La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 05 June 2011 - 10:54 AM
Postat 05 June 2011 - 11:14 AM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 05 June 2011 - 11:15 AM

Ioana ce mic dejun cu panorama splendida! multumim!
mi.a stricat asta mica mai de dimi formul (tot apasand pe mouse), ca mi s-a inghesuit totul la dreapta de nu mai pot sa dau nici reply. Am schimbat schinul pe IP board, dar ma enerveaza asa. oare ce tb sa fac?
Postat 05 June 2011 - 11:22 AM
Daniella, la 05 June 2011 - 11:14 AM, a spus:
Da !eu le oparesc intai in apa cu sare (ca pe paste) , scug pastaile dar opresc putina apa din care a fiert ,intr-o tigaie inabus in ulei o ceapa taiata marunt ,pun si pastaile scurse si le calesc acolo ,mai stropesc putin cu apa in care au fiert,gust de sare.Separat fac un mujdei de usturoi si le tavalesc bine si cu mujdeiul,si astea la mine sunt ''pastai prajite cu usturoi''

Acum alea de le am eu la congi sunt deja oparite asa ca doar le dezghet si procedez in continuare cum am zis

Postat 05 June 2011 - 11:22 AM
Daniella, la 05 June 2011 - 11:15 AM, a spus:

Ioana ce mic dejun cu panorama splendida! multumim!
mi.a stricat asta mica mai de dimi formul (tot apasand pe mouse), ca mi s-a inghesuit totul la dreapta de nu mai pot sa dau nici reply. Am schimbat schinul pe IP board, dar ma enerveaza asa. oare ce tb sa fac?
Chiar nu ma pricep!

Postat 05 June 2011 - 12:37 PM
Geany, la 05 June 2011 - 11:22 AM, a spus:
Daniella, la 05 June 2011 - 11:14 AM, a spus:
Da !eu le oparesc intai in apa cu sare (ca pe paste) , scug pastaile dar opresc putina apa din care a fiert ,intr-o tigaie inabus in ulei o ceapa taiata marunt ,pun si pastaile scurse si le calesc acolo ,mai stropesc putin cu apa in care au fiert,gust de sare.Separat fac un mujdei de usturoi si le tavalesc bine si cu mujdeiul,si astea la mine sunt ''pastai prajite cu usturoi''

Acum alea de le am eu la congi sunt deja oparite asa ca doar le dezghet si procedez in continuare cum am zis

aha! la noi nu se parajessc, fasolea verde cu usturoi se face ca o salata: se fierb bine tecile si cand se racesc se condimenteaza cu ulei, otet, sare si mujdei de usturoi. Sau se poate inlocui condimentul mentionat cu maioneza cu usturoi - foarte bun.
Postat 05 June 2011 - 01:25 PM
Eu , când a murit tatăl meu , cu care aveam o relaţie excepţională , am fost extrem de apropiaţi şi încă îl consider mentorul şi modelul meu , am intrat în comunitatea culinară datorită căreia am cunoscut multe dintre doamnele de aici ( Adriana a contribuit foarte mult la estomparea depresiei prin care treceam pe atunci

Poate mama ta ar trece mai uşor peste această etapă dacă ar avea grijă de Iza... în acest fel, şi tu ai avea timp să mai ieşi din casă, să înveţi limba, să cauţi oprtunităţi de angajare... e doar o sugestie, sunt sigură că ai şi tu planurile tale, poate chiar mai bune...

Postat 05 June 2011 - 04:50 PM

Koral , ai dreptate , cu siguranta mama s-ar simti minunat sa aibe grija de singura ei nepoata , dar nu cred ca ar accepta sa vina aici.Nu am propus asta , desi m-am gandit si eu ,dar presimt un raspuns negativ dupa cum o stiu eu. Oricum , merita incercat.
Noi ieri am avut parte de timp foarte frumos , am iesit la zoo.Iza a fost super incantata, a alergat si s-a distrat.
Postat 05 June 2011 - 09:32 PM
Postat 06 June 2011 - 05:15 AM

Postat 06 June 2011 - 07:27 AM

Multumesc frumos Angel ,chiar mi-a ramas inima la ea si o sa o prestez cat de curand

Number of downloads: 0
MMmmm!!!

Number of downloads: 0
Postat 06 June 2011 - 08:08 AM
izuk, la 06 June 2011 - 08:06 AM, a spus:
Daa!! Am gasit si prezentarea video ,ezact cum o face nenea ala italian...Sa o pun?!

O pun ,si gata nu va mai bat la cap cu focacele mele ...Sper sa nu ma certe nimeni...

http://www.youtube.c...feature=related
Postat 06 June 2011 - 09:18 AM

Postat 06 June 2011 - 09:22 AM
Angel, la 06 June 2011 - 09:18 AM, a spus:

Hi hi hi! Da fata si io'

In plus o explica f. bine,problema mea e ca :1- e f. cald,dar asta nu conteaza,prind eu o zi cu ploaie,dar problema nr. 2 e mai grava ca nu am cuptorul bun,nu se inchide usa bine si nu mi se rumeneste deasupra,iese buna dar deasupra ramane mai alba asa