Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1681
  • 1682
  • 1683
  • 1684
  • 1685
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33641 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 28 December 2013 - 11:57 AM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2013 - 11:50 AM, a spus:

vai de mine fetele din Canada, ce sa patiti voi! sa aveti lumina si toate cele bune de sarbatori de acu incolo! desi Floricico... si la tine la sinistrati e fain! ... imi place de mor, ca orice ar fi tu iei partea buna a paharului! auzi, dar ce e in prima poza in pomii inghetati, ca zici ca sunt portocale? faine rau pozele ...dincolo de asediu, gheata etc...

va rog, ajutati-ma cu link catre suncile alea crud uscate pe care le faceau mamadeus/eathaly etc, ca nu dau de ele deloc si am pus o slana la sare in ideea aia si musai azi sa o spal in vin sa-i dau miroase ..., ca maine disdemrogen plecam spre terme la Szeged pt Revelion, la fel ca anul ce se incheie!
si mi-am facut un bagaj si pt mine si pt fi-mea mare cat inima mea, mare cat inima mea ...au cand o vedea tati ce am luat pt 3-4-5 zile (4 nopti), face iar cu capul :) Maine oprim in Sibiu la nasi si am de pregatit vari cadouri, briz-brizuri ... treaba multa breee

stellin, deci anyway era o plimbare de 4 h in conditii bune! deci cum am zis: esti cea mai energica din Europa!

Sa ajungeti sanatosi si sa petreceti voiosi si sa faci cateva poze. Drum bun!

Edit..fructele alea rosii colorate de prin copaci nu-s comestibile, sunt asa date de la Dumnezeu sa ne incante ochii sa nu vedem doar argintiu.
Mai sunt cateva zeci de mii de case fara current, prietenii mei deja au dar cand s-or satura si or pleca, ii chem pe altii. Na, si eu am facut brad mic pentru ca ma asteptam sa fie casa goala,numai pentru mine, dar mai bine, ca eram mai inghesuiti daca il ornam pe cel mare :0
The more I see, the less I know.

#33642 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 December 2013 - 12:56 PM

Sarbatori fericite in continuare tuturor si un an nou mai bun si mai frumos decat cel care tocmai trece!

#33643 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 28 December 2013 - 01:49 PM

Buna dimineata si sper ca ati avut un Craciun magic!
Al nostru a fost minunat, cu familia si prietenii in jurul nostru, nu ne-a mai deranjat nici starea vremii :) De Ajun a fost frig, in ziua de Craciun cald si soare si pe 26 seara si noaptea, pana pe 27 dimineata am crezut ca vine sfarsitul lumii. Asa vant n-am pomenit in 14 ani. Copaci rupti, semne de circulatie si panouri directionale zvarlite-n drum, trambuline neasigurate cumsecade in curte la vecini sau pe caile ferate, mii de case fara current, s-au oprit trenuri, ferry, zboruri. Noi ne-am adunat la mine in bucatarie cu prieteni si vecini si am mai petrecut un pic. Am pus lumanari peste tot, just in case, am aprins focul si ne-am vazut de treaba. Una peste alta a fost foarte bine
De-acum ne pregatim sa intampinam Anul Nou :) Va doresc numai bine si sanatate
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#33644 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 December 2013 - 01:52 PM

Vezi postareastella, la 28 December 2013 - 11:55 AM, a spus:

asta era, saru'manusitele!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33645 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 28 December 2013 - 02:16 PM

Vezi postareaalpha, la 28 December 2013 - 01:49 PM, a spus:

Buna dimineata si sper ca ati avut un Craciun magic!
Al nostru a fost minunat, cu familia si prietenii in jurul nostru, nu ne-a mai deranjat nici starea vremii :) De Ajun a fost frig, in ziua de Craciun cald si soare si pe 26 seara si noaptea, pana pe 27 dimineata am crezut ca vine sfarsitul lumii. Asa vant n-am pomenit in 14 ani. Copaci rupti, semne de circulatie si panouri directionale zvarlite-n drum, trambuline neasigurate cumsecade in curte la vecini sau pe caile ferate, mii de case fara current, s-au oprit trenuri, ferry, zboruri. Noi ne-am adunat la mine in bucatarie cu prieteni si vecini si am mai petrecut un pic. Am pus lumanari peste tot, just in case, am aprins focul si ne-am vazut de treaba. Una peste alta a fost foarte bine
De-acum ne pregatim sa intampinam Anul Nou :) Va doresc numai bine si sanatate

Alpha, eu cred ca tot raul e spre bine, ca doar asa ne-am adunat prin bucatarii, sufragerii, dormitoare, am umplut mese si canapele ca altfel stateam cu ochii pe net sau pe tv si nu-i vedeam, nici auzeam pe cei de langa noi . Cu ocazia intemperiilor" am avut oportunitatea sa ne adunam si sa vorbim fata in fata, sa coabitam impreuna, sa ne ascultam, sa mancam impreuna, sa inchegam si sa descoperim lucruri noi, sa vedem cat de mult ne placem si ,desigur, ce ne irita..e mare lucru :)

#33646 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 December 2013 - 03:14 PM

Wuuooaauu! vreme de primavara la noi acum sunt 11 grade :wacko: joaca ursii pe sub balcon de numa =)) dar pe caldura asta si in soarele asta stralucitor parca sunt din alta poveste :sad3: mai degraba in stilul asta de revelion vopsesc oua :albino:

Fisier atasat  DSCF2583.jpg (31.55K)
Number of downloads: 0(oua de criza normal ca la timpul asta de unde vopsea?! =)) )

Bub' i s-a facut de pizza :rolleyes: ,nu radeti maii ca saptamana asta zau ca nu le-am facut :tongue3: asa ca am coborat sa mai iau cascaval (ca aveam cam putin) restul aveam de toate ,asa ca pe seara ii fac sau mai bine zis o sa-si fac pizza .A fost baiat cuminte a citit bine ,a scris ,am facut si dictare si la mate' a stiut bine asa ca merita :thumleft:

#33647 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 28 December 2013 - 03:52 PM

Alpha am citit ce e si pe la voi.. Eu nu ma suparam asa de tare de lipsa luminii, dar se leaga cu apa, caldura si..aragazul. Asa ca nu ai de niciunele :thumleft:
Eu am stat si am recuperat pregatirile pana la 12 ziua de craciun (cand am terminat de copt toate fursecurile pe care le luam la prieteni) si seara de craciun tot am mai pus un glob in copac, ca nu terminasem. Insa nu m-am suparat, pentru ca au fost foarte multi care erau inca fara lumina si in ziua de craciun. Eu am fost norocoasa, am avut 24 cu de toate.
A cat is a friend fur-ever !

#33648 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 December 2013 - 05:28 PM

fetelor, cochetelor va multumesc tuturor pentru tot (urari, ajutor, vorbe bune etc), mi-e tare drag de voi, aveti grija de voi si ai vostri! Petrecere frumoasa tuturor si sa ne auzim cu bine!!!
Si la noi de ieri 11 grade ... incredibil de cald ... :thumleft:

eiiii.... poate mai intru eu cate un pic sa vad ce mai faceti, daca sunteti cuminti, jucati hora in rand frumos etc :rolleyes: Toate cele bune!

PS: Anicutz pupicel de la mine si Bea!:tongue3:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33649 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2013 - 10:52 PM

Pff!!! ce m-am nervat' :thumleft: ,am vazut la stiri ca prin unele pietze din Bucuresti(nu stiu la noi ca nu am fost inca in piatza) se practica preturi nesim' 8 lei bananele?!!...12 lei rosiile??!! :albino: ,nu mai spun de mormanele de brazi abandonati ,la care au tinut la pret pana in ultimul moment :tongue3: in timp ce in alte tari in aceasta perioada dupa craciun scad preturile ,la noi cresc exagerat pt. a specula...normal!!! nici nu stiu de ca ma mir sau m-ar lua prin surprindere??!! ...huuoo!!! :rolleyes:

#33650 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 29 December 2013 - 06:40 AM

'neața la hangițele frumoase!
Eu mai am un pic și o o iau razna. Bre, nu-i posibil! Am mai bine de o săptămână de când mă trezesc numai la 4 dimineața.
Până la urmă nu ar fi o așa mare problemă, m-aș duce în bucătărie și aș face orice îmi place și îmi tună, dar nu poci, nuuuu... Toată lumea doarme și nu pot să fac gălăgie, așa că sunt condamnată să mă uit pe tavan.
Mor încet, da' sigur!
Somn ușor în continuare! Eu cred că mă duc tiptil tiptil să mănânc un măr, că mă roade suculețul gastric. :thumleft:
Sorina

#33651 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 29 December 2013 - 07:52 AM

Sorina si eu ma scol mai nou la 5h, dar incerc sa mai dorm...ia numara matale o turma de oi care sar pe pajiste, nu te mai gandi la unele si altele, nici macar la bucatarie , si sper sa readormi rapid.
Buna dimineata la han , la noi mare umezeala si din cauza asta pare mai frig decat este; ieri a plouat cand mocaneste cand in rafale...deh ciudata iarna.
Ma duc sa ma lalai pe net, de o reteta cu lemoncurd, ca facui in ideea de a mai face unele si altele...si acum am ramas cu 2 borcane.
Musai sa fac ceva c ele.ia va mai las vreo doua fructe.

Fisiere atasate

#33652 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2013 - 12:40 PM

Dacă ar fi așa de ușor, ce bine ar fi.
Așa că la 5,30h bântuiam cu lanterna prin casă în căutarea perelor. Nu de alta, dar făceam gălăgie ronțăind la măr așa că am păpat o pară.
Într-un târziu, după 6h am adormit.
Așaaaa și acum să trecem la bucătărie.. Am cărnița la cuptor, ciorba de perișoare cu afumătură e pe foc, aluatul de gogoși crește. Vedem după aia dacă oi mai avea timp și chef.... că fetele mi-au cerut clătite. Asta rămâne de văzut.
Poftă bună!
Sorina

#33653 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2013 - 12:44 PM

Buna! ceata si intunericios si la noi azi,frig!! :rolleyes: am pus sa fac o ciorbita de legume si un sote de mazare (alaturi de ou ochi si salata),gata cu carnaraile si chiar si de muraciuni mi s-a aplecat,sincer...daca oi avea timp poate bag si fro' 2 clatite.
Vreau sa fac si baza de pandispan pt. prajitura rapida alla je' ce va face de tort de revelion :tongue3: ,una fac la tata cu crema de lamaie si frisca si una acasa pt. huni cu ciocolata :albino: (am luat deja de azi smantana pt. frisca sa nu care cumva sa raman fara ,sper sa mi se bata)

O zi faina tuturor! fug ca am treaba :thumleft:

#33654 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 29 December 2013 - 12:46 PM

Buna fetelor!

Sper ca atzi petrecut bine Craciunul , ca atzi primit multe cadouri... Si la noi a fost bine , a fost familia sotzului la noi , copiii au primit PREA MULTE cadouri....in fine.

In rest...lucrurile nu stau pre bine. Ieri am vrut sa plecam de urgentza in RO , mama e la spital de vreo 2 saptamani , a avut un accident vascular , era inspre bine....ieri insa l-au internat si pe tata. El are probleme cu prostata. Dar mari. Am facut iute ceva bagaje si am vrur sa plecam azi dimineatza numai ca dupa ce am vb cu fratello am cazut de accord ca mai bine nu. Ca numai sa sperie. Ca sotzul nu ar fi primit concediu acum si nu era programat sa mergem. Si daca ne vad acolo desi le-am spus ca Vali nu poate sa-si ia liber, o sa se sperie poate prea rau.

Maine ii fac mamei RMN sa vada daca nu ae cumba un anevrism. Daca nu are o sa-i treaca incetul cu incetul. Daca are....singura solutzie ar fi operatzia.

#33655 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2013 - 01:00 PM

Of, Mutti! Îmi pare rău!
Multă sănătate! Așteptăm veștile bune.
Sorina

#33656 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 29 December 2013 - 01:04 PM

Mutti, multa sanatate parintilor tai, sa treaca cu bine si cu putere prin cumpenele astea!

#33657 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 29 December 2013 - 01:11 PM

Mutti, imi pare rau! Astea sunt cele mai rele vesti.Le doresc insanatosire grabnica
Flori, bine le zici :thumleft: Cele mai frumoase amintiri de iarna sunt de cand am ramas fara apa, cand ne-am inzapezit si cand am ramas fara curent :rolleyes:
Uma, stiu pt ca si la mine totul e electric. Singurul avantaj e ca ne putem incalzi cu semineul si incalzeste apa. Si nu e atat de frig ca la voi.
Inca nu au reusit sa remedieze toate defectiunile electrice si se pare ca vine alta furtuna. Sper sa fie mai slaba decat ultima.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#33658 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 29 December 2013 - 01:42 PM

Off, Mutti, tare e greu sa-i stii pe cei dragi in necaz! dac-as putea mai mult...Nu pot decat sa ma gandesc cu drag la voi, ca totul sa se rezolve cu bine si sa aveti satbatori linistite!Uite, o :thumleft: si-un :rolleyes: poate te ajuta! Eu sper sa ne dai vesti bune in zilele urmatoare!
Eu am ajuns la Bucuresti si m-am apucat de treaba: dezghetat frigiderul aseara, incarcat, c-am venit de la mama, nu? , azi curatenie, maine spalat, inclusiv pletele mele...
mama era bine si, asa cum va zic mereu, caprioara, ceea ce-mi doresc si mie!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33659 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 29 December 2013 - 03:09 PM

Anamaria, imi pare tare rau de vestile astea , care intotdeauna ne strang sufletele, cu atat mai mult cand suntem departe.
Insanatosire grabnica si numai bine.
Zoazo, spor la ce ai de facut.
Alpha, sper ca noua furtuna, sa fie doar o *furtunica* mai gingasa; am vorbit cu prietena mea de la Cork, si mi-a pove ce teribil a fost pe la voi.
Duminica placuta tuturor.

#33660 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 29 December 2013 - 03:10 PM

Buna ziua la han,

Sper ca ati avut sarbatori frumoase! Am intrat sa-i multumesc Floricicai pentru surpriza frumoasa care mi-a facut-o cand am gasit felicitarea! :thumleft:

Sunt intr-o etapa aiurea rau si chiar a fost o bucurie!

O zi frumoasa!!
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1681
  • 1682
  • 1683
  • 1684
  • 1685
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul