Foxyy, Draga mea, habar nu am unde se gaseste live asa un set de portelan si ce costuri ar fi. Eu sunt cam nepriceputa la cadouri, pt ca nu prea umblu deloc prin magazine..., dar sunt de acord sa castigam la loto! Deci, let's play í ½í¸„ !
Alpha, Sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si cu noroc!
Boni, Idem pofte, idem nu-mi convine! Eu si apetit exagerat! Iar eu de cate ori mananc pe pofte nu mi-e bine deloc digestiv.... Ai gasit ceva Remedii contra poftelor ?
Sanatate multa pentru fetitele Sorinei, Alex, Stella, Zozo si toti cei care mai au nevoie! Si pe mine si pe Bea ne incearca gatul!
Stella, tu parca nu porti ochelari. Sa fie bine si cu oftalmologul si cu reumatologul, gimnasticile si masajele!
M-am apucat si eu de acupunctura, sper sa faca efect, pentru ca e enorm de costisitor. A mai facut cineva? Cica efect maxim cu fitoterapie.
Cami, sa ai bucurie, fericire, soare, intelepciune si iubire pe noul drum. Merita sa ramai alaturi de persoanele care te stimuleaza sa fii la nivelul maxim al fiintei tale, din toate punctele de vedere si care te fac sa simti ca traiesti frumos. Te-am vazut la foto artiste si arati splendid, parca esti o copilita! Multa fericire si iubire!
Maya, la 07 November 2013 - 11:30 PM, a spus:
Any, ma bucur ca te-ai întors la noi! Sper sa ramîi chiar si atunci cînd te supara cineva. Cum am mai spus pe aici în rînduri repetate - nu le da atentie mai mare celora care te enerveaza, ci gindeste-te la noi, cei care te apreciem! Punct! Am zis!
! Fug sa ma... delectez cu anumite chestii. Hai ca va zic... carti
Offf, ce-as mai vrea zi de macar 34 de ore!!!!!
Complet in asentimentul tau! In ambele afirmatii, cat si mai ales in necesitatea zilei de 34h

lectura placuta si tie
Ieri am avut o zi superba cu soare, prieteni, copii la joaca, gratare de somonel si pastramioara la curte la prieteni, jocuri de societate, degustarea vinului/muraturilor/zacustii proaspete. Deci, tot ce trebuie pentru o sambata exceptionala... Si totul neplanificat!
Azi, vad ca e ceata si frig, ne dregem pe acasa...cu ceva foarte light de mancare si mai multa odihna..., desi eu, precum Stella, din zori am fost prima in picioare, desi m-am culcat tare tarziu....