Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1672
  • 1673
  • 1674
  • 1675
  • 1676
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33461 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 December 2013 - 10:01 PM

Vezi postareaDaniella, la 18 December 2013 - 09:45 PM, a spus:

ziceam eu ca trebuie sa ti-o trimit pe Bea o perioada ...

Nu iti poti imagina cata bucurie ar fi in sufletul meu sa ma ocup de micuta Bea :sad3: , ar fi un rasfat pentru mine nu o greutate :71:

2ut cum te-ai acomodat cu temperaturi scazute,dupa cele placute din calatoria ta? Eu cred ca as sta langa calorifer pana ma acomodez =))

Aura, numai cand ma uit ce temperaturi sunt trecute in fotografii inghet, brrrr!
Imagine postata

#33462 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 December 2013 - 10:17 PM

Vezi postareaany_annette, la 18 December 2013 - 09:53 PM, a spus:

Gata, m-ai bagat in ceata.
Trufele tale, eu mereu asa le-am facut. Dupa ce am facut compozitia, am lasat-o sa se zvante putin apoi am bagat-o la frigider (seara), iar dimineata am format trufele. N-au bre nimica, sunt fenomenale!
Dar in rest, asa-i cum am zis eu, nu? Daca le pun in forme de silicon, e ok?

Dada , in formele de silicon. in alti ani , turnam direct in cosuletele de hartie sau gaseam aici din staniol colorate fain
anul asta n-am avut timp sa ma duc la magazinele unde se vindeau, asa ca am facut in silicoane.
se comporta splendid.le scoti din forma direct in bolul cu cacao amara, le rostogolesti si le pui apoi pe platou.

#33463 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 December 2013 - 10:18 PM

Carmen, daca am sta mai aproape si te-ar intalni de vreo doua ori, cred ca nu ai mai scapa de ea ... s-ar cere zilnic pe la tine ... In acelasi sens ma gandeam si eu, ca ai un munte de experienta, de rabdare, de intelpciune si de atentie la detalii :sad3:.
Saptamana urmatoare sunt in concediu, daca e libera si vulpita poate ne vedem la patinoar, impreuna cu copilotul si Bea, la AFI,pe 27 sau 28 (luni si marti cred ca va fi nebunie in Malluri ...) ? ...desi stiu ca pt voi e o perioada incarcata ... iar traficul in oras e un haos ...
ce ai facut cu actiunea parchetul?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33464 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2013 - 10:21 PM

Stellina, de Mos Nicolae am impartit si eu bombonele in pungutele de la tine. Sa ma mai ai in vedere si la anul cu un setuletz, ca le-am gatat si aici tot nu am vazut, desi poate imi spune vreo fata si gasesc pe undeva ... Pupam, Stellinul cel mai harnic si pe deasupra cel mai generos emisar al Mosului =))! Colegii tai sunt asa de norocosi! :71:, dar si noi cele ce te cunoastem :sad3:

#33465 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 December 2013 - 11:13 PM

Vezi postareaDaniella, la 18 December 2013 - 10:18 PM, a spus:

Carmen, daca am sta mai aproape si te-ar intalni de vreo doua ori, cred ca nu ai mai scapa de ea ... s-ar cere zilnic pe la tine ... In acelasi sens ma gandeam si eu, ca ai un munte de experienta, de rabdare, de intelpciune si de atentie la detalii :71:.
Saptamana urmatoare sunt in concediu, daca e libera si vulpita poate ne vedem la patinoar, impreuna cu copilotul si Bea, la AFI,pe 27 sau 28 (luni si marti cred ca va fi nebunie in Malluri ...) ? ...desi stiu ca pt voi e o perioada incarcata ... iar traficul in oras e un haos ...
ce ai facut cu actiunea parchetul?

Nici eu nu as vrea sa scap de ea :sad3:

Vorbim si daca se potrivesc programele ne vedem la patinoar. Eu locuirsc aproape de AFI, traficul va afecteaza pe voi, asa ca daca voi veniti eu ajung usor acolo.

Am sa caut reteta de trufe si le fac in silicon daca zice Stella ca ies bine, am cumparat niste forme dragute =))
Imagine postata

#33466 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 December 2013 - 11:14 PM

Vezi postareaany_annette, la 18 December 2013 - 08:41 PM, a spus:

Buna seara!
Va doresc sanatate tuturor! Eu sunt racita bine de tot, cred ca m-a molipsit o prietena sambata. Asta e. Sper sa-mi treaca pana de sarbatori.
Stellina, trufele in forma de ciocolatele ma intereseaza. Am forme de astea de silicon si nu le-am folosit niciodata (parca), cred ca ar fi timpul. Deci ar trebui sa pun compozitia in forme, apoi la frigider, cand se intaresc le scot si le dau prin cacao, asa-i? In cazul asta fac portie dubla ca se mananca toate oricum. Ce de-a pungute ai facut, ferice de colegii tai.
Geany, frumoasa pelerina ai facut, bravo!
Zoazo, iti doresc sa mearga totul bine, o sa-ti tin pumnii!

Ma bucur sa te revad Anut',dar imi pare rau sa te stiu bolnavioara,asa ca insanatosire grabnica :sad3: deabea astept sa vad ce bunatati mai pregatesti.

#33467 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2013 - 11:16 PM

Insanatosire grabnica Any! si sarbatori cu bucurie, liniste si dragoste :71:! abia astept sa ne povestesti ce minunatii faci :sad3:! sa nu ne ocolesti cu postarea de la mesele tale festive. Promiti? =)) in primul rand sa te faci bine!

#33468 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2013 - 11:20 PM

Vezi postareazoazorel, la 18 December 2013 - 06:58 PM, a spus:

Iooi, mandru Bub, nevoie mare! Si deshtept! Eu la varsta lui nu stiu daca faceam asa ceva. El sa fie sanatos! Imagine postata

Deci, fetelor dragelor, azi fu ziua cea mare: intalnirea cu nenea doctorelul! Numa' nu i-am ous pistolul la tampla, ca de rest...
S-a tot uitat pe rezultatele RMN-ului, la mine, iar la rezultate, iar la mine: "Auzi, cati ani zici ca ai?" "47 impliniti!" "Nu se poate!" "Ba da, iaca buletinul!!" "NU, nu se poate sa ai asa ceva la varsta ta.Sunt doctor in medicina oaselor, dar asa ceva n-am vazut!" "Eiii, dom' doctor, prima oara doare!" "Si?Vrei sa te operezi? "DAAAAAAAAA! Acum se poate, ca tot suntem aici!" (aici radea medicul!Imagine postata ) "Nuuu, lasa-ma ca nici n-am mancat azi, sa-mi fac si eu Craciunul si...pe 15 ianuarie ai vreun program?" "Daaaaa!Intalnire importanta, cu Dvs.!" "Atunci asa ramane: pe 13 te internez, facem analizele si pe 15 taiem raul!"
Bueyyy, a tunat si ne-a adunat: asa medic, asa pacient!Imagine postata Abia astept ! Yupiii, asta da cadou de Craciun!Imagine postata
Acum ca stiu ce si cum, ma pot apuca si eu de cate ceva.Azi l-am chemat pe Fuego sa-mi impdobeasca bradul. N-a venit, asa ca l-am impodobit singura! Si-n bradul asa, micut, sunteti toate, caci pe fiecare ramura am pus cate un gand bun pentru voi.In plus, am globuletele si ornamentul de la Cristina, bomboanele de la Julixa si Stellina, globul mare de la Alina, renul de la Zerda...Poza nu i-am facut, dar ii voi face, poate, maine!

Deci pe treishpce' te internezi si pe cinshpe' e operatia :sad3: da doamne bine! :71:
Ai' sa te mai inveselesc putin =)) Stii de ce nu venit Fuego sa-ti impodobeasca bradul cand l-ai chemat?! Am auzit ca ie' f. ocupat bre' ,exerseaza si el sa faca shpagatul' perfect intre 2 brazi de craciun,cica vrea sa-i ia fatza lu' Vandame =)) =))

Fisier atasat  1471795_448156871956204_267072742_n.jpg (46.2K)
Number of downloads: 0

#33469 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 18 December 2013 - 11:47 PM

:sad3: Gianino...unde le gasesti ?? !!!

#33470 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 12:10 AM

Vezi postareastella, la 18 December 2013 - 11:47 PM, a spus:

:71: Gianino...unde le gasesti ?? !!!

Eiii!! :sad3: ii intra lu' domnu' Geany pe perete pe feisbuci' ,eu nu am cont nu postez,da ma uit pe al lui =)) ,l-am pus sa-mi treaca la flux de pagini cu sultanul(suleyman magnificul,telenovica),asa ca intru mereu sa vaz,ce mai face Suleyman,si desi nu ma-ntereseaza,mai vad si ce se mai converseaza mnealui' domnu' sot si cu cine,pe principiul,nu ma intereseaza da' vreau sa stiu =)) =)) ...El e foarte nemultumit de aceasta stare de fapt,ca suleymanul meu se intersecteaza cu fotbalurile lui,si ma tot ameninta ca se logheaza si el pe forum aici, sa-si expuna creatiile lui culinare(omlete cu branza de oi si muraciuni,bulzuri si destia =)) ) ashea' ca ne paste divortul :o ;)

#33471 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 12:16 AM

aka tu divortezi de suleyman si el de forum :sad3:

#33472 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 12:24 AM

Vezi postareastella, la 19 December 2013 - 12:16 AM, a spus:

aka tu divortezi de suleyman si el de forum :o

Ntzz!! =)) nik' nu jdii' Stelin.Suleymanu' e doar motivul ascuns,intelegi?!! ;) lui ii vine la flux de pagini pe feisbuci' fotbalurile lui ce se tot intersecteaza cu Suleymanu' meu,asa ca el domnu' sot ma tot ameninta ca isi face si el cont pe forum sa-si expuna creatiile lui culinare :sad3: cre' ca e chestie ca ii cam incalc teritoriu :P ma duare la teneshi',daca nu-i convine...asta e ''suoarta'' =)) :71:

Noo!! glumesc maii! eu si cu domnu' Geany',asa glumim noi =)) daca ar fi cineva o musca sa ne vada,nu ar mai fi nevoie de plici,ca moare ras(musca bre') =))

#33473 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 01:57 AM

Pelerina mistoaca facusi Bubului, acusica sa spuna poezia si rolul cu voce hotarata.
Iar tie iti ramane sa iti faci cont pe fb ca sa eviti divortul de telenovelica si el de forum :sad3: Care e jmecheria de nu iti faci cont, daca tot vrei sa-ti bagi nasul ... ? :71:

#33474 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 19 December 2013 - 06:10 AM

'Neata buna, lume! Pai voi dormiti la ora asta? :71:
Eu m-am trezit înainte de patru, ora mea, si daca tot am fost treaza am vizionat Michael Bublé's 3rd Annual Christmas Special pe NBC. A fost frumos!

In rest... vreau sa fac/refac bumbii mosului lu' Pisco si trufe de caramel. Sa vedem daca am spor :sad3:

O zi frumoasa!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#33475 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 06:23 AM

Neatza Maya, am simtit ca musai sa ma scol sa nu te las sa bantui hanul singurica :sad3:
Sigur iti ies. eu vreau sa fac biscuitii cu fistic ai Anutzei.
o zi frumoasa la doamne si domni ce calca pragul hanului.

#33476 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2013 - 08:10 AM

Buna dimineata!

Azi am cazut si eu din pat devreme si nu stiam de ce nu am somn, se pare ca am simtit ca Maya si Stella sunt pe la han, nu se cade sa stea singure :sad3:

Am in plan fursecurile Petunelei, trufele Stelei si crinklesii Anutzei, trufele vreau sa le pun in forme de silicon, sper sa am spor.

O zi frumoasa tuturor!
Imagine postata

#33477 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 08:14 AM

Carmencita, spor . o sa iasa super. Fursecurile Petunelei, la fel ca crinklesii Anutzei sunt mega gustosi si prezentabili.
eu fursecurile le-am taiat cu forme de circumstantza:braduti, ingerasi, clopotei etc.

#33478 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 19 December 2013 - 08:34 AM

'Neata!
Toata lumea a picat din pat azi.... Numai eu m-am dat jos frumos, ca tot omu', apoi mi-am pus dorsalu' in masina (ca statusem prea mult in chicere.......) si m-am transbordat la biuro. Asta, in timp ce jupanu' si Micky soilesc acasa intr-o veselie...... =)) Da' ma consolez cu gandul ca masina e la mine si ei nu pot pleca (prea departe de casa). :o
Am de terminat acum rapid o chestie, apoi sper sa fiu libera pentru restul anului. Nu-mi fac iluzii c-o sa-mi dea liber din buzunarul lor, dar macar nu ma mai stresez cu terminatul proiectului la timp. Poate maine sa plec mai repede. Cel putin pana acum asa a fost.
Pe la voi cume ste? Munciti si azi si maine? Stiu ca unii sunt pe baricade si saptamana viitoare. Sper ca-s putini.
Zerda, felicitari pentru achizitie!
Geany si Bub, spor la calculit! Contabil iese din el! :71:
Any, multa sanatate si sa-ti revii repede. Ai de facut poze la bunataturi si de postat. Sa ne delectam si noi ochisorii cu bunaciuni. =))
Stella, jos palaria!!!!!! Cand oi creste mare, vreau sa fiu ca tine! =))
Carmen si Dani, poate ne vedem duminica. Altminteri, nu prea cred. Fiecare are alt program (ma refer la mine si la copilot). =))
Maya, spor la pregatit bumbisori. Presimt ca iar or sa mi se scurga ochisorii cand o sa vad pozele. :sad3:
Gata cu scrisoarea de-un hectar. Va salut la gramada si trec la munci, nu inainte de-a va lasa cate ceva de rontait. Si de inspirat.

Fisier atasat  1.jpg (190.14K)

Fisier atasat  2.jpg (249.75K)

Fisier atasat  3.jpg (186.08K)

Fisier atasat  4.jpg (153.06K)

Fisier atasat  5.jpg (220.89K)

Fisier atasat  6.jpg (196.26K)

Fisier atasat  7.jpg (156.3K)

Fisier atasat  8.png (938.35K)

Fisier atasat  9.jpg (246.37K)

Fisier atasat  10.jpg (173.09K)

#33479 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 08:53 AM

Vezi postareaDaniella, la 19 December 2013 - 01:57 AM, a spus:

Pelerina mistoaca facusi Bubului, acusica sa spuna poezia si rolul cu voce hotarata.
Iar tie iti ramane sa iti faci cont pe fb ca sa eviti divortul de telenovelica si el de forum =)) Care e jmecheria de nu iti faci cont, daca tot vrei sa-ti bagi nasul ... ? :o

Eii!! am eu ''urmaritorii''mei :sad3: (nu de pe forum,cunostinte)care de mult ma tot baraie sa-mi fac ,cont pe feisbuci',sa putem sta de vorba toata ziua,si sa punem multtee poozzee,si sa le dictez retete =)) ....hi hi hi! chiar ca ar trebui sa pun lacat pe bucatarie si sa agat melesteul in cui =)) ;) lucru' ce le-ar displace hunilor extrem.
Mda'!mie nici nu mi-ar place prea mult de altfel :71: la cat de vorbareata ma stiti,cred ca ar lua foc tastatura :P :P
Asa ca mai bine nu,forumul imi e de ajuns pt. a socializa suficient.

Despre bub' deseara la 17 e serbarea,exerseaza de zor,iar poezia o zice tare ,dar repede,e tare repezit la vorba si mai stalceste =))

In rest ies iar cu domnu' Geany' la cumparaturi,ieri am luat varza murata (ca a mamii nu-mi place inca cum arat pt. sarmale,nu e foaia buna,desi varza e f. gustoasa,o sa-mi iau pt. facut salata)azi am zis pt. racitura sa iau 1-2 adidasi(copite)afumate,ca alea tin,apoi carne proaspata,o sa iau sambata sau duminica,chiar daca o fi aglomerat ,ca nu am loc in congelator.Am mai luat branza de burduf ca si asta tine in frigider si sunca(slanina,da' noi ii zicem sunca).
Maine asi face cozonacii si turtele ,sa vedem,le iau asa pe rand.

#33480 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 December 2013 - 08:57 AM

Neata la han!
Foxy, ce de bunatati ai adus...asa, pe sufletul meu, tare-s faine toate.
Carmen, sa stii ca greu m-am acomodat, io si asa-s o friguroasa de numa, acuma nu mai stiu pe unde sa mai dau drumul la caldura (am venit azi pana la servici cu caldura data la maxim in masina, plus scaunele incalzite la fel si tot frig mi-e; dar si sufla un vant rece pe la noi, iti ingheta urechile instant).
Dana, in Mexic am fost, aproape de Cancun, la 29-30 de grade...asta da trai pe vatrai!
Any, sa te faci bine repede si sa ne bucuri cu aranjamentele si bunatatile tale de pe masa de sarbatori.
Zoazo, deci hotararea a fost luata, ma bucur ca esti asa nerabdatoare sa scapi.
Vad ca sunteti harnicute tare azi, va doresc mult spor!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1672
  • 1673
  • 1674
  • 1675
  • 1676
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul