Carmella, la 06 October 2013 - 08:07 PM, a spus:
N-am simtit niciun cutremur, trebuia sa fie ziua daca vroia sa-l bag in seama

Eu de obicei( am spus-o mereu) am eu ce am cu cutremurele ,efectiv imi ingheata sangele in vine si inghet cum s-ar spune nu pot sa ma misc ,sa reactionez (le-am cam prins sus si singura de acolo mi s-a fi tragand,zic si io'),asta m-a trezit instant ,dar mi s-a parut ca nu m-am speriat chiar asa de tare

,zic mi s-a parut ca ma uitam la bub' daca sa-l iau in brate si sa ne adapostim sub tocul usii sau nu,tot asteptam sa vad daca se intensifica sau e mic...Cand am vazut ca se termina (ca el trecuse de mult dar blocul turn inca se calatina,parca ai fi pe o barca pe apa asa),domnu' Geany' mi-a dat mana sa ma ridic din pat ,imi ziceam:'' hai ca nu am palpitatiile alea,nu a fost chiar asa de rau''...Cucu', pana am pus picioarele in pamant ,ca-mi tremurau planetarele' de numa

calcam de trei ori intr-un loc ,si ma balbaiam cand vorbeam pe princiupiul:'' mi se limba plimba-n gura''

...sunt de groaza cu astea si basta..
Bine ca a fost doar atat,nu a facut pagube doar atacuri de panica,vreau sa spun ca am aprins tv.-ul toti dormeau se vede doar antena 3 pe care vor sa o inchida au intrat f. promt in 5 min. in direct si au spus ca a fost de 5,5 din vrancea si la 140 adancime ...ca eu chiar ma gandeam la bietii cei din Galati si chiar ma gandeam cu sotul sa nu se fi intamplat vreo calamitate acolo...bine ca a fost doar atat.
Bub' s-a trezit si el a zis ca daca ii cadeau lui cutiile cu globuri de pe dulap ce faceam de craciun?! si ca jucariile lui care sunt mereu intr-o dezordine totala,azi sunt asa din cauza ''tremurului'' ca el lasase ordine