Daniella, la 19 December 2013 - 01:57 AM, a spus:
Pelerina mistoaca facusi Bubului, acusica sa spuna poezia si rolul cu voce hotarata.
Iar tie iti ramane sa iti faci cont pe fb ca sa eviti divortul de telenovelica si el de forum

Care e
jmecheria de nu iti faci cont, daca tot vrei sa-ti bagi nasul ... ?

Eii!! am eu ''urmaritorii''mei

(nu de pe forum,cunostinte)care de mult ma tot baraie sa-mi fac ,cont pe feisbuci',sa putem sta de vorba toata ziua,si sa punem multtee poozzee,si sa le dictez retete

....hi hi hi! chiar ca ar trebui sa pun lacat pe bucatarie si sa agat melesteul in cui

lucru' ce le-ar displace hunilor extrem.
Mda'!mie nici nu mi-ar place prea mult de altfel

la cat de vorbareata ma stiti,cred ca ar lua foc tastatura
Asa ca mai bine nu,forumul imi e de ajuns pt. a socializa suficient.
Despre bub' deseara la 17 e serbarea,exerseaza de zor,iar poezia o zice tare ,dar repede,e tare repezit la vorba si mai stalceste
In rest ies iar cu domnu' Geany' la cumparaturi,ieri am luat varza murata (ca a mamii nu-mi place inca cum arat pt. sarmale,nu e foaia buna,desi varza e f. gustoasa,o sa-mi iau pt. facut salata)azi am zis pt. racitura sa iau 1-2 adidasi(copite)afumate,ca alea tin,apoi carne proaspata,o sa iau sambata sau duminica,chiar daca o fi aglomerat ,ca nu am loc in congelator.Am mai luat branza de burduf ca si asta tine in frigider si sunca(slanina,da' noi ii zicem sunca).
Maine asi face cozonacii si turtele ,sa vedem,le iau asa pe rand.