Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1692
  • 1693
  • 1694
  • 1695
  • 1696
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33861 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 January 2014 - 01:39 PM

Vezi postareaUma, la 09 January 2014 - 01:09 PM, a spus:

Culmea e ca atunci cand erau -40C ( cu tot cu indicele de vant - windchill) era soare si cerul fara nori aproape :)

Taman atunci se simte gerul cel mai strasnic. Cand e senin.... :) In loc sa iesi la plimbare, mai bagi niste lemne-n soba! :rolleyes:

#33862 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 09 January 2014 - 01:58 PM

Azi n-am apucat să vă dau bună dimineaţa. Zic acum bună ziua, cu toate că la noi nu ştii de-i ziuă sau nu. E o ceaţă deasă de câteva zile şi nu mai apare şi soarele, aşa cum ar fi normal. :) Da' mă gândesc că sunt şi din cei care se bucură (moatzo Imagine postata) aşa că mă bucur şi eu şi zic că-i bine măcar pentru pământ/plante, că tare secetoasă iarnă a fost până acum.

Gânduri bune pentru Ioana şi restul celor cu diferite intervenţii.
Multă sănătate tuturor. :rolleyes:

#33863 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 January 2014 - 10:35 AM

Buna dimineata. Pe aici, la fel ca si-n ultima duta de ani - ceata. Si cam racoare. Sa vedem cu cat or creste temperaturile zilele astea, cica se incalzeste, pana luni. Dupa care, revin temperaturile actuale.
Am auzit mai multe persoane zicand ca vine frigul saptamana viitoare. Care de luni / marti (pai daca or sa pentru 2-3 zile, normal ca dupa aia ai impresia ca vine frigul), care de joi - vineri..... Pe site-urile pe care m-am uitat eu, n-am vazut nimic deosebit. Or sa fie temperaturi pozitive (4-5-6 grade) pana sambata viitoare, inclusiv. Iar noaptea, doar -1 sau -2 grade..... De viscol / frig - nici pomeneala. Om vedea ce va fi. Mai e pana saptamana viitoare. Intre timp, vine sfarsitul de saptamana. Dupa o saptamana de munca..... abia astept sa ma odihnesc. :P

Mi-s cam obosita.... am avut o oares'ce aventura paranormala azi-noapte care inca imi da de gandit. Caut explicatii, dar inca nu-s multumita pe deplin de nici una.....
Aseara, pe la 12, am tras pe dreapta. Am adormit la jupan in brate. La 1 jumate ma trezesc speriata, auzind pe cineva in camera zicand Hello........... Vocea parea a fi a sora-mii....
Jupanu' se trezeste si el, ma intreaba daca misc eu degetele de la picioare. I-am zis ca nu. Poate oi fi miscat cand m-am trezit, cand am tresarit.... habar n-am.
Dimineata, m-a intrebat daca am dormit (eram in masina, in drum spre serviciu). I-am zis ca nu prea, ca m-am speriat cand m-am trezit si n-am dormit cine stie ce dupa aia, ca am ramas cu sechele. Si i-am zis ca mi s-a parut ca aud o voce. Pai si ce zicea, m-a intrebat.... Eu, nitel suspicioasa, ii zic: Hello, asta a zis. el de colo - pai asta am auzit si eu!!!!!!!! I-am zis ca era o voce feminina (a zis ca si el a auzit la fel) si mie mi s-a parut ca era sora-mea. N-a zis nimic, ca i s-o fi parut si lui ca era ea sau nu, dar fapt cert e ca am auzit amandoi o voce feminina, ce parea a fi in camera si care zicea Hello........ Nu e prea usor de inghitit galusca... Acu' incerc sa-mi dau seama ce-ar fi putut fi.
In masina, am incercat sa gasesc explicatii:
- nu parea a fi cineva de afara, se aud altfel cuvintele urlate / strigate.....
- nu parea sa fi fost vreo vecina care a raspuns la telefon - era Hello, nu Alo!!!!!
- Micky nu cred ca a invatat sa vorbeasca. Cel putin nu cuvinte sofisticate. Si nici nu cred ca maraitul / miorlaitul ei ar putea aduce cu un Hello in mintea a 2 persoane....
Ceva explicatii ar fi... da' si astea cam scartaie (in mintea mea):
- cineva din vecini s-a gandit sa zica-n miezu' noptii un Hello mai puternic. Da' a fost puternic, nu gluma. Eu nu aud niciodata nimic de la vecini. Ma refer la voci. Copiii alergand ii aud, ca dupaie. Dar voci - niciodata. Si acum a fost un cuvant zis clar si raspicat - inseamna ca a macanit persoana aia, nu gluma...
- a venit cineva in vizita (la vreun vecin) si a zis Hello cand era in usa (pe casa scarii). Da' de ce n-am auzit nici un alt zgomot? Usa, tropait, bagaj...? Uneori se aud usile deschizandu-se / inchizandu-se. Sau pasii pe scari (ii aud des). Acu' a fost doar vocea si atat.
- oi fi visat eu ceva si am vorbit in somn. Dar jupanu' era chiar langa mine. Nu mi-a zis sa ma dau mai incolo, ca-i urlu in urechi.... Si mie mi s-a parut ca a vorbit cineva aflat la usa / pe sala. M-am mai trezit eu din pricina sforaitului meu asa ca stiu (cat de cat) care-i senzatia cand tu faci zgomot / scandal. Acum parca a fost ceva diferit. Zic io......
Ciudat.... O s-o sun pe sor-mea, sa vad daca, cumva, din cine stie ce motiv, s-o fi gandit la noi azi-noapte. Chiar sunt curioasa....

In alta ordine de idei, va doresc o zi minunata! :occasion14: Si un inceput de sfarsit de saptamana excelent! :P

#33864 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 January 2014 - 11:47 AM

Haoleo!Draga Foxulin,chiar ca a fost o experienta stranie :P ,acuma ca o fi fost vis sau inchipuire sau ce o fi fost nu conteaza,dar(poate fac si eu ca o baba de aia de la tzara :occasion14: )da si tu cu olea' de aghiazma prin casa,ca rau nu are ce sa faca(macar te va linisti din punct de vedere sufleteste si spiritual,ma gandesc,cel putin pe mine m-ar face sa ma simt mai bine chiar daca nu sunt chiar cine stie ce bisericoasa' )pana atunci na un poop' de la Geany sa treaca sperietura :P :P

Si ca sa-ti mai abat gandul,ia sa-ti pobestesc' :P se duce domnu' Geany' acu' la tzeara' la socrela (sa-i schimbe o yala' nush' ce)si va veni cu un vin de ala roziu,o varza murata la fel de rozie,si am luat un carnat proaspat usturoiat si cu branza iute de burduf de oi cu ou ochi...ce spui te bagi daca te invitez?! :P

Mna' ca ma iau cu vorba si tre' sa fug sa-l iau pe bub' ca ma cearta ala daca intarzai si nu-s prima :P

#33865 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 January 2014 - 12:00 PM

Vezi postareaGeany, la 10 January 2014 - 11:47 AM, a spus:

Haoleo!Draga Foxulin,chiar ca a fost o experienta stranie :P ,acuma ca o fi fost vis sau inchipuire sau ce o fi fost nu conteaza,dar(poate fac si eu ca o baba de aia de la tzara :P )da si tu cu olea' de aghiazma prin casa,ca rau nu are ce sa faca(macar te va linisti din punct de vedere sufleteste si spiritual,ma gandesc,cel putin pe mine m-ar face sa ma simt mai bine chiar daca nu sunt chiar cine stie ce bisericoasa' )pana atunci na un poop' de la Geany sa treaca sperietura :P :P

Si ca sa-ti mai abat gandul,ia sa-ti pobestesc' :P se duce domnu' Geany' acu' la tzeara' la socrela (sa-i schimbe o yala' nush' ce)si va veni cu un vin de ala roziu,o varza murata la fel de rozie,si am luat un carnat proaspat usturoiat si cu branza iute de burduf de oi cu ou ochi...ce spui te bagi daca te invitez?! :P

Mna' ca ma iau cu vorba si tre' sa fug sa-l iau pe bub' ca ma cearta ala daca intarzai si nu-s prima :P

Probabil ca a miorlait Micky in somn... Mai sunt clipuri pe Youtube cu pisici ce zic Hello...... O fi visat si ea ceva si s-a gandit ca n-ar strica sa ne zica si noua ce... Daca noi n-am inteles, e vina noastra! :occasion14:
Daca ma invitesti la asemenea bunataturi, viu, cum sa nu? Numa' sa-mi zici cand s-ajung.... :P

#33866 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2014 - 12:24 PM

Apai,mai pe seara ashea' ca domnu' Geany cand ajunge la tzara,intai isi face treburile apoi sigur mai trage si la carciumioara de peste drum sa mai asculte radio-shantzu :occasion14: ie' jale acolo ,cum ajunge in sat se transforma intr-o tzatza:''si zi ma' ashea cu nea Jan?!...aha! saracu' n-am stiut!!...da' mah si nevasta-sa,ai auzit?!....Ai' lasa-ma'! ''.... :P :P limbi straine zau asa :P ceva ce n-ai vazut!Bine inteles ca primesc si eu raportul detaliat desi nu cunosc personajele si nici nu ma intereseaza,da' aflu' tot :P

#33867 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 January 2014 - 01:18 PM

Vezi postareaGeany, la 10 January 2014 - 12:24 PM, a spus:

Apai,mai pe seara ashea' ca domnu' Geany cand ajunge la tzara,intai isi face treburile apoi sigur mai trage si la carciumioara de peste drum sa mai asculte radio-shantzu :hungry: ie' jale acolo ,cum ajunge in sat se transforma intr-o tzatza:''si zi ma' ashea cu nea Jan?!...aha! saracu' n-am stiut!!...da' mah si nevasta-sa,ai auzit?!....Ai' lasa-ma'! ''.... :hungry: =)) limbi straine zau asa =)) ceva ce n-ai vazut!Bine inteles ca primesc si eu raportul detaliat desi nu cunosc personajele si nici nu ma intereseaza,da' aflu' tot =))

Bine, pe seara o iau agale spre matale. :toothy9;

#33868 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 10 January 2014 - 01:22 PM

Vezi postareaFoxyy, la 10 January 2014 - 01:18 PM, a spus:

Apai,mai pe seara ashea' ca domnu' Geany cand ajunge la tzara,intai isi face treburile apoi sigur mai trage si la carciumioara de peste drum sa mai asculte radio-shantzu :hungry: ie' jale acolo ,cum ajunge in sat se transforma intr-o tzatza:''si zi ma' ashea cu nea Jan?!...aha! saracu' n-am stiut!!...da' mah si nevasta-sa,ai auzit?!....Ai' lasa-ma'! ''.... :hungry: =)) limbi straine zau asa =)) ceva ce n-ai vazut!Bine inteles ca primesc si eu raportul detaliat desi nu cunosc personajele si nici nu ma intereseaza,da' aflu' tot =))

Ma bag si eu ca musca-n lapte, daca o iei agale mai pe seara, pana luni cand trebuie sa te intorci la munci.....ajungi si tu la Geany. =)) =)) =))
GEORGIA

#33869 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 10 January 2014 - 01:24 PM

Hello!!!

Eu mai am pun pic si plec de la scarbici, ce bine ca vine week-end-ul!

Dar saptamana viitoare iar recuperam din zilele avute libere de Craciun. :toothy9;

Un week-edn minunat va doresc!
GEORGIA

#33870 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2014 - 01:53 PM

La' ca va servesc la han! :hungry: ..da' mai pe seara! :toothy9; ...Muult mai pe seara :hungry:

#33871 Useril este offline   Eleonora 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 26-December 13

Postat 10 January 2014 - 01:56 PM

Ziua bună și de la mine!

Foxyy, eu să știi că-s mai sceptică cu paranormalul, și cea mai logică variantă, dar și cea mai plauzibilă e cu musafirii de la vecini, ce au salutat prin dreptul ușii tale, mai ales că spui că sunetul venea dinspre intrare.
Apropo, ai vorbit cu surioara, că nu-i exclus chiar să fi venit, deși cred că nu renunța la un salut, ci venea la voi să vă trezească.

Geany, tu cred că nu te plictisești niciodă, ai o familie așa frumoasă, veselă, și cu bună dispoziție oricând... hai, că mă faci să te invidiez. :toothy9;

Pup și eu restul fetelor și celor ce încă lucrează, un serviciu ușor.

Fisier atasat  1.jpg (76.47K)
Number of downloads: 0
”N-ai luat învățătură decât de la cei care te-au admirat și au fost îngăduitori față de tine, și de la cei care ți-au făcut loc spre a-ți putea continua drumul? N-ai luat învățătură de folos și de la cei care ți-au stat împotrivă și ți-au așternut obstacole de-a curmezișul drumului tău, spre a te împiedica să mergi înainte?”

#33872 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2014 - 02:22 PM

Hi hi hi! daa!! suntem cam trazniti toti in familie :toothy9;

#33873 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 January 2014 - 03:55 PM

Vezi postareaEleonora, la 10 January 2014 - 01:56 PM, a spus:

Foxyy, eu să știi că-s mai sceptică cu paranormalul, și cea mai logică variantă, dar și cea mai plauzibilă e cu musafirii de la vecini, ce au salutat prin dreptul ușii tale, mai ales că spui că sunetul venea dinspre intrare.
Apropo, ai vorbit cu surioara, că nu-i exclus chiar să fi venit, deși cred că nu renunța la un salut, ci venea la voi să vă trezească.

Si eu mi-s sceptica, de asta am si incercat eu sa gasesc variante (logice) care sa ma multumeasca. Pana acum n-am dat de sora-mea, am sunat-o, da' inca nimic. Poate doarme, se odihneste dupa drumul de-aseara..... :hungry:
Eu mai banuiesc si pisica....... desi e ciudat sa fi miorlait si amandoi sa fi auzit acelasi lucru... Daca eu auzeam ceva si jupanu' altceva.... era in regula. Da' am auzit amandoi acelasi lucru, clar si raspicat...
Or fi fost si vecinii, desi pana acum am avut liniste si pace.... Dar probabil ca nici ei n-or fi avut musafiri in creierii noptii! :toothy9;

#33874 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 January 2014 - 03:56 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 10 January 2014 - 01:22 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 10 January 2014 - 01:18 PM, a spus:

Apai,mai pe seara ashea' ca domnu' Geany cand ajunge la tzara,intai isi face treburile apoi sigur mai trage si la carciumioara de peste drum sa mai asculte radio-shantzu :hungry: ie' jale acolo ,cum ajunge in sat se transforma intr-o tzatza:''si zi ma' ashea cu nea Jan?!...aha! saracu' n-am stiut!!...da' mah si nevasta-sa,ai auzit?!....Ai' lasa-ma'! ''.... =)) =)) limbi straine zau asa =)) ceva ce n-ai vazut!Bine inteles ca primesc si eu raportul detaliat desi nu cunosc personajele si nici nu ma intereseaza,da' aflu' tot =))

Ma bag si eu ca musca-n lapte, daca o iei agale mai pe seara, pana luni cand trebuie sa te intorci la munci.....ajungi si tu la Geany. =)) =)) =))

Ia zi drept.... esti individioasa ca pe tine nu te-a chemat. Asa-i????? :hungry:

#33875 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 10 January 2014 - 09:13 PM

Salut!
Am ajuns la Braila.Sunt cam pe ultima suta de metri si-am inceput sa am emotii! Mi-am facut bagajul.N-am rabdare sa mai fac nimic, abia ca v-am citit.Cred c-am sa ma bag in pat, ca-s cam obosita.
Stie cineva ceva despre Ioana? Cum s-o mai simti?
Mai intru si maine, poate am mai multa rabdare! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33876 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 12:55 AM

Zoazo' tin pumnii stransi-stransi,si recuperare grabnica,sa-mi dai musai de stire stire ce si cum imediat ce poti :toothy9; :hungry:

#33877 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 January 2014 - 12:58 AM

Hello; Zoazo bafta maxima, refacere rapida si tot binele din lume sa fie cu tine.

#33878 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 January 2014 - 01:01 AM

Foxulino, mie mi s-a intamplat de multe ori sa ma trezesc brusc, pen'ca eram convinsa ca cineva m-a strigat, sau mi-a vorbit.
Faptul ca si tu si jupanul ati auzit e mai diferit. nu stiu ce sa zic; o explicatie musai sa fie, normala au ba.
Noapte buna si sa recuperezi oboseala, ceea ce-mi doresc si mie :toothy9;

#33879 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 01:01 AM

Foxule' si fetele,scuze de intarzaiere maxima,dar radio shantzu' fu tare stufos =))

Ca sa ma iertati va momesc ,cu ochi de bub' sub pom :hungry:

Fisier atasat  SAM_1344.JPG (49.82K)

Un vin bun (cica e din damingeana) :toothy9;

Fisier atasat  SAM_1347.JPG (46.1K)

O varza murata buna rau

Fisier atasat  SAM_1351.JPG (47.31K)

Carnat proaspat usturoiat

Fisier atasat  SAM_1346.JPG (46.25K)

Cu branza de oi si mamaliga(fu si ou ochi dar nu a stat la poznat)

Fisier atasat  SAM_1353.JPG (48.97K)

Si salata de varza

Fisier atasat  SAM_1352.JPG (52.81K)

Domnu' Geany in extaz normal, ca e mancarea ce-i place lui :hungry:

#33880 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2014 - 01:02 AM

Da da da! stiu ca e 1 noaptea :toothy9; nush' cum a zburat timpul...

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1692
  • 1693
  • 1694
  • 1695
  • 1696
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul