Geany, la 11 September 2013 - 08:35 AM, a spus:
Buna! hi hi,o fi chestie de zona,la noi in moldova se mananca mamaliga f. multa si cam cu orice

bunica ne punea mamaliga rece taiata cuburele si in bors,si ce buna e cu cartofi prajiti cu branza de oi pe ei ou ochi

apai bunica o manca si cu fructe (chisalita) ce sa mai?!
La multi ani Carmella
Racorica si la noi dar soare,domnu' Geany' are chef de plimbare ca e inca in conced' asa ca o stergem pe malul garlei
O zi minunata tuturor!
Da, da, Multi Ani Carmellei!
Si da, si moldovenii din Toronto..adica io, pardon... nu se dezmint, maninca mamaliga cu de toate, ardei umpluti, ou, cartofi, branza ,sarmale, ciorbe si gratare sau frigare, ceapa, smantana si unt, foarte multe etc etc. Daca n-ai mamaliga-n casa, n-ai nica, nu esti om. Mi-o venit un vecin sa ma converteasca la paine, ca e brutar si le fac si eu mici servicii asa ca as avea paine proaspata la usa zilnic..dar nu-i ca mamaliga, bre! Nu-mi trebe paine toata ziua ...daca ar avea si slana si masline..da
Am fost la plaja tata ziua pana mi-o stins Luna becul si abia mi-am gasit slapii sa vin acasa. Fericirea e facuta din maruntisuri de-astea.
Cred ca a fost ultima zi de nisip si l-am ascultat pe Alexandru Andries si mi-a fost bine...chiar ca da!
The more I see, the less I know.