Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1685
  • 1686
  • 1687
  • 1688
  • 1689
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33721 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 January 2014 - 10:37 PM

Vezi postarealili, la 01 January 2014 - 10:26 PM, a spus:

La multi ani !!!!!
Anul care tocmai a inceput sa va aduca sanatate,fericire si tot ce va doriti.

Asemenea si tie!

Te asteptam sa ne spui tot cum te`ai descurcat :floare:

#33722 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 01 January 2014 - 10:43 PM

La multi ani tuturor , multa sanatate , prosperitate si tot ce va doriti.

#33723 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 02 January 2014 - 12:15 AM

La multi ani, sa va fie inimile pline de fericire, casa de lumina si gandurile de voie buna in acest nou an :floare:
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#33724 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 02 January 2014 - 12:57 AM

La multi ani,fericire si multa iubire,sanatate si sa avem cu totii de toate! Va imbratisez cu drag !

Moato arati absolut superb :floare:
Enjoy the silence!

#33725 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 January 2014 - 07:28 AM

Buna dimineata si o zi faina tuturor.
Lili :pupic: :floare: curaj si multa rabdare.
Eu azi am fizio si diseara invitati, asa ca musai sa pregatesc una alta :)
plus vine si copila din voiaj :)
pup tulemond

Fisiere atasate

#33726 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 02 January 2014 - 08:53 AM

Neata buna si la multi ani! Sa fiti sanatoase/osi, aveti un an mai bun decat 2013, sa aveti mai multe motive de bucurie si mai putine de tristete, sa radeti mai mult si sa plangeti mai putin, sa vi se indeplineasca toate dorintele restante din 2013 si cele pe care vi le-ati pus pentru 2014.
Pe 31 seara la 8 am plecat spre Dubai cu colega de apartament si cu o familie de romani, sa vedem artificiile demne de cartea recordurilor. Ma gandeam cu groaza ca s-ar putea sa ramanem blocati pe drum, in mijlocul desertului, ca tot auzisem ca e nebunie spre Dubai si in zona Insulei Palmier. Dar a fost ok, am mers bine, am ajuns pe plaja la 11. Ne-a luat naiba de frig pana la 12, ca nu cred ca erau mai mult de 15 grade. La 12 au fost niste artificii mici, trase de hotelurile de pe plaja si ne intrebam daca aia e tot. Ne pregateam sa plecam spre casa, cand au inceput alea faine, peste Insula Palmier. A fost...... woooooooooow! Nu am cuvinte. Cele mai spectaculoase artificii pe care le-am vazut eu vreodata, desi n-am vazut decat o particica mica. Merita sa fii undeva la inaltime. Trecea un avion pe sus la un moment dat si ma gandeam ca pasagerii aia sunt cei mai norocosi. Dupa aia ne-am oprit la un Fish and Chips si-am mancat peste, sa dam inainte tot anul :floare:. Si-apoi, drum intins spre casa.
Ieri am stat in casa, am mancat, am citit, am dormit, si-apoi de la capat :pupic: Iar de azi, la scarbici din nou.
Bine ca au trecut si sarbatorile astea, au fost ciudate rau, majoritatea oamenilor care contau pentru mine au fost departe, am fost deprimata, m-am simtit singura. Sper ca anul asta sa fie mai bun si sa nu mai am asa sarbatori aiurea.

#33727 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 02 January 2014 - 09:22 AM

LA MULTZI ANI 2014!

va doresc si eu un AN NOU fericit, plin de bucurii si de impliniri!

#33728 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 02 January 2014 - 10:12 AM

Woow, lume noua si buna! Dor mi-a fost de voi, fetelor!
Lili, Cerra, Rain, Phoenix, bine-ati revenit! Imagine postataImagine postataImagine postata Imagine postataImagine postataImagine postata
Motzulino, ce fain a fost si la tine, iar "reportajul de la locul faptei" m-a distrat grozav! O adevarata Master fusasi!
Mutti, noutati? Ce mai fac ai tai?
Redi, tu ce-ai mai facut bun?
Tuturor va doresc un 2014 mai bun si mai frumos!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33729 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 02 January 2014 - 10:26 AM

Nico , sunt cam tot asa.....mamei nu stiu cand ii da drumul....iar pe tata il opereaza zilele astea.Deocamdata sunt bine.

EDIT: acum am aflat , mamei ii da drumul maine acasa , dar repaos total la pat!

#33730 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 02 January 2014 - 12:15 PM

La multi ani 2014!
Va doresc un an minunat, plin de bucurii, sanatate, intelegere si numai bine

Moatzo arati super!
Mutti, cele mai bune ganduri parintilor tai

Eu am inceput munca si mi-e o lene de chiar ma doare.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#33731 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 02 January 2014 - 12:57 PM

Vezi postareaCami, la 02 January 2014 - 08:53 AM, a spus:

Dupa aia ne-am oprit la un Fish and Chips si-am mancat peste, sa dam inainte tot anul :floare:..

Cami , eu nu prea sunt superstitzioasa dar asta cu pestele o am si eu. E musai sa mananc peste intre ani si....fara carne de gaina/ pui!!!!!!

Toata familia sotzului rade de mine aici dar mie nu-mi pasa!

#33732 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 03 January 2014 - 01:52 AM

Vezi postareaMutti, la 02 January 2014 - 12:57 PM, a spus:

Cami , eu nu prea sunt superstitzioasa dar asta cu pestele o am si eu. E musai sa mananc peste intre ani si....fara carne de gaina/ pui!!!!!!

Eu tocmai am aflat de un alt obicei-se mananca 12 boabe de strugure la cumpana dintre ani, cate una pt fiecar bataie de orologiu :floare:
Anul asta am sarit toate traditiile si superstitiile. O sa ma pregatesc la anul mai bine... :pupic:

#33733 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 03 January 2014 - 02:11 AM

Si eu le-am sarit pe toate :floare: Nici macar bani nu am avut la mine...Si familia sotului se fereste sa manance pui de anul nou. De superstitia cu pestele nu stiu, iar cea cu strugurii mi se pare hilara.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#33734 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 03 January 2014 - 09:13 AM

La multi ani! An Nou fericit, sanatate si numai bine tuturor
fiica dacilor

#33735 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 03 January 2014 - 09:24 AM

'neata buna!La mine in oras,ceata,frig,urat....brrr,si trebuie sa merg la piata :floare:
Dar va las cafeluta inainte de a pleca

Fisier atasat  553529_291338810981740_262023725_n.jpg (22.85K)
Number of downloads: 0
Prietenii advarati sunt rari

#33736 Useril este offline   cris31 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 130
  • Inregistrat: 20-December 09

Postat 03 January 2014 - 10:09 AM

La multi ani! Va doresc un an numai cu bucurii alaturi de cei dragi si multa sanatate si liniste sufleteasca!
Moatzo esti frumoasa, frumoasa foc! Felicitari!

#33737 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 03 January 2014 - 10:20 AM

Cu strugurii nu stiu daca e peste tot , dar la spanioli e o mare traditzie! In ultimele 12 batai de ceas din an se mananca 12 boabe de struguri , chiar se vand in pungutza/ doza gata numaratzi. Cine reuseste are noroc tot anul. Anul trecut am primit so noi 2 pungutze gata pregatite de la prietenii nostri spanioli. Le-am mancat la ora 12 a Romaniei ca la cea a Germaniei noi iesim in strada. Vreau sa spun ca nu am mai ras niciodata asa. Pe la nr 6 era sa ma innec de ras! Normal ca n-am reusit dar a fost foarte distractiv!

In alta ordine de idei: BUNA DIMINEATZA! si un weekend cat mai placut!

Noi am inceput-o cu greu de dimineatza , o0braznicatura mea iar a vrut sa-si arate muschii!

Cand s-a trezit tat'su plecase deja la servici ( nici eu nu l-am auzit) si nu i-a convenit ca nu avea 2 spectatori. Ca ea nu se imbraca , ba ca ea vrea lingura de supa sa invarta in cacao....si uite asa. Nici la dus n-am intrat ca nu stiam ce poate sa combine singura. M-am imbracat , pana la urma s-a asezat la masa sa-si bea cana de cacao....ca ea nu se imbraca.... I-am zis ca nu-i nimic , eu cand sunt gata o iau in bratze si o pun asa in masin si o duc in pijamale la gradi. Muama!!! Ce s-a ofuscat. Ca ea nu mai merge la gradi ca ieri Mike a pedepsit-o! Pai , ce sa faca cu ea? Ca n-a vrut sa se aseze cuminte in cercul de dimineatza si a scos-o afara!

In fine , d-ra isi arata din ce in ce mai mult muschii! Ieri n-a vrut sa coboare din masina , n-a vrut sa vina in casa , de ex. Dupa ce a facut scandal de se uitau vecinii s-a asezat pe treapta uda si acolo a stat!

Am fost in padure sa tai betze. Daca e cuminte facem foc de tabara si prajim carnatzi in batz. Daca nu....

#33738 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 03 January 2014 - 12:54 PM

Buna dimineata! Imagine postata mi-e somn rau de tot Imagine postata

Iar a fost furtuna azi-noapte (de ce noaptea?!?), m-am trezit de nu stiu cate ori. Cand a trebuit sa ma trezesc de-a binelea imi venea sa plang! Acum s-a potolit vantul, cat de cat, dar vin rafale de ploaie de nu vezi pe unde mergi. Iar inundatii, case fara curent...tot tacamul. Urata iarna! Compania de eletricitate si serviciile de urgenta sunt adevarati eroi. De cateva saptamani lucreaza in conditii oribile
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#33739 Useril este offline   Eleonora 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 26-December 13

Postat 03 January 2014 - 01:52 PM

Bună ziua doamnelor, și bune v-am găsit!
Am trecut să vă salut și eu pe aici puțin, și pot să spun că până acum deja pe două dintre voi vă admir: Geany :floare: cu familia unită în jurul bradului, atmosfera caldă, tradițională, parcă din filmele de sărbători; și evident Moața :floare: , ce este o doamnă elegantă, într-un loc rafinat și cu preparate alese, la cumpăna dintre ani.
Așadar pe parcurs ce mai citesc poate ajung să vă cunosc și pe restul mai bine.

Dar uite că nici eu nu m-am prezentat măcar, dar poate unele din voi mă știți de dincolo.
Deci pe scurt și formal: Numele îmi este Eleonora, am 56 ani, sunt din Iași, fostă asistentă medicală, acum colaboratoare a unei firme în sector privat, singurică- ”domnișoară bătrână” :D , fără copii, dar ahtiată după mâncare bună, gustoasă dar mai ales după dulciuri. Deci atunci când nu-s la servici, centrul universului meu, sigur mă găsiți prin bucătărie.
Iaca așa mă descriu eu în câteva cuvinte, simplu și de ce să nu spun cam ca la AA, :D dar era corect și firesc să știți și voi cu cine stați de vorbă. A, și încă ceva în caz că n-ați observat, baba îi și ”spirituală”, a se citi ironică :lol: .

Acum că nu mai e nici un secret vă las cu bine și vă invit la o cafea și un pahar de vorbă.

Fisier atasat  1.jpg (140.27K)
Number of downloads: 0
”N-ai luat învățătură decât de la cei care te-au admirat și au fost îngăduitori față de tine, și de la cei care ți-au făcut loc spre a-ți putea continua drumul? N-ai luat învățătură de folos și de la cei care ți-au stat împotrivă și ți-au așternut obstacole de-a curmezișul drumului tău, spre a te împiedica să mergi înainte?”

#33740 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 03 January 2014 - 01:55 PM

Bine ai venit printre noi , Eleonora!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima