Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1613
  • 1614
  • 1615
  • 1616
  • 1617
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32281 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 18 September 2013 - 04:01 PM

Vezi postareaGeany, la 18 September 2013 - 12:04 PM, a spus:

Ia' ca-s fierbinti,atentie la dejte' :D

Atasament SAM_0485.JPG

Bune, bune...

Eu am facut 2 zile la rand shuberek (succes total) si ar mai fi mers, dar am ramas fara fara branza. Data viitoare le fac cu carne si am sa-i pun si Stefaniei la pachet.

Am pe foc ciorba radauteana si vreau sa vopsesc o fata de masa...e un experiment, sa vad ce o sa iasa.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#32282 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 September 2013 - 07:52 PM

Vezi postareaverber, la 18 September 2013 - 06:29 AM, a spus:

Eu azi frec menta,

fiindca tot v-am mai auzit cu asta, ia sa vedeti voi ca-n trecut era o ocupatie onorabila

Spune cartea că grecii bogați, mari iubitori de mâncare bună și de vinuri alese, pentru a se putea bucura pe deplin de fastul meselor îmbelșugate, ordonau supușilor, ca înainte de a se aduce bucatele, să li se curețe masa cu multe frunze de mentă.
Se asigura astfel o atmosferă plăcută în încăperile pregătite pentru petrecere, respectându-se , în același timp, și niște vechi ritualuri.
În secolele XVIII/XIX, obiceiul s-a răspândit repede în mai toate țările din Balcani, lumea bună ținând pasul cu preocupările aristocratice. Așa a ajuns această nobilă deprindere și pe la noi, întâi în orașele în care comunitățile grecești erau numeroase, răspândindu-se apoi , destul de repede în toate marile orașe.
Familiile bogate au adoptat acest ritual, prin care mai ales, în verile călduroase, parfumul mentei asigura în încăpere o senzație de răcoare.
Cum tentația era mare, unii dintre slujbașii angajați în aceste familii, spre disperarea stăpânilor, au început să se fofileze, frecând ore în șir mesele cu mentă în locul altor munci grele, cum ar fi curățatul hornurilor, tăiatul lemnelor, săpatul fântânilor..
În vreme ce meseria, mult râvnită în vremuri trecute,treptat, și-a pierdut importanța, vorbirea n-a întârziat să se îmbogățească cu expresia a freca menta, semnificația ei fiind a trage chiul, a-și pierde vremea.

am citit asta pe blogul unei doamne dragi mie , e destul de frecventat in blogosfera, sper sa nu se interpreteze ca facandu-i reclama.

#32283 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 September 2013 - 08:46 AM

Buna dimineataaa!

Eu am tot muncit,de la 15 la 24 si dupa opinia mea extrem de multe zile. Dar azi, am primit o surpriza foarte frumoasa din partea fostilor mei colegi de apartament ( fostul meu sot si iubita lui actuala)..mi-au montat un corp de mobilier pe care il tineam in cutie (o masa de tv cam complicata) si mi-au aranjat cu mare grija o combina muzicala, care e tot cadou de la ei. Plus un fierbator electric de apa sa-mi fac ceaiuri si un aparat sa fac floricele de porumb ( astea le foloseam mult cand era iubita lui in casa mea, zestrea ei si au tinut minte ca imi plac). Eu le-am lasat o cheie sa intre cand vor si ei mi-au trimis un sms "vezi ca o sa ai o surpriza".
Da' nu-i totul, plus un carton de cola si suc de portocale in frigider si un sac de cartofi.

In plus mi-au pus intr-un dosarel (cu inimioare) toate hartiile pe care le-am ratacit cand am impartit avutul..adica harta Barcelonei (mie imi e tare draga), diferite facturi ale casei, nimicuri de-ale mele :D

Pai asa sa tot divortezi ! Foarte fain!

Acuma tre' sa ii invit la masa sau le pun si lor cateva borcane de castraveti murati :D :D

Daca oi avea timp...ca vineri iar sunt 27 de grade deci merg la plaja(da, trecem de la 5 la 27, eu imi curatasem gentoiul de plaja) , intre timp lucrez aiurea, apoi plec la Montreal. Poate prin Octombrie sa ma mai prinda. Acum mi-a venit alta traznaie, m-as muta in Costa Rica si framant idea.

Fisiere atasate

The more I see, the less I know.

#32284 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 September 2013 - 08:51 AM

Neatza, Flori, e de pus la "asa DA" divortul vostru.
O zi faina, fug ca deja sunt in intarziere.o zi faina tuturor.

#32285 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 19 September 2013 - 08:55 AM

floricico ce divort minunat ai avut!!
pup fetitza bunutza :D

#32286 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 September 2013 - 09:13 AM

Multumesc, o avut grija Dumnezeu de mine sa am oameni buni in jur.
Fostul meu sot, chiar daca nu am fost compatibili, e un om bun si stim sa ne recunoastem, sa ne apreciem valorile,si sa facem pace cu defectele( mai ales acum cand nu mai avem asteptari sau nimic de impartit). Daca era vreo jigodie nu-l luam de barbat.
Ei sa fie bine, ca-s oameni de incredere, familia mea de aici..iau eu sa as fugi in Costa Rica...macar asa, sa vad cum e, la fel cum am venit in Canada...numai oleaca. Las broastele in grija fostului sot :)Ca doar si-acuma, cand oi pleca eu saptamana viitoare 5 zile fostul tre' sa aive grija de broastele mele si o mai avut si cand eram cate 3 luni in Europa de mi le-o ingrasat de nu mai intrau in carapace :D
Da, tu, radeti, dar asta o tremurat ca vine stapana si face scandal si o hranit broastele mult , aiurea asa ca dupa ce am revenit din vacante indelungate astea nici capul, nici picioarele nu le mai puteau baga sub carapace ( aia nu creste foarte repede), ele erau pline de grasime si aratau ca niste bureti umflati. Eiii, mama voastra! :)Bine ca eu is experta sa pun broastele la dieta dupa vacanta dar eu n-am stapan si n-are cine sa ma disciplineze.

#32287 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 19 September 2013 - 10:37 AM

Buna! va salut si eu rapid ca tre' sa fug dupa bub',tot numa' pe drumuri am fost am mai luat lui bub' ce o mai fost de luat pt. scoala...Tot se milogesc de mine parintii si doamna sa ma bage in comitetul de parinti,macar casier daca nu sef de clasa,dar nu vreau in ruptul capului,ca eu mi-s mai comoda ashea' si nu vreau atributii,mai ales ca din experienta anilor trecuti au fost discutii destul de aprinse si m-am felicitat mai apoi ca nu am acceptat si ca nu-s eu implicata :D pana la urma au acceptat 2 copchilitze ,doamna m-a sunat sa ma roage sa mai reconsider,''las' bre' ca ele-s mai tinere si mai zvelte,la' sa aibe' ocupatie'' :D :D
Iar vreme de toamna la noi ,dimineata a plouat ,pun sa fac o painita,si abea deseara daca oi face cartofii ceia copti ca aseara nu am mai apucat!

O zi faina tuturor!

#32288 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 19 September 2013 - 10:44 AM

he, he, Giani! prevad c-o sa sari peste mai multe de-acuma, ca-ncep lectiile.
scoala-i departe, de ce necesita Bub companie la dus-venit?

Flori, aferim! io nu cred ca mai exista divortati asa de prieteni.
broaste obeze, ha, ha!

#32289 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 September 2013 - 11:03 AM

Vezi postareaGeany, la 19 September 2013 - 10:37 AM, a spus:

Tot se milogesc de mine parintii si doamna sa ma bage in comitetul de parinti,macar casier daca nu sef de clasa,dar nu vreau in ruptul capului,ca eu mi-s mai comoda ashea' si nu vreau atributii,mai ales ca din experienta anilor trecuti au fost discutii destul de aprinse si m-am felicitat mai apoi ca nu am acceptat si ca nu-s eu implicata :rolleyes: pana la urma au acceptat 2 copchilitze ,doamna m-a sunat sa ma roage sa mai reconsider,''las' bre' ca ele-s mai tinere si mai zvelte,la' sa aibe' ocupatie'' :-* :-*

O zi faina tuturor!

Tu ca si eu, s-o tot chinuit diversi,cica promovare si am pus botul la vrajeala, am avut si de castigat ca m-au trimis la scoli pe banii lor dar si cati peri albi mi-or scos!!! Acum n-as mai vrea sa am subordonati niciunul.Asa si cu scoala..cat s-o chinuit taica-miu ca prsedinte al comitetului de parinti si cati nervi si cate frustrari si nervi de m-au marcat pe mine, atunci copil. Da' de ce sa fiu eu responsabila pentru alti angajati, sa stau la discutii si lamuriri ? Nici eu n-am mania sefiei. Unul din trucurile manageriale pe care le-am invatat e "sa deleghezi" adica sa trimiti atributiile sau problemele spre altii sa le rezolve si tu doar sa observi si sa primesti rapoarte.

#32290 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 September 2013 - 11:34 AM

Vezi postareamoatza, la 19 September 2013 - 10:44 AM, a spus:

he, he, Giani! prevad c-o sa sari peste mai multe de-acuma, ca-ncep lectiile.
scoala-i departe, de ce necesita Bub companie la dus-venit?

Flori, aferim! io nu cred ca mai exista divortati asa de prieteni.
broaste obeze, ha, ha!

Tu, tare frumos mi l-o asamblat, nu mi-au zgariat parchetul, au dat cu aspiratorul dupa si au sters orice urma de praf, mi-au aranjat toate cablurile la combina aia muzicala cu boxele ei. Nu stiu ce i-o apucat ca au si ei treaba in casa lor noua si nu ne vorbim la telefon, ca n-avem timp. Insa si eu si ei , cand mergem la magazine ne trimitem mesaje.." sunt la magazinul X, vreti ceva?" . Eu in tara asta am venit cu o valiza, acum am un apartament in care am o camera goala, as inchiria-o. Eu am adus aici si straini luati de pe strada pana si-o facut un rost, gratis, ca eu tot tre sa platesc hardughia. Cu o valiza am venit, inca o mai am, cu o valiza plec...restul sunt ghiulele, mai degraba ma incarca si ma tin pe loc aiurea. La ce mi-o fi trebuit mie proprietate, sa am o grija in plus, sa nu ma pot muta pana nu fac tot felul de calcule ? Cand n-aveam altcva decat valiza nici capul nu ma durea, puteam sa umblu peste tot, n-aveam nimic la ce sa privesc in urma. De-aia n-are ursul coada!

#32291 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2013 - 11:43 AM

:-* Daa!! Flori' asa sunt si eu ... :rolleyes:
Motzulin' scoala e la 2 pasi de noi dar inca nu ma incumet sa-l las singur ,in + trebuie sa vad ce zice doamna in fiecare zi despre ce au facut ce mai trebue ce probleme sunt etc,nici un copil din clasa inca nu pleaca si nu vine singur,noi pe vremuri aveam scoala destul de departe si traversam si strada si in clasa intai mergeam si veneam singuri,dar acum sunt alte vremuri,toti nebunii pe strazi si cate si mai cate auzi,in plus eu sunt acasa cu el si asa altceva nu am de facut,cand iesim il las la topogane cu colegii lui,apoi mai facem ultimile cumparturi (vreo' paine,pachetel pe a doua zi etc) asa ca avem mersul' nostru :-*
Mai incolo cand voi vedea eu ca e destul de bazat' ca sa-l las singur ,o sa-l las si singur,dar acum cel putin in primele zile de clasa 1 inca nu .
Cu siguranta stie sa vina singur acasa dar nu asta e problema,chiar acum cand ne-am intors ne-am blocat in lift,zilele trecute seara tarziu cel mare nu putea intra ca nu mergea interfonul,nici sa sune nici cartela,asa ca a sunat la telefon sa coboram dupa el sa-i dam drumul,etc,eu sa vad ca trebuie sa ajunga bub' de la scoala si nu mai ajunge si cobor printre blocuri si el nu-i ca cine stie pe la ce leagane s-a luat cu vre-un copil sau prin ce scara(chiar daca eu i-asi spune ca nu are voie si sa vina direct acasa,mna' copilul minte de copil) cred ca mi-ar sari mintile pe bune!

Nu,nu,inca nu am incredere,o veni ea si ziua aceea dar inca nu a sosit :-*

Azi l-a laudat doamna ca a lucrat ce i-a dat si ca e cuminte si ascultator nu-i creeaza probleme ,altii in schimb ,mai ales fetite nu o asculta,vb. in timpul orei nu lucreaza se ridica din banca etc,eh'! sunt inca mici si la inceput,se invata ei!

#32292 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 19 September 2013 - 11:54 AM

Vezi postareafloricica, la 19 September 2013 - 11:03 AM, a spus:

Nici eu n-am mania sefiei. Unul din trucurile manageriale pe care le-am invatat e "sa deleghezi" adica sa trimiti atributiile sau problemele spre altii sa le rezolve si tu doar sa observi si sa primesti rapoarte.

la sefie singurul lucru bun sunt banii. de cele mai multe ori nu acopera efortul si responsabilitatile, dar asta e!
da' daca faci si nici nu esti platit...atunci sa vezi nervi!
la noi se zice "sa delegi".

Giani, tu stii cel mai bine ce i se potriveste lui Bub. Pana la urma, asa-i! Tu esti acasa, ai timp mai mult, e mai bine sa fie linistita toata lumea.

buey, mi se pare mie sau a intrat prea in forta toamna asta? nu ca nu mi-ar placea...

#32293 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 19 September 2013 - 11:54 AM

Buna dimineata! a iesit soarele si se zvoneste ca mai vine vara 2 zile weekendul asta

Floricico, sa-ti traiasca familia canadiana! tare mi-i drag cand oamenii se inteleg si dupa ce nu se mai inteleg Imagine postata Pricepi tu ce vreau sa zic.

La mine a inceput scoala. Inainte ma trezeam la 7 ca sa pregatesc mic-dejun si pachetele. Acu ma trezesc la 6.30 ca sa hranesc catelul si sa-l bag si pe el in seama un pic.
La 8.30 plecam de-acasa, cainele ramane plangand in garaj Imagine postata , las copiii la scoli, ma duc la servici, de obicei la 1 termin serviciul, merg la eventuale cumparaturi, daca nu direct acasa, iar hranesc si socializez cu animalul, fac ordine, la 2.30 ma duc dupa un copil, venim acasa, incep sa pregatesc de cina, la 3.30 sau 4, depinde de zile, ma duc dupa celalalt copil, continuam apoi cu pregatitul cinei. Copiii fac teme si cainele sforaie (literalmente! sforaie ca un tractor!Imagine postata )

La 6 mananca Ozzy, la 6.30 noi, iar fa ordine, mai un calcat, mai un aspirat, mai un spalat, mai un tort, dracu'stie cum se face ca inainte de 12 nu ma duc la culcare. Deja astept vacanta Imagine postata
M-am jelit destul, ma duc sa mai invart trei hartoage Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#32294 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2013 - 12:13 PM

Vezi postareamoatza, la 19 September 2013 - 11:54 AM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 19 September 2013 - 11:03 AM, a spus:

Nici eu n-am mania sefiei. Unul din trucurile manageriale pe care le-am invatat e "sa deleghezi" adica sa trimiti atributiile sau problemele spre altii sa le rezolve si tu doar sa observi si sa primesti rapoarte.

la sefie singurul lucru bun sunt banii. de cele mai multe ori nu acopera efortul si responsabilitatile, dar asta e!
da' daca faci si nici nu esti platit...atunci sa vezi nervi!
la noi se zice "sa delegi".

Giani, tu stii cel mai bine ce i se potriveste lui Bub. Pana la urma, asa-i! Tu esti acasa, ai timp mai mult, e mai bine sa fie linistita toata lumea.

buey, mi se pare mie sau a intrat prea in forta toamna asta? nu ca nu mi-ar placea...

Poate ar trebui sa-l las mai independent,zilele trecute ma miram cu sotul ca statea un soricel mic si maruntel de vreo 5 anisori in niste papucei de casa pe langa usa de la intrare cu o legatura de patrunjel in mana,astepta sa intre cu vreun vecin sa-i dea drumul,l-am dus cu liftul ca mergea tocmai la etajul 10 ,eu nu l-am lasat niciodata pe bub' asa,apoi cand m-am intors cu bub' de la scoala tot singur in fatza blocului era copilasul,m-a intrebat daca nu-l las pe bub' afara sa se joace cu el si i-am spus ca nu, ca el a venit de la scoala trebuie sa-l schimb ,sa-i dau sa manance,l-am intrebat daca el nu merge la gradi' si mi-a raspus ca nu :rolleyes:

#32295 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 19 September 2013 - 01:39 PM

Floricel, sa tot divortezi asa. E mare lucru sa ramai prieten asa de apropiat cu fostul sot.

Giani, uite cum faceau ai mei cu mine cand eram mica (mi-au spus ei cand deja crescusem): ma trimiteau la matusa-mea, de exemplu. Statea departe de noi, trebuia sa merg cu troleibuzul si-o bucata pe jos. Eu plecam de-acasa si la 2 minute dupa aia, pleca unul dintre ei. Si ma urmarea de la distanta, sa fie siguri ca nu stau de vorba cu strainii, ca nu casc gura pe la vitrine sau ma impotmolesc pe undeva. Si-au facut exercitiul asta de cateva ori, pana s-au convins ca nu ma abat de la traseu, ca trec strada pe unde trebuie, ca nu fac vreo isprava pe drum. Si nu eram cu mult mai mare decat Bub al tau. Incearca si tu ceva de genul asta si vezi ce rezultat obtii. Si-ncet incet o sa capeti incredere. Succes Bubului si voua la scoala :rolleyes:

#32296 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2013 - 02:25 PM

Daa!! merci' Cami',asa o sa fac si eu! :rolleyes:

#32297 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 19 September 2013 - 03:14 PM

Buna dimineata doamnelor,

Zi frumoasa la mine, cald si bine, doar seara e mai frig.

Nici eu nu o las pe Stefania singura sa plece-vina de la scoala. Tot din motivele spuse de Geany. Nu ca nu ar sti drumul, pentru ca-l stie, am verificat-o, dar nu poti sti ce i se poate intampla pe drum.

Am intrebat-o zilele trecute daca s-ar duce cu cineva care i-ar da bomboane si a zis ca da. Era si Teodor cand am pus intrebarea, a zis si el da, chiar ma grabea sa mergem sa cautam bomboanele. Mi-a venit sa rad si sa plang si mi-am dat seama cat de vurnerabili sunt copiii. Am trecut imediat la educare, toata ziua ii amintesc ca nu are voie sa plece cu nimeni, pentru bomboane, catei pierduti sau mai stiu eu ce momeli. Se pare ca a inteles, dar tot nu pot sa o las singura. Nici legea de aici nu mi-ar permite. Pana la 12 ani copiii trebuie insotiti de un adult sau un copil/adolescent mai mare. Nici in casa nu ai voie sa-i lasi singuri pana la 12 ani.

Ma apuc de shuberek cu carne. Ma tenteaza si manti, reteta Maya, dar in wee probabil. Sambata mancam in deplasare, m-am scos. Pentru duminica vreau sa fac un tortulet mic, doar pentru noi, ca fac 40. Nici nu-i simt, ca am copii mici care imi tin mintea si spiritul tanar.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#32298 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 September 2013 - 05:56 PM

Geany solutia lui Cami e foarte buna si ti-o recomand, pe mine ma trimiteau cu fratimiu cu 4 ani mai mare, mai mult asa sa fie si el in zona ca nu aveam nevoie!
In primul rand as incepe sa-i spun copilului pe nume si nu BUB. In cel din urma motiv ca bub nu se poate asocia romaneste decat cu bube!

In al doilea rand se obisnuieste asa, asa ii zic si amicii si la adolescenta n-o sa-i placa! Am vazut cazuri si nu a fost cu happy end.

Si independendenta se invata destul de greu o sa ai timp sa-l monitorizezi!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32299 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2013 - 06:53 PM

Daa!! asa e! cu cel mare mi-a fost mai usor ca aveam vecini oleaca mai marisori si mergea cu ei la aceeasi scoala se intorcea cu ei tot cu ei se juca si in fata blocului,dar aici nu cunosc pe nimeni!Si acum cel mare trage tot in zona aceea la maica-mea ca acolo a copilarit si acolo are gasca lui si e si mai aproape de centru,de multe ori ma suna ca mananca si ramane la maica-mea ,aici nu s-a adaptat,are niste prieteni la un bloc in spate aici,dar tot ce-i din copilarie ii sunt mai aproape!
Acum daca ma gandesc mai bine si eu nu mergeam singura la scoala tot cu niste vecine care mergeau la aceeasi scoala mergeam.

#32300 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 September 2013 - 06:55 AM

Buna dimineata. Eu am crezut mereu ca *Bub* prescurtarea de la bubuletzi e doar denumirea pe forum , aici.
Am inteles ca e Alexutz , de acum sa ne invatam sa-i spunem si noi Alex 2 ( ca e si Alexul Giorgianei) sau Al , ca Alexandru avem deja ..
In fine mai avem timp sa ne hotaram.
Va doresc o zi faina; pe mine ma zgarie in gat, semn de raceala sigura :(
Ieri seara dupa repetitii, nu mergea nicicum netul, asa ca cu un avant de mare angajament si de zile mari, am curatat bucataria( ca vine nenea azi dupa masa sa verific pentru placa ce se poate pune, ca depinde de prize) si fdaca tot eram cu avant muncitoresc am dat si cu aspiratorul...mai mai ce harnica am fost...dar azi am repetitie dim, concert diseara, vine familionul si musai sa le gatesc ceva :( deci...iar maine 2 repetitii. duminica relache :(
Va doresc o vineri si un wend mai bland si nu prea friguros.
Am vorbit cu fratello si in nordul Moldovei deja frig serios, si ploaie :( bleah...a inceput sezonul care nu -mi place .
Domn Fiocco a haladuit toata noaptea, si acum a halit si soileste in fotel :(

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1613
  • 1614
  • 1615
  • 1616
  • 1617
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic