Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1550
  • 1551
  • 1552
  • 1553
  • 1554
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31021 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 June 2013 - 05:14 PM

Vezi postareaCarmen L, la 18 June 2013 - 02:13 PM, a spus:

Va salut pe fuga pe toate :hug: Ma coc in bucatarie, sar capacele pe o oala de ciorba de salata, pe alta de ghiveci, alta compot de rabarbar( rubarba). In pregatiri am o prajitura cu rabarbar, nu cred ca ma mai convinge cineva sa intru in bucatarie urmatoarele zile :)

+ 1 la fel am patit si eu la fel am spus si eu :)

Cred ca o sa pun si eu in functiune aerul conditionat :)

#31022 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 June 2013 - 05:18 PM

Bre Gianino, mare belea cu Grigutza...norocul tau ca sta la mama ta :), si te-ai scos, c te vedeam ducand animalul in lesa la plimbare :hug:

#31023 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2013 - 05:20 PM

Vezi postareastella, la 18 June 2013 - 05:18 PM, a spus:

Bre Gianino, mare belea cu Grigutza...norocul tau ca sta la mama ta :), si te-ai scos, c te vedeam ducand animalul in lesa la plimbare :)

Nttzz!!! aia e treaba celui mare (maroiu')si lui ii place de numa,ca sar toate gagicutele sa-i mangaie iepurasul :hug: :)

(Maaii!! nu va ganditi la prostii da?!! :) )

#31024 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 June 2013 - 06:49 PM

Aveti si voi probleme grave!! :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#31025 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2013 - 06:53 PM

Vezi postareazerda, la 18 June 2013 - 06:49 PM, a spus:

Aveti si voi probleme grave!! :)

Daa!! :) la mansarda ... :)

#31026 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2013 - 08:38 PM

:) am clacat si eu ca nu mai rezistam la 30 de grade in casa,bub' doar se da maretz, e doar de poza, ca stie ca nu are voie acolo dedesupt,acum e dincolo papa cu tati popcorn si inghetata :)

Fisier atasat  SAM_7948.JPG (52.49K)
Number of downloads: 0

#31027 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 June 2013 - 09:28 PM

Bub incepe sa semene din ce mai mult cu voi!

Azi am avut iar un drum prin oras, putin inainte de orele 14 si intoarcere un pic dupa 15. Ca de obicei, am plecat cu intarziere, cu 15 min inainte de intalnire si nu am avut timp sa racoresc masina. Ei cand m-am asezat pe bancheta am simtit, cred, cam ce simt caii cand ii insemneaza cu fierul incins. Pfoai ce arsita. Apoi m-am gandit ce faceam anii trecuti de nu simteam deloc discomfortul verii. Apai ma duceam la birou la 9 si mai ieseam la 21, iar la birou AC non stop la 24 grade, birou pe umbra de copaci si fara soare nicioadata. Concedii in iulie-august NU-NU! La orele astea de iesit 9 a.m. /p.m. in aerul orasului era o temperatura suportabila. Deci, iata moatzo ce ai nevoie, un job de 12 ore pe zi, timp in care sa stai la racorica. Iti doresc mult succes cu Junior, sa-i placa la munci mai mult decat la scoli :) , la mine asa a fost! Cariera de succes ii doresc!

azi la noi 80% umiditate! Anul asta riscam si cu vacanta in iulie (atunci e inchisa gradi 2 saptamani si de aia am potrivit asa) ... , sper sa nu ne coacem ... pentru ca acum 2 ani hotaraseram sa nu mai plecam in iulie-august in concediu!

suport cum suport canicula, dar mie nu-mi trimiteti frig! cum scad sub 10 grade nu am chef sa mai scot nasul din casa! Mai bine plec in Miami/California, undeva la 25 grade tot anul si sa fie fara taifunuri/uragane si alte cataclisme!

Maya, mai ai praji? :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#31028 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2013 - 10:19 PM

Daa!! Dany ' ,zilele trecute il intreba bub' pe taica-su ca,cum s-a nascut el,raspuns domnu' Geany':''eh!maii tata, numa' eu stiu cat am muncit din greu ,ca sa iesi asa de frumos !!,vezi?! ai iesit eczact' ca mine'' :) bub' se studiaza in oglinda ,minutios pe toate partile apoi vb. cu bunica-sa la telefon:'' bicaaa'!! tati a muncit din greu sa ma faca pe mine asa de frumos'' ... :) ..
Mda' o fi nu zic nu,da e zapacit ca mine :)

Ieri am ras cu lacrimi vazand reluarea la cireasa de pe tort cu Gigel Frone interpretand ''Eu te-am iubit Paraschivo' ''

Asta-i Margineanu' :)

http://www.youtube.c...h?v=RZHKEs1hCD8

Bub' e inebunit cu Paraschiva :)

:) :)

#31029 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 19 June 2013 - 02:32 AM

Frumos si racoare la noi, au fost putin peste 20 de grade si recunosc cu mana pe inima ca ador verile racoroase! Pentru mine temperatura ideala e pana in 25-26 C, fara umiditate, sa te poti bucura de "afara". Cum da caldura apar cei trei H "Heat, humidity and haze" adica caldura, umitidate si un fel de "ceata" datorata celor doua + poluare. Adica respiri o minunatie de aer...

Pe vremuri caldura in Bucuresti era uscata, suportabila si peste 30 de grade aveam doar in august - tin minte ca lasam geamurile deschise noaptea cand se racorea si dimineta le inchideam - transperantele trase si era toata ziua placut si racoare. Insa ultimii ani sunt imposibili :)

Zilele trecute am stat 35 de minute in soare, nu extrem de puternic si m-am bronzat cu aproape de ars de piele!! Soarele e mult mai puternic - ca sa nu spun ca eu fara ochelari de soare nu ies nici iarna. E lumina foarte puternica si as sta numai cu ochii intre-deschisi.
A cat is a friend fur-ever !

#31030 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2013 - 05:20 AM

Am scos pisicile la aerisit pe balcon, stau si adulmeca in zare, acum e bine, racoare! Pe partea asta n-am tei sper sa nu ma ia din nou nasul si tusitul!

Neatza!

#31031 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 June 2013 - 06:37 AM

Buna dimineata! la noi pe la 4 dimineata a inceput sa trazneasca si a dat o ploaie torentiala,asa ca acum e racoarea de dupa ploaie si un aer imbatator :)
O zi minunata tuturor! :)

#31032 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2013 - 08:39 AM

M-a terminat o prietena mi-a trimis melodiaasta VREAUUUUUUU LA MAAAAAREEEE

#31033 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 June 2013 - 08:48 AM

'Neataaaaa la populatie :) Sa aveti soare, umbra, ploaie, ce va doriti voi aia sa fie!

Eu tanjesc dupa soare si temperaturi caniculare ca mie imi place plaja, balaceala, nisipul si de maine ma duc la astea mai mult nevrand decat vrand.
Povestea e ca am niste zile libere si cum mi-am promis, drept rasplata de proaspat divortata ma duc unde mi-or vedea ochii. Asa credeam, dar nu e cum am planuit ca prietena mea e sechestrata in Canada pe motiv ca de 2 ori si-a facut poze de pasaport si de 2 ori a iesit cu cearcane si e nemultumita asa ca n-are pasaport pana nu-i ies pozele tzais.
Na, kill me...de aia nu vroiam eu sa am prietene de sex feminin, dar uite...mi-o dat Dumnezeu vanitoase de astea.
As fi lasat-o si as fi plecat singura dar e agitata ca cica vrea cu mine, ca n-a avut vacanta, deja o pregatit si geanta frigorifica si meniul de voiaj. Asta e tipa cu care eu m-as marita ca face mancare si curat super, e discreta, are simtul umorului si nu ma freaca la icre :)
Asa ca la alegerea ei mergem in Nord la un parc termal artificial si la o plaja la cucuieti la frig, ploaie si urat dar cica o sa ne distram. Eu imi iau carticia cu mine si ea poa' sa stea in cap sau o trimit sa faca poze! Ea ii de asta care face 15 milioane de poze la flori si apoi se plange nspe ani ca nu are cand sa le organizeze sau sa revada pistilul si petala pozate habar n-am cand. Alooo..e cu capu' ca de aia e prietena mea :)
Am mai dat un edit sa va zic ce aranjament am facut..sa radeti si voi... eu si prietena mea o sa folosim 5 zile masina viitoarei sotii a fostului meu sot, viitoarea sotie pleaca si ea 3 zile la o nunta si o sa ia masina fostului meu sot, adica viitorul ei sot, si el, respectivul ramane acasa cu abonamentul de autobuz. Ii lasam cereale si lapte sa manince pana ne intoarcem si are grija de broastele mele si uda florile :) Deci da!
Am facut cu greu rezervari la masaje ca e multa lume necajita ca noi de se ingramadeste la falsitatea aia de parc :)2 ore ne ia sa ajungem acolo si cu banii astia puteam sa stau la soare, nu cu umbrella de ploaie...'Ai si-amar..creca tre sa mai fac o petrecere de divort, ca asta e pe model canadez si no me gusta de nada.

Dar va invit la mic dejun..primul e cum imi place mie, la nisip dupa ce-am dormit pe plaja ca am inotat noaptea si am vrut sa vad rasaritul si al doilea e pentru cei care au dormit in pat, decenti, eleganti :) Dar pentru astea e nevoie de soare :)
PS- pozele-s de pe net dar nu e mare diferenta cu pozele mele pierdute printr-un hard drive
In ultima poza e locatia unde ma duc, scandinavean spa se cheama si cre'ca burlanul ala e sauna...wtf adica nu-i ca la baile de la noi sau de la unguri dar is rezervati astia pana peste cap.

Fisiere atasate

The more I see, the less I know.

#31034 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2013 - 09:08 AM

Flori eu compatimesc langa tine!! Daca tot ma duc undeva lasa-ma in legea mea cazuta sub un palmier, sau sa ma balacesc in apa!

Mai fa o petrecere de divort la apa turcoaz si oameni calzi!!!

#31035 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 June 2013 - 09:15 AM

Vezi postareazerda, la 19 June 2013 - 09:08 AM, a spus:

Flori eu compatimesc langa tine!! Daca tot ma duc undeva lasa-ma in legea mea cazuta sub un palmier, sau sa ma balacesc in apa!

Mai fa o petrecere de divort la apa turcoaz si oameni calzi!!!

Pai da, acuma o sa stau sub umbrela, ca si la termalele astea e fain cand e zapada sdau soare, nu cand ploua si e gri tot cerul. Na, asa s-a nimerit sa am weekendul asta liber...
The more I see, the less I know.

#31036 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 June 2013 - 11:37 AM

Floricico, sa ai o vacanta minunata cu soare si caldura! Sa te distrezi! Stii ca daca schimbam gandirea (felul in care privim lucrurile), lucrurile chiar se schimba asa cum le privim?! Asa ca think positive si nu o sa fie nevoie de umbrela de soare! Baile termale is faine, haida! E drept ca :) mai mult pe vreme de primavara-toamna-iarna si nu vara, dar pt un we nu-i mare efort, isn't it? Bafta! :)

si noi profitam de weekeendul prelungit (luni e zi libera de Rusalii) am mai luat 3 zile si, de maine dupa amiaza pana marti pe la pranz, o stergem voiniceste la plaja + vizitat :) asa cum imi place mie o vacanta! Sper sa nu ne topim in sudul Italiei, ca tocmai ce am prins frica de arsita saptamana asta!

Oricum, saptamanile trecute cu ploi si furtuni, parca era mai bine, decat cu canicula la peste 35 grade la umbra! dar stiti cum suntem noi: nicicum nu-i bine- 2 grade in plus = prea cald, 2 grade in minus = prea racoare, un strop de ploaie - ne plangem, iarna frig-zapada - ne plangem ... Deci la Miami/Florida sa ne mutam in gasca si gata rezolvarea la tot hanul!

Sa aveti cu totii o zi frumoasa urmata de un weekend prelungit fantastic!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#31037 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 June 2013 - 12:21 PM

Dixtractie' palcuta va urez,cu vreme placuta! :hug:

Noi saptamana viitoare sa vedem,poate ne plimbarim si noi butzin' :lol:

#31038 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 19 June 2013 - 12:24 PM

Si la mine e frumos! Imagine postata 18 grade da' e bine

Floricico, vacanta placuta cu distractie maxima, oriunde te-ai duce

Azi dimineata m-am trezit la 5.30. La 6.45 a trebuit sa fim la gara, ca sa ia Antonia trenul catre Dublin. Vai, dac-ati fi vazut ce emotii avea...e prima data in viata ei cand merge cu trenul Imagine postata Este excursia de sfarsit de an si se vor intalni cu prietenii lor din Co Armagh, cei care l-au trimis pe ursuletul Archie, cu care v-am impuiat capul anul trecut.

Vor merge la un centru sportiv, vor inota si se vor juca impreuna, apoi merg la shopping si vor servi masa undeva. O sa ajunga acasa la 9 si abia astept sa ii aud povestile Imagine postata

Andreea merge in excursie vineri, la Cork. Vor vizita Cork City Gaol - puscaria veche Imagine postata, shopping, pranz si bowling

Ieri am primit si rapoartele scolare pe anul asta, amandoua au fost eminente Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#31039 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2013 - 01:11 PM

Felicitari mamica super mandra de super fete!!! :hug:

#31040 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 June 2013 - 01:35 PM

Alpha, bravo fetelor si felicitari si voua! Faine excursii au amandoua, cred ca de-abia asteapta.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1550
  • 1551
  • 1552
  • 1553
  • 1554
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul