Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1587
  • 1588
  • 1589
  • 1590
  • 1591
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31761 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 August 2013 - 12:29 PM

Vezi postareamoatza, la 01 August 2013 - 11:42 AM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 01 August 2013 - 10:09 AM, a spus:

P-aci e vreme semi-motzoasa: soare printre nori, cam bate vantul si-i racoare!

iar la mine-i vreme zozoroasa: caldura lanceda, soare-soare-soare :occasion15:

Nu vrei sa facem schimb? Imagine postata Te rog frumoooossss!Imagine postata Uite, te si pup! Imagine postata
Si, ca veni vorba, mi-e cam dor de mataluta!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31762 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 01 August 2013 - 01:03 PM

Hait...ma anunta BLUEAIR ca mi au virat in contul cartelei suma de bani pe care eronat mi au facturat o la dublu
E vint de schimbare????

#31763 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 August 2013 - 01:59 PM

Vezi postareaverber, la 01 August 2013 - 01:03 PM, a spus:

Hait...ma anunta BLUEAIR ca mi au virat in contul cartelei suma de bani pe care eronat mi au facturat o la dublu
E vint de schimbare????

Hai mai Verber, mai sunt si cativa cinstiti! Bine ca ai de luat, nu de dat!

Uuuff, aici nu se hotaraste daca sa ploua sau sa fie soare!Imagine postata Si-asa ce sta norul asta pe piciorul meu.....Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31764 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 August 2013 - 04:02 PM

Mvaiiii, moatzo si omul s-a gandit sa-si viziteze genitorii taman in we asta si cum e la fel de iubitor de caldura ca tine cred ca vine mai devreme decat isi propunea ca au ferestrele catre vest!

Eu stau aici e bine pentru mine,eu eram treaza azi noapte la furtuna am deschis toate gemaurile sa vezi cum erau pisicile pe geam si se uitau afara!!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#31765 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 02 August 2013 - 09:49 AM

Neata la han! La noi e frumos, soare, inca nu e foarte cald, sa vedem cum va fi pe la pranz.Eu dorm pe mine in continuare, toata saptamana am fost asa, poate ma trezesc in weekend.
Ieri la stirile din sport, pe Protv a fost un interviu cu Toma, imi pare rau ca n-am reusit sa-l urmaresc pana la capat.

#31766 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 August 2013 - 11:26 AM

hello everybody si o zi minunata, urmata de un weekend splendid presarat cu tot ce va doriti!

Imagine postata va imbratisez pe toate cu mult drag si va doresc multa sanatate si armonie!Imagine postata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#31767 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 02 August 2013 - 12:12 PM

Buna! am avut o zi faina ca am plecat dis de dimineata cu domnu' Geany' si bub' pe aici la marginea orasului prin balarii :rolleyes: am luat mic dejunul la umbra unui nuc ,ca facusem ieri niste plicuri si fro' 2 sendvisuri,cu camera s-a jucat bub si a sters din poze aveam si cu caprite...

Fisier atasat  SAM_8341.JPG (55.07K)
Number of downloads: 0

Poze facute de bub' :71:

Fisier atasat  SAM_8346.JPG (50.21K)

Fisier atasat  SAM_8344.JPG (53.66K)

autoportret =)) ce fatza are

Fisier atasat  SAM_8345.JPG (44.78K)

Acum se balaceste in cada..

O zi faina tuturor! :angryfire:

#31768 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 02 August 2013 - 12:40 PM

Trezire lina celor care au nevoie si balaceala placuta lui Alexandru!
Daniella unde va petreceti sf acesta de saptamina???
Eu ieri am avut o zi amestecata mi au venit cumparaturile dar toqta ziua nu mi a fost bine
Azi identic si culmea pe la 4 sunt programata pt control...sper sa se mai duca caldura ca daca nu...i au masuri......caci noaptea a fost prea calda
Ma duc sa ma intind caci ma dor si ochii din cap....imi trebuie energie sa ajung la spital...mie nu mi plateste taxiul caci stau prea aproape
Cam atit...maninc chestii cumparate dar ma satur virtual cu bunatati de pe aici
Omu e in verva participa la un maraton duminica....mda,mda

#31769 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 August 2013 - 01:07 PM

frumos autoportret de bub si are talent hartistic in ale fotografiei! da-i voie sa se perfectioneze, chiar daca mai sterge si la 14 ani ii va trebui scula profi! ia poae il facem artist fotograf! Imagine postata

verb, cred ca petrecem acasa, desi eu si Bea doream sa mergem la nasi, la Sibiu, tati nu mi-a dat inca un raspuns favorabil, probabil ca are si maine ceva treaba ...

ce cumparaturi ti-au sisit? esti la frantuji? multa sanatate si energie!

eu azi zi de administrative: vumparaturi am facut, acum bag mare la curatenie si ordine prin toata casa, apoi prepar ketchup si gateala pt cina: 2 pastravi la grill si niste batonase de peste cu ketchup (daca apuc sa-l fac) pt picea, alaturi de evantaie de vinete ... si niste tzatziki.... toate astea daca am timp, ca la 6 plec dupa Bea sa o iau de la gradi!

#31770 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 August 2013 - 01:26 PM

Hi hi! dapai vad ca-l pasioneaza :angryfire:

#31771 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 02 August 2013 - 05:50 PM

Felicitari, Destiny si domnisoara , foarte frumoasa specializare a ales, bafta in continuare . :appl:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#31772 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 02 August 2013 - 05:52 PM

Felicitari domnisoarei Carminap, a ales bine Brasovul, este orasul pe care il indragesc si eu cel mai mult din Romania ! :appl:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#31773 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 August 2013 - 10:30 PM

Destiny si Carmina, felicitari pentru domnisoarele voastre, ma bucur mult pentru voi, de-acum vacanta placuta si fetelor si voua!
... abia acum am citit din urma.

Doamnelor am facut evantaiele de vinete si vanata a ramas nefacuta Imagine postata , dupa o ora de copt. Nu prea pricep ce anume am gresit ... Imagine postata , mai ales ca le.am oparit scurt turnand apa fiarta cu sare peste ele si am tinut tava acoperita prima jumatate de ora.
In rest, pastravul grilat bun, tzatziki bun, Bea a mancat ketchapul cu mare spor alaturi de burger fish. Au mai ramas 2 borcanele de ketchup, l-am pus in borcanelele ei de papa de bebe din plastic cu capac filetat... . Oare tine la frigi 2-3 saptamani, nevidat, nesterlizat, ne sigilat?
geany, merci mult de reteta, dar eu nu aveam nici ardei, nici telina, nici mere, asa ca m-am descurcat cu stilul purist, 1 singur ingredient: (4) rosii si am jucat din condimente. E foarte bun la gust. O sa mai fac tot asa pt consum imediat, iar probabil reteta Mayei o sa o dau socrellei (Dumnezeu sa-i dea sanatate! ieri a fost ziua ei si ne-a invitat la restaurant de peste) sa faca pentru iarna. Eu nici borcane nu tin ... tot ce prind trimit la mamaie.

Floricicule, misto slipii. Si eu am manie la costumele de baie, dar nu-mi place nici unul ... daca am sunculite parca nimic nu-mi vine cum as vrea ... . Mai incerc ... De fapt am unul care imi place de numai, dar atata l.am purtat pe ala de abia se mai tine saracul....

In rest, Bea iar e spuzita toata de la caldura ... Si mie mi s-a facut tenul pilaf ... tot vreo alergie la soare cred ...
Dar nu ma dezmint sa ador in continuare soarele, vara, vacanta, marea, caldura, lumina ... totul e culoare!

#31774 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 03 August 2013 - 01:10 AM

Carminap, felicitari fetei tale pt reusita, si bravo pt ca a ales Brasov-ul.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#31775 Useril este offline   carminap 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 03 August 2013 - 04:07 PM

Va multumesc frumos pentru felicitari!Sunteti toate niste dragute! Ar fi vrut la Bucuresti sa "scape" de noi!

#31776 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 August 2013 - 09:22 PM

Buna! ci' sa va spun?! zi cu peripetii :) la inmormantare doar domnu' Geany' o fost si o iesit cu nabadai'( ca la orice nunti ,botezuri si inmormantari),unul i s-o nazarit ca ce se baga el?!(sotul meu) in seaman'?!( el o pus umarul la dus mortul ,impartit coliva si tot ce-l punea matusica si unchiul sa faca)ala: ca cica el nu-i din familie :appl: adevarul e ,ca e prin alianta,da mna'!! vb. lu' tanti' Aurica :'' nu m-am suparat ,da' nici ghini' nu ni-o' chicat'..''
In fine eu m-am vazut cu sorica si nepotelul si toata familia reunita :hug: din pacate f.f. putin ca ei apoi au plecat la mare apoi vin indarat sa mai stea,am delicatesuri :) si bub' nu mai spun.si lego cu pompieri ca asta isi dorea ,dela' i-au luat =)) =)) tanti Stela l-a invatat ca de la ea are camioane si elicopter/avion/masina de concurs etc,da cu pompieri nu avea =))

In fine ,meniu aperitive tot felul,salata buf',salata de icre de vinete si alte branzici si mezelici si visinata in cinstea voastra(stiti voi ;) am fost si la ''marmacie'' :appl: )ciorbita de perisoare si pui la cuptor cu cartofi ,salata de gogosari copti(slabiciunea lui sorica) si felii de pepene murat cu castraveciori de vara adusi de je', vin cafe' si desert chec marlena ,paleuri si inghetata ,asta o fo' ... :)

#31777 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 03 August 2013 - 09:51 PM

Daniella, eu nu am pre-fiert/oparit vinetele deloc. Poate au fost vinetele prea tari/seci... sau poate le-ai taiat prea groase? Dar vezi ca nici eu nu le-am taiat subtire, chiar groase feliile, si s-au facut tare bine. Le-ai desfacut asa olea' ca evantaiu la copt? Pacat ca nu ti-au iesit, ca tare bune-s. Eu ma bucur ca am probat reteta, ca o repet cum gasesc vinete bune. Sa vezi ce fain iese cu vinetele astea grasane! AStea-s taaare fragede! Cele mai bune!

artaculinara.com/forums/topic/4461-paste-gratinate-cu-vinete-si-mozzarella/

Hmmm, nu pot posta linkuri... nici mascate nici pe fatza :appl:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#31778 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 03 August 2013 - 10:59 PM

Vezi postareaDaniella, la 02 August 2013 - 10:30 PM, a spus:

Doamnelor am facut evantaiele de vinete si vanata a ramas nefacuta [img]

Am facut si eu o data si la fel, nu mi-a iesit nimic, am mincat doar eu din ele si cu noduri, ca vinetele erau nefacute. In ceea ce ma priveste nu ma pling de reteta, poate nu le-am pus eu suficient lichid, pentru ca am crezut ca or sa lase ele, dar n-au lasat suficient cit sa se fiarba vinata in ea. Vinetele erau foarte bune, nu seci. Probabil voi mai incerca o data cu mai mult suc de rosii turnat in tava.

#31779 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 03 August 2013 - 11:14 PM

Eu nu am pus nimic lichid. Ce e in vas. e doar ce lasat mozzarella, rosiile si olea' ulei de masline.

Fisier atasat  Vinete evantai (8).jpg (331.47K)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#31780 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 August 2013 - 05:11 AM

in prima seara am inghitit si eu una cu noduri, dar pe a doua am mai copt-o 1 ora cu contra tava peste tava si s-a facut ...sos nu a ramas tipenie ... la 2 ore de copt cred si eu ... ca am innegrit si tava!

Si eu m-am gandit la fel ca nu au cum se coace daca nu le pun ceva lichid... am recit reteta ... nik ...

de rasfirat ca pe evantaie, nu le-am rasfirat, ca acolo zicea sa le incghesui sa nu place care unde ...
pe unele feliute le taiasem chiar subtiri (nu am reusit sa tai tot la subler), dar nici acelea nu s-au copt... Au fost mici, dar grasute si dupa ce am pus toate ingredientele erau extraordinar de mari. Prima oara luasem o tava mica sa le fac, apoi a trebuit sa le mut intr-o tava mareeee. Chiar inghesuite nu au stat, dar nici nu le-am rasfirat

sa tina de calitatea/soiul vanetei? erau proaspete in orice caz, in ziua aia le luasem de la Lidl si erau proaspete romanesti ... habar am... Bine ca le-am dres ...

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1587
  • 1588
  • 1589
  • 1590
  • 1591
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic