Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3201 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 May 2011 - 07:54 AM

Izuka imi pare f. rau sa aud asta,imi dau seama cat de greu trebuie sa-ti fie,trebuie sa incerci sa fii tare si sa o inbarbatezi pe mama ta atat cat poti :P

#3202 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 23 May 2011 - 08:01 AM

'neata. ioi ce v-ati intins cu pizzele alea pe aici. pai frumos e, sa deschida omul aici de dimineata, pe burta goala, si sa dea cu ochii de orgiile astea?!?!!? of, of Imagine postata

of izuk, daraga de tine, fix asta iti mai lipsea :P iti doresc putere tie si sanatate tatalui tau Imagine postata

#3203 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 May 2011 - 08:11 AM

Boni Stelina e ''divina'',cu orgiile cu pizze :P :P

#3204 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 23 May 2011 - 09:46 AM

La mine tuna , fulgera si ploua cu galeata .E asa un intuneric afaraaa...si in casa la fel.Acusi aprind becul.Azi imi propusesem sa-mi spal covorasele din baie , ca am smecheri care intra incaltati cu "bocancii" de afara si-s albe si se vede ca naiba mizeria pe ele.Dar unde sa le usuc?Vineri m-am codit , nu am avut chef , sambata sarbatoare , duminica duminica , azi ploua ...

#3205 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 May 2011 - 03:36 PM

La multi Ani Izuk sa fii sanatoasa si sa treci ca bine prin experienta cu tatal tau. Sa auzim numai de bine! Ai grija de tine si de ai tai!

Stella si Geany sunt cremenale pentru silueta omului! Boni eu tb sa intru numai la topicurile cu diete, ca daca te prind doamnele astea intr-o zi cand ai moralul jos si-ti baga un preparat de-asta de-al lor "in nas", aleliua ... vointa ... ! Barem Geany: masochista! Gateste numai destia si paste ... :notworthy:

Geany imi pare bine ca ai repoarat aparatul foto, sper ca nu mai planeaza asupra ta banuielile ... :rolleyes:

Noi am fost in Delta in we (si la mine Elena, nume secundar), a fost absolut splendid: vremea superba, marea, Delta, canale (care pline cu stuf, care cu boboci de nufar, care cu salcii), pasaretul specific (cormorani, pelicani, buhai de Dunare, gainusa de Dunare, egrete mici- mari etc), corul broastelor sera, paunul din curtea pensiunii ne-a aratat dansul masculului rasfoindu-si si scuturandu-si coada, am urcat in farul vechi de la Sulina construit de Regina Angliei,. Mancarurile gatite de gazde ... saramura, ciorba de peste (din vreo 7 kg de peste de vreo 5-6 feluri ...noi eram doar 3 la masa), plachie si peste prajit ... . Doar tati cam neimpacat, ca nu a gasit locuri bune de pescuit, erau si departe si nu a prins decat vreo 2 kg de fatze. Multumesc lui DD ca a facut asa locuri paradisiace si ca am apucat sa vad Delta si anul acesta cu toata splendoarea care dainuie in acele locuri. Sa dea DD sa ajung in fiecare an :occasion14:

Va doresc sa aveti o saptamana perfecta! :notworthy: ...pe toate sa le aranjeze DD cum stie mai bine!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3206 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 23 May 2011 - 04:30 PM

Izuk,gîduri bune de la mine.Sper ca tatal tau sa se faca bine! :occasion14:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3207 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 May 2011 - 04:35 PM

Multumesc Maya.

#3208 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 May 2011 - 06:06 PM

Vezi postareaDaniella, la 23 May 2011 - 03:36 PM, a spus:

Stella si Geany sunt cremenale pentru silueta omului! Boni eu tb sa intru numai la topicurile cu diete, ca daca te prind doamnele astea intr-o zi cand ai moralul jos si-ti baga un preparat de-asta de-al lor "in nas", aleliua ... vointa ... ! Barem Geany: masochista! Gateste numai destia si paste ... :occasion14:

Geany imi pare bine ca ai repoarat aparatul foto, sper ca nu mai planeaza asupra ta banuielile ... :notworthy:

Daa!!!Fisier atasat  038.gif (641bytes)
Number of downloads: 0Sunt irecuperabila Fisier atasat  animate53 - www.avatareselecte.com.gif (50.5K)
Number of downloads: 0

#3209 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 May 2011 - 07:41 PM

Am la fereastra un salcam inflorit,am lasat toate geamurile deschise...Vaii ce parfum... :occasion14:

#3210 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 May 2011 - 09:25 PM

pune aici poza sa mirosim si noi :occasion14:

#3211 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 May 2011 - 09:46 PM

Maii saracul, e crescut printre betoane,dar e parfumat rau...Eu stau la et. 5.

Fisier atasat  SAM_2449.JPG (77.68K)
Number of downloads: 0

#3212 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 24 May 2011 - 06:43 AM

Vezi postareaDaniella, la 23 May 2011 - 03:36 PM, a spus:

La multi Ani Izuk sa fii sanatoasa si sa treci ca bine prin experienta cu tatal tau. Sa auzim numai de bine! Ai grija de tine si de ai tai!

Stella si Geany sunt cremenale pentru silueta omului! Boni eu tb sa intru numai la topicurile cu diete, ca daca te prind doamnele astea intr-o zi cand ai moralul jos si-ti baga un preparat de-asta de-al lor "in nas", aleliua ... vointa ... ! Barem Geany: masochista! Gateste numai destia si paste ... :blush:

Geany imi pare bine ca ai repoarat aparatul foto, sper ca nu mai planeaza asupra ta banuielile ... B)

Noi am fost in Delta in we (si la mine Elena, nume secundar), a fost absolut splendid: vremea superba, marea, Delta, canale (care pline cu stuf, care cu boboci de nufar, care cu salcii), pasaretul specific (cormorani, pelicani, buhai de Dunare, gainusa de Dunare, egrete mici- mari etc), corul broastelor sera, paunul din curtea pensiunii ne-a aratat dansul masculului rasfoindu-si si scuturandu-si coada, am urcat in farul vechi de la Sulina construit de Regina Angliei,. Mancarurile gatite de gazde ... saramura, ciorba de peste (din vreo 7 kg de peste de vreo 5-6 feluri ...noi eram doar 3 la masa), plachie si peste prajit ... . Doar tati cam neimpacat, ca nu a gasit locuri bune de pescuit, erau si departe si nu a prins decat vreo 2 kg de fatze. Multumesc lui DD ca a facut asa locuri paradisiace si ca am apucat sa vad Delta si anul acesta cu toata splendoarea care dainuie in acele locuri. Sa dea DD sa ajung in fiecare an :icon_fessee:

Va doresc sa aveti o saptamana perfecta! :occasion15: ...pe toate sa le aranjeze DD cum stie mai bine!

Daniella? si tu esti Elena? La multzi ani , retroactiv :blush:.

Printzesei i-a placut in Delta?

#3213 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 24 May 2011 - 06:51 AM

neatza !
izuk - te imbratisez , si iti doresc multa putere sa poti trece prin asta ... este inzecit mai greu cand nu poti fi langa ai tai :(
geanny- si eu tot la 5 stau :blush: dar nu am nici un copac in preajma ... in schimb vad muntii ...e superb !
daniella- nu au fost si tantarii prezenti pe acolo ? noi nu am fost in delta niciodata , tot de teama anofelilor :icon_fessee: nici nu pescuim , si ma gandesc sa nu dea plictiseala peste noi ... poate un uichend ( :occasion15: ) ...am o idee : zi si tu cand mai mergi acolo , poate venim si noi :blush: macar stau cu bea B)

#3214 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2011 - 07:47 AM

Buna dimineata! :icon_fessee:

Foarte fain Danielo ca de la tine se vad muntii! Cat despre delta si eu m-am gandit la tantari bbrrr!!! Mai bine zis bbaazz :occasion15:

#3215 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 May 2011 - 08:31 AM

Buna dimineata...ca de obicei pe matura. mai vin diseara. :icon_fessee:

#3216 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2011 - 11:01 AM

Buna ziua tuturor.
Azi am o zi ceva mai buna , am primit vesti care m-au mai linistit putin.Starea tatalui meu e ceva mai buna , adica e constient , ca pana ieri era doar cateva minute , apoi ore in sir era inconstient.Se pare ca a suferit un infarct cerebral , diagnostic pus dupa 3 zile de asteptare.Sanse de recuperare totala nu sunt , probabil va ramane paralizat permanent.Urmeaza sa i se faca si niste teste psihologice .

#3217 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2011 - 01:15 PM

Izuka,multa sanatate! :blush:

Ce sa zic ,ai mei ma dispereaza nene!!! Parca-s niste copii mai mari.... :( Nu ma intrebati ce e ,ca nu pot sa va zic,dar ma dispereaza :blush: Concluziune:'' tata e bine, e acasa ,externat si-si face insulina singur seara la ora 19,trebuie sa tina regim de diabetici'',belele sunt altele ca sunt alintati si nu ma mai inteleg cu ei,dramatizeaza,telenovici in derect'...baii nene...mai rau ca niste coptii'' si el si mama si matusi etc...Ce !!!:occasion15: americanii cu sf. lumii e mici copii pe langa eii B) OOfff!! ca daca nu intru in eeeiii!!! :icon_fessee:

#3218 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2011 - 01:45 PM

Vezi postareaMutti, la 24 May 2011 - 06:43 AM, a spus:

Daniella? si tu esti Elena? La multzi ani , retroactiv :occasion15:.

Printzesei i-a placut in Delta?

Multumesc (eu nu ma serbez ca nu imi zice nimeni asa, decat cei din familie stiu in principal) mult!

Cum nu? Plimbarea e viata ei! Cum se trezeste e tot cu ochii pe usa. Sau cum zice soacra-mea: copilul asta e facut pe drum :icon_fessee: Nu are probleme de adaptare, de a calatori, de schimbat de aer, hrana, program, pat ... E toata o veselie si curioasa ce mai vedem si pe unde mai umblam azi ?

#3219 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2011 - 02:16 PM

Vezi postareadani_ela, la 24 May 2011 - 06:51 AM, a spus:

daniella- nu au fost si tantarii prezenti pe acolo ? noi nu am fost in delta niciodata , tot de teama anofelilor :lol: nici nu pescuim , si ma gandesc sa nu dea plictiseala peste noi ... poate un uichend ( :71: ) ...am o idee : zi si tu cand mai mergi acolo , poate venim si noi :) macar stau cu bea :D

neata buna la pranz! In mai si septembrie octombrie nu prea sunt tantari. Au o ora la care ataca, la lasarea intunericului. Atunci trebuie sa fii dat cu Autan sau sa fii in casa. Dupa vreo ora se linistesc. In schimb in lunile de vara inteleg ca e mai problematic-devin mai activi si mai agresivi, sau desigur daca mergi cu cortul ...

Noi, in ultimii 3 ani, mergem de 21 mai anual, invitati de un prieten pe care il cheama Costi si care strange o gasca mare de 35-40 persoane (el da o masa, noi ne platim restul). Din fericire pt noi ei au barci motoare puternice si asa ca se organizeaza zilnic excursii pe canale. Ei stiu locurile bine (atat cazari cat si de plimbare), pentru ca isi tin barcile acolo in delta si tot se duc sa le dea pe apa.
Eu nu pescuiesc, doar tati. Insa la 40 persoane nu m-am plictisit niciodata, ca sunt o groaza de simpatici in ditamai gasca si mereu se fac plimbari si activitati pentru fiecare gust.
Anul asta, sotia prietenului este deja in 7 luni insarcinata, asa ca nu au mai organizat, ca stau si oamenii linistiti la casa lor. Asa ca am spus ca daca tot era asa traditia sa mergem singurei. Am luat si pe mamaie si pe nepoata-sa cu noi sa vada de Bea si sa o recompensam si pe mamaie, ca nu ne ia bani de stat cu copilul. Aveam de ales unul din locurile in care am fost cu ceilalti si stiam ca sunt foarte faine, dar am zis sa incercam si altceva nou. Nu a fost la inaltimea asteptarilor sau comparabil cu locurile unde am fost cu grupul, se vede bine treaba ca oamenii care cutreiera delta stiu ei mai bine.
Dar delta, daca ai posibilitatea sa te plimbi pe canale (toti care au pensiuni au si ceva barcute cu care te plimba contra cost) si daca iti place pestele gatit de localnici cu retete autentice este o feerie. Si noi tot doar pentru un WE am fost de fiecare data. E o iesire de primavara, precedenta concediului de vara, care face incalzirea, si o schimbare de peisaj. E pacat sa avem asa o minune a lumii la noi in tara (pentru care vin turisti de pretutindeni) si sa nu o vedem, dar sa ne dam peste cap sa vedem tot felul de alte taramuri. Noua ne place de fiecare data. Insa trebuie pregatit cu mare atentie (pensiune recomandata, unde gazde prietenoase bucataresc peste proaspat prins pt amatori, distante de parcurs, locuri de vizitat etc). Este insa o destinatei scumpa (1 WE circa 3-400 eur/2 persoane), mai ales datorita transportului in Delta si datorita faptului ca absolut orice se aduce cu vaporul si apoi salupa (De la apa de baut, la tot ce trebuie in casa omului). oricum ai face de la Tulcea la destinatie tot platesti 12 eur/persoana dus si tot atat intors. La fel excursiile acolo, cam costa (consuma mult barcile).
O chestie care m-a frapat: daca inainte vreme acoperisul de stuf era accesibil saracului, acum a devenit o componenta de lux in cosntructii. Asisderea, daca inainte pestele era hrana saracului (pe vremurile apuse: nici o masa fara peste), acum a devenit o masa de lux. Apai cine face ciorba de peste cica e boier (si daca sunt doar 2 persoane la masa cum am fost noi tot din 5 kg de peste ne-a facut-o e un minim acolo care trebuie respectat).
Apoi multe s-au paraginit acolo: nu se mai recolteaza stuful (Era gratis nu trebuia cultivat) pentru celuloza, nuuu - acum se importa materia prima pt fabrica de hartie. Fabrica de conserve de la Sulina care mergea non-stop s-a inchis. Ar fi multe de povestit ...dar cel mai mult in alta parte a Deltei ne-a placut, posibil la anul sa mergem tot acolo cu grupul sau singuri (la anul o fi cel mic prea mic si desi toti au copii, intalnirea aceasta e una inc are au decis sa isi lase copiii acasa).
Eu am mai fost si cu parintii cand eram mica si ne-a placut mult, e o varianta foarte buna pentru nepescari:
- ajuns dimineata in Tulcea
- luat un vapor (interesat din timp si rezervat) care te plimba toata ziua in Delta (coloniile de pelicani, canale cu nuferi, salcii, stuf, egrete, cormorani, broscute testoase ... e totul o minunatie ... rezervatie naturala ... pana hat la varsarea in mare pe fiecare din brate) cu pranz la o pensiune unde servesc masa de peste proaspat: de la aperitive la dulceata =))
- intors seara in Tulcea si fie dormit acolo (eventual mai facut o excursie de o zi), fie plecat acasa (Depinde de distante).

Hai ca m-am lungit ... va pup :hello:

#3220 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2011 - 02:23 PM

Izuk si Geany multa sanatate la tatici si familiei!

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic