Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3121 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 May 2011 - 06:15 PM

Vezi postareaDaniella, la 18 May 2011 - 06:13 PM, a spus:

Vezi postareanane, la 18 May 2011 - 09:52 AM, a spus:

Daniella durerile tale in talpi vin de la nervul sciatic, nu am timp sa detaliez dar am trecut prin asa ceva. Nu ai uneori dureri de spate in zona lombara?

Deocamdata nu am dureri lombare, Doamne Ajuta!

Hi hi hi! Scuze ca nu am putut sa ma abtinez,da ''Doamne feri'' :occasion15: Dani'...nu doamne ajuta :drool:

#3122 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 May 2011 - 06:44 PM

Geany, normal iti arde de cioace si de corectura! Doamne Ajuta sa nu am si de astea si de aici inainte a fost gandirea mea! :occasion15:

Lapona merci din suflet, imi iau telefonul si cat de curand ma pun pe cautat ortoped sa vedem dc aici se exista o asemenea testare pt schema calcaturii in scop de a vedea distribuirea greutatii. Sunt chiar curioasa daca exista astfel de test si dupa aceea daca face cineva aici talpicii cu pricina. Dar iti mai sunt buni pantofii daca bagi talpicul, cred ca sunt talonete, de fapt, nu? Nu trebuie sa iei pantofi mai mari? Si eu am dureri de monturi uneori si sunt umflate.

Boni, deci tot la mare te-a apucat? ce o fi asta? nu o fi o legatura?

si eu pitica si toace mari pana prin luna a 6-a de sarcina, de atunci nu le-am mai pus, ca am piciorul mai mare inca ... Oare imi mai revine la normal, cine stie? dar puterea de concentrare si memoria? deja ma simt handicapata cu gandirea asa impiedicata!
identic acelasi model de papuc de plaja, dar alta culoare ii purtam de cativa ani (Ca io asa fac, daca imi place modelul nu sunt in stare sa ma hotarasc si iau pe toate culorile sa am la toate tinutele). Bun, deci aceasta talpa am mai purtat-o in fiecare an, de ce tocmai acum? S-o fi mutat distributia greutatii cu sarcina si cu cele 8 kg in plus pe care inca le mai detin duins arcina + 4 puse in anul inainte ? Asta sa fie ?
Saptamana asta m-am cocotat pe sandalele cu talpa ortopedica de 12 si vad ca nu m-au apucat iar durerile? sa nu fie legatura cu plasticul?

multumesc mult pentru sfaturi si discutie, bine ca stiu sa fac ceva. Acum in we plec in Delta, oare sa mai port papucii cu calapodul mentionat (sunt ortopedici cu platforma, Geany, da-da ... si nu atat de inalti ca poza ta)!

Mai dar voi nu va amintiti pe vremurile apusa ca nu gaseai pantofi frumosi? Cum naiba sa nu-mi iau eu 36 daca ii gaseam, chiar daca purtam 36,5? Acum na ... :drool:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3123 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2011 - 06:53 PM

Dani' eu cred ca tre' sa gasesti cauza,durerilor si sa remediezi.La mine, in cazul meu clar tine de forma calapod,eu am observat asta,nu de inaltime toc ,dar cum am zis e doar cazul meu ... :occasion15: Am ajuns in situatia ''urati sa fie,da' macar comozi''
Cand te doare burta sau te doare capul ,te descurci cu durerea cum poti mai bine desi e neplacut,dar cand te dor picioarele si te deplasezi cu dificultate schiopatand e naspa rau'... :drool:

#3124 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 May 2011 - 06:57 PM

Moama, ma simt ca sururorile cenusaresei cu micutul 39 al meu :)
Geanino , si tu tot 36 ca Dani?

#3125 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2011 - 07:04 PM

Vezi postareastella, la 18 May 2011 - 06:57 PM, a spus:

Moama, ma simt ca sururorile cenusaresei cu micutul 39 al meu :)
Geanino , si tu tot 36 ca Dani?

Da Stelino 36 + 4 nu de lung da de lat nu-mi incape...Inchipuie-ti ce fata am ca-s si mica de statura... :) :) :)

#3126 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2011 - 07:21 PM

Asa ...azi am lipsa de ocupatie rau :) laba piciorului meu are ezact' 26 cm. lungime si 10 cm. latime si azi nu am picioarele umflate :) Asa ca biata cenusareasa :)

#3127 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 18 May 2011 - 07:53 PM

Vezi postareasissi, la 18 May 2011 - 04:19 PM, a spus:

Hallo!
Ioana, in De nu este Sanitätshaus Tappe ?

Sissi, or fi,da la mine in sat nu am decat farmacii.As putea marti cand ma duc la prima sedinta de recuperare sa-i intreb daca stiu.Aiurita cum sunt (defapt nici n-aveam de unde sa stiu) n-am intrebat unde le gasesc.Ortopedul mi-a dat reteta pt bandajul pt genunchi si talonetele astea si m-am gandist ca amandoua sunt de la farmacie :) .Partea nasola e ca-s perpedes momentan si n-am cum sa caut in orasul mare ca nu ma descurc fara masina.

PS: mercic pt telefon si pt pont,sper sa nu mai am nevoie,dar e bine de stiut, mi-am salvat pg lor si ii arat sotului.L-am auzit si pe mici in tel., sau mi s-a parut?

Vezi postareaGeany, la 18 May 2011 - 06:04 PM, a spus:

Vreau destia... :)
La blugi...Cred ca asi zbura''in ei :) Am inceput sa vanez pantofi comozi,ma cam doare la tenesi daca-s frumosi sau nu... :)

Atasament 027.JPG

Eii nici chiar tenesi sau adidasi cu siret ,nu-s genul :)

astia imi plac si mie,desi in ultimul timp mai mult in adidasi sunt ;)

Vezi postareaGeany, la 18 May 2011 - 07:21 PM, a spus:

Asa ...azi am lipsa de ocupatie rau :) laba piciorului meu are ezact' 26 cm. lungime si 10 cm. latime si azi nu am picioarele umflate :) Asa ca biata cenusareasa :)

mi-ai dat de lucru, mi-am masurat si eu piciorul 22/8 :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3128 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,621
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 18 May 2011 - 08:03 PM

Fete, va pup din mers si raspund scurt scurt ca nu am timp de stat la taclale:

Daniella, talpicile sunt facute dupa papucul meu, nu trebuie sa imi iau papuci mai mari.
Ioana, de facut le face tehnicianul ortoped, da insa intai mergi la medic, acolo iti face testele, iti ia toate datele si trimite la tehnician, intr-o saptamana is gata, le porti o saptamana pana ta acomodezi apoi te duci cu ele ca sa le justeze pe papucii tai.

Eu, avand mai multe tipuri de incaltari o sa il pun sa imi mai facavreo doua si si pentru papucii de casa ca sa le port mereu. Uitati fetelor, asa arata. Sunt din material special, a carui consistenta depinde de "calcatura". Sunt destul de scumpe insa eu pe saltea si la sanatate in general nu ma uit.

Fisier atasat  orthopadische_Schuheinlage.jpg (5.46K)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3129 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,621
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 18 May 2011 - 08:04 PM

Revin repede : Daniella, fa-ti un serviciu si arunca cat colo pantofii mai mici, uita de ei!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3130 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2011 - 08:05 PM

Nebunatico' :) ...Io' is jale mi-e si rusine cu elefantele mele da' ce sa fac?! :) In ultima vreme ma coafeaza'' platformele si cu talpa ortopedica,ma mai inalta,chiar daca mai calc eu in strachini da' macar nu ma dor chishioarili' si-s shi moderna maii!!! Nee te doare capu'... :) :)

#3131 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 18 May 2011 - 08:45 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 May 2011 - 08:03 PM, a spus:

Ioana, de facut le face tehnicianul ortoped, da insa intai mergi la medic, acolo iti face testele, iti ia toate datele si trimite la tehnician, intr-o saptamana is gata, le porti o saptamana pana ta acomodezi apoi te duci cu ele ca sa le justeze pe papucii tai.

.

Atasament orthopadische_Schuheinlage.jpg

asta ma intriga,eu am deja reteta de la ortoped, am fost deja la el.Poate e alta mancare de peste, pe reteta scrie ca tb facut masuratoare.Na ja, eu cand primesc o reteta ma gandesc ca tb luata de la farmacie :) .,am sa ma interesez.
Da cum spuneam eu mi-s aiurita,nu m-am gandit sa intreb atunci ce si cum,cred ca ma radiasera si la cerebel de la atatea radiografii.

Geany, am piciorul mic, am avut pb si la nunta, 35 imi veneau fixi,35.5 nu gaseam, 36 imi erau mari :) , am gasit o pereche 36 care mi-au venit, din aia clasici rau, noroc ca nu se vedeau de rochie.Acum vreo 2 ani i-a spart mamei boxa si avea din lucrurile mele pe acolo.Mai aveam niste incaltari lasate acasa, ghiciti ce n-au furat?pantofii de la nunta :) ,cred ca erau prea urati :)

Platforme port si eu si din cei cu talpa ortopedica,dar port si balerini ca ma inteleg bine cu ei la condus.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3132 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 May 2011 - 10:03 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 May 2011 - 08:04 PM, a spus:

Revin repede : Daniella, fa-ti un serviciu si arunca cat colo pantofii mai mici, uita de ei!

nici vorba Lapona :) ! am muuulte perechi, aproape toate sunt una si una, doar din ultimele cateva sezoane, de 3 ani de cand m-am mutat si purtate cu randul, doar de cateva ori pe an. Nu le arunc, sper sa imi revina piciorul la dimensiunea de dinainte de sarcina :) . Ia aminte aici si nu mai cumpara deocamdata, ca in ultimele luni iti trebuie doar slapi ... cu 2 nr mai mari ...
Revin cu intrebarea: aliooo imi revine piciorul la dimensiunile initiale? cand ...acusi pe 3 iunie se implinesc 9 luni si piciorul, silueta, greutatea si capul mi-s in continuare cu sorcova ... :)

Pentru mine e greu cu pantofii potriviti, cum spunea si Ioana, cand ai jumatate de nr nimeresti ori mici :) ori mari :)

Mai bine mai tai degetelele! Ei asta ar lipsi sa trebuiasca sa imi reinoiesc si garderoba de pantofi, nu e destul ca nu mai incap in nici o hainuta? ...desi nu ar fi rau ... as putea sa ma joc si cu cateva posete ... hai mai ca mie nu imi mai trebuie jucarii, ca gata sunt mare!
sa vezi cate per de pantofi i.am luat (a si primit o gramada) lui Bea deja :) . Am umplut 2 sertare la dulap si sunt mici pantofiorii ei :) Am tot spus ca o sa pun la pentru cei mici poze, dar nu am apucat sa fac ... are mai multi la 8 luni (ca nu merge, dar trebuie sa o asortez la haine) decat cati aveam noi la 14 ani pe vremuri apuse, cand nu gaseam nik frumos. Va amintiti ce smecherie erau blugii, sau pantofii aia sport de la Pionierul. Adidas? pfoooaileu ...am avut prima oara printr.o minune printr-a 9 sau a 10-a. :)
Si pt toate astea doar Mutti e de vina, ea mi-a spus ca scoate pe Elena din spital in rochita si cu palarioara si de atunci am luat-o si eu raznelu'...cu toaletele copchilei...

Astea sunt sandalele mele de vara, pe multe culori sunt foarte comode (culorile de anul asta nu le-am luat, doar din ultimele 2-3 sezoane precedente ... ca tin sunt buni...asa am strans o groaza...). Anul trecut in vara am reusit sa-i port pana am intrat in a 9-a in cazurile de nevoie (Sedinte, intalniri). In rest si eu am trecut preponderent la sport de vreo 7 ani asa ... unde pana atunci, 10 ani, m-am purtat numai la papainoage si costum, mi-ajunsese ... si ma simt asa bine acum in straie comode ... :)

Fisiere atasate

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3133 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 18 May 2011 - 10:23 PM

Lori , nu-tzi ramburseaza KK contravaloarea lor?

#3134 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2011 - 06:40 AM

Buna dimineata fetelor! :) Un mic dejun ?!

Fisier atasat  colazione.jpg (82.2K)

O zi faina va urez sa aveti tuturor! :)

#3135 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2011 - 06:41 AM

Hi hi hi! E cam saracut mic dejunl?!

Fisier atasat  colazione3.jpg (93.5K)

Eii asa mai vii deacasa,nu?! =))

#3136 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 19 May 2011 - 07:07 AM

Geany, un mic dejun pe o terasa la firenze, nu se refuza veci =)).
buna dimineata la toata lumea.ia sa va inveselesc cu flori, nu-s ale mele dar tare -s frumoase.
ultima poza is ale mele :)

Fisiere atasate

#3137 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2011 - 07:27 AM

Asa e Stelino =)) Ce flori frumoase... :)

#3138 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 19 May 2011 - 07:50 AM

neatza ! abia am nimerit usa la han ! :) ce ati facut din han , bey ? tre sa ii zicem bazar de acu` =)) gasim de toate in el ; dar serios imi place asa ! e ca la supermarket : intru pt oo si iau si sampon si coada la matura :)
geany- imi plac sandalele tale , si eu de cativa ani port de astea ... gata cu tocurile ! ma omoara spatele .
daniela- si papucii tai sunt superbi ! ei , asta inteleg eu acum prin pantof superb : comod =)) vreo 5 ani in tineretile mele , nu am purtat decat pantofi cu toc cui (am doar 160cm ), si fuste ... acum , doar blugi cu adidasi , si vara pantaloni subtirei si sandalete de astea cu platforme . aaaa, si fuste de alea ca la tiganci :) luuuuungi pana jos si crete =))

#3139 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 19 May 2011 - 08:16 AM

Buna dimineata .Ce festin aici ...
Dani draga mea , eu am fost mereu pe la 38.5 marimea la picior , in general ma chinuiam cu 38 , cateodata mai luam 39 .Dupa sarcina rar mi se potrivesc 39 , dar nici 40 nu mi-s turnati.Am 3 ani acusi de cand am nascut si nu mi-a mai revenit piciorul la marimea initiala , tot cu un numar mai mare trebuie sa iau.Desi , eu invers de Geany , am piciorul ingust , marimea 40 zburda in picior la mine , 39 ma cam strange de degete.Si atunci prefer 39 , in speranta ca se mai lasa.Nu m-am uitat aici daca sunt numere cu jumatati , stiu ca in Italia sunt.In Romania ...nix.

#3140 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 19 May 2011 - 09:18 AM

Vezi postareaizuk, la 19 May 2011 - 08:16 AM, a spus:

...marimea 40 zburda in picior la mine , 39 ma cam strange de degete.Si atunci prefer 39 , in speranta ca se mai lasa....

n-ai voie sa uiti sa-ti tai unghiile de la picioare Imagine postataImagine postataImagine postata
scuzati, nu m-am putut abtine Imagine postata

eu aveam 37.5 pe vremea cealalta. atunci se gaseau numere cu jumatati si stiam o treaba. calapoadele areau stas si puteam sa-mi iau pantofi chiar fara sa ii incerc.
acum nu mai gasesc jumatati de masura, mai mici nu pot sa-mi iau (ca uit sa-mi tai inghiile Imagine postata) si iau doar pe incercate si umblate prin magazin. iar masurile variaza intre 38-40, asa sunt de anapoda calapoadele.

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul