Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1665
  • 1666
  • 1667
  • 1668
  • 1669
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33321 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 11 December 2013 - 05:56 AM

Vezi postareafloricica, la 11 December 2013 - 01:33 AM, a spus:

Maine/azi e ultima zi din secolul acesta in care avem asa o data. Sper sa fie minunata!

wow
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#33322 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 11 December 2013 - 07:50 AM

Neata la han :)
Luni seara am fost la o lectie de salsa, intr-un grup pe care l-am gasit tot pe meetup.com. Am fost putin reticenta, ca sunt cam timida de felul meu si nu cunosteam pe nimeni si m-am dus singura. Dar pana la urma a fost asaaaaaaa de fain........! Instructorii (o pereche) sunt draguti, amabili, ceilalti elevi sunt si ei amabili si rabdatori cu incepatorii si ne incurajeaza. E super! Dupa lectie a fost si petrecere, dar la aia n-am mai stat, ca a doua zi trebuia sa ma trezesc dimineata si sa mai vin si la lucru.
Au lectii de doua ori pe saptamana, si am de gand sa merg cat de des pot. Si plus lectiile de belly dancing de alte doua ori pe saptamana.....iaca 4 seri pe saptamana ocupate :occasion14: Boy, e bine sa fii libera si fara obligatii :), sa faci exact ce-ti trece prin cap exact cand iti trece prin cap :blackeye:

#33323 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 December 2013 - 07:53 AM

Wow Flori...deci 11.12.13 sa fie o zi splendida pentru toata lumea.
la noi a nins...deja pentru mine incepe mai putin entuziasmant :occasion14:
Am lasat "norvegianul" afara...parca vad ca "se cere" curand in casa la caldurica
azi iar de umblat ici si colo, mai mers la un dr ( poate se indura sa-mi mai dea un bon de cateva sedinte fizio pentru spate si umeri :blackeye: )
Va doresc o zi minunata tuturor, va las niste vitamine colorate.

Brava Cami , super initiativa.

Fisiere atasate

#33324 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 11 December 2013 - 08:10 AM

neatza fetelor
cami...ce bine de tine....ma invirt intr un cerc unde lumea ia lectii de dans..si vad numai oameni fericiti
ce as vrea si eu....mi am facut valijoara,rugaciunea pt matusa mea care de 30 min e deja in operatie
astept vremurile mai bune
va pup o zi buna pt noi toate!

#33325 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 11 December 2013 - 08:31 AM

Verber, sanatate matusii tale, Doamne da sa fie totul bine.
Pentru mine dansul e un mod de a face miscare. Stau foarte prost la capitolul miscare, in principal pentru ca sunt destul de lenesa, apoi pentru ca aici clima nu e favorabila mersului pe jos (vara la 50 de grade si 95% umiditate nu-ti arde de mers pe jos), si apoi pentru ca urasc sa merg la sala si sa trag de fiare fara antrenor personal (si ala costa de ma rupe), ca e destul de periculos si risc tendoane si articulatii bulite. Si-uite-asa impusc doi iepuri dintr-un foc: fac miscare si ma distrez si ma simt bine :occasion14:

#33326 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 11 December 2013 - 08:59 AM

Vezi postareaalpha, la 10 December 2013 - 11:53 AM, a spus:

Eu am inceput ziua cum numai eu ma pricep...
alpha, you made my day Imagine postataImagine postataImagine postata

Vezi postareaverber, la 10 December 2013 - 05:54 PM, a spus:

...ma rog ca miine echipa doctorului LEON DANAILA sa fie intr o zi f buna si sa aibe toti miini de aur....
Trimit şi eu gânduri bune. Imagine postata

Cami, fain aşa. Fă ce-ţi place şi fii fericită! :occasion14:

Stella, multă sănătate îţi doresc, să ţi se rezolve toate cele.

Aura, nu te-am mai văzut de mult. Imagine postata

Vă doresc tuturor multă sănătate şi o zi frumoasă. :blackeye:

#33327 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 11 December 2013 - 11:09 AM

Buna ziua.
E gata si simulacrul de simulare de incendiu pe aici.. Am cam inghetat nitel de frig, ca e cam racorica. Brrrrrr.....
Va las cate ceva de mancare, cam tarziu, dar dupa cum ziceam.... am fost distrasa de la "indatoriri".... :occasion14:
Pe aici e soare cu dinti. Tot cu minus se prezinta gradele acum (cica-s -3)....

Fisier atasat  1.jpg (166.74K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (219.75K)

Fisier atasat  3.jpg (164.86K)

Fisier atasat  4.jpg (225.08K)

Fisier atasat  5.jpg (193.15K)

Fisier atasat  6.jpg (114.05K)

Fisier atasat  7.jpg (144.64K)

Fisier atasat  8.jpg (165.55K)

O zi splendida va doresc, sa aveti spor in toate!
Multa sanatate si bafta celor ce au probleme! :blackeye:

#33328 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 11 December 2013 - 06:59 PM

Salutare tuturor!

Boni, aici sunt :occasion14: Esti draguta ca ti-ai adus aminte de mine. Am fost ocupata saptamanile astea si nici nu am avut internet aici unde sunt. Ne intram usor in ritm si ne acomadam cu noul oras (deci da, ne-am mutat). Si e tare frig, azi dimineata la ora 9 erau -30.

Verber, multa sanatate matusii.

Cami, distractie placuta la dansuri. Prietenii nostri au inceput niste cursuri de dans de societate si vin asa de fericiti de acolo...cred ca am sa iau si eu niste lectii, dar sa mai treaca frigul asta ca sa ma dezmortesc.

Stella, succes la doctor, sa obtii bonul pentru fizio.

Foxy, imi plac pozele pe care le pui, sursa de inspiratie.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#33329 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 12 December 2013 - 08:25 AM

Buna! si la noi a nins dar acum se topeste,se face fleoshcaraie' :occasion14:
Ieri nu am avut internet toata ziua :( si nici acum nu-mi mergea ''goagalu'' si ''yutubili''
Am avut de facut o gramada de lectii cu bub',una calda una rece,acum merge f. bine la exercitiile grele la matematica,dar recapituland cu el am vazut ca a uitat semnele < >,pe care stia sa le puna f. bine,ieri mi-a gresit o gramada :D
La scriere ni s-a spus sa facem suplimentar acasa dictare cu propozitii formate din cuvinte doar cu literele pe care le-au invatat pana acum,dar sa le spunem propozitia si ei sa scrie(sa nu repetam cu pauza fiecare cuvant in timp si pe masura ce copilul scrie,ca pana acum ) :notworthy:
Asa ca i-am spus lui bub' sa-mi scrie,propozitie cu litera mare de la capat si cu punctul de rigoare la urma:'' Romica are un miel mare.''(ca asa scria pe culegere) si am plecat la bucatarie sa vad ce-mi face... a scris el ca Romica are (dar pana a scris asta a uitat ce are Romica asa ca a scris scurt si la obect', oi')''Romica are ....oi.'' :floare: asa ca m-a lamurit instant :appl:
I-am zis lui doamna azi si a spus sa le dam doar propozitii scurte din 3 cuvinte acum la inceput asa fara sa repetam cuvant cu cuvant,si mai apoi cand s-or obisnui sa trecem la propozitiile mai lungi.

Asta e ,stiu ca v-am innebunit de cap dar si eu am capul damburi :-*

Ieri a fost ziua lui sorica mea (33 de ani) si era cu mama se sarbatoreau,bub' era asa de incantat ca ninge ca le-a spus sa se uite si ele pe geam sa vada ce frumos ninge fara sa-si dea seama ca ele din Italia nu pot vedea pe geam cum ninge la noi :love7:

Asta e,o zi glorioasa tuturor,si multa sanatate!

#33330 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 December 2013 - 08:36 AM

Buna dimineata . Gianino, da scrisesri un roman dragutza mea.
Dar au invatat deja toate literele? sau trebuie sa-ti storci creerasul sa gasesti propozitii doar cu cele asimilate ??
Brrrrrrrrr si aici e frig ( nu ca la Aura) si anins iasrasi :floare: bucuria mea, cum stiti.)
Merci, am bonul de fizio...cum saptamana asta e toata dedicata medicilor :notworthy: azi ma duc sa fac o ecografie si un drenaj...
Breeeeee inca n-am luat nici un cadou de Craciun, si nici n-am nici o idee ce si cum si azi e deja 12 dec : :occasion14:
O zi glorioasa va doresc si eu si numai bine

#33331 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 December 2013 - 08:50 AM

Vezi postareastella, la 12 December 2013 - 08:36 AM, a spus:

Dar au invatat deja toate literele? sau trebuie sa-ti storci creerasul sa gasesti propozitii doar cu cele asimilate ??

Nuu!! au invatat: a,o,u,i,e,m,n,r,c,l si doar cu astea trebuie sa lucram,dar au culegere,ieri le-a dat sa citeasca 5 pagini din culegere doar cu cuvinte si propozitii formate din literele astea si sa facem dictare cu ele,am vazut dea miei,cai,raci,laci Romici,Romine si etc altele asemenea,de mi-au sarit creierii :notworthy: :floare:
Aura are un mar auriu,Manole are un miel maroniu,Manea are un cal mare,Acolo e un lac lin.La malul lacului e Liliana cu Aurel etc ...Pff!!si nu mai vreti sa stiti restul,ca ie' multe',mai am olea' si o iau pe alee :love7:

Off!! Steluta mea,multa sanatate :occasion14: :-*
Ce greu e acum cu ochisorul la frig (bine ca nici vara nu e mai usor,dar la frig e jale :appl: )

#33332 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 December 2013 - 09:05 AM

Vezi postareastella, la 12 December 2013 - 08:36 AM, a spus:

Brrrrrrrrr si aici e frig ( nu ca la Aura) si anins iasrasi :appl: bucuria mea, cum stiti.)
Merci, am bonul de fizio...cum saptamana asta e toata dedicata medicilor :love7: azi ma duc sa fac o ecografie si un drenaj...
Breeeeee inca n-am luat nici un cadou de Craciun, si nici n-am nici o idee ce si cum si azi e deja 12 dec :occasion14:
O zi glorioasa va doresc si eu si numai bine

Ca biiiiiiine le zici! :notworthy: Desi jupanului i-am cam terminat (de luat) cadou(ri)l(e)...... Da' pentru restu'...... nema. Nici idei, nici nica. :floare:

#33333 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 December 2013 - 09:17 AM

Buna dimineata. Azi a fost ceva mai cald (-1 grad), dar la pranz vor fi doar 3 grade (si alea anemice). Si multi nori. :notworthy:
Tocmai am dat o mana de ajutor la ornarea bradului de la serviciu, acu' astept cu nerabdare sa vad cadourile sub el... O sa am de asteptat mult si bine, stiu.... :occasion14:
Intre timp, pun si masa, poate or fi ceva omuleti flamanzi:

Fisier atasat  1.jpg (105.61K)

Fisier atasat  2.jpg (112.43K)

Fisier atasat  3.jpg (99.81K)

Fisier atasat  4.jpg (155.84K)

Fisier atasat  5.jpg (124.9K)

Fisier atasat  6.jpg (102.34K)

Fisier atasat  7.jpg (108.12K)

Fisier atasat  8.jpg (245.83K)

Fisier atasat  9.jpg (112.1K)

Fisier atasat  10.jpg (105.39K)

Fisier atasat  11.jpg (167.28K)

Fisier atasat  12.jpg (104.61K)

#33334 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 December 2013 - 09:53 AM

Haha Foaxo, cum stii tu sa ne tratarisesti bine , draga mea.
sa ma incalt cu bocanci antiderapanti...nu vreti sa stiti ca in anumite locuri pe trotuare, aluneci mai rau ca pe derdelus...nu stiu ce mama masii de materialele lui peste au pus...dar deja cand ploua, musai sa fii atent...intre trotuar si talpa incaltarilor, se creeaza un mare mister, si te trezesti mare patinator....gami-as :occasion14: :notworthy:

#33335 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 December 2013 - 10:04 AM

Aura, multam! :occasion14: Si eu caut fel si fel de chestii interesante, apoi le postez aici. :floare:
Spor la invatat, Geany. In timp, o sa fie mai usor cu dictarea si cu exercitiile la matematica. In timp..... :love7:
O zi frumoasa tuturor! :notworthy:

#33336 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 December 2013 - 10:16 AM

Ha ha! Daa Fox in timp :occasion14: bine ca dupaia o sa neluptam cu gramatica asa ca dictarea va fi floarea la ureche ,la fel exercitiile la mate vor fi floare la ureche pe langa problemele pe care nici eu nu voi sti sa le rezolv :-* Asa ca tot raul spre bine :appl:

Thii!! ce bine arata outul ala acolo :notworthy: azi am zis:''ouri' si cartofi prajiti'' :floare:

Stelin ai grija la patinaj,eu am o pereche de cismulite de la tine cu care nu am nici o treaba cu derapajele sunt si imblanite,talpa ortopedica,eu numai cu alea ma impac,le ador :love7:

#33337 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 December 2013 - 10:43 AM

:occasion14: le stiu Gianino, si ma bucur ca iti folosesc .
spor la dictari

#33338 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 12 December 2013 - 11:24 AM

buna dimineata!

Nici eu nu am facut cumparaturile Imagine postata Sambata il trimit pe dl alpha sa caute pom si din 20 incolo sunt in concediu asa ca am vreme, zic eu Imagine postata Ieri seara am fost la serbarea de Craciun a Antoniei, am auzit Pogues cu "Fairytale of New York" la radio, cateva case in cartier sunt impodobite, asa ca spiritul Craciunului a sosit. Mai trebuie sa ma invart de-o saptamana libera din 3 ianuarie pana-n 10 si-s super multumita

Spor la invatatura Alex! Mi se pare ca ii streseaza cam tare pentru varsta lor

Mi-am adus aminte de nepotu-meu: faceam lectii cu el si avea in carte poza unui soldat si dedesubt era scris sol_. Evident se cerea a doua silaba pentru soldat. S-a uitat el la poza, la mine si cu un zambet larg pe fata a silabisit mi-li-tar!Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#33339 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 December 2013 - 12:10 PM

verb, ganduri bune si sanatate matusii, recuperare rapida si usoara. Tie si verisoarei putere!

stellin, o iei pe urmele mamei si ea cand o sun e pe la doctori, ba ia retete, ba merge colo, ba dincolo! de ce mai trebuie inca nu stiu cate interventii la ochi? ! uf! doamne ajuta ca macar la voi e un sistem sanitar ca lumea, ca la noi nu e deloc incurajant sa te duci pe la medici, mai bine te lipsesti !

Gagici, imi place de voi! Alpha, cami, super tari!
nici eu nu am luat cadouri. Bine, pt Bea incep sa strang de prin octombrie, asa ca ea e asigurata... In rest nik. Sapt trecuta si eu ca Geany uitasem pe 5 ca a doua zi e 6, asa ca cine a mers in imbulzeala la magazin pe 5 dupa amiaza? sper sa nu merg si pe 24 seara la fel ... :occasion14:
Geany, spor la lectii! si nu te necaji, ca e normal asa cum e ! crezi ca noi om fi fost genii la aceeasi varsta? si daca nu o sa fie prceput la limba romana, poate va fi la mate, daca nici la mate, o fi la desen, la muzica, la geografie ... la ceva o fi el! hai ca nu toti trebuie sa fim ca in comunism docenti in toate dsciplinele, ci sa ii stimulam in ceea ce le place!
PS: fiica-mii nu ii plac poeziile (ce e drept, nici mie). Sa vezi ca nu o sa o zica nici picata cu ceara la serbare. Cantecele daaaaaaa, ne impuie capul, in fiecare zi alte cantecele noi, colinde, dansuri, modelaj, pictura, activitati art craft ... Nu vrea frate sa zica poezia de serbare (desi o stie!!!)! l-am pregatit pe tac'su si aia e! basca ca e foarte timida (la inceput). aia e: nu toti copiii sunt de scena si de artisti!

Aura, sa va fie de bine mutarea, instalare placuta si cu bine! sa va faceti prieteni si sa te obisnuiesti degraba!

in rest va salut si va pup pe toate la gramada ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33340 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 December 2013 - 12:23 PM

Bea, bun venit la club...am urat sa spun si sa invat poezii :blush:...si azi citesc cu mare placere carti, cu poeziile stau cam prost , nu ma pot extazia nicicum B).
Cand am nevoie de energie pozitiva iau un caragiale ( desi stiu replici intregi pe dinafara ) si ma binedispun
La ochi e poveste mai complicata...glaucoame alea alea....in fine, sa speram ca e de ajuns cu laseratele, si nu trebuie iar operatie clasica.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1665
  • 1666
  • 1667
  • 1668
  • 1669
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul