Lapona Enigel, la 18 May 2011 - 08:04 PM, a spus:
Revin repede : Daniella, fa-ti un serviciu si arunca cat colo pantofii mai mici, uita de ei!
nici vorba Lapona

! am muuulte perechi, aproape toate sunt una si una, doar din ultimele cateva sezoane, de 3 ani de cand m-am mutat si purtate cu randul, doar de cateva ori pe an. Nu le arunc, sper sa imi revina piciorul la dimensiunea de dinainte de sarcina

. Ia aminte aici si nu mai cumpara deocamdata, ca in ultimele luni iti trebuie doar slapi ... cu 2 nr mai mari ...
Revin cu intrebarea: aliooo imi revine piciorul la dimensiunile initiale? cand ...acusi pe 3 iunie se implinesc 9 luni si piciorul, silueta, greutatea si capul mi-s in continuare cu sorcova ...
Pentru mine e greu cu pantofii potriviti, cum spunea si Ioana, cand ai jumatate de nr nimeresti ori mici

ori mari
Mai bine mai tai degetelele! Ei asta ar lipsi sa trebuiasca sa imi reinoiesc si garderoba de pantofi, nu e destul ca nu mai incap in nici o hainuta? ...desi nu ar fi rau ... as putea sa ma joc si cu cateva posete ... hai mai ca mie nu imi mai trebuie jucarii, ca gata sunt mare!
sa vezi cate per de pantofi i.am luat (a si primit o gramada) lui Bea deja

. Am umplut 2 sertare la dulap si sunt mici pantofiorii ei

Am tot spus ca o sa pun la pentru cei mici poze, dar nu am apucat sa fac ... are mai multi la 8 luni (ca nu merge, dar trebuie sa o asortez la haine) decat cati aveam noi la 14 ani pe vremuri apuse, cand nu gaseam nik frumos. Va amintiti ce smecherie erau blugii, sau pantofii aia sport de la Pionierul. Adidas? pfoooaileu ...am avut prima oara printr.o minune printr-a 9 sau a 10-a.
Si pt toate astea doar Mutti e de vina, ea mi-a spus ca scoate pe Elena din spital in rochita si cu palarioara si de atunci am luat-o si eu raznelu'...cu toaletele copchilei...
Astea sunt sandalele mele de vara, pe multe culori sunt foarte comode (culorile de anul asta nu le-am luat, doar din ultimele 2-3 sezoane precedente ... ca tin sunt buni...asa am strans o groaza...). Anul trecut in vara am reusit sa-i port pana am intrat in a 9-a in cazurile de nevoie (Sedinte, intalniri). In rest si eu am trecut preponderent la sport de vreo 7 ani asa ... unde pana atunci, 10 ani, m-am purtat numai la papainoage si costum, mi-ajunsese ... si ma simt asa bine acum in straie comode ...