Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1649
  • 1650
  • 1651
  • 1652
  • 1653
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33001 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 November 2013 - 03:29 PM

Draga Cami,si eu am trecut printr-un divort inainte de domnu' Geany'(situatia nu e aceeasi poate pt. ca eu aveam mult mai putini ani ,dar totusi un copil pe cel mare)a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o in viata mea,in rest cu sau fara divort,primul lucru pe care mi-asi dori sa-l fac si acum ar fi belly dancing :occasion14: ,in rest am fost norocoasa,sotul meu e viata mea si eu a lui,desi a fost al doilea meu sot,ne citim gandurile,stim din priviri ce gandeste sau ce va spune celalalt,intr-un anumit contest,sau intr-o anumita situatie...sincer e si un pic enervanta chestia asta :toothy9;
Ce vreau sa spun e ca sunt convinsa ca daca ,casnicia ta nu a mers nu e un capat de lume,si iti urez sa ai mult noroc si parte de multa dragoste si tot ce iti doresti tu in viitor(eu sunt dovada vie: ''se poate'' :headbang: ) :appl:

#33002 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 07 November 2013 - 03:52 PM

Fetele, va multumesc pentru incurajari :headbang: :occasion14:
Stiu ca nu sunt nici prima nici ultima, nu am nici un motiv sa-mi fie rusine.
Si cum imi spunea un bun prieten care ne cunoaste si pe mine si pe fostul sot, "si daca vei ramane singura toata viata, tot iti va fi mai bine decat in acea casnicie". Si sunt convinsa de asta.
Stiu ca viata merge inainte, nu am facut o drama din asta, mi-am revenit, nu mai sufar, nu ma mai doare. Poate si pentru faptul ca eu am fost cea care a zis "gata", nu avem copii si absolut nimic de impartit. De-acuma, Doamne ajuta sa fie mai bine.
Oricum, eu sper ca mi-am invatat lectia si data aviatoare o sa deschid ochii si-o sa fiu sincera cu mine insami. Ca eu am problema asta, de multe ori ma mint pe mine insami si iese prost.

#33003 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 07 November 2013 - 03:53 PM

Cami, iti doresc doar zile frumoase si senine de acum incolo!
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#33004 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 07 November 2013 - 04:47 PM

Geany, mult succes lui Alex la socotit. In ce clasa e daca au inceput deja sa faca adunari? La clasa pregatitoare la care e Stef ii invata literele, cifrele zilele saptamanii, numaratul pana la 100, sa memoreze numele fiecarui coleg, chestii simple. Alex pare mai avansat :occasion14:

Cami, mult succes in continuare! Toate sunt cu un rost in viata si toate vin la timpul potrivit.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#33005 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 07 November 2013 - 06:08 PM

Cami sa fie intr-un ceas bun :headbang: Nu-i mai rea singuratatea decat singuratatea in doi... Rusine? Ar fi culmea!!!
Ma bucur ca esti impacata si fericita :occasion14: !
A cat is a friend fur-ever !

#33006 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 November 2013 - 07:37 PM

Vezi postareaaura, la 07 November 2013 - 04:47 PM, a spus:

Geany, mult succes lui Alex la socotit. In ce clasa e daca au inceput deja sa faca adunari? La clasa pregatitoare la care e Stef ii invata literele, cifrele zilele saptamanii, numaratul pana la 100, sa memoreze numele fiecarui coleg, chestii simple. Alex pare mai avansat :headbang:

Cami, mult succes in continuare! Toate sunt cu un rost in viata si toate vin la timpul potrivit.

Asa a facut si Alex la clasa pregatitoare,a invatat literele,cifrele ,zilele saptamanii,numaratul pana la 100 .
Acum e in clasa intai si la adunari si scaderi pana la 10 face rapid pe degete,eii bine nu mai au voie asta dupa vacanta a zis doamna :toothy9; ,trebuie sa zica rapid rezultatul fara sa stea pe ganduri si fara degete ...Ce ma'nerveaza pe mine,e ca abea le-a predat si au intrat in vacanta intersemestriala,careia eu personal nu-i vad rostul,copii isi ies din ritm si din rutina lor,copii invata repede dar si uita la fel de repede,eu nu vad de ce li se da vacanta asta una doua :occasion14:
In fine ca sa-l dezvat de degetele i-am dat nuci sa foloseasca doar cand nu stie rezultatul sa se ajute de nuci,ca el una doua ridica degetele :appl:

#33007 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 07 November 2013 - 07:43 PM

Cami, sa ai un inceput cat mai linistit si o viata cat mai frumoasa!

Buna idea cu belly dancing...eu tot negociez cu timpul liber sa ma apuc de bachata sau salsa. Uraaa!

Sanatate si voie buna tuturor!
The more I see, the less I know.

#33008 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 07 November 2013 - 09:51 PM

Cami iti doresc un viitor frumos! Asa este nu esti singura - la mine a doua ora a fost si este ca un vis frumos care s-a realizat - si tot ca tine am intrat si stat intr-o casnicie cu toate ca realizam ca nu merge! Va veni si vremea pentru tine sa te bucuri de viata alturi de cineva care sa te fac fericita :occasion14:

Doamnelor o zi buna va doresc - vine weekend-ul imediat. Uff si eu nu-mi vad capul de treaba!

#33009 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 November 2013 - 09:54 PM

Buna seara la hangitele frumoase!

Cami daca ti-e mai bine asa, tot inainte! Eu te invidiez pentru noua ta pasiune. Mi-ar place si mie!

Apropos de folosirea degetelor in scop matematic, Mara e clasa a treia si chiar sunt incurajati sa le foloseasca. Daca stiu fara, bine, dar daca le folosesc nu e nici un bai. Pe mine ma doare capul cand o vad si incerc sa o dezvat, dar cum am spus deja, la scoala nu sunt probleme.

Eu, noi... mai greu.
Eu tot cu doua slujbe ii dau inainte, doar ca am fost nevoita sa-mi schimb programul. Cu Giulia am ramas fara autobuz pentru scoala asa ca trebuie sa o duc si sa o aduc eu.
Dimineata avem autobuz la 7,30h le duc la scoli si apoi fug la munca/munci pana la 15h. O iau pe Giulia si la 16h suntem acasa, unde o asteptam pe Mara. Ne invartim, ne rasucim si la 18h sunt iar la munca pt o ora. La 19,15 sunt din nou acasa... cina, baie, nani.
Ceva gen cazarma.
Asta-i programul pt luni si marti. Miercuri, joi si vineri intra in program si sportul de la 16h-17h, asa ca nu mai venim acasa. Cumnatica le ia de la palestra si le tine pana termin eu munca. Ma duc de la 17h-18h, asa ca suntem acasa la 18,20h. Si iar program de cazarma...
Cam asta e viata noastra de zi cu zi.
Si parca nu e destul de greu, amandoua sunt pe antibiotic. Mara dupa 3 zile de stat acasa, azi a mers iar la scoala iar pe Giulia mi-au trimis-o acasa cu 40 de febra.
Giulia a terminat antibioticul acum doua saptamani si azi a luat-o de la capat, tot cu amigdalele pline de puroi. Mara e la primul rand, dar tot cu acelasi diagnostic.
Noroc cu cumnata, verisoarele si o prietena. Fara ele nu stiu ce m-as face.
A, si ca sa nu uit, sunt cu coloana in pioneze. Luni si vineri fac gimnastica. Sper sa functioneze.

Cam asta e viata noastra. Din cand in cand mai intru sa va citesc, de scris cam greu. Nu de alta, dar adorm cu tableta in mana. Acum sunt la birou la calculator, ca altfel as fi de mult cazuta la datorie daca as fi gresit sa ma asez in pat.
Mi-e dor de voi, mi-e dor de mine, mi-e dor de bucatarie, mi-e dor de multe...
Sorina

#33010 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 November 2013 - 10:06 PM

Daa!! sincer eu am nevoie de ceva ''hielp'' :occasion14: cum a spus f. clar ca dupa aceasta vacanta de o saptamana nu mai au voie cu degetele,am incercat numaratoarea dar se joaca mai mult cu bilutele alea dupa un timp cand se plictiseste,cu betisoarele nu mai spun ca isi distrage atentia vrand sa faca ,casute si mai stiu eu ce :toothy9; acum vad ca stam mai bine cu nucile,macar nu mai face pe degetele si orice operatiune il pun sa o scrie pe hartie,cum am zis stie asa luat pe de rost tabla adunarii cu 0 cu 1,in schimb cu 2 doar daca e in coloana ,altfel pe sarite se incalceste,la fel celelalte in coloana intelege sensul,dar daca-l iau pe sarite,scoate degetelele :appl: doar cateva stie pe de rost( 1+1,2+2,etc pana la 5+5) restul face pe degete si trebuie sa-l dezbar...aveti idei?! :headbang:

P.S Sorina multa sanatate fetitelor si putere si tie,ca pare sa-ti fie destul de greu...

#33011 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 November 2013 - 11:20 PM

Sorina sanatate la toate 3, tie cu spatele, lor cu gatul .
Ai program wow ; sa de DD sa te tina balamalele.
Azi am fot eroina , am calcat 2 cosuri maaaaaaaari de hante, cearceafuri, fete de masa etc etc etc

#33012 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 07 November 2013 - 11:30 PM

Any, ma bucur ca te-ai întors la noi! Sper sa ramîi chiar si atunci cînd te supara cineva. Cum am mai spus pe aici în rînduri repetate - nu le da atentie mai mare celora care te enerveaza, ci gindeste-te la noi, cei care te apreciem! Punct! Am zis! :occasion14:

Alpha, feliciztari! :headbang:

Sorina, sanatate fetelor si tie! :appl:

Gio, sanatate Alexului! :toothy9;

Geany, succes baitanului, ca nu mai e bub! :)

Cami, draguta mea, sa fie într-un ceas bun si sa ai spor la dat din buricel! Soarele a iesit deja pe straduta ta, acum mai trebuie doar sa stai la plaja si sa-l savurezi! :hug:

Va pup pe toate la gramada! Fug sa ma... delectez cu anumite chestii. Hai ca va zic... carti :D
Offf, ce-as mai vrea zi de macar 34 de ore!!!!!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#33013 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 November 2013 - 07:59 AM

Buna dimineata la toata lumea . e vineri vine wendul yesssssssssss.
Eu ieri am calcat si am calcat de mi s-a acrit... aseara alte 2 masini, si acum iar merge Maritza( masina de spalat ) deci altele in perspectiva;
dar macar cele de ieri le-am lichidat pe toate :occasion14:.
S-a intors G cu bunatati din sud (rosii, mandarine, lamai si portocale) asa ca o sa ne vitaminizam intens in perioada urmatoare :headbang:
Va doresc la toti o zi faina , insorita cat se poate ( ieri a fost si la noi fain , si noroc de fratello ca a tuns, scarificat (scos muschiul)iarba, asa ca sperr ca pana la primavara sa nu mai am de facut asta :toothy9;. Fiocco m-a trezit la 5h30 ca voia sa iasa afara, asa ca acum haladuie prin zona.

Fisiere atasate

#33014 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 08 November 2013 - 08:50 AM

Neata la han, in sfarsit avem o dimineata frumoasa, ci soare si cer senin.
Cami, eu te imbratisez cu drag si ma bucur ca esti bine, impacata si multumita, ai toata viata inainte, asa ca bucura-te de ea. Mi-ar placea sa te vad la belly dancing...
Georgi si Sorina, multa sanatate copilasilor, of, of, tare-i rau cand sunt bolnavi. Georgi, n-ati incercat ceva cura de imunizare, ceva?
Stella, sa mancati cu placere bunatatile, numai bine pica in perioada asta.
Sa aveti un week-end frumos si insorit!

#33015 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 08 November 2013 - 11:08 AM

Buna ziua. Soarele-i sus pe cer, dar nu-l pot savura pe-ndelete. :appl: Sunt la munca, la birou.... Sa vedem ce zice jupanu', daca plecam mai repede. :toothy9;
La multi ani (si aici) tuturor sarbatoritilor! :occasion14:
Bine ca-i sfarsit de saptamana si se anunta vreme frumoasa. Poate ne mai plimbam, daca nu-i prea frig.
In rest, nimic. Casa, servici si cam atat.
Un inceput de sfarsit de saptamana minunat va doresc! :headbang:

#33016 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 November 2013 - 11:22 AM

'Neata, scriu aici si nu la cantece pentru ca poate asa ii atrag atentia lui Cami..si stiu ca nu e singura divortata in ultima juma' de an si versurile mi se par dulci. " Cand am cunoscut-o pe Maria, era foarte gratioasa dar de cand nu si-a mai dat cuy ruj nu mai e asa frumoasa. Da-ti cu ruj, Maria, da-ti cu ruj. Maria a suferit un necaz, nici nu se mai da cu ruj, nu mai iese pe strada si nu mai e asa frumoasa...Da-ti cu ruj, Maria si hai la dansat!"

Mai scriu aici pentru ca uneori avem nevoie sa ne zica altcineva " mai da-ti cu ruj pe buze, stai dreapta, uita-te in oglinda inainte de a pleca si fa ceva frumos pentru tine". Asta e micul meu dejun..fetelor, sa fiti fermecatoare azi, mergeti in pasi de dans !

Da-ti cu ruj, Maria- Eliades Ochoa

Scuze, nu stiu sa atasez videoclipul decat prin link. Daca ar vrea cineva sa ma editeze si asaprecia mult. Deci fiti spectaculoase azi, fetelor! Si azi si maine si mereu! Doar in pasi de dans sa fiti!

#33017 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 08 November 2013 - 11:41 AM

Sorina, sanatate tie si fetelor!

Maya, multumesc! Imagine postata

Cami, iti doresc numai zile frumoase si luminoase ca zambetul tau!

Astazi vremea e capricioasa (ce noutate!Imagine postata ) ba iese soarele ba toarna cu galeata
Bine ca e vineri. Inca n-avem program de weekend, dar stiu precis ca maine o sa fac focul in semineu si-o sa ma uit la rugby. Inca nu stiu cate meciuri din cele 6 s-or transmite, dar am o banuiala ca imi vor umple ziua.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#33018 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 08 November 2013 - 12:50 PM

Hello si de la mine!!!

Alex este deja mai bine astazi. O sa-i cer doctoritei si o cura de imunizare, este prea sensibil.

In rest si la mine, munca la servici, munca si acasa, cand ma sui in pat seara adorm instant.

Cami, iti doresc sa-ti fie bine, sa nu-ti para rau de decizia care ai luat-o, am trecut si eu printr-un divort si ma simteam groaznic, dar mi-a trecut repede, la inceput nu am avut curaj sa incep o alta relatie, insa de cum l-am vazut pe actualul sot am simtit in suflet ca el este cel de care am nevoie in viata si nu m-am inselat. Si el a simtit la fel, din prima clipa, mi-a povestit mai tarziu, deci...asa ne-a fost scris sa ne intalnim si sa formam o familie. Asa ca iti doresc sa-ti gasesti si tu sufletul pereche!

Sorina, sanatate la fete si tie "Zoe, fi barbata!"!

Se pare ca va fi ultimul week-end cu vreme frumoasa, dupa aceea vine frigul peste noi.
GEORGIA

#33019 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 08 November 2013 - 02:19 PM

Asta e?

http://www.youtube.c...h?v=4chY5W4ufCU
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#33020 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 November 2013 - 02:56 PM

Vezi postareaaura, la 08 November 2013 - 02:19 PM, a spus:

Da, da, asta e, merci..si ca sa va mai incurajez , pup, imbratisez ...uite ce frumoasa se anunta ziua, weekendul, saptamana.. printre blocuri si betoane tot ne gasim un moment de glorie. Se strecura rapid, rapid printre blocuri si copaci, n-a avut vreme sa stea la noi ca poate a avut galbenul ala de dus in alte zari. A lasat in urma un gri..dar, da-ti cu ruj rosu azi :)si Gloria...glorie noua

http://www.youtube.c...h?v=OvZYhxT5Mf8

Vivaldi- Gloria

Dupa cum mi-o zis Etaly, poza e facuta de fotograf, nu de aparat..
Asta e facuta cu telefonul.

Si sa va mai spun un trucaj pe care mi l-a dezvaluit natura..bulgarul ala imens de aur nu e soarele, soarele e in partea opusa, el face cladirile stralucitoare si umbra cladirilor e verdele inchis peste padure. Explozia aia luminoasa e sarutul Soarelui pe Luna. Soarele apare in partea dreapta a imaginii, umbrele sunt generate de cladiri.

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1649
  • 1650
  • 1651
  • 1652
  • 1653
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou