Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1705
  • 1706
  • 1707
  • 1708
  • 1709
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#34121 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 22 January 2014 - 10:29 PM

Pusa eu sunt bucuresteanca get beget...adica mai preciselea,nascuta in Magheru crescuta deasupra mag Muzica pi calea Victoriei si mai apoi VAtra Luminoasa
Da cum is plimbareatza cam peste tot ajunsei si prin Campina
Cam astea is plimbarelile mele ....loco:)

#34122 Useril este offline   carminap 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 22 January 2014 - 11:05 PM

Vezi postareaGeany, la 22 January 2014 - 10:28 PM, a spus:

Hi hi hi! cum ie' cam liniste la han (asa ca nu ma intersectez cu alte subiecte )intru sa va povestesc doar ca sa va dixtrez' un pic,cu telenovici' de la scoala de la bub' :) Cine nu are timp, sa nu piarda timpul ca nu e nimic important!

Deci,o sa incep de la Adam si Eva :P .Bub' are acum in clasa intai o doamna in varsta deja iesita la pensie (dar mai are dreptul sa predea,3 ani inca dupa pensionare am inteles eu de pe la altii,dar nu sunt sigura),in fine ea e de ''moda veche''asta ca sa ma esprim' frumos ...e f. exigenta (f. nemultumita de scoala unde a fost repartizata,ca mneaiei',ne tot repeta de la ce scoli de prin centru cu pretentii vine :D ),in fine,la ea vad ca face multe f. multe chestii in afara manualului,deci care nu figureaza in manual,de pe culegerile pe care le-a comandat ea,faza e ca e f. exigenta,deci la o greseala de caligrafie asta in faza in care ea da dictari si scris pe litere pe silabe ,textul cu litera mare pe centru,de la capat cu spatiu si dialog,incep cu litera mare,numele cu litera mare,pus semnele de punctuatie etc,asta doar cu literele pe care le-au facut pana acum ca au facut cam jumate din ele,deci daca nu e alineatul perfect sau trece cu codita de la o litera sau o bucla putin peste liniuta de la caiet(deci chestie de caligrafie),deja la o greseala X cu rosu,- F.B,a doua B.,a treia greseluta -B...asa ca bub' in catalog cel putin nu are decat B.pana acum.In + au fost f. multe reclamatii(chiar la directoare) ca a smotocit si chiar pocnit coptii'',bub' al meu e asa de dulce ca ala nici nu sufla,asa ca eu probleme de astea nu am avut,ca il intreb mereu,el spune ca doamna lui e f. frumoasa si f. buna :scratch: da' la el si numa daca s-ar uita mai stramb sau ii atrage numai atentia incepe sa planga,asa ca cre' ca a fost cam singurul care am vazut eu ca a cam cucerit-o ...

In fine,ce voiam eu sa va povestesc (ca aia fu' numa introducerea ca sa intelegeti ca ie' grele' :P ) e ca inca inainte de vacanta de sarbatori ii tot ameninta ,maine avem Testul de Evaluare ,asa ca bub' nu mai avea liniste,am muncit si in vacanta suplimentar pe rupte si in fiecare zi de atunci,maine e testul,maine e testul,deacum aveam eu draci pe bune:''da' da-l bre' o data ca nu mai rezistez' io' psihic,dapai copii'' :P

In fine azi l-au dat in sf. ,asa ca eu am vazut ca un parinte mai infingaret s-a dus la ea sa o intrebe :''Doamna va rog va uitati un pic pe testul de evaluare al copilului sa-mi spuneti daca a facut ceva?!''(ca in ritmul asta pan' le corecteaza trece si vacanta intersemestriala),una mai infingareata :''da vreau si eu sa vad testul''(in timpul asta ceilalti parinti isi luasera copii si plecara),eu tot frecam menta,ca si pe mine ma rodea o curiozitate crunta :D ,cat vorbea doamna cu domnu' de va spusei,''infingareata''s-a intors cu si anume posteriorul si cu lucrarea in mana si completa de zor lucrarea copilului ,doamna se vedea ca vede da' se facea ca nu vede :P ,atunci mi-am facut si eu curaj, si cum doar eu si cu ''infingareata'' mai ramasesem, am rugat-o sa-mi spuna si mie ce a facut bub'...a luat tacticos lucrarea si la primul punct au avut adunari si scaderi pana la 100 sa rezolve sa scrie rezultatul si sa faca si proba,a facut impecabil nici o greseala (si l-am invatat de data asta, ca vazusem unele lucrari in trecut la alti copii facute cu creionul nu cu stiloul,asa ca i-am spus sa faca si el in creion,una ca scrie mai bine si nu mai poa' sa-i scada ca e fro' cifra mai urata,sau vrun' semn mai stramb,2 ca daca greseste ceva poate sterge cu radiera),la punctul 2 au avut sa descompuna diverse cifre tot de la 1 la 100,iar impecabil a facut,la punctul 3 numere disparate de la 1 la 100 sa le puna in ordine crescatoare ,sau in ordine descrescatoare,iar nici o greseala ,numere puse din 2 in 2 sau din 5 in 5 pana la 100 idem nici o greseala,ultimul punct o problema scrisa doar cu cuvinte formate din literele pe care le-au invatat ei pana acum,asta fara ca ei sa mai fi facut vreo problema in viata lor vreodata,nu au, nici lucrat pe caietul de clasa si nici nu a fost dat vreodata tema pe acasa,bub' s-a prins cumva si si pe aia a rezolvat-o corect...

Asa ca ea a zis cu juma de voce ashea',mda'! deci a facut de F.B.,dar in coltul paginii bub nu s-a semnat cu numele intreg si de familie care intre noi fie vb. e cam lung,a pus simplu Alex,asa ca ar merita depunctat ,am spus: ''"Don't even think about it!'' ,ca ma luau toti dracii,apai copilul mai trebuie stimulat si cu un F.B. daca a facut testul fara nici o greseala...Maii!! daca i-ati fi vazut faza,parca manca lamaie,parca i-l dadea din buzunar F.b-ul ala frate!! :P

Am scris atat doar ca sa va dixtrez' un pic si pe voi,asa ca nu e nimik important cine nu are timp sa nu pearda' vremea cu cititul,dar deabea astept sa-i povestesc lui Zoaza ca si ea astepta testul de Evaluare a lui bub' :)

Da ce treaba are rezolvarea exercitiilor cu semnarea lucrarii?Si baiatul meu in clasele 1-4 isi semna lucrarile doar cu numele mic,mai si uita sa-si scrie numele.Dupa cat de urat scria stia doamna a cui este.Nu l-a depunctat niciodata!Cam harca doamna lui Bub!

#34123 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 22 January 2014 - 11:15 PM

Hi hi! Daa!! eu am zis doar ca sa va povestesc ,sa ne mai amuzam putin :) ca acum ca a trecut hopul ma amuz si eu,dar zau ca ma cam luasera bazdacii :scratch: pe domnu' Geany' nu mai spun,ca abea-l tziu' in frau...avem sedinta si a zis Zoaza ca mai bine sa nu-l las pe el,da' daca ma duc eu se tine si bub' de capul meu...in fine oi vedea :)

#34124 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 January 2014 - 07:53 AM

Buna dimineata; Bravo Alex pentru test, si mamitza Gianina sa stea mai decontractata, ca altfel streseaza si copilul.
Na, o fi doamna asta mai *catolica decat papa* dar bag sama le face scoala serioasa, si o sa aibe baze bune ( asta ca sa vezi partea plina a paharului)
pe de alta parte, eu una nu dau importanta notelor, caci dupa mine nu reflecta decat arareori adevarul...poti sa inveti bine, sa stii subiectul si sa ai un moment de panica sa uiti, sau poti dimpotriva sa nu citesti decat un paragraf si sa-ti *cada* taman ala la examinare....plus vad si cand sunt concursuri de orchestra pentru un loc, unii mai emotivi, si pe care ii stiu ca sunt buni, isi pierd *mijloacele* si fac o prestatie mai putin prestigioasa...deci eu una am retinut doar ca e o doamna de scoala veche si ii invata carte...restul e chestie de interpretare.
Dar daca copilul a facut de FB , si e "pedepsit" pentru futilitati, e acat ca-l descurajeaza.
Eu una toata scoala am avut nota scazuta din pricina de scris * dezordonat* si neprezentabil...asta e.
Basca daca ma 'nervau bucurestenii ( ca eram soldoveanca cu *limba lata*) le articulam o carte-n cap...si aveam mereu maxim 9 la purtare, ca de eram nazdravana. da si ??!! :scratch:
Asta mi-a dezvoltat simtul justitiar :)
In rest eu tot cu vizite dese la oftalmolog, cu tensiunea care face hutza sus si jos....infine, sper sa se aranjeze ca ma cam seaca.
o zi *glorioasa* la tulemond si maine deja vineri , wend alea alea...tre sa apara si miss a mea diseara sau maine...inca doua examene saptamana viitoare, si dupa o vacanta binemeritata.

Fisiere atasate

#34125 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 January 2014 - 07:55 AM

Vezi postareablack_cat, la 22 January 2014 - 07:06 PM, a spus:

Frig rau si aici, -26 dimineata si se simtea ca -33 brrrrr. Eu cred ca vremea asta vrea sa-mi dea o lectie ca am zis ca o sa-mi lipseasca iarna si zapada in urmatorii 3-4 ani :D) .
In alta ordine de idei sanatate multa si insanatosire grabnica tuturor celor in suferinta, mari si mici.
La multi ani cu intarziere lui Alex, 16 ani wow, mi-amintesc poze cu el de cand era mic. Al meu face 20 intr-o saptamna asa ca oficial nu voi mai fi mama de adolescent :)

Unde e asa frig Kitulino? la mine-n sat da inca cu plus la temperaturi.
LMA anticipat tanarului adult :D; 20 de ani, cea mai frumoasa varsta *rotunda* :) :scratch:

#34126 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 23 January 2014 - 09:17 AM

Vezi postareaGeany, la 22 January 2014 - 10:28 PM, a spus:

am spus: ''"Don't even think about it!'' ,ca ma luau toti dracii,

asta mi-a placut cel mai tare, moldoveanca neaosa! :scratch:
bravo Bubului, distept ca ma-sa!

hello de dimineata, relaxata dup-un cutremur de-antrenament - asa...
sper sa mai ninga-ploua, ce-o vrea, da' sa mai dea de sus!

in rest, ma bate-un gand sa-mi iau o recuperare maine, asa, fara motiv, si chestia asta-mi da o stare de bine. asa am sa fac, am zis!

zile glorioase si de la mine!

#34127 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 January 2014 - 09:25 AM

Hi hi! daa!! :D :D

Nici nu tin asa de mult la note,dar e situatia de asa natura,ca ma si-nerveaza' :P

La noi a nins s-a oprit ,acum iar ninge ,e frig si intunericeala,deseara am sedinta cu parintii si nu am nici un chef,maine copii au program scurt numa' pan' la 10 si tot asa :scratch:

Ieri (cred ca de la stres) m-am bagat in bucatarie si am gatit:ciorba de perisoare,parjoale ,snitele si pe seara pizza,asa ca am mancare pt. 3 zile :) faza ie' ca acu' io' ce mai fac?! :P

:P :)

O zi faina tuturor!

Pies': Moatzo' am scris la Magnific ,ca reincepe pe 11 februarie

#34128 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 January 2014 - 09:46 AM

Buna dimineata la fetele frumoase!
Azi m-am trezit cu luna buna. Mama implineste 59 de ani si am de gand sa-i facem (eu si Mara) ceva dulce. Numai gandul la chestia asta imi da o senzatie de bine. Va fi o surpriza pt cand o ajunge diseara acasa.
Socrelli sunt ocupati cu aranjarea si rearanjarea bagajelor, ca in dupa amiaza asta pleaca. Moatzo, sunt buzoieni, si sunt disperati ca ajung acasa pe frig si zapada. Ma buseste rasul... Concluzie: si chestia asta ma binedispune.
Ieri ma simtii utila ca facui un ou mare singurica, iar seara am comandat babele in bucatarie. Si iar ma simt bine.
Soatza m-a spalat pe cap aseara... Bine mai e!
Azi am in oase o fericire nebuna, nu stiu de ce si nici nu ma intereseaza. Sa speram ca va dura cat mai mult.
In dimineata asta lucrez la o surpriza pt cineva de pe forum... nu spui nume ca dupa aia nu mai e surpriza.
Bre, explodez de fericire, cu oase rupte cu tot. E bine dupa ceva timp de depresie neagra.
Ma duc la treaba, ca surpriza nu se face de una singura.
Va pupacesc!

Ps... ma bucur de bucuria Moatzei! Brava!
Sorina

#34129 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 23 January 2014 - 10:26 AM

Vezi postareaGeany, la 23 January 2014 - 09:25 AM, a spus:

Pies': Moatzo' am scris la Magnific ,ca reincepe pe 11 februarie

am citit, papusa! ii zic omului, sa dea si el din coada :)

Vezi postareasorinadaniela, la 23 January 2014 - 09:46 AM, a spus:

Moatzo, sunt buzoieni, si sunt disperati ca ajung acasa pe frig si zapada.

relax, supravietuim lejer, nu-i ca la Pol.

:scratch: te pup ca esti intr-o stare mai buna!

#34130 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,599
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 23 January 2014 - 02:26 PM

Vezi postareastella, la 23 January 2014 - 07:55 AM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 22 January 2014 - 07:06 PM, a spus:

Frig rau si aici, -26 dimineata si se simtea ca -33 brrrrr. Eu cred ca vremea asta vrea sa-mi dea o lectie ca am zis ca o sa-mi lipseasca iarna si zapada in urmatorii 3-4 ani :D) .
In alta ordine de idei sanatate multa si insanatosire grabnica tuturor celor in suferinta, mari si mici.
La multi ani cu intarziere lui [b]Alex[/b, 16 ani wow, mi-amintesc poze cu el de cand era mic. Al meu face 20 intr-o saptamna asa ca oficial nu voi mai fi mama de adolescent :)

Unde e asa frig Kitulino? la mine-n sat da inca cu plus la temperaturi.
LMA anticipat tanarului adult :D; 20 de ani, cea mai frumoasa varsta *rotunda* :) :scratch:

Sint inca la Ottawa, din 14 februarie ma instalez si eu la temperaturi cu plus :P
Multumim de urari.
brain loading....please wait....

#34131 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,599
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 23 January 2014 - 02:32 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 23 January 2014 - 09:46 AM, a spus:

Buna dimineata la fetele frumoase!
Azi m-am trezit cu luna buna. Mama implineste 59 de ani si am de gand sa-i facem (eu si Mara) ceva dulce. Numai gandul la chestia asta imi da o senzatie de bine. Va fi o surpriza pt cand o ajunge diseara acasa.
Socrelli sunt ocupati cu aranjarea si rearanjarea bagajelor, ca in dupa amiaza asta pleaca. Moatzo, sunt buzoieni, si sunt disperati ca ajung acasa pe frig si zapada. Ma buseste rasul... Concluzie: si chestia asta ma binedispune.
Ieri ma simtii utila ca facui un ou mare singurica, iar seara am comandat babele in bucatarie. Si iar ma simt bine.
Soatza m-a spalat pe cap aseara... Bine mai e!
Azi am in oase o fericire nebuna, nu stiu de ce si nici nu ma intereseaza. Sa speram ca va dura cat mai mult.
In dimineata asta lucrez la o surpriza pt cineva de pe forum... nu spui nume ca dupa aia nu mai e surpriza.
Bre, explodez de fericire, cu oase rupte cu tot. E bine dupa ceva timp de depresie neagra.
Ma duc la treaba, ca surpriza nu se face de una singura.
Va pupacesc!

Sa te tina voia buna Sorina. Ajuta si la trup si la suflet. Am vazut si poza de la artisti, mi-a placut foarte tare. Ai inceput anul vesela, ai trecut hopul cel greu, de acum sa ai parte numai de bine.
brain loading....please wait....

#34132 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 January 2014 - 04:12 PM

Kitulino, cautam butonul de "like" , tare-mi placura urarile pentru Sorinuca.
Si de la mine aceleasi urari de bine, si bravo pentru pozele de la artisti.

#34133 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 January 2014 - 04:49 PM

Pupăcesc fetele frumoase, Moatza, Kitulina și Stellina!
Vă mulțumesc mult! Să sperăm că aveți dreptate.
Sorina

#34134 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 January 2014 - 10:54 PM

Hi hi hi! Stelin' da ce avatar optimist :) ti-ai tras :D bub' a fost cel ce l-a observat!...''Hieeiii'!!! asta e ca penarul primit cadou de la tanti' Stella'!'' :) ...

Eu:'' Ha?!,ce mah?! ce cadou?!''...

El: :)

Fisier atasat  SAM_1381.JPG (74.75K)
Number of downloads: 1

Fisier atasat  SAM_1382.JPG (60.46K)
Number of downloads: 0

(a se observa manutele pline de cerneala si ca inca nu am scos bradul dar zau ca nu curge inca deloc si miroase de numa daca deschid putin usa de la balcon sa-si ia el un pic de aer rece si proaspat...Aaa!! cred ca o sa-l desfacem cat de curand...Aaa!! prin martie ashea' :) )

Domnu' Geany' tocma' trecea absent prin cadru :D ,zice:''Aaa!! pai rupe eticheta aia!''...Bub:''NUUU!!!!!!!...E de la tanti' Stella'!!'' :)

:)

In alta dazordine de idei am fost la sedinta unde bub' a fost si prezent si laudat pt. rezultate :)

Domnu' Geany' a cerut si a si primit de altfel (Mah'! nu va ganditi la prostii!! :D ) piftele cu sos,preferatele lui (aka am reciclat parjoalele de ieri)

Somn pufos tuturor!

P.S Am vb. cu Zoaza' si ne-am amuzat teribil povestindu-i si despre testul de evaluare mult asteptat si tot,din pacate ne-a intrerupt vizita (ca venea medicul cu vizita),ce sa mai?! suntem o familie mare si traznita

#34135 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 January 2014 - 11:38 PM

Cu intarziere justificata va aduc buletinul de stiri cu Zozo: e bine, azi vroia sa-i pocneasca un picior in falca unui doctor ursuz, a zis ca daca era pe partea potrivita il pocnea si cu piciorul operat! Maine ar trebui sa plece din spital si ii e teama ca ninge! I-am zis sa nu se mai uite la stiri!

Hai ca inca nu a venit viscolul, i-as bate pe aia de la stiri senseless!

Cat despre cat de competente sunt autoritatile noastre sa ne gaseasca macar prin GPS n-am cuvinte!! Bine ca pe Bin Laden l-au gasit cu precizie de cativa metri tot dupa semnalul de la telefon!

Dar ce sa ma mir eu ca eu am chemat salvarea aici in Bucuresti si am ajuns la spital cu taxiul?!!!?
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#34136 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 24 January 2014 - 12:49 AM

Pupam ochiosul fericit si silitor, si pe zoaza nationala.

#34137 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 January 2014 - 12:09 PM

Vezi postareamoatza, la 23 January 2014 - 09:17 AM, a spus:

hello de dimineata, relaxata dup-un cutremur de-antrenament - asa...

Cutremur? :) La noi?

#34138 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 January 2014 - 12:24 PM

Da a fost, nu ca eu l-as fi simtit, eu la cutremure sunt fatalista, nu simt nimic!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#34139 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 January 2014 - 01:01 PM

Daa!! 4,ceva a fost :) pe la ora 8,15,in momentul ala eu ma intorceam de la scoala de la bub',dar oricum nu s-ar fi simtit .

Buna! sper ca sunteti bine sanatoase :) ,la noi e f. frig si intunericeala,sunt ca legata de maini si de picioare ca nu am apa,e defectiune ca vad de la geam uoameni' in salopete ce se tot invart pe aici,daca se apuca de dezgropat tzevi aia suntem ca azi e si vineri :) ,da' doamne' feri' speram in bine,poate nu o fi grave' :)

Azi am gasit ciupercute ieftine ,micute ,proaspete ,asa ca planuiesc sa le inabus cu usturoi si ceva verdeata (marar si patrunjel) :D

Cam asta ie',o zi faina tuturor!

P.S : dap',s-au apucat de sapat,dezgroapa tzevi ,e neshpa ,tre' sa cobor sa-mi cumpar apa :)

#34140 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 January 2014 - 01:15 PM

Sorina, mi-a placut discursul tau de acum cateva zile, cand plesneai de fericire! Tonusul asta bun, te va ajuta sa te vindeci miraculos de repede! Deci sa te tina...mult si bine!

Stellin, multa sanatate si succes la examene lui V. mi-a placutla nebunie expunerea cu nota 9 la purtare etc ... Desi, nu-mi pareai asa "violenta" :)

Bubului, bravo pentru testul perfect! Super daca la examene nu are probleme emotionale si da ce e mai bun! Stimuleaza-l pe cararea asta, ca e f imp, cum zicea si inteleapta noastra de Stellin, ca in conditii de examen sa dai tot ce stii, fara emotivitate ... ceea ce nu-i asa des intalnit!

Alpha, succes cu trierea ! Eu am ales in gimnaziu sa fac medicina. Zis si facut, am dat la liceu de medicinisti, Rosetti, chimie - fizica. Dupa primul test (materia din gimnaziu, unde eu eram numai de 10) si prima ascultare la oral, cu rezultate nemaivazute de mine ever: nota 3 si nota 4, desi stiam foarte bine materia, dar profa era o mare mare scorpie recunoscuta in tot liceul, am abandonat cariera de medic ... sensul meu de licean la chimie - fizica a devenit un non-sens. Cariera mea s-a ajustt pe parcurs ... in cu totul alta directie, cibernetica. Deci, biata Andreea stie ... se intampla ..., insa nu, nu e sfarsitul lumii, o "decizie gresita" acum. Pe de alta parte in liceu mi s-a conturat destul de clar ca as fi vrut sa urmez arte, mi-ar fi placut design vestimentar ... , dar nu se invatau materiile pentu admiterea la arte in liceele de alte profile, deci visul meu a trebuit sa il abandonez si sa fac mate -fizica ... So? Mie mi se pare ca acum, noi parintii si chiar unele institutii de invatamant (prescolar sau scolar) parca sunt mai constiente si orientate pe ce inclinatii are copilul, ceea ce inainte nu prea era urmarit, ci singurul criteriu era ce meserie are un viitor..., dupa care se bagau meditatii si carte in cap cu forta! Aiurea ..., dar asa a fost si nu avem ce schimba in trecut..., deci a fost perfect cum a fost! :)

Alex, la multi ani! Sa fi sanatos, norocos si intelept, sa ai bucurie si fericire in viata!

Mutti si Olgutza sanatate multa copilasilor!

am vb si eu cu zozo! este cu moralul foarte bun si se grabeste pe recuperari, ca doar ... avem treaba: trebuie sa plece la vara in Bulgaria ...alea alea ... :)

Stodal stiu, i-am dat si eu picei, acum 2 ani cand a facut bronsita si otita. Nu-mi dau seama exact daca a fost asa minune!

Carmen, ai grija de tine fata draga, lasa de-o parte enervozarea ca nu foloseste la nimic!

eu am facut un accident usor alalteieri ... nimic important ...oleaca de stres in plus pe ici pe colo ... altfel, mai mult sau mai putin cum ma stiti: abia astept sa vina vara, soarele, caldura si sa mergem la mare! :D

in rest nu mai tin minte ce si cum, asa ca va pup pe toate la gramada si va imbratisez tare!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1705
  • 1706
  • 1707
  • 1708
  • 1709
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic