Verber , frumos....centrul vechi in Lille e frumos, am fost si eu o data , prin 2007 cred. Am mancat scoici si fructe de mare la restaurantele alea din centru pana n-am mai putut! Imi aduc aminte de platourile alea cu crustacee si melci de mare ( bulots)...pe pat de alge si gheatza...o minunatzie.
Eu plec acusica la munca , anul asta cred ca am scapat de dirigentzie hi hi hi , au facut o greseala in orar mi-au dat la engleza clasa 11 FV2 in loc de 11 FV3 si dirigentzia o aveam progarmata la 11 FV3. Asa ca nu se mai poate. Vor sa schimbe in orar dar nu cred ca se mai poate , e cam tarziu

, asa ca , se poate spune ca as avea ceva noroc

. Compensare. Ca zi libera nu mai am. Asa ca scap de situatzii si tot ce e legat de dirigentzie .
Ma duc sa-l ajut pe un coleg sa scolarizeze o clasa ca el a primit 2 , saracul....apoi vine iute acasa ca vine hornarul. N-a mai curatzat hornul de 3 ani. S-a incurcat in planuri si ne-a scapat de pe lista.
Pupici la toata lumea!
Ah...si va mai spun ca de azi intru in stres cu pregatirile de ziua fetii!!!! Sper sa nu mai invite pe nimeni ca sunt 12 copii deja! + ca majoritatea vin cu parintzii.
Ieri s-a jucat putzin cu niste vecini si dupa 10 min i-a invitat la ziua ei!!!!!!!!!!!!!!!Ce sa mai fac eu cu inca 2 copii? Mai ales ca se anuntza furtuna in ziua respectiva?
M-am facut ca ploua cand i-a invitat , am schimbat vorba , ea ca NU si NU , ca ea are invitatzii multe acasa....ca vine sa le dea invitatzii. Pana la urma am zis ca mai vedem si daca mai sunt invitatzii ramase iesim afara si le dam la copii invitatzii. Acasa i-am tot explicat ce si cum dar nu cred ca intzelege. D-l Mutti zice ca la anul ii dam un nr de atatea invitatzii si cand le termina PA. Poate sa invite pe cine vrea!
Mi-a fost penibil ieri !