La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 04 July 2013 - 07:42 AM
Dani, noi mergem pe cont propriu, nu prin agentie, cazarea pare ok, doar ca nu e pe malul marii, sunt 4 vile si o piscina, ne costa 50 de euro pe noapte vila (pentru o familie). Cheltuiala mai mare e cu drumul, ca de la noi sunt 1600 de km, plus ferryboat-ul, avem 2 cazari pe drum, una in Serbia, una in Grecia. Anul trecut am fost tot in Grecia, la marea Ionica, in Kefalonia, a fost superb (am si umblat mult, am facut mai bine de 300km pe insula incoace-incolo).
Noi n-am mai fost decat in Antalya si in Bulgaria, dar m-am indragostit de Grecia insulara, imi doresc sa mai mergem si in viitor, pe alte insule.
Pusa, mi-a placut tare faza cu geaca de piele, asta da pomana...
Postat 04 July 2013 - 07:53 AM
La noi este o zi frumoasa. Dar am inteles ca vin iar ploile.

2ut, sa-ti traiasca mandra cea mare!!!! Iti dai seama ca isi sarbatoreste ziua cum vrea ea sau cum vor "muschii" ei!
La mine in familie asa de strangator, este mamitza. Iar noi doi nu stim cum sa scapam de obiectele inutile si mama nu stie cum sa le stranga. De descotorosit de ele trebuie sa o facem pe ascuns, ca altfel ce ne aud urechile...

O zi minunata va doresc!
Postat 04 July 2013 - 08:00 AM
Apropos de lucruri, am constatat ca pe masura ce imbatranesc nu mai vreau sa vad in jurul meu multe chestii, mai bine le dau-arunc ca am impresia ca-mi stau toate pe cap. Le mai zic si fetelor cand e dezastru in camera lor "nu ma intereseaza ce faceti dar intr-o juma de ora sa dispara tot ce e pe birouri sau pe jos, ca de nu le arunc pe toate" si ele le baga prin dulapuri de-a valma

Postat 04 July 2013 - 08:15 AM
2ut, La multi ani fetitei, sa va traiasca ambii copilasi si sa aveti cu totii viata frumoasa impreuna, plina de bucurii si realizari!

De la mine - nema noutati. Munca, casa, ceva intalniri in familie. Si cam atat...
Va doresc o zi minunata tuturor!

Number of downloads: 0

Postat 04 July 2013 - 08:18 AM
Bia, să-ţi trăiască fata sănătoasă şi fericită. De fapt urarea este pentru amândouă, da' azi una e mai "principală"

Vă doresc drum bun la dus şi la întors.

Foxxy, săr'na pentru masă.
Tuturor multă sănătate şi o zi frumoasă vă doresc

Postat 04 July 2013 - 08:21 AM

O zi faina tuturor; la noi era gri, dar se intrevede oarece soare...
Miss a mea e acasa pentru cateva ore, a terminat infine sesiunea , de acum se gandeste la lucruri mai placute si relaxante.
pleaca diseara, vuine maine, repleaca apoi sambata si tot asa

Fisiere atasate
-
bujori.jpg (402.33K)
Number of downloads: 0 -
desert5.jpg (31.39K)
Postat 04 July 2013 - 08:25 AM
2ut sa ti draiasca dragalasa...si poate nu uiti ca si Creta e o insula:-):-)
Danii poate veniti impreuna!
Eu sunt cu valiza fauta si goala dar vin cu ea plina de soare ca aici in franta vara vine pt maxim 24 de ore

Va pup si va las caci ma asteapta autobuzul 12 plus autobuz Flibco plus Ryan air din Charleroi belgia
Zi placuta!
Postat 04 July 2013 - 08:40 AM
Verb, nu uit, e si Creta pe lista! Sa ai drum bun si sa-ti mearga bine toate!
Stella, pe unde se plimba mandra ta? Ma bucur ca a scapat de examene.
Postat 04 July 2013 - 09:12 AM
Bia, mandra pleaca duminica pe 3 sapt la valencia, sa faca un curs de spaniola, asa de pamplezirul ei

oricum trebuie musai sa refaca 2 zile pline de teorie auto etc...e o noua lege, ca tineriiposesori de carnet , in urmatorii 3 ani dupa ce l-au luat mai au acest hop si refresh

Postat 04 July 2013 - 09:43 AM
Foxyy, la 03 July 2013 - 04:37 PM, a spus:
deci si asta face parte tot din categoria gemenisme. plus roza aka scleroza
2ut, la 04 July 2013 - 07:42 AM, a spus:
La multi ani, Ioanei! sa fie sanatoasa!
ne costa 50 de euro pe noapte vila (pentru o familie).
superpret! cate dormitoare/paturi?
Giorgiana, la 04 July 2013 - 07:53 AM, a spus:

hello, hello!
o saptamana cu vreme minunata, nu-mi vine sa cred ca-s in Romania.
sambata avem iar pomana, dupa aia un respiro, e mai usurel. deci maine plec la Focsani si am iar un we plin. vreau sa stau si sa lenevesc, cand s-o-ntampla?
Stella, ce-mi place viata unui tanar elvetian studios! ce bine-ar fi sa fie si la noi asa!
vacanta placuta ptr Vale!
Postat 04 July 2013 - 09:47 AM
Concediu la tine, pe cand? Daca tot ai zis de leneveala si odihna.
Postat 04 July 2013 - 09:57 AM
plus ca sefa mea iese la pensie si-o sa-si ia co cam de la jumatea lui iulie si gata! nu mai vine. iar colega mea n-a plecat deloc, eu tot am mai tras cate-o fuga pe ici pe colo. biroul nu poate ramane singur.
ca sa nu mai zic de om!
deci am sa plec fara sa stiu, de azi pe maine va fi!
Postat 04 July 2013 - 10:00 AM
moatza, la 04 July 2013 - 09:57 AM, a spus:
plus ca sefa mea iese la pensie si-o sa-si ia co cam de la jumatea lui iulie si gata! nu mai vine. iar colega mea n-a plecat deloc, eu tot am mai tras cate-o fuga pe ici pe colo. biroul nu poate ramane singur.
ca sa nu mai zic de om!
deci am sa plec fara sa stiu, de azi pe maine va fi!
Deci...surprize-surprize, e fain si asa.
Postat 04 July 2013 - 11:08 AM

Ale mele sunt plecate la "sleepover". Le-am dus ieri la 5, ca sa serveasca si cina impreuna cu prietenele, si le iau azi la 1. Vacanta asta se va desfasura pe plan local.

Postat 04 July 2013 - 11:35 AM
alpha, la 04 July 2013 - 11:08 AM, a spus:

Ale mele sunt plecate la "sleepover". Le-am dus ieri la 5, ca sa serveasca si cina impreuna cu prietenele, si le iau azi la 1. Vacanta asta se va desfasura pe plan local.
Multumesc Alpha!
Cred ca s-au distrat de minune fetele tale.
Postat 04 July 2013 - 11:49 AM

Scuze, dar eu tot nu am inteles: deci voi mergeti mai multe familii si luati o vila intreaga si va revine 50 eur pe noapte?
noi am platit 30eur cazare 1 dubla hotel/10 nopti in Thassos, dar daca mergeam cu o saptamana mai devreme sau dupa 20 august era 260 eur/10 nopti.
alpha, lucrari usoare voua la casa si vacanta placuta fetelor!
stella, vacanta placuta lui Vale si zbor lin tie spre Puglia! ... mai ai un pic si vine vacanta ... cu trenul din Franta

motzulin, tu ca si mine, vacanta la ciupeala ... 1 zi de Paste, 1 de 1 mai, 1 de Rusalii si din concediu consum ioc! Anul asta insa mi-au zis ca musai sa mai consum din zile, numai ca la o luna dupa ce am anuntat ca sunt in vacanta in perioada de... , m-au chemat la ordin ... in perioada respectiva ! frumos, nu? tot ca de obicei ...
Lasa ca e vara, e cald, viata e frumoasa! deci bucurosi le-om duce toate

mi-e o foame...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 04 July 2013 - 12:02 PM
Deci: mergem 4 familii si luam 4 vile, 50euro pe noapte fiecare vila (stam 10 zile deci cazarea ne costa pe noi 500 euro). Nu e foarte luxos si e la cativa kilometri de plaja, dar si anul trecut ne-am dus cu masina la plaja ca era mai faina decat cea de langa noi, plus ca in mai multe zile am mers sa vedem si alte cele pe insula. Anul trecut a fost mai faina locatia, dar am platit 80 euro pe noapte (aveam o ditamai vila, cu etaj, cu 2 dormitoare, living, bucatarie mare, 2 bai, terasa)
Astea sunt de anul trecut (de pe site-ul lor)

si cam asa arata locatia de anul asta

Postat 04 July 2013 - 12:57 PM
Frumoase locatii de vacanta.
Anul acesta si la noi va fi vacanta pe apucate si sigur pus parchet laminat si zugravit, ne este necesar.

Postat 04 July 2013 - 01:18 PM

frate-miu pleaca in Creta duminica, da' cu avionu'. habar n-am cat a platit.
si nu mai vorbiti de restaurari si pavoazari ca ma deprimati. cred ca la anu' ne paste si pe noi, ma-ngrozesc!
Postat 04 July 2013 - 01:26 PM
Ma bucur ca mama ta e bine acum!
Carmen, multumim frumos. pai atunci sa aveti si voi spor la renovari (si io ma-ngrozesc cand aud de ele).