Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1591
  • 1592
  • 1593
  • 1594
  • 1595
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31841 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 August 2013 - 11:30 PM

hello girls si numai bine de la mine pentru fiecare dintre voi cu dorintele sale, pe rand si laolalta!

alpha, imi imaginez minunile de torturi ce au iesit!

zozo arata tare bine dulceata de zmeura, eu ador astea din fructe de padure, luate separat sau la gramada. Saptamana asta are "compot" de fructe de padure la Lidl, de fapt e sos de se pune peste cheese-cake, budinci, vari tarte branzoase, sau terine, sau ce va mai da prin tartacuta. E 7 lei 500 mg , cu 60% fruct. Merita, ca altfel e 12 lei 500 g (congelate).

La mine, fu we administrativ: sambata curatenie (tati aspirat, eu restul) in toata casa si ordine + curatenie deplina pe terasa... ca se stransesera tot felul de acareturi de nici curatenie ca lumea nu se mai putea face. Apoi, tati a spalat exteriorul casei cu furtunul si ...desigur curtea.
Duminica le-am facut salata greceasca, salata de vinete, minipizze si am servit pepene rece! am uitat pacatele mele, sa fac frigaruile Mayei/Bristenei cu branza, dar poate maine le fac! Duminica dupa amiaza, ca de obicei, in vizita la piscina de cartier, la prietena mea din Pipera.

Azi facui un ragu din ficatel de pasare cu penne si un fir de mozzarella de bufala + vreo cateva masline si busuioc deasupra si zbrr la cuptor.

Maine, dam iar pe salate: greceasca si vinete, pepene nu mai am decat o urma, poate mai apare ... . Daca am vreme poate fac terina de iaurt ... dar cine ma mai crede ...

2ut vacanta placuta si drum bun!

La Multi Ani, Bub mic si scump! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata! Sa aduci multa bucurie parintilor. Distractie frumoasa de ziua ta si sa ai toti invitatii prezenti! Pup Imagine postata Imagine postata

Stella si verber, v-am vazut la artiste! sunteti absolut surprinzatoare! Stella cu zambetul ei binecunoscut, joviala si non-salanta..., parca aer de vacanta in zare ... . Verber ai slabit, esti trasa prin inel de acum!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#31842 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 13 August 2013 - 08:14 AM

Buna dimineatza si de la mine!

Daniella , asta cu terasa o cunosc , la noi parca are magnet de tampenii....se aduna tot timpul de toate. O data la 2 saptamani e curatzenie generala pe terasa!
Bubuletzule , LA MULTI ANI!
Verber , Daniella are dreptate, ai intinerit , ai slabit...foartew bine aratzi! ( unde ai donat 10 ani? spune-mi si mie sa dau si eu :angryfire: )
Geany , succes cu pregatirile azi!
Zoazo , faina dulceatza ta , as fi facut si eu dar d-ra mi-a mancat toata zmeura. Acum se face a doua tura si deja pandeste :rolleyes:

#31843 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 August 2013 - 10:33 AM

Neatza!

Lasa fata in pace ca zmeura e sanatoasa si eu mancam de rupeam!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#31844 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 August 2013 - 10:44 AM

o las , o las........

Acum a dat de mure , sunt enorme! Abia le baga-n guritza. Se muruie toate apoi imi arata manutzele: Mama , sangerez ! si nu mai poate de ras!

#31845 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 August 2013 - 11:02 AM

Cred ca as muri de dragul ei!! Ai un copil foarte reusit si frumos si haios si o duce mintea! :angryfire:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#31846 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 August 2013 - 11:11 AM

ei , ei......s-o fi vazut ieri................
I-a luat Jesus de la gradi pe amandoi ( pe ea si Manuel) si n-a mai vrut acasa:ca ea o asteapta pe Carmen , ca ea se joaca la Manu cu nush ce...ca ea merge la cuparaturi. Si au luat-o cu ei. Murdara ca un hornar , nedormita la amiaza...a venit acasa la 7:00 ,cu un fel de croissant in mana, i-am pus iute sa manance si a inceput circul:
  • vreau ketchup
  • prea mult
  • mai vreau ketchup
  • taie carnatul
  • nu taia carnatul
  • unde-i croissant-ul meu?
  • vreaun unul lung , nu vreau asta...
  • vreau iaurt
  • nu unul , vreau 2
  • eu le desfac....

in fine , la un moment dat am plecat de langa ea , a mancat ce a mancat si am dus-o la culcare. Fara dush ca nu aveai cu cine , am spalat-o putzin si gata.

#31847 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 13 August 2013 - 12:54 PM

mutti... :angryfire: pupicei la piticei :rolleyes: ;) ;)
Daniella ca de obicei o doamna fina!!
Bubu lu geanny....o viatza frumoasa si senina piticutzule!!
doamne si domnitze...iar frig aici...am inceput sapt cu piciorul sting dar sunt in lucraturi sa l 'schimb'...
asta e...miine plec in Belgia,ma hoinaresc pe 15 intr o brocanta...ca tot sarbatoresc si apoi pe 16...poate ajung in bojdeuca liloaza
imbratisez cu drag frumoasa noastra adunare!!

#31848 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 13 August 2013 - 01:05 PM

Mutti, Enena e o dulce si arbeit la greu pentru asta! Bine ti-a facut c-a mancat zmeura!Abia n-ai mai stat la caldura sa fierbi dulceata! Imagine postataImagine postata

Verb, distractie frumoasa!

Danny, n-am Lidl aproape (de fapt, nici nu stiu unde e in zona!), asa ca luai din piata, cu 10 lei / kil proaspata si buna!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31849 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 August 2013 - 03:22 PM

Vezi postareaverber, la 13 August 2013 - 12:54 PM, a spus:

mutti... :occasion14: pupicei la piticei :notworthy: :pupic: :pupic:
doamne si domnitze...iar frig aici...am inceput sapt cu piciorul sting dar sunt in lucraturi sa l 'schimb'...
asta e...miine plec in Belgia,ma hoinaresc pe 15 intr o brocanta...ca tot sarbatoresc si apoi pe 16...poate ajung in bojdeuca liloaza

daca te hoinaresti printr-o brocanta sa te uitzi si pt mine , ok? Ca tare-mi plac nebunelile astea!

#31850 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 13 August 2013 - 03:51 PM

Hello girls,

Noi abia ne-am intors dintr-o mini-mini-vacanta, unde, in sfarsit, am reusit sa stam la plaja. Nisip fin, fara scoici, apa cam rece, dar au compensat valurile superbe, soare stralucitor....pacat ca a fost asa de scurt. Copiii au avut treaba cu galetusele si nisipul si nu se mai dadeau dusi. Cand au ajuns acasa s-au bagat direct in pat la somn.

Altfel, am facut otet de mere si am inceput sa beau in fiecare dimineata cu o lingurita de miere. Sunt singura care beau, restul populatiei a strambat din nas. Nu-i nimic, raman mai multe vitamine si minerale pentru mine :occasion14:

I-am cumparat Stefaniei ghiozdan pentru scoala, incepe pe 28 august clasa pregatitoare. Si rechizite. Abia asteapta sa inceapa!!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#31851 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 13 August 2013 - 04:57 PM

Vezi postareaMutti, la 13 August 2013 - 03:22 PM, a spus:

Vezi postareaverber, la 13 August 2013 - 12:54 PM, a spus:

mutti... :occasion14: pupicei la piticei :pupic: :pupic: :pupic:

daca te hoinaresti printr-o brocanta sa te uitzi si pt mine , ok? Ca tare-mi plac nebunelile astea!

s a facut dar prefer pe 1 sept aici in Lille ca e cea mai mare brocanta din EUROPA
Sa ma uit dupa ce??? :notworthy:

#31852 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 14 August 2013 - 08:06 AM

Buna,merci mult tuturor!bub' a fost f. incantat de ziua lui :)

Aici cu costumul de clovn primit de la Stelina! :pupic: (pe pat e mama ,se odihnea putin ,ca era f. cald de la bucatarie,iar ea era in bataia unui ventilator ce se afla undeva in afara cadrului :D )

Fisier atasat  SAM_8413.JPG (56.5K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_8414.JPG (49.8K)

Bub' are o masina de politie noua de care e f. incantat ,o tot impinge cu viteza si behaie' aia de numa' :pupic:

Fisier atasat  SAM_8415.JPG (45.43K)

Fisier atasat  SAM_8418.JPG (62.48K)

Din pacate la dejte' pt. oglinda mea de la tortul amandina,m-am fript degeaba :notworthy: de la caldura s-a topit,a fost absorbit zaharul ars de blat,ce a ramas pe el ,matuit si zaharisit,si era asa de frumoasa cand am facut-o :(

Fisier atasat  SAM_8408.JPG (57.16K)

Mana paroasa care aprinde artificii e a lui tata ,sa nu credeti ca e a mea =)) nepotelul meu deja renuntase la tricou de la caldura :occasion14:

Fisier atasat  SAM_8422.JPG (55.8K)

In fine de gustos a fost f. gustos si apreciat

Fisier atasat  SAM_8431.JPG (52.25K)

Fisier atasat  SAM_8433.JPG (52.96K)

Pt. neciocolatosi am facut un tort/prajitura cu fructe de padure,sa nu credeti ca am folosit cine stie ce reteta sofisticata,e facut cu piscoturi insiropate si crema praf de la plic de se bate cu lapte ,de fructe de padure de la dr. oetqer,dar am pus si frisca in ea,inauntru strat de dulceata de zmeura si de cirese amare,iaurt de fructe si mure(am luat din piata cu 2 lei borcanelul)deasupra se vad asa ca am pus gelatina(pliculet tort gelle ) ca sa nu se oxideze de la caldura!

Fisier atasat  SAM_8411.JPG (44.21K)

In fine si asta a fost foarte apreciat si toata lumea a mancat din amandoua

Fisier atasat  SAM_8432.JPG (45.86K)

Asta e,de acum cat sta sorica,cartierul general e la mama,acasa venim doar la dormit ,asa ca o zi minunata tuturor si va multumesc inca o data mult de urari,oricum ati fost cu noi ca am vorbit mult despre forum si despre voi! :pupic:

O zi minunata tuturor!

#31853 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 August 2013 - 08:09 AM

P.s Fox' am ciocnit cu tata visinata de-ti spusei si te-am pomenit,ca tata e tare mandru de visinata lui :pupic: acum ca ma gandesc bine,ma cam doare capul ca am mai baut si limoncelo la tort,vin alb la masa,aaaa tot la tort si spumant :notworthy: mai bine imi mai fac o cafea :occasion14:

:pupic:

#31854 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 August 2013 - 08:32 AM

Buna dimineata. Sa va fie de bine petrecerea Gianino. mandru si ferches tare Bub-ul tau.
Aici e cald incep pregatirile de sarbatoare...ferragosto.
o zi faina tuturor.

#31855 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 August 2013 - 08:40 AM

Vezi postareastella, la 14 August 2013 - 08:32 AM, a spus:

Buna dimineata. Sa va fie de bine petrecerea Gianino. mandru si ferches tare Bub-ul tau.
Aici e cald incep pregatirile de sarbatoare...ferragosto.
o zi faina tuturor.

Daa!! Tanti' Stella sa traiasca :occasion14: ,si la noi e sf. Maria maine ,e sarbatoare mare!

#31856 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 August 2013 - 08:54 AM

Bravo Geany!

Sa itio fie Bubuletzul sanatos si voi pe linga el.

Nu te necajii ptr glazura ca nu conteaza. Conteaza ca a fost bun si toata lumea a fost multumita.

#31857 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 August 2013 - 08:58 AM

Vezi postareacerra, la 14 August 2013 - 08:54 AM, a spus:

Bravo Geany!

Sa itio fie Bubuletzul sanatos si voi pe linga el.

Nu te necajii ptr glazura ca nu conteaza. Conteaza ca a fost bun si toata lumea a fost multumita.

Sarumana! sa stii ca tu m-ai inspirat(mai demult) cu prajitura unsa inati cu gem sau dulceata ,imi place mult asa! :occasion14:

#31858 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 August 2013 - 09:16 AM

Vezi postareaGeany, la 14 August 2013 - 08:58 AM, a spus:

Sarumana! sa stii ca tu m-ai inspirat(mai demult) cu prajitura unsa inati cu gem sau dulceata ,imi place mult asa! :notworthy:

Ma bucur sa stiu ca te`ai gandit si la mine cand ai preparat prajitura ptr Bubuletzul tau :occasion14:

#31859 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 August 2013 - 09:41 AM

Vezi postareacerra, la 14 August 2013 - 09:16 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 14 August 2013 - 08:58 AM, a spus:

Sarumana! sa stii ca tu m-ai inspirat(mai demult) cu prajitura unsa inati cu gem sau dulceata ,imi place mult asa! :notworthy:

Ma bucur sa stiu ca te`ai gandit si la mine cand ai preparat prajitura ptr Bubuletzul tau :occasion14:

Daa!! discutasem noi mai demult despre o prajitura cu piscoturi pe care o facusei tu ,ai uns intai cu gem si apoi pus crema http://artaculinara..../page__st__8140stiu ca imi placuse tare mult prajitura aceea ta si m-a inspirat!

#31860 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 14 August 2013 - 10:11 AM

Buna dimineatza!

Am nevoie de ajutor !

Cu ce curatz eu canapeaua mea alba de piele?
O am de 3 ani si o tot frec si o tot frec de ma dor mainile , si dupa ce o fac luna si bec parca mai tare se prinde mizeria de ea. Eu curatz cu sapun neutral in toata casa , deci cu asta frec si canapeaua , cu buretele .

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1591
  • 1592
  • 1593
  • 1594
  • 1595
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul