La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 06 November 2013 - 11:43 PM
Aura , sincer nu mai stiu cum il chema pe chef; mi s-a parut interesanta ideea cu cele doua maniere de a prepara dovleacul.
eu cred ca poti pune linistita morcov si pastarnac, si o ceapa sau oraz.
Postat 07 November 2013 - 07:50 AM
Aura, am avut o mare inspiratie

http://www.insearcho...e-at-halloween/
Sincer , eu as lua doar ideea celor doua copturi de dovleac, as reduce si din lapte si mai ales drastic din unt.
mai ales ca la cuptor merge facut simplu fara grasime, si cel de pe plita, daca e facut la foc mic cu un strop de apa si puuuuuuuuutin ulei e ok. eu as pune totusi nu doar ceapa ( 3 mi se par multe...prefer gustul de praz la supele astea mixate, si morcov&pastarnac stau foarte bine in compania dovleacului, chiar si un cartof as pune eu. dupa mixat, in final as pune o bucatica de unt si putina smantana sa fie mai onctuos. ceea ce se numeste o *colaborare cu autorul *

Va doresc o zi faina tuturor .
Fisiere atasate
-
café2.jpg (6.27K)
Number of downloads: 0 -
pt dej2.jpg (760.68K)
pt déj19.jpg (771.61K)
fructe2.jpg (12K)
Number of downloads: 0
Postat 07 November 2013 - 07:51 AM

Fisiere atasate
-
sarmale.jpg (10.15K)
Postat 07 November 2013 - 08:13 AM
Alpha, sa-ti traiasca nepoata si nepotica, sa fie sanatoase, esti o matusica fericita.
Stella, pe la voi cum e vremea, mai ploua?
Postat 07 November 2013 - 09:46 AM
http://www.meteo-geneve.ch/
Postat 07 November 2013 - 10:09 AM
N-am dormit prea bine azi-noapte, gandurile se pare ca ma bantuie si nu ma lasa sa ma hodinesc cum trebe. Oi recupera eu!

Intre timp, umplu masa cu bunataturi, probabil ati terminat ce-a pus Stella si acum urmeaza desertul:

Va doresc o zi cat mai reusita!

Postat 07 November 2013 - 10:21 AM
stella, la 07 November 2013 - 07:51 AM, a spus:

Buna! merci de dedicatie Stelin'

Alph',felicitari,sa fie sanatoasa

O zi faina tuturor!
Postat 07 November 2013 - 10:21 AM

La noi vremea e ca-n aprilie. Ba e soare, ba aproape plouă. Da' măcar nu-i aşa frig cum mă temeam. Aşa că-i bine încă. Doar vântul ar putea sa mai stea

Vă pup la grămadă şi vă doresc multă sănătate şi o zi aşa cum o doriţi.
EDIT: Vai de mine, Foxuleeeee, m-ai terminat! Moooor de poftă!!!
Odată cu vremea mai rece mi-a crescut pofta de mâncare, ceea ce nu-mi convine deloc

Postat 07 November 2013 - 10:48 AM
Postat 07 November 2013 - 11:25 AM

La mine sunt 9 grade, dar s-a limpezit cerul si-am vazut si-un pic de soare in drum spre servici

Postat 07 November 2013 - 11:57 AM
alpha, la 07 November 2013 - 11:25 AM, a spus:

La mine sunt 9 grade, dar s-a limpezit cerul si-am vazut si-un pic de soare in drum spre servici
La noi dimineata au fost 5 grade,acum e un soare puternic si senin,nu bate vantul si deja sunt 15 grade,asa ca imediat ce inchid la sarmale,le las in cuptor sa se odihneasca si ies cu bub' si cu domnu Geany' la plimbare.
Bub' acum face adunari si scaderi cu nuci

Postat 07 November 2013 - 12:35 PM
Frig astazi, dar este soare!!!!! Ploaia de ieri a fost tare nasoala!
Cupilul meu a venit aseara de la scoala ud fleasca si azi dimineata avea febra 38,6, cu toate ca l-am pus sa faca o baie fierbinte, i-am dat o supa fierbinte si a stat in pat sub pilota. Of, tare băleguță mai este!
Alpha, sa-ti traiasca stra-nepoata, cam asa iti vine, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Of, Geany, tare grea este scoala asta, daca nu ai facut-o atunci cand trebuia, acum stai sa numeri pe degete!

O zi buna va doresc si cu mult soare!
Postat 07 November 2013 - 12:45 PM

Postat 07 November 2013 - 02:41 PM
Giorgiana, la 07 November 2013 - 12:35 PM, a spus:
Cupilul meu a venit aseara de la scoala ud fleasca si azi dimineata avea febra 38,6, cu toate ca l-am pus sa faca o baie fierbinte, i-am dat o supa fierbinte si a stat in pat sub pilota. Of, tare băleguță mai este!
Of, Geany, tare grea este scoala asta, daca nu ai facut-o atunci cand trebuia, acum stai sa numeri pe degete!

In primul rand multa sanatate lui Alex!

2/ cica nu mai ie' bun bre' pe dejte'

Oricum sarmalele mi-au iesit o nebunie

Postat 07 November 2013 - 03:16 PM

Sanatate lui Alex si succes Bub-ului la adunari si scaderi cu nuci

Ca tot ma intrebau fetele la topicul cu poze care e secretul tineretii mele fara batranete

A durut cand am luat decizia, am plans si m-am intrebat de o mie de ori "de ce". Si tot eu mi-am raspuns: pentru ca n-am vrut sa vad semnele inainte sa ma marit, pentru ca m-am maritat desi am vazut unele chestii care m-au facut sa ma intreb daca pot trai asa toata viata (si n-am fost suficient de sincera cu mine insami incat sa-mi raspund NU), pentru ca am sperat ca se va schimba si poate pentru ca n-a fost sa fie.
Am semnat actele ieri in fata judecatorului in Dubai si nu va pot descrie usurarea pe care am simtit-o cand am iesit de la tribunal. Ma simteam libera si usoara ca o pasare, parca tot universul imi zambea, simteam ca m-am intors la viata.
Si privesc viitorul cu incredere si optimism si astept cu nerabdare sa vad ce-i pus deoparte pentru mine. Intre timp, ma bucur de viata, ies cu prieteni, cunosc oameni, m-am apucat de belly dancing, am grija de mine si fac tot ce-mi trece prin cap, fara sa dau socoteala nimanui. Si Doamne, ce bine e!
Totusi, inca mai cred in casnicie si familie, si-mi doresc sa am o familie la un moment dat, un sot, copii, dar toate la timpul lor. Acum e timpul sa traiesc.
Postat 07 November 2013 - 03:20 PM
Cami, la 07 November 2013 - 03:16 PM, a spus:

Sanatate lui Alex si succes Bub-ului la adunari si scaderi cu nuci

Ca tot ma intrebau fetele la topicul cu poze care e secretul tineretii mele fara batranete

A durut cand am luat decizia, am plans si m-am intrebat de o mie de ori "de ce". Si tot eu mi-am raspuns: pentru ca n-am vrut sa vad semnele inainte sa ma marit, pentru ca m-am maritat desi am vazut unele chestii care m-au facut sa ma intreb daca pot trai asa toata viata (si n-am fost suficient de sincera cu mine insami incat sa-mi raspund NU), pentru ca am sperat ca se va schimba si poate pentru ca n-a fost sa fie.
Am semnat actele ieri in fata judecatorului in Dubai si nu va pot descrie usurarea pe care am simtit-o cand am iesit de la tribunal. Ma simteam libera si usoara ca o pasare, parca tot universul imi zambea, simteam ca m-am intors la viata.
Si privesc viitorul cu incredere si optimism si astept cu nerabdare sa vad ce-i pus deoparte pentru mine. Intre timp, ma bucur de viata, ies cu prieteni, cunosc oameni, m-am apucat de belly dancing, am grija de mine si fac tot ce-mi trece prin cap, fara sa dau socoteala nimanui. Si Doamne, ce bine e!
Totusi, inca mai cred in casnicie si familie, si-mi doresc sa am o familie la un moment dat, un sot, copii, dar toate la timpul lor. Acum e timpul sa traiesc.

Sa ai parte numai de lucruri bune de acum incolo si sa-ti traiesti viata dupa regulile tale, nu ale altora!

Postat 07 November 2013 - 03:23 PM

Postat 07 November 2013 - 03:26 PM