Daniella, la 14 October 2013 - 09:54 AM, a spus:
Cum se procedeaza cu nunta la voi? pare ceva "incropit" simplu....Cred ca a fost tare frumos, datorita ideii cu costumele nationale ale fiecarei tari.
Dani, aici lumea e mult mai cool, si mai simpla

...ei au inchiriat o "sala comunala" ( cum am facut si eu la vremea mea

Parintii ei si prietenii au incropit un bufet balcanic, din partea lui alt bufet asiatic, si apoi toti cei ce au dorit au contribuit la unul sau altul din *bufete* ( eu de explu la cel balcanic

cu sarmale in foi de vita cu carne de miel si in foi de varza cu carne de porcule)
*le clou* a fost la asiatici cu un purcel de lapte caramelizat ;
a urmat un enorm platou ( de fapt vreo 3 ) de branzeturi franco-italo-elvetiene
si deserturile iarasi opera diversilor prieteni &rude .( eu facui un catrinel, praji de cioco si caramelul)
Eu au spus ca momentele muzicale, ce aducem la bufet, si faptul ca participam e daja un cadou. Noi am facut o * cutie* in care fiecare a pus ceva bani, si ei urmeaza sa-i foloseasca la ceva placut ( excursie, concediu etc)
In general se face o *lista de mariage* si se depune ori la un magazin ori la o agentie de voiaj, si tu mergi si spui...*sunt cutarica, vreau sa dau suma de ... pentru nunta lui miss x cu mr y. voilà.
si in general lumea da ca 100 fr ( aka 90 Euroi

) si nu sumele astronomice care se vehiculeaza in RO, plus ca te-ai pus si cu tolul festiv etc etc etc...aici fiecare isi vede de blidul lui, si nimanui nu-i pasa ca ai o rochie pe care ai mai avut-o si la alta ocazie