Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1631
  • 1632
  • 1633
  • 1634
  • 1635
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32641 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 12 October 2013 - 09:13 PM

Da'cand apari, bre? Zi la baba, sa iau gutui din vreme!

Floricico, maica, una-i cand zice 27*C si-s doar 15* C, alta-i cand stii din start ca-s 15*C si te-mbraci ca atare!:D

Uitai sa zic de poze: tare frumoase.TOATE! Dar a mai draga mie ii tot marmota, care, nu-i asa, d-aia sade cu spatili! Ca-nveleste ciucalata!:floare:

Pupaciuni lui Redi! Mie-mi cam lipseste!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#32642 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 13 October 2013 - 03:27 AM

Vezi postareazoazorel, la 12 October 2013 - 09:13 PM, a spus:

Da'cand apari, bre? Zi la baba, sa iau gutui din vreme!

Floricico, maica, una-i cand zice 27*C si-s doar 15* C, alta-i cand stii din start ca-s 15*C si te-mbraci ca atare!:floare:

Draga mea, gentoiul in care incap haine, pantofi, pachetul de mancare, o sticla de apa, etc etc..pai cum altfel? Las' sa fie cald!
The more I see, the less I know.

#32643 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 October 2013 - 11:12 AM

Buna dimineata asa pe la amiaz'.
O duminica frumoasa si linistita va doresc

#32644 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 13 October 2013 - 12:15 PM

Va zisei ca ma-ntalnesc cu doamne dragi! Am facut-o!

Ca sa nu vin cu mana goala, iaca neste pizze:

Fisier atasat  DSCF0134.JPG (58.53K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  DSCF0135.JPG (46.95K)

Azi, RELAX, ca am cartofi la cuptor de ieri si pizza de-aseara! Noapte si frig p=aici, dar macar nu s-a mai anuntat canicula, ci doar 18*C.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#32645 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 14 October 2013 - 06:26 AM

Buna dimineata, o saptamana noua si cat mai placuta va doresc.
sa curga mustul sa sfaraie pastrama pe gratare :) ( na , visez si eu la cai verzi pe pereti)
deocamdata sfaraie repetitiile, si alea alea de facut prin casa.
Mi-a scazut muntele de rufe; mai am doar un deal de calcat :).
Dupa cum am scris la "artistii culinari" , sambata fusei la o nunta multietnica :) mireasa bulgaroaica, si mirele franco-vitnamez;
Au exprimat dorinta ca cei ce au si pot sa vina in costume populare ale tarilor de origine :) ...si cam toata lumea a *jucat* in rol.
majoritatea erau "exotici" :)

#32646 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 October 2013 - 08:15 AM

Buna dimineata!ha ha,ce mi-ar fi placut sa-i vad si eu Stelin',mai ales pe cei exotici :)
La noi ceata ,umezeala ,intunericeala dar cald,il iau pe domnu' Geany de manuta si iesim la cumparaturi .

O zi faina tuturor! :)

P.S Vazui la artisti :)

#32647 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 14 October 2013 - 09:12 AM

Neaţa la han Imagine postata
M-am bucurat de pozele de pe toate topicele, da' scriu doar aici să le laud pe toate.
Am admirat toţi bubuleţii şi toate doamnele şi nici nu mai ştiu ce şi unde am văzut, dar m-am bucurat pentru toate, pe rând.

Stella, frumoasă ideea cu nunta multietnică. Şi frumos că oamenii împrăştiaţi prin lume au port naţional.

La noi încă e vreme frumoasă, toamna mea cea dragă. Cam aşa arată parcul (poza de pe net):
Fisier atasat  autumn.jpg (38.19K)

Ieri a fost "ziua recoltei" şi mi-am cumpărat, în sfârşit, dovleac. Nu prea am avut susţinere pentru că cei ai casei nu sunt fani. Nici eu nu mă omor după plăcintă dar am să fac supă cremă prima dată în viaţa mea, că poftesc la ea de anul trecut (sau de 2 ani? Imagine postata), de când am văzut la Maya. Vă ţin la curent :)

Vă îmbrăţişez cu drag şi vă doresc multă sănătate şi o săptămână frumoasă.:)

#32648 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 October 2013 - 09:54 AM

Buna dimineata doamnelor si domnilor.

Stella, exact la pastrama si must ma gandeam aseara. Tati a remarcat ca nu ne-a "picat" nici un pic de must de la nimeni anul acesta. Cum se procedeaza cu nunta la voi? pare ceva "incropit" simplu....Cred ca a fost tare frumos, datorita ideii cu costumele nationale ale fiecarei tari.

Frumos parcul tau Boni.

verb, ce fain e la tine ...apa calda de baie ... plaja ...ce dor mi-e deja! unde a fost seism? sunt peste tot, dar ce treaba ai tu cu ele ? natura isi urmeaza cursul cu sau fara temerile noastre ... , asa ca fricile sunt primele pe care trebuie sa le eliminam, daca ne dorim liniste in suflet. Ia spune, si azi mergi sa faci o baita? Sa ne aduci pozute cu marea ta si cu o scoicutza, da?

floricica, te inteleg perfect! poti sa umbli desculta in padurea/parcul tau?

Geany, mai pune si tu o poza cu Bubuletul aici, ca sa ne insenineze inceputul de saptamana!

In rest imbratisez toate fetele prezente!

dar Giorgi? n-am vazut-o de o caruta de vreme ...

Doamnelor va doresc o saptamana frumoasa, cu liniste in suflet si spor in toate!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#32649 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 14 October 2013 - 09:54 AM

Buna dimineatza!

la noi a inceput vacantza! Eu mi-s cu copil bolnav acasa....E bolnava de joi , a facut si febra , avea o tuse urata , adanca si seaca...
Febra nu mai are dar nu doarme noaptea de tuse. Nu ma lasa sa-i pun perna mai mare sub cap ca sa stea cu capul sus. Cum adoarme cum ii pun perna , dar nu prea sta pe ea. Dimineatza ma cearta ca ce cauta perna aia mare in patul ei....

Am fost joi la dr , plamanii erau liberi... Am vrut sa merg si azi dar e in concediu toata saptamana. Daca si maine e tot asa , atunci o duc la al meu, ca cei care-l suplinesc pe dr ei nu-mi plac.

De dimineatza s-a trezit dand ordine. Azi vrea sa mearga cu autobusul! I-am promis ca daca da un pic soarele o duc pana in oras si inapoi....

#32650 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 14 October 2013 - 09:55 AM

Daniella , la noi este must de cumparat cam peste tot....

#32651 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 October 2013 - 10:03 AM

Multa sanatate Elena, sa te bucuri de vacanta! Si noi am fost bolnavioara, o enterocolita cu simptomele ei urate vineri seara si toata noaptea ... Mai binisor sambata si ieri, doar ca inca nu prea mananca nimic. Asta e, sunt obosita oleak, dar ma pun pe picioare ... Bine ca ea e activa si vioaie, dornica de joaca, as usual!

La noi nu stiu, cred ca sunt localuri prin centrul vechi cu must si pastrama ..., dar eu nu-s in dispozitie de umblat "cu creanga" ...

#32652 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 14 October 2013 - 10:28 AM

Buna dimineata!

Insanatosire grabnica Elenei! Imagine postata Mai bine sa dea ordine decat sa zaca-n pat. Vacanta placuta!

Sanatate Bea mica si dulce! Daniella nu-i mare bai ca nu mananca, sa bea multe lichide

Tare-i rau cand sunt bolnaviori!

Stella cred ca a fost foarte frumos

Noi sambata am avut musafiri care au plecat la 2 dimineata si ieri a fost zi de relax total, Am facut deva de mancare si-am stat la tv. Azi trebuie sa pun de-o ciorba cabd ajung acasa ca n-am mai facut demult, iar pentru cina am pulpe de pui si cred ca o sa fac un orez pe langa si salata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#32653 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 October 2013 - 12:16 PM

Uite Dany' o boza' calda,calda :) ezact' asta face acum pe balcon ca a dat o raza de soare...

:) acum face cifra 5 ,pt. tema de ieri in schimb(de fapt vineri)a luat -fb. pt. cifra 4,cred ca tot cu minus ne paste si pe asta :)

Ie' grele'

Fisier atasat  SAM_0554.JPG (46.17K)

Fisier atasat  SAM_0556.JPG (50.05K)

Azi o mama f. nervoasa a rupt pagina pe catedra la duoamna' ,nu am inteles care era problema,dar oricum era isterica :) eu nu ma stresez pana intratat,stai bre' ca-s la inceput ,ar fi si culmea sa le faca perfecte ,nu?! :)

#32654 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 14 October 2013 - 12:47 PM

Mutti pentru tusa folosesc intotdeauna un amestec de miere si scortisoara.

1 lingura miere o incalzesc in micro max 10 sec si apoi pun 1 lingurita scortisoara. amestec si se da de min 4 ori pe zi.
Noi si de raceala am scapat asa.

Sanatate multa Bea.

Bubu ce frumos mai esti!

#32655 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 14 October 2013 - 01:27 PM

Buna ziua.Am intrat sa va dau vestile bune pentru mine.In sfarsit ne potolim si noi.Fiica-mea,cea proaspat studenta,de vineri are un job de patru ore,care e ok pentru inceput,la un call-center,iar de azi,prin bunavointa unui domn administrator dragut,de fapt mai mult decat dragut,este posesoarea unui loc la camin,la stat.Sunt happy-happy.
Prietenii advarati sunt rari

#32656 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 14 October 2013 - 01:52 PM

Dastiny :) ce veste buna. Sanatate Nenenei si rabdare mamitzei ei.
Sanatate Bea si Dani, cand oi merge *creanga* la must &pastrama, sa mananci si pentru mine :)
Bubul silitor si zambaretz.
Bre Gianino, prea "ie" nervoae mamele astea...eu am scris ca o cizma...si ma laud si acum cu un scris de *doctor* neinteligibil...ei si ?!
Las ca am limbaritza cat trebuie :)

#32657 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 October 2013 - 02:08 PM

Vezi postareastella, la 14 October 2013 - 01:52 PM, a spus:

Bubul silitor si zambaretz.
Bre Gianino, prea "ie" nervoae mamele astea...eu am scris ca o cizma...si ma laud si acum cu un scris de *doctor* neinteligibil...ei si ?!
Las ca am limbaritza cat trebuie :)

Ha ha ha! +1 ,la fel si eu Stelin'! :)

Yoyo :) ...Destiny ma bucur de vestea cea buna,bravo! :)

#32658 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 14 October 2013 - 02:51 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 October 2013 - 09:54 AM, a spus:

Cum se procedeaza cu nunta la voi? pare ceva "incropit" simplu....Cred ca a fost tare frumos, datorita ideii cu costumele nationale ale fiecarei tari.

Dani, aici lumea e mult mai cool, si mai simpla :)...ei au inchiriat o "sala comunala" ( cum am facut si eu la vremea mea :)
Parintii ei si prietenii au incropit un bufet balcanic, din partea lui alt bufet asiatic, si apoi toti cei ce au dorit au contribuit la unul sau altul din *bufete* ( eu de explu la cel balcanic :) cu sarmale in foi de vita cu carne de miel si in foi de varza cu carne de porcule)
*le clou* a fost la asiatici cu un purcel de lapte caramelizat ;
a urmat un enorm platou ( de fapt vreo 3 ) de branzeturi franco-italo-elvetiene
si deserturile iarasi opera diversilor prieteni &rude .( eu facui un catrinel, praji de cioco si caramelul)
Eu au spus ca momentele muzicale, ce aducem la bufet, si faptul ca participam e daja un cadou. Noi am facut o * cutie* in care fiecare a pus ceva bani, si ei urmeaza sa-i foloseasca la ceva placut ( excursie, concediu etc)
In general se face o *lista de mariage* si se depune ori la un magazin ori la o agentie de voiaj, si tu mergi si spui...*sunt cutarica, vreau sa dau suma de ... pentru nunta lui miss x cu mr y. voilà.
si in general lumea da ca 100 fr ( aka 90 Euroi :) ) si nu sumele astronomice care se vehiculeaza in RO, plus ca te-ai pus si cu tolul festiv etc etc etc...aici fiecare isi vede de blidul lui, si nimanui nu-i pasa ca ai o rochie pe care ai mai avut-o si la alta ocazie :)

#32659 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 14 October 2013 - 03:26 PM

Vezi postareastella, la 14 October 2013 - 02:51 PM, a spus:

si in general lumea da ca 100 fr ( aka 90 Euroi :) ) si nu sumele astronomice care se vehiculeaza in RO, plus ca te-ai pus si cu tolul festiv etc etc etc...aici fiecare isi vede de blidul lui, si nimanui nu-i pasa ca ai o rochie pe care ai mai avut-o si la alta ocazie :)

La cat imi displac mie nuntile in general, la asa ceva m-as bucura si simti bine. Jos palaria!
A cat is a friend fur-ever !

#32660 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 October 2013 - 04:11 PM

Vezi postareaUma, la 14 October 2013 - 03:26 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 14 October 2013 - 02:51 PM, a spus:

si in general lumea da ca 100 fr ( aka 90 Euroi Imagine postata ) si nu sumele astronomice care se vehiculeaza in RO, plus ca te-ai pus si cu tolul festiv etc etc etc...aici fiecare isi vede de blidul lui, si nimanui nu-i pasa ca ai o rochie pe care ai mai avut-o si la alta ocazie Imagine postata

La cat imi displac mie nuntile in general, la asa ceva m-as bucura si simti bine. Jos palaria!

Uma, ai exprimat in putine cuvinte ceea ce e valabil si pentru mine.
In toamna asta am fost la nunta bosniaco/turceasca. Nici la ei nu se dau nici bani si nici cadouri (in afara de rudele apropiate care dau foarte mult ... ).
De unde vine la noi megalomania locatiei cea mai cea, meniului cel mai scump, decorului cel mai fancy, etc etc etc Asa arati cine esti ???Imagine postata
Ei iata de ce nu mai raspunde lumea la invitatii la nunti, in RO ...pentru ca totul este exagerat.
Stella, merci de explicatie ... delicioase nunti la voi ... Imagine postata

Multumim de urari! Azi m-a luat pe mine, la 12 am plecat de la birou ca simteam ca lesin de dureri de stomac ....

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1631
  • 1632
  • 1633
  • 1634
  • 1635
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic