o tanti cu chitara/vioara..si mai stiu eu ce si canta cu ei..... Elena nu stie zilele saptamanii dar vineri dimineatza cum se scoala cum imi spune: Azi e vineri ,a zi vine Elke !
Ii place tare mult!

De platit oricum se plateste separat si am platit pana la sfarsit deja.

Sa speram ca se rezolva treaba ca am rugat-o pe directoare sa ne lase sa o inscriem retroactiv cu 40 de ore. A zis ca suna la centrala sa vedem.....

#30819 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 June 2013 - 10:49 AM

Si eu ma mai plangeam de astia de la noi!!!! Dupa cate acte au fost necesare ca s-o declare pe bunica moarta in Germania, moarta si-n Romania, vad ca e o epidemie mondiala! Nu intru in amanunte, dar a fost vina celor din Germania, de data asta, tot asa, cu aviz de la centrala,cu "dar noi facem asa", intelegi ca asa ne trebuie??!!!.... si sufletul lui Avram Iancu! Am zis ca nu ma bag in chestiune ca fac urat si matusa-mea nu-i de vina! tata nici n-a vrut sa-mi arate actele ca stia ca sar in sus! Atat de incomplete erau! Deci bunica a murit in ianuarie si ajutorul ala de inmormantare de la stat nici azi nu l-am luat, sa-l dam matusa-mii ca ea a platit tot acolo! Dar le-a luat 3 luni sa faca actele, asa ca ce sa mai comentam!

#30820 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 June 2013 - 10:53 AM

Vezi postareaCarmen L, la 10 June 2013 - 10:00 AM, a spus:

Buna dimineata.
Sa aveti o saptamana usoara fetelor.

Eu am fost harnica azi, am terminat de fiert o portie generoasa de ardei umpluti si am copt o paine.
Se pare ca e soare si frumos afara, sper sa nu ne picure dupa amiaza.

Diseara vin la tine sa mananc o portie de ardei umpluti si un colt de paine proaspata. :drool:
GEORGIA

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1539
  • 1540
  • 1541
  • 1542
  • 1543
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic