La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 06 December 2013 - 08:50 AM
Este frig in continuare, dar daca ne asezam in jurul mesei ne incalzim sigur!

Number of downloads: 0

Si, a venit Mosu' pe la voi? Ati fost cuminti?

Se pare ca eu am fost.... Si jupanu' la fel. Iar de Micky nu mai zic... I-a adus un sac cu nisip.

Bine ca-i vineri. Si-asa..... cu greu ne-am urnit spre serviciu zilele astea. Era asa cald si bine, pisicuta torcea... numai chef de munca n-aveam noi!

O zi superba si un sfarsit de saptamana minunat sa avem cu totii!

Postat 06 December 2013 - 09:35 AM
Merci de tratariseala Foxulino.
eu azi pe baricade , doua repetitii alea alea....va las o cafelutza
Fisiere atasate
-
cafea 10.jpg (5.14K)
Postat 06 December 2013 - 10:34 AM
Am pus sa fac o varza la ceaun cu afumatura,o nebunie,si mai pun la copt o paine neagra cu seminte

O zi minunata tuturor!

Postat 06 December 2013 - 10:43 AM
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Nicoleta,Nicolae.
Postat 06 December 2013 - 11:22 AM

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 06 December 2013 - 11:48 AM
La mulţi ani sărbătoriţilor, să aveţi parte de multe bucurii şi multă sănătate.
Tuturor o zi frumoasă

Postat 06 December 2013 - 01:18 PM
Si tuturor celorlatzi care azi sarbatoresc ziua onomastica.
Postat 06 December 2013 - 01:30 PM
La multi ani tuturor celor ce sarbatoresc astazi! Va doresc sanatate si numai bine

Postat 06 December 2013 - 04:15 PM
ioiooio nu'sh ce e ala ultimul Foxyy, din pozele puse cu masa, dar arata prea bine si ornat si ambalaj!

Bea, aseara i-am spus sa isi puna ghetutele la usa. La gradi si-au lustruit pantofii si au primit instructiuni amuzante: sa puna toate incaltarile la usa: cizme, ghete, pantofi, papuci, sandale, slapi orice ... ca Mos Nicolae trebuie sa umple tot. Noi nu am luat jucarii, pentru ca asa am invatat-o si noi si de la gradi ca Mos Nicolae aduce dulciuri si fructe, iar Mos craciun aduce jucarii. Noroc ca am avut o punga de vreo 2 kg de minole si un manunchi de banane ...ca altfel trebuia sa bag numai cate o bomboana ... LOL Am fost prevazatoare, pt ca si Doamna de la Posta, cu tichie de craciunita, cand am fost sa ridicam coletul de la Julix, i-a dat acelasi sfat sa insire toate incaltarile la usa ... nu conteaza ca-s de plaja, de vara, de iarna etc!
Eu fiind mos-ul casei, mi-am pus si eu o banana in cizme sa nu creada copila ca nu am fost cuminte. Si mi-a dat si ea scumpa, de la ea, o punguta de bombonele. Dar la ora pranzului a venit tati la birou si mi-a spus ca a venit si la mine Mosul! woaw: o pereche de cizmulite de blana de casa. Ce happy sunt! Tzurai-tzurai si tzurai! iote domne ce usor ma fericeste si pe mine Mosul!
Azi mergem la party la ziua unui copil! Deci avem o zi plina de bucurii ceea ce va doresc si voua!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 06 December 2013 - 05:18 PM
Scriu in fuga, ca astept niste musafiri, dar tot vreau sa va arat tortul.Macar in integrum, ca sectiune nu stiu daca mai apuc.
E de aseara, inca nu-l "finisasem", dar voi scuzati imperfectiunile, da?

Cadouri n-am primit, dar am o multime de prieteni, care-mi sunt cele mai dragi cadouri.Lucrurile materiale se pierd, se strica, dispar, dar sufletele bune raman. Si voi imi sunteti cele mai dragi cadouri!

Va multumesc ca existati si ca m-ati primit printre voi!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 06 December 2013 - 09:29 PM
zoazorel, la 06 December 2013 - 05:18 PM, a spus:
Scriu in fuga, ca astept niste musafiri, dar tot vreau sa va arat tortul.Macar in integrum, ca sectiune nu stiu daca mai apuc.
E de aseara, inca nu-l "finisasem", dar voi scuzati imperfectiunile, da?
La cita ciocolata e acolo l-as minca cu o pofta indiferent cum arata, dar al tau si arata excelent

La multi ani, distractie placuta!

Postat 06 December 2013 - 10:22 PM
Te pupăcim!
Postat 07 December 2013 - 10:02 AM
si niscai fructe, pentru sanatate.
O sambata faina. eu sunt in achete pana peste cap, ca maine pleaca fratele in RO, cu avionul, si il urmeaza un munte de bagaje trimis prin camion...
basca alte cateva pachetele la diversi prieteni si sopilasi draguti. Cum am avut o saptamana pliiiiiiiiiiina; azi sunt pe baricade la greu.
Sper sa fie timpul ok, ca fratello din bucale mai are de mancat o paine pana ajunge la el acasa. ( 2h satul meu-bucale in samaliot , si de 3x atat bucale la *satul* lui moldovenesc

In rest , nimic deosebit, inafara de necazurile cu tensiunea intraoculara, care inca face hutza-hutza sus, asa ca luni, iar o interventie laser...deh, sa speram ca va fi ok si se va rezolva problema.
pup tulemond, si va doresc un wend lin si fain.
Fisiere atasate
-
ceai1.jpg (4.66K)
Number of downloads: 0 -
images (4).jpg (3.59K)
Postat 07 December 2013 - 10:41 AM
Acum jumate de oră a tras o partidă de nins, ca în povești. Maia mea fugea pe afară cu limba scoasa.

Acum e un soareeeeee!
Stella, dargă, țin pumnii să se rezolve luni și să nu mai ai probleme. Multă sănătate.
Zozo, eu facusem o placinta cu mere pentru weekend, dar așa o poftă de ciocolată mi-e acum...

Vă doresc tuturor un sfârșit de săptămână așa cum îl doriți.

Postat 07 December 2013 - 11:54 AM
Postat 07 December 2013 - 07:21 PM
Felicitari pt tort, zozo! Sa va fie de bine! Multumim de cuvintele frumoase! Ai dreptate 100%: bucuria in suflet e cea mai importanta!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!