Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1609
  • 1610
  • 1611
  • 1612
  • 1613
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32201 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 11 September 2013 - 09:53 AM

Carmella, la multi ani! cu multă sănătate şi multe bucurii :love7:

Salutări tuturor de la han Imagine postata

#32202 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 11 September 2013 - 10:00 AM

Vezi postareamoatza, la 11 September 2013 - 09:42 AM, a spus:

Carmella, la multi ani sanatosi! hai ca facu Stellin tratatia!

S-a innorat si la mine, poate ploua pe salciile mele, doua si-au revenit.

Dar tu de ce nu plantezi ceva specific zonei... Salciile necesita umiditate, un lac, o balta...eu asa le-am vazut. Tu te plangi de ariditate asa ca dupa umila mea parere ar trebui sa plantezi cactusi. Habar n-am , dar cum pui tu salcii intr-un teren uscat... Nici eu nu pun pini in jardinierele de la balcon . Dar salcamii ce-au...pune salcami in loc de salcii si astia sunt gustosi pane
The more I see, the less I know.

#32203 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 11 September 2013 - 10:40 AM

Ce surpriza! :D Va multumesc foarte mult pentru urari! Va doresc tuturor sa aveti o zi frumoasa! :love7:

#32204 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 11 September 2013 - 11:28 AM

La multi ani Carmella! Imagine postata Sanatate si numai bine iti doresc!

buna dimineata la han.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#32205 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 11 September 2013 - 12:08 PM

Ziua buna la han :D La mine se simte ca vine toamna, nu mai sunt 45-47 de grade afara, sunt numa' 39-40. Si nu mai e nici umiditatea foarte ridicata. Incepe sa fie placut sa te plimbi :D
Geany, ce amintiri ai trezi cu chisalita aia.... In vacantele de vara mergeam la bunici si mereu o bateam pe bunica la cap sa-mi faca chisalita, ca ea nu prea era fan. Si-o facea buna buna, cu visine si cirese negre de alea salbatice, le aduna bunicul de pe coclauri. Si mancam cu mamaliga si mi se parea ca nu e mancare mai buna :D Dumnezeu sa-i ierte pe bunicii mei, ca multe vacante frumoase am petrecut la ei... Na, ca m-o palit nostalgia...
Carmella, la multi ani, sa fii sanatoasa, iubita si fericita :D
Pup pe toata lumea :love7:

#32206 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 September 2013 - 12:32 PM

Am sufletul facut cenusa, toata nebunia asta cu cainii maidanezi imi smulge vlaga din corp!

Am o mie de motive pe care le pot invoca, in afara de cererea sa nu fiu de fata zilele alea! Nu pot insa ignora ca unii sunt agresivi. Dar pe ce punem pariu ca in primavara, proprietarii cu apartament sau curte care si-au lasat cainii sa se imperecheze or sa-i lase in strada pe pui si o luam de la capat!

Azi nu am chef sa fiu romanca!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32207 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 11 September 2013 - 01:08 PM

Vezi postareazerda, la 11 September 2013 - 12:32 PM, a spus:

Am sufletul facut cenusa, toata nebunia asta cu cainii maidanezi imi smulge vlaga din corp!

Am o mie de motive pe care le pot invoca, in afara de cererea sa nu fiu de fata zilele alea! Nu pot insa ignora ca unii sunt agresivi. Dar pe ce punem pariu ca in primavara, proprietarii cu apartament sau curte care si-au lasat cainii sa se imperecheze or sa-i lase in strada pe pui si o luam de la capat!

Azi nu am chef sa fiu romanca!

Zerda, stiu exact ce simti.
Vorbeam aseara cu o amica, proprietara de caini in Romania. Si, spre surprinderea mea, mi s-a parut ca invinovatea cainele si ca era pe undeva de acord cu macelul ce se intampla acum in Romania, argumentul ei fiind ca nu au ce cauta caini vagabonzi pe strazile oraselor. Sunt e acord cu asta, dar nu cred ca uciderea lor in chinuri e o solutie.
Si bineinteles, atat timp cat vom avea stapani de animale care refuza sa le sterilizeze pentru ca e "impotriva naturii, ca asa a lasat Dumnezeu, ca tu cum te-ai simti daca cineva te-ar steriliza" si alte motive idioate, vom avea animale pe strazi.

#32208 Useril este offline   sheherezada 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationOlandica

Postat 11 September 2013 - 01:55 PM

Cel mai bine ar fi sa urmeze mentalitatea tarilor care n-au caini maidanezi pe strazi.
Altii cum pot ?!!

#32209 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 11 September 2013 - 02:08 PM

Vezi postareafloricica, la 11 September 2013 - 10:00 AM, a spus:

Dar tu de ce nu plantezi ceva specific zonei... Salciile necesita umiditate, un lac, o balta...eu asa le-am vazut. Tu te plangi de ariditate asa ca dupa umila mea parere ar trebui sa plantezi cactusi. Habar n-am , dar cum pui tu salcii intr-un teren uscat... Nici eu nu pun pini in jardinierele de la balcon . Dar salcamii ce-au...pune salcami in loc de salcii si astia sunt gustosi pane

stii de ce insist? c-a pus vecinul alte 4 mai la strada, dar a nimerit vara aia ploioasa de-acu 3-4 ani si le merge f bine acum.
salciile se prind doar din ramuri simple, nu le tb radacini, cresc f repede, sunt primele care inverzesc si ultimele care-si leapada frunza. nu mai spun ca mi se par f sexi, cu pletele in vant si vesnic unduitoare.
am una peste drum de birou si-i o minune, din cauza ei m-am indragostit de copacii astia.
si pe celelalte din fata blocului tot la rugamintea mea le-a prins vecinul. e-un mosulica dragut, care ma simpatizeaza.

ei, am motive suficiente sa insist?

#32210 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 September 2013 - 02:29 PM

Vezi postareaCami, la 11 September 2013 - 12:08 PM, a spus:

Geany, ce amintiri ai trezi cu chisalita aia.... In vacantele de vara mergeam la bunici si mereu o bateam pe bunica la cap sa-mi faca chisalita, ca ea nu prea era fan. Si-o facea buna buna, cu visine si cirese negre de alea salbatice, le aduna bunicul de pe coclauri. Si mancam cu mamaliga si mi se parea ca nu e mancare mai buna :D Dumnezeu sa-i ierte pe bunicii mei, ca multe vacante frumoase am petrecut la ei... Na, ca m-o palit nostalgia...

Daa!! ce amintiri!! :D si eu am avut vacante minunate la bunici, totusi eu am crescut numai la bloc si pe asfalt :D dar bunicii mei au fost (culmea) ambii in cadrul armatei unul dinspre tata din Pungesti (Vaslui) si cel dinspre mama Tecuci s-a cunoscut cu bunica din Iasi :love7: si au fost disponibilizati cu seviciul aici in Bacau,li s-a dat apartament si s-au mutat asa cu catel cu purcel cand erau parintii mei mici,dar au pastrat traditiile,desi la bloc, bunica avea lavitza(cufarul mare) pe balcon cu tzoale tzesute,si cocea la tavi de cozonaci si placinte de parca ar fi fost tot la tzara,si tochituri si mancare rece si mamaligi si carnati facea in apartament la bloc ii zvanta pe coada de la matura si-i dadea la un vecin la afumat(ca ala avea coshmelie deaia de afuma ) :D si etc...nu duceau lipsa de bani ca aveau salarii bune,dar nu prea se gasea mare lucru de cumparat :D Eeehh!!! :D ,cu toate astea gateau minuni care mie mi-au ramas adanc intiparite in minte si amintiri..

Azi am fost pe malul garlei,era liniste dor cativa isi coceau vinete ardei si gogosari pe gratarele special amenajate

Fisier atasat  SAM_0435.JPG (49.38K)
Number of downloads: 0

Un carabus verde sidefat

Fisier atasat  SAM_0403.JPG (68.81K)

Si ...

Fisier atasat  SAM_0379.JPG (31.76K)

Fisier atasat  SAM_0395.JPG (50.73K)

Fisier atasat  SAM_0404.JPG (43.84K)

Fisier atasat  SAM_0388.JPG (51.92K)

Fisier atasat  SAM_0396.JPG (57.77K)

Fisier atasat  SAM_0421.JPG (59.22K)

Fisier atasat  SAM_0443.JPG (55.19K)

Fisier atasat  SAM_0444.JPG (49.21K)

Fisier atasat  SAM_0456.JPG (38.98K)

Ne-am simtit f. bine! mai ales bub',ne-am incarcat iar bateriile cu natura,aer curat,liniste :D

#32211 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 September 2013 - 02:51 PM

P.s : si daca ambii mei bunici au avut cariera militara,si pe domnu' Geany' l-am indrumat pe acelasi drum,el voia sa fie ceferist ca taica-su :D dar ii place mult ceea ce face,mereu spune ca si-ar fi dorit ca in continuare baietii sa fi facut stagiul militar asa nu ar mai fi fost cu coamele in vant,turul pantalonilor pan la genunchi,cercel in ureche,telefonul scump la ureche,batand molurile pe banii parintilor,ar fi invatat ce-i aia sa se trezeasca la 6 ,sa-si faca patul,sa se barbiereasca,sa-si faca bocancii sa-si coasa singuri ciorapii(el si acum o face si-l pune si pe cel mare :D asta din urma cam fara tragere de inima ce-i drept :love7: )... :D :D

#32212 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 11 September 2013 - 03:37 PM

Buna dimineata doamnelor!

La noi zi de vara, 30 de grade se anunta azi, cu factor de umiditate mare.

Am vazut cata lume a iesit in strada sa protesteze impotriva minei de la Rosia Montana. Wow! Nu am mai vazut atata lume pe strada de la mitingurile cu Iliescu! Si am vazut si simtit si atmosfera de acolo si m-a emotionat solidaritatea romanilor. Imi venea sa-i imbratisez pe toti!

Despre situatia cainilor vagabonzi, era si cazul sa se ia masuri. Pacat insa ca a fost nevoie de o tragedie, moartea unui copil nevinovat, sa-i faca pe guvernanti sa miste lucrurile. A murit un copil! Si au fost si altii atacati, muscati sau omorati de caini vagabonzi! Oare nu toti suntem de acord ca situatia asta trebuie sa se termine?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#32213 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 September 2013 - 03:51 PM

Eu nu sunt de acord cu eutanasierea! Or sa ia 2 milioane vechi de cap de maidanez , or sa-i duca pe camp si or sa se intoarca in localitati!
Varianta: or sa-i stranga de gat sau le dau stricnina si mor in chinuri, dar e mai ieftin! Pacatul asta sa fie pe capul altora! Si BANIIIIIIIIIIIII tot in buzunarul lor intra. Asta e realitatea, din Canada pare mai roz, asa mor si cainii si copiii si UNII se imbogatesc!

Pana si Paula Iacob pe care eu personal n-o suport a subliniat ca nu se intampla nimic cu amaratul ala daca cineva chiar avea grija de el, adica tampita de bunica-sa ca nu poti sfasia un copil in 5 minute, nici 5 caini sa fi fost,deci a stat acolo cateva zeci de minute si nu era in parc, era pe teren viran unde nu avea ce sa caute, adica fara supraveghere si la 4 ani!! Nu am vazut ca baba era muscata ca l-a aparat pe micut!!! Ea era comod pe bancuta si discuta tampeniile zilei!

#32214 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 11 September 2013 - 04:28 PM

Vezi postareamoatza, la 11 September 2013 - 02:08 PM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 11 September 2013 - 10:00 AM, a spus:

stii de ce insist? c-a pus vecinul alte 4 mai la strada, dar a nimerit vara aia ploioasa de-acu 3-4 ani si le merge f bine acum.
salciile se prind doar din ramuri simple, nu le tb radacini, cresc f repede, sunt primele care inverzesc si ultimele care-si leapada frunza. nu mai spun ca mi se par f sexi, cu pletele in vant si vesnic unduitoare.
am una peste drum de birou si-i o minune, din cauza ei m-am indragostit de copacii astia.
si pe celelalte din fata blocului tot la rugamintea mea le-a prins vecinul. e-un mosulica dragut, care ma simpatizeaza.

ei, am motive suficiente sa insist?

Pai da, si intr-adevar motive nobile, ca-s frumoase si delicate. Viata lunga mosulicului, sa i se prinda si sa-i puneti numele pe strada !

#32215 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 11 September 2013 - 04:36 PM

Vezi postareaaura, la 11 September 2013 - 03:37 PM, a spus:

Buna dimineata doamnelor!

La noi zi de vara, 30 de grade se anunta azi, cu factor de umiditate mare.

Da, da, la plaja iar! Apa-i rece dar copii sunt ursi polari si e fain sa te uiti la ei cum se zbenguie. Valuri mici, somn de voie, o carte buna, o vorba, doua cu lumea din jur...mie-mi place.

#32216 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 11 September 2013 - 05:17 PM

Of zerda, orcum ai lua-o, situatia e delicata tare. Si nu-s cateii vinovati, ei doar isi urmeza instictele lor animalice.

Vinovati sunt toti care nu-si asuma responsabilitatea pentru animalul pe care il au in grija. Si responsabilitatea nu se rezuma numai la a hrani un animal ci si la a avea grija ca progeniturile animalului pe care nu il castreaza (ca e impotriva firii) sa nu ajunga in strada unde se vor salbatici si se vor inmulti necontrolat.

O sa fie un carnagiu si o sa fie tristete mare. Dar daca mentalitatea nu se schimba si daca legile pentru posesorii de animale nu se schimba si/sau nu se aplica la sange, istoria o sa se repete...

#32217 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 September 2013 - 05:40 PM

Eu ce sa fac mai mult, cu banii mei am sterilizat 2 caini si 6 pisici, in afara de ale mele!

Primaria ea stie ce face, dar eu am vazut maidanezi de premiu cat de frumosi erau!! Si cand aud ca vor sa-i omoare pe toti fac cu nervii!! Evident, fiindca am 4 pisici, nu pot lua un caine, dar sunt multi care pot! Asta as vrea, cine poate sa ia un caine, nu te rup in bucati, azi dimineata in parcare la om, l-au latrat de l-au rupt, nici nu s-au apropiat de el! cainii latra, caravavana trece! Si sunt atati pui!!!

#32218 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 12 September 2013 - 08:41 AM

Plaja mea, numai a mea, doar a mea :thumleft:

Fisiere atasate

#32219 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 September 2013 - 08:46 AM

Buna dimineata...Flori, vad ca o imparti cu pescarusii, goelanzi ce sunt dumnealor.
La mine-n sat recisor bine,dar peste zi se mai incalzeste, (asta cand nu ploua :thumleft: )
Azi regradinarit ( poate reusesc sa ajung la zi cu *muncile de jos/aka smuls buruieni, etc ), iar s-a strans o claie la calcat :P,
si ce-o mai fi, dereticat alea alea...o zi cum *nu imi place* dar na, daca-i musai trebuie :thumleft:, recompensa va fi ca diseara suntem invitate ( miss&moa) la prieteni dragi si faini, unde ne simtim mereu bine.
Voua va doresc o zi palpitanta si faina :), insorita, dar nu torida pentru Motzulina si buzoienii din jur.

#32220 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 12 September 2013 - 09:02 AM

Barcutele mele...
Pai da, cum sa nu-mi placa la plaja? La apus e totul al meu.

Buna dimineata voua !

Fisiere atasate

• Fisier atasat  boats.jpg (124.27K)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1609
  • 1610
  • 1611
  • 1612