Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1660
  • 1661
  • 1662
  • 1663
  • 1664
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33221 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 01 December 2013 - 10:35 AM

Buna dimineata.

Fisier atasat  felicitare-1-decembrie-618x480.jpg (44.22K)
Number of downloads: 0
Prietenii advarati sunt rari

#33222 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 01 December 2013 - 06:51 PM

La Multi Ani, dragilor!
Am iesit din tura de noapte, am mai stat la taclale cu cei dragi, am pus si eu youtube-ul cu "desteapta-te" dar pe mine nu ma prea ating versurile, am scos si eu steguletul pe balcon cu carlige sa stea intins sa-l vada toata lumea si ce mi-o placut si mi-am facut damblaua e Celibidache cu Rapsodia Romana. Mai urmeaza o fasole, muraturi am, apoi iar o tura de noapte si maine Salsa ca sa fac femeile divortate, se duc la dans :-*

Nu stiu cum sa-l pun pe Maestrul Celibidache pe video sa-l vedeti si voi cat ii de frumos

Rapsodia Romana
The more I see, the less I know.

#33223 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 December 2013 - 07:23 PM

....ia Flori

http://www.youtube.c...h?v=m8Y5x1N_aIg

#33224 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 01 December 2013 - 08:12 PM

Vezi postareastella, la 01 December 2013 - 07:23 PM, a spus:

Steluto, nu stiu cum se concentra orchestra in fata lui. Mie imi venea sa dau din maini si cand eram mica si era pe TVR, si acum imi vine la fel, sa dirijez... Dragilor muzicieni cum ne mai umpeleti toate arterele :-*
The more I see, the less I know.

#33225 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 December 2013 - 09:02 AM

Buna! frig la noi , sub 0 grade(vreo -6 doar)!
M-a apucat harnicia asa de dimineata asa ca am pus sa fac un bors de fasole colorata,am framantat sa coc o paine neagra cu seminte,acum cat fierbe borsul si se coace painea sa mai si aspir si sa pun o masina la spalat ;) etc..

O zi faina tuturor! ;)

#33226 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 02 December 2013 - 09:38 AM

Buna dimineata de la 4 grade (la 8 erau doar 2, acu' s-au mai inmultit). Cei de la meteo sustin ca e cer senin. Serioooooooooosssssssss?????? Unde? In Papua Noua Guinee??? Ca-n Bucale inca-s nori. In fine.....
Mi-e cam somn. Dar tot pun repede masa, sa n-avem vorbe si discutii ca nu-i micul dejun servit:

Fisier atasat  7.jpg (125.08K)

Iote ce de bunataturi am adus:

Fisier atasat  1.jpg (108.58K)

Fisier atasat  2.jpg (134.58K)

Fisier atasat  3.jpg (32.21K)

Fisier atasat  4.jpg (138.61K)

Fisier atasat  5.jpg (138K)

Alte doleante mai aveti???? ;)

Fisier atasat  6.jpg (134.67K)

O saptamana excelenta va doresc! ;)

#33227 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 02 December 2013 - 06:26 PM

Bonsoir!
De cateva zile imi vine sa o iau pe camp. Dupa ce ca am atatea pe cap cu serviciul asta, colac peste pupaza s-a mai trezit si o tzatza de la noi de pe scara sa faca valuri.
Sa incep cu inceputul. Duminica trecuta stateam noi linistiti urmarind la stiri ce frig va fi iar spre dupa amiaza chiar ni s-a parut ca s-a facut frig. Asa si era. Nu mai aveam caldura in tot apartamentul. Evident ca am intrat in panica si pe la ora 18 am fost la sefa de scara. Auzise ea ceva cum ca vecina de sub apartamentul meu avusese o mare problema cu tevile si ca facuse inundatie si ca oprise caldura in toate camerele, pe tot tronsonul. Fiind parter si spunandu-mi ca stie ca e teava principala a tronsonului, i-am zis sefei sa-i spuna ca sa stea linistita ca ii platim si noi din cheltuiala cu instalatorul. Am plecat linistita dupa care sefa de scara a venit si ne-a spus ca a vb din nou cu vecina si ca luni dimineata va veni cineva sa repare. Buuuunnn...
La vreo ora si ceva dupa plecarea sefei de scara a venit si vecina. Sa-si ceara scuze ca nu a anuntat vecinii dar ca sa nu ne facem sperante pt ca problema nu se rezolva si pana nu vine barbat-su din Anglia (pe 15 decembrie) trebuie sa rabdam toti frig, ca deh, asa e la bloc.Astea toate cu un ton isteric de Leana din Vacanta Mare... Moment in care consortul s-a enervat si i-a zis ca ii dam si pe ei si pe cei de la Asociatie in judecata. Si i-a trantit usa in nas.
Eu m-am enervat cumplit ca i-as mai fi zis aleia de dulce. El mi-a zis ca a trantit usa tocmai ca sa nu ne mai certam cu ea.
A doua zi aud ca saracuta de ea a fost atat de impresionata de faptul ca i-am inchis usa incat s-a impiedicat pe scari la coborare. Fiu-sau de 20 de ani a facut un circ monstru ca vai ce a patit politicoasa de maica-sa, din partea necioplitilor care sunt neintelegatori ca ea a avut inundatie in casa. Acum il asteptam pe barbat-su cu mare interes. Precis va face un mare circ. Nu stiu cat l-or mai tine si pe al meu bateriile. Palpitant mai e sa stai la bloc!

#33228 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 December 2013 - 06:51 PM

Offf Bobitza...dar frate, in luna dec sa stai 15 zile fara caldura mi se pare anapoda...si-apoi barbatusau ce face e instalator sau ce ??? de ce trebuie asteptata vizita lui ?

#33229 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 02 December 2013 - 07:01 PM

Vezi postareastella, la 02 December 2013 - 06:51 PM, a spus:

Offf Bobitza...dar frate, in luna dec sa stai 15 zile fara caldura mi se pare anapoda...si-apoi barbatusau ce face e instalator sau ce ??? de ce trebuie asteptata vizita lui ?

Nu numai anapoda dar si foarte frig :) Nu e instalator, e bucatar la un pakistanez in Londra dar cica sa vina sa vada pe unde sparg aia :) A facut tampenia de a pune parchet laminat peste parchetul vechi si a si acoperit tevile de trecere a agentului termic cu gresie. In loc sa fi cautat alta solutie...Eu stiu ca e costisitor sa intervina pentru ca trebuie spart dar ce vina am eu? Anul trecut cand am renovat sub parchetul nostru erau firele lor electrice. Eu nu am mai auzit asa ceva la nimeni! Cand mi-au scos parchetul vechi i-au atins un fir si nu a mai avut curent intr-o camera. Nu va spun ce mi-a putut face! Ori si atunci era o chestie de proasta gandire a constructorului...Eu in schimb am remediat problema fara sa ma dau cu fundul de pamant.
Tantita asta saraca sta f prost cu nervii si are impresia ca daca spune tuturor ca e femeie singura si daca face istericale e mai cu mot! Ori de data asta n-a avut cine s-o asculte.

#33230 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 02 December 2013 - 07:24 PM

Bai, frate, dar are baiat mare, de 20 de ani, presupus responsabil...E femeie singura din cauza voastra? De ce trebuie sa sufere un tronson intreg pentru o isterica? Nu se poate face un by-pass cumva si s-aveti caldura? Ce aiurea!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33231 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 02 December 2013 - 07:31 PM

Vezi postareazoazorel, la 02 December 2013 - 07:24 PM, a spus:

Bai, frate, dar are baiat mare, de 20 de ani, presupus responsabil...E femeie singura din cauza voastra? De ce trebuie sa sufere un tronson intreg pentru o isterica? Nu se poate face un by-pass cumva si s-aveti caldura? Ce aiurea!

E cam iresponsabil...Nu de putine ori ma uitam cu groaza dimineata daca mai iese intreaga dupa urletele din noaptea precedenta!
Din pacate nu se poate face nici un by-pass, poate numai daca "filmeaza"tevile cumva pe langa perete :) Chestia e ca acum s-a rezolvat pt ca a vorbit inainte sa vina instalatorul. Deci circul a fost degeaba. Problema cu tevile e departe de a fi terminata :)

#33232 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 December 2013 - 08:59 AM

Buna dimineata.
Soare cu dinti, la 7 jumate erau -4 grade. Masina era inghetata si am inghetat si noi instant cand ne-am lasat dorsalu' pe scaun..... Brrrrrrrr......
Cat despre vecinii (nebuni) de la bloc......... Ar fi multe de zis. Din pacate, nu prea ai ce sa faci. :angryfire: Doar sa te enervezi si sa speri ca or sa se imbunatateasca lucrurile. <_<
Cristina, iti tin pumnii sa se rezolve totul repede si sa scapati de frig! :floare:
Pun repede masa, apoi trec la treaba.

Fisier atasat  1.jpg (111.71K)

Fisier atasat  2.jpg (75.31K)

Fisier atasat  3.jpg (135.1K)

Fisier atasat  4.jpg (173.19K)

Fisier atasat  5.jpg (102.41K)

Fisier atasat  6.jpg (84.51K)

Fisier atasat  7.jpg (109.51K)

Fisier atasat  8.jpg (94.31K)

O zi minunata sa avem! :thumleft:

#33233 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 03 December 2013 - 09:09 AM

Ziua buna la han <_<
Sambata am fost pe munte. Am ajuns la 1500m si-am cazut ca eroul :floare: Iar acum am o febra musculara de zile mari. Abia pot sa merg. Dar mai vreau.
A fost atat de frumos sa ies din oras, sa respir aer curat, sa vad altceva decat 4 pereti. Si-s foarte mandra de mine, tinand cont ca nu fac nici un fel de sport si am conditie fizica absolut 0, n-am avut probleme cu respiratia, nu mi s-a facut rau si n-am ametit de la efort :angryfire:
Am constatat cu bucurie ca am simtul muntelui, ca stiu unde sa pun mana si piciorul fara sa dizloc bolovani si sa-i trimit la vale. Traseul a fost destul de greu, desi organizatorii l-au clasificat ca intermediar, a implicat mult mers pe grohotis, urcat si coborat, si in unele puncte chiar catarare adevarata. A fost prima urcare pe munte cu ghete ca lumea, si-am fost impresionata cat de bune sunt, ce aderenta au pe bolovani. In Romania mergeam pe munte in adidasi si-acuma ma intreb ce naiba o fi fost in capul meu :thumleft: :floare:
A fost o experienta extraordinara :floare:
Dovezi:
Primul popas

Fisier atasat  301120133260 small.jpg (73.3K)

Al doilea popas. Undeva in spatele meu e oceanul.

Fisier atasat  301120133291 small.jpg (62.04K)

Fisier atasat  301120133292 small.jpg (51.56K)

La 1500m

Fisier atasat  301120133306 small.jpg (60.17K)

Fisier atasat  600_311328822.jpg (168.79K)

Fisier atasat  600_311328612.jpg (158.53K)

#33234 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 03 December 2013 - 09:13 AM

Vezi postareaCami, la 03 December 2013 - 09:09 AM, a spus:

Ziua buna la han =))
Sambata am fost pe munte. Am ajuns la 1500m si-am cazut ca eroul :D Iar acum am o febra musculara de zile mari. Abia pot sa merg. Dar mai vreau.
A fost atat de frumos sa ies din oras, sa respir aer curat, sa vad altceva decat 4 pereti. Si-s foarte mandra de mine, tinand cont ca nu fac nici un fel de sport si am conditie fizica absolut 0, n-am avut probleme cu respiratia, nu mi s-a facut rau si n-am ametit de la efort :angryfire:
Am constatat cu bucurie ca am simtul muntelui, ca stiu unde sa pun mana si piciorul fara sa dizloc bolovani si sa-i trimit la vale. Traseul a fost destul de greu, desi organizatorii l-au clasificat ca intermediar, a implicat mult mers pe grohotis, urcat si coborat, si in unele puncte chiar catarare adevarata. A fost prima urcare pe munte cu ghete ca lumea, si-am fost impresionata cat de bune sunt, ce aderenta au pe bolovani. In Romania mergeam pe munte in adidasi si-acuma ma intreb ce naiba o fi fost in capul meu :thumleft: :floare:
A fost o experienta extraordinara :floare:
Dovezi:

Wowwwww!!!!!! Arati super! <_< Se vede ca ti-a priit plimbarea, bravo! :floare:

#33235 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 03 December 2013 - 02:57 PM

Hello si de la mine!!!!

Cami, superbe poze si ma bucur ca te-ai simtit bine!!!!!

De maine incep serviciul, s-a dus vacanta in care nu am facut mare lucru, nici macar curatenie de Craciun, sa-mi fie rusine, dar o fac eu pana atunci.
De la servici nu o sa prea am timp sa intru pe aici, voi fi singura si sigur mult de lucru, fiind sfarsit de an.

De 1 Decembrie am fost sa vedem Retragerea cu torte a Garzii de Onoare, a fost ceva frumos, am facut tot traseul cu ei si ritmul impus de fanfara te facea sa mergi stang-drept, stang-drept, sa batem si noi pas de dfilare. Am trecut si pe langa Cotroceni si era mare agitatie si lumini multicolore, ne-am fi oprit la dineu, cica ne lasase invitatii la poarta, <_< dar tot mai buna era fasolea cu ciolan a noastra si ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza. :angryfire: :thumleft:

Sa va arat cateva poze:

Fisier atasat  Picture 203.jpg (49.66K)
Fisier atasat  Picture 204.jpg (50.8K)
Fisier atasat  Picture 205.jpg (57.16K)
Fisier atasat  Picture 206.jpg (58.03K)
Fisier atasat  Picture 207.jpg (52.62K)
Fisier atasat  Picture 211.jpg (31.09K)
Fisier atasat  Picture 214.jpg (59.75K)

O zi frumoasa va doresc in continuare!!!!
GEORGIA

#33236 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 03 December 2013 - 03:05 PM

Vezi postareazoazorel, la 30 November 2013 - 11:28 AM, a spus:

Salutare si de la mine! Friiig, dar soare! Aseara am spalat, azi nu mai fac nimic! E sarbatoare, deci...RELAX!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

Si, daca n-ati vazut la "Scrisoare", va arat si-aici (adica ma laud, da?)

A venit elfuletul Mosului, adica ZERDA (pup dulce! :angryfire: ) si mi-a adus un poncho moale, pufos si calduros, din lana de lama si dulciurele bune-bune!! Sunt tare mandra si-l ador!Iaca:

ZoazoNico, super poncho-ul, inseamna ca ai fost cuminte!!!!
Sa-l porti sanatoasa!
GEORGIA

#33237 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 December 2013 - 01:40 AM

Superbe poze, Cami. Multumim ca ai impartasit cu noi aceasta frumoasa experienta.

Giorgi, serviciu usor! Asa e ...mi-am luat cateva zile de concediu si ziua trece mai repede ca aia ce la job, unde fac 100 taskuri si rezolv 1000 chestii. Pe cand, acasa, mai nimic: o masina de rufe, putina ordine, de strans si impachetat cateva rufe si incropit ceva de mancare... , lalaiala pe net.... Si gata ziua... Simt ca nu am produs nimic...Inca nu ma adaptez cu statul acasa... :D , dar lung mai e si drumul pana la pensie :D ...trebuie gasita o cale de mijloc.... :D, una relax total si bani la tescherea... :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33238 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 December 2013 - 07:19 AM

Buna dimineata la han.
Eu una n-am nici o dificultate sa stau acasa, si sa nu produc nimic :D
relax, citit, mai o lalaiala pe net, mai o vizita....etc etc...
acum vad ca iar s-a strans un Ceahlau de rufe de calcat...aiaiaiiiiiiiiiiii
oricum de sarbatori am sarmalele gata crosetate in congelator, si mai vad eu ce incropesc.
Basca zile pline de repetitii alea alea....in fine inainte de Craciun am cateva zile sa fursecaresc la greu.
Muntele de rufe s-o diminua si el incet incet.
O zi fana la doamne si domni care se ratacesc pe la han.
Ia asa as vrea sa zac undeva pe malul marii :D la soare, dar neeeee, e friiiiiiiiiiig nenica de numa'
PS Cami am admirat si aici pozele tale, super faine
Giorgi , nu te stresa, incet incet se fac toate.

Fisiere atasate

#33239 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 December 2013 - 08:15 AM

Buna dimineata! frig rau si la noi :D Cami superbe pozele :D ,Giorgi' :D
Spor la treaba Stelin',poate ma molipsesc si eu :D e asa de intuneric in casa,de parca e seara tarziu,asa ca nu-mi vine chef de nimik.

O zi faina tuturor!

#33240 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 December 2013 - 08:30 AM

Buna dimineata. -5 grade si masina alba (de unde ea e gri inchis). In rest, nimic deosebit. Am de lucru, da' n-am chef de lucru. Ci de altele. Din pacate, nu-i dupa mine, asa ca trec la sapa.
Dedicatie speciala pentru Stella:

Fisier atasat  1.jpg (245.1K)

Fisier atasat  2.jpg (142.9K)

Fisier atasat  3.jpg (151.22K)

Fisier atasat  4.jpg (354.99K)

Fisier atasat  5.jpg (77.6K)

Fisier atasat  6.jpg (141.6K)