alpha, imi imaginez minunile de torturi ce au iesit!
zozo arata tare bine dulceata de zmeura, eu ador astea din fructe de padure, luate separat sau la gramada. Saptamana asta are "compot" de fructe de padure la Lidl, de fapt e sos de se pune peste cheese-cake, budinci, vari tarte branzoase, sau terine, sau ce va mai da prin tartacuta. E 7 lei 500 mg , cu 60% fruct. Merita, ca altfel e 12 lei 500 g (congelate).
La mine, fu we administrativ: sambata curatenie (tati aspirat, eu restul) in toata casa si ordine + curatenie deplina pe terasa... ca se stransesera tot felul de acareturi de nici curatenie ca lumea nu se mai putea face. Apoi, tati a spalat exteriorul casei cu furtunul si ...desigur curtea.
Duminica le-am facut salata greceasca, salata de vinete, minipizze si am servit pepene rece! am uitat pacatele mele, sa fac frigaruile Mayei/Bristenei cu branza, dar poate maine le fac! Duminica dupa amiaza, ca de obicei, in vizita la piscina de cartier, la prietena mea din Pipera.
Azi facui un ragu din ficatel de pasare cu penne si un fir de mozzarella de bufala + vreo cateva masline si busuioc deasupra si zbrr la cuptor.
Maine, dam iar pe salate: greceasca si vinete, pepene nu mai am decat o urma, poate mai apare ... . Daca am vreme poate fac terina de iaurt ... dar cine ma mai crede ...
2ut vacanta placuta si drum bun!
La Multi Ani, Bub mic si scump! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata! Sa aduci multa bucurie parintilor. Distractie frumoasa de ziua ta si sa ai toti invitatii prezenti! Pup

Stella si verber, v-am vazut la artiste! sunteti absolut surprinzatoare! Stella cu zambetul ei binecunoscut, joviala si non-salanta..., parca aer de vacanta in zare ... . Verber ai slabit, esti trasa prin inel de acum!