Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1625
  • 1626
  • 1627
  • 1628
  • 1629
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32521 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 October 2013 - 11:38 PM

Gianinoooooooo, nu-i zicea fata *mângàlau* la tabla aia ondulata...ca si copilaria mea a fost cu mangalau, sineala, apret si alea alea.
Eu eram la scoala la Bucale, si stateam la o matusa a mamei ( sora cu bunica vitrega :sm2:) ...apoi eu faceam lectiile pe o margine de masa, si ea pregatea si gatea mai hacana...ei si era mai interesant sa ma uit la ce face ea decat sa fac lectiile :occasion14:, si asa am invatat sa gatesc * din priviri* :-*
Facea cele mai grozave sarmalute cat o falanga de deget , cel mai minunat cozonac , etc etc . na ca venii si eu peste tine in butoiul cu melancolii :D...
mai adu o cana de must .....

#32522 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 04 October 2013 - 11:44 PM

Vezi postareaGeany, la 04 October 2013 - 11:22 PM, a spus:

Si mai continui ,ca am cazut in butoiul cu melancolie ,asa e toamna,macar virtual stam la gura sobei cu nuci coapte,un pahar de must si amintiri din copilarie si bunici dragi! :occasion14:

Ce frumoasa poveste ne-ai spus, Geany :sm2:

Edit ca sa pun si eu povestea despre bunicii mei, scrisa pe blogul meu... ei, da, am si eu blog :D M-a impresionat povestea despre bunicile tale, asa ca vreau s-o cunoasteti si voi pe a mea :-*

http://www.gardaculi...ele-blajinilor/

#32523 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 October 2013 - 11:55 PM

Vezi postareastella, la 04 October 2013 - 11:38 PM, a spus:

Gianinoooooooo, nu-i zicea fata *mângàlau* la tabla aia ondulata...ca si copilaria mea a fost cu mangalau, sineala, apret si alea alea.
Eu eram la scoala la Bucale, si stateam la o matusa a mamei ( sora cu bunica vitrega :D) ...apoi eu faceam lectiile pe o margine de masa, si ea pregatea si gatea mai hacana...ei si era mai interesant sa ma uit la ce face ea decat sa fac lectiile, si asa am invatat sa gatesc * din priviri*
Facea cele mai grozave sarmalute cat o falanga de deget , cel mai minunat cozonac , etc etc . na ca venii si eu peste tine in butoiul cu melancolii :D...
mai adu o cana de must .....

Ha ha ha! tare mai suntem noi 2 la fel Steluto :D ,la noi la tabla aia ondulata ii zice zolitor,iar de la bunica si eu ca si tine mai mult am furat cu coada ochiului ca retete am cateva (cea de gogosari marinati,de negresa,albacazapada,bilute cu visine,inghetata,si inca vreo 2) dar restul stiu din ochi
Must nu am nici eu :D dar daca imi pica ceva vin musai va aduc la han :D
Gata ca straga' domnu' Geany' ca o baba ca e vremea de somn :-* ''stai bre' ca vb. cu Stelutza'' :D ceea ce ma duce cu gandul la un banc : unul casatorit ii spune unui prieten''acum casatorit ma simt ca la 18 ani''...''Bravo,si cum e?!'' ,''fumez in toaleta beau pe ascuns,trebuie sa intru in casa pana la ora 22 si sa cer voie sa ies cu prietenii '' :sm2:
Gata! somn pufos tuturor! :occasion14: ...ca mi-o iau :D

#32524 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 05 October 2013 - 12:01 AM

geany, vin-o 'n'coace să te țuc că bine le mai ziseși. nu'ș cum de se desfăcu și cepul butoiului meu.
bunica mea era de o meticulozitate direct proporțională cu a mamei și negativ logartimic cu a mea :D duminica era musai să purtăm haine de sărbătoare, dacă ne vedea în blugi ne incuia poarta (poartă de cetate ca-n transilvania, nu gard ca la olteni de-l sari dintr-o săritură). cînd (re)veneam bronzați de la mare, copii fiind, ne spăla cu apă de ploaie și săpun de sodă caustică, să scoată murdăria de pe noi :occasion14:
tocmai ce m-am reunit cu fratele din dotare și am pus de-o slănină afumată de contrabandă, friptă pe jar, in țepușă de lemn tăiat din briceag, cu grăsimea scursă pe pîine și depănat de amintiri sub cerul cu stele. of, of, of măi, măi.

#32525 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2013 - 12:04 AM

Vezi postareaCarmella, la 04 October 2013 - 11:44 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 04 October 2013 - 11:22 PM, a spus:

Si mai continui ,ca am cazut in butoiul cu melancolie ,asa e toamna,macar virtual stam la gura sobei cu nuci coapte,un pahar de must si amintiri din copilarie si bunici dragi! :hug:

Ce frumoasa poveste ne-ai spus, Geany :hug:

Edit ca sa pun si eu povestea despre bunicii mei, scrisa pe blogul meu... ei, da, am si eu blog :D M-a impresionat povestea despre bunicile tale, asa ca vreau s-o cunoasteti si voi pe a mea :-*

http://www.gardaculi...ele-blajinilor/

Minunat,am citit rapid pe diagonala(ca behaie' donu' Geany' ca cica-i tarziu,o fi la el ca la mine nu-i =)) ),da' maine vreau sa-mi savurez la cafea,tot pe indelete! :hug:

#32526 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2013 - 12:05 AM

Vezi postareaDexter, la 05 October 2013 - 12:01 AM, a spus:

geany, vin-o 'n'coace să te țuc că bine le mai ziseși. nu'ș cum de se desfăcu și cepul butoiului meu.
bunica mea era de o meticulozitate direct proporțională cu a mamei și negativ logartimic cu a mea =)) duminica era musai să purtăm haine de sărbătoare, dacă ne vedea în blugi ne incuia poarta (poartă de cetate ca-n transilvania, nu gard ca la olteni de-l sari dintr-o săritură). cînd (re)veneam bronzați de la mare, copii fiind, ne spăla cu apă de ploaie și săpun de sodă caustică, să scoată murdăria de pe noi :hug:
tocmai ce m-am reunit cu fratele din dotare și am pus de-o slănină afumată de contrabandă, friptă pe jar, in țepușă de lemn tăiat din briceag, cu grăsimea scursă pe pîine și depănat de amintiri sub cerul cu stele. of, of, of măi, măi.

Ha ha ha! tzuc si eu indarat :hug: ,se cam umple butoiul ca vad ca multi mai cazuram in el :hug:

#32527 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 05 October 2013 - 12:07 AM

Carmella draga, am citit si eu despre buna ta. DD s-o hodineasca in pace .
Ps faina coliva, am luat si eu o imbucatura, * sa shii di sufletul bunicilor* si sa fie primit !

#32528 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 05 October 2013 - 12:14 AM

Carmella, ce blog simpatic ai! Cu mine ai mai castigat un cititor.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#32529 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 05 October 2013 - 07:25 AM

Buna dimineata la han...mai stau oleac si o zbughesc la repetitie
Pup tulemond si va doresc o sambata frumoasa

#32530 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 05 October 2013 - 07:38 AM

Salut!

Aici e soare, asa c-am pus sa spal! Administrativ azi!

Geanny, parca esti Ion Creanga! :hug: Eu n-am ce povesti!Am avut bunici la tara dar...de morti numai de bine!NU m-au iubit, asa ca nu prea dadeam pe-acolo si nici nu vreau sa va stric amintirile frumoase cu ce patimeam eu cand , totusi, ma duceam!

Carmella, m-ai fact curioasa! Negresit voi citi!

Stellin, spor in toate azi!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#32531 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 06 October 2013 - 04:11 AM

am citit că a fost cutremur destul de mare in zona vrancea. sunteți ok cu toții?

#32532 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 06 October 2013 - 07:17 AM

Salut!

Da, eu sunt bine, multumesc! M-a trezit jumatea inimii mele pa la 5 fara un sfert ca "bueyy, cutremur!" "Du-te"copile, si dormi!Ce-ai?" Eu nici nu l-am simtit.Si stam la et.5!

Acum e soare si frig! azi RELAX!

O cafea?

Fisier atasat  cafea-by-mananu2.jpg (104.88K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#32533 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 06 October 2013 - 07:24 AM

Vezi postareaDexter, la 06 October 2013 - 04:11 AM, a spus:

am citit că a fost cutremur destul de mare in zona vrancea. sunteți ok cu toții?

Multumim Dex! da, m-a trezit din somn la 4:40! A fost un 5,5 grade. A zguduit un pic, dar nu tare. Noi suntem ok, cred ca in general toata lumea e ok.
In ult 2 sapt au fost 78 cutremure in zona Vrancei. Speram sa fie asta singurul mare.

Carmella, nu am rasfoit tot blogul ... mi-a sarit in ochi Aly Nazic - ti-a iesit mai bine decat originalul ...ti l-am like-uit pe pagina mea de fb Imagine postata . Ani multi si buni!

O zi frumoasa si linistita tuturor! Vad ca e soare, dar e frig ... Am 17 grade in casa Imagine postata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#32534 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 06 October 2013 - 08:11 AM

In Maramures nu s-a simtit, stau la etajul 4, de obicei se simt. Sau poate din cauza ca a fost noaptea, noi am dormit bustean pana la 8 ... :hug:

Carmella, super-tare blogul tau ( ca sa folosesc limbajul adolescentilor, ca, deh, eu mai mult cu ei lucrez, tre' sa fiu pusa la punct cu moda :hug: ).

O duminica faina va doresc, iau si eu o cafea de la Zozo... :hug:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#32535 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2013 - 08:41 AM

Buna! pe noi ne-a zgaltait destul de serios,tot la 5 stau si eu..Doamne ajuta sa fie doar atat !

#32536 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 06 October 2013 - 08:49 AM

Eu nu l-am simtit.Nici Omul.Sunt asa de calma cu cutremurele ca stiu ca n-am ce face asa ca nu ma agit.Aici e soare, frumos, nu foarte frig, fata de luni marti, e o poezie!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32537 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2013 - 08:07 PM

Multumesc ca m-ati vizitat pe blog si ma bucur ca v-a placut :) Puteti sa dati si like pe facebook la pagina blogului, ca am si de-asta :P

https://www.facebook.com/GardaCulinara

N-am simtit niciun cutremur, trebuia sa fie ziua daca vroia sa-l bag in seama :D

#32538 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 06 October 2013 - 08:20 PM

Vezi postareaCarmella, la 06 October 2013 - 08:07 PM, a spus:

Multumesc ca m-ati vizitat pe blog si ma bucur ca v-a placut :D Puteti sa dati si like pe facebook la pagina blogului, ca am si de-asta :)

N-am simtit niciun cutremur, trebuia sa fie ziua daca vroia sa-l bag in seama :P

Am dat like, dar e prea putin pentru cat as fi vrut :P Noa, apuca-te si scrie , ca eu sunt cu ochii pe blogul tau !!!!
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#32539 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2013 - 08:23 PM

Vezi postareakoral, la 06 October 2013 - 08:20 PM, a spus:

Multumesc ca m-ati vizitat pe blog si ma bucur ca v-a placut :P Puteti sa dati si like pe facebook la pagina blogului, ca am si de-asta :D

N-am simtit niciun cutremur, trebuia sa fie ziua daca vroia sa-l bag in seama :P

Am dat like, dar e prea putin pentru cat as fi vrut :) Noa, apuca-te si scrie , ca eu sunt cu ochii pe blogul tau !!!!

Multumesc :P sint 45 de postari, le-ai citit pe toate? Vezi ca va dau teste din continutul blogului, asa imi amenint toti cunoscutii :P

#32540 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2013 - 08:34 PM

N-am simtit niciun cutremur, trebuia sa fie ziua daca vroia sa-l bag in seama :D

:P :P

Eu de obicei( am spus-o mereu) am eu ce am cu cutremurele ,efectiv imi ingheata sangele in vine si inghet cum s-ar spune nu pot sa ma misc ,sa reactionez (le-am cam prins sus si singura de acolo mi s-a fi tragand,zic si io'),asta m-a trezit instant ,dar mi s-a parut ca nu m-am speriat chiar asa de tare :P :P ,zic mi s-a parut ca ma uitam la bub' daca sa-l iau in brate si sa ne adapostim sub tocul usii sau nu,tot asteptam sa vad daca se intensifica sau e mic...Cand am vazut ca se termina (ca el trecuse de mult dar blocul turn inca se calatina,parca ai fi pe o barca pe apa asa),domnu' Geany' mi-a dat mana sa ma ridic din pat ,imi ziceam:'' hai ca nu am palpitatiile alea,nu a fost chiar asa de rau''...Cucu', pana am pus picioarele in pamant ,ca-mi tremurau planetarele' de numa :P calcam de trei ori intr-un loc ,si ma balbaiam cand vorbeam pe princiupiul:'' mi se limba plimba-n gura'' :P ...sunt de groaza cu astea si basta..
Bine ca a fost doar atat,nu a facut pagube doar atacuri de panica,vreau sa spun ca am aprins tv.-ul toti dormeau se vede doar antena 3 pe care vor sa o inchida au intrat f. promt in 5 min. in direct si au spus ca a fost de 5,5 din vrancea si la 140 adancime ...ca eu chiar ma gandeam la bietii cei din Galati si chiar ma gandeam cu sotul sa nu se fi intamplat vreo calamitate acolo...bine ca a fost doar atat.
Bub' s-a trezit si el a zis ca daca ii cadeau lui cutiile cu globuri de pe dulap ce faceam de craciun?! si ca jucariile lui care sunt mereu intr-o dezordine totala,azi sunt asa din cauza ''tremurului'' ca el lasase ordine :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1625
  • 1626
  • 1627
  • 1628
  • 1629
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul