Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1708
  • 1709
  • 1710
  • 1711
  • 1712
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#34181 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 January 2014 - 01:19 PM

Vezi postareaalpha, la 27 January 2014 - 01:01 PM, a spus:

Buna dimineata! cu aceleasi vanturi napraznice si grindina cu tunete si fulgere Imagine postata Ce vremuri!

Mie mi-a placut de Stan the Man Imagine postata si a meritat sa castige. Si-a asumat riscuri, a jucat spectaculos si imprevizibil. Chiar daca nu se accidenta Nadal, cred ca rezultatul era acelasi. Pe de alta parte nici eu nu ma dau in vant dupa Rafa Imagine postata asa ca probabil nu-s obiectiva

Saptamana vitoare incepe Turneul celor 6 Imagine postata

Am auzit ca Romania e inzapezita. S-au inchis scolile?

Cred ca s-au inchis unele, depinde de zona.
Am vrut sa ma uit ieri la tenis, dar am uitat. :love7:
Federer nu mi-a placut, era cam arogant. Acum pare mai uman, dar nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa el.
Mi-a placut de Michael Chang, Pete Sampras, Boris Becker, Stefan Edberg, Nadal si mai sunt cativa. Djokovic a inceput sa-mi placa mai incoa'. Mi se parea si asta cam arogant.
Agassi imi parea ciudat, dar mai apoi mi-a placut si el.
Au fost vreo 2 care nu mi-au placut si nu-mi plac (in continuare, chit ca s-au lasat de sportul de performanta). Unul din ei era Goran Ivanišević....
Deh...... gusturi diferite. :love7:

#34182 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 January 2014 - 10:23 PM

Mda'! :D din cate au spus ieri la stiri s-au inchis scolile in 26 de judete,(chiar radeam cu Zoaza' o sa va dau stiri despre ea imediat),cine credeti ca innota pan' la gat la prima ora prin zapada cu bub'?! :D ...Aud?! :D ...mda'! domnu' Geany' militaur' pana in maduva oaselor si pana in vf. urechilor,pe principiul poa' sa ploua poa' sa ninga,noi suntem pe metereze ... :pupic: ...cica sa mergem in recunoastere,ca probalil scoala noatra nu e inchisa,poate pe la tzara unde sunt situatii mai grave or fi inchise scolile,da' a noastra sigur nu e inchisa .Deci nici nu am innotat 2 metri prin zapada ca: :D ''Duuooaammnnaa!! ie' inchisa scoala,nu va uitarati la stiri?!''...ba ma uitai,ma uitai,da cu domnu' Geany' nu te joci,ala pan' nu vede nu crede domne' ...si daca anunta astia ca o cadea un meteorit urias pe noi,el tre' sa vada mai intai, sa-i calculeze coordonatele ... :sad3: ie' grele...

In fine! am ras cu Zoaza pe rupte,ea e bine dar vb. ei : ''are program de bubulet'',sta toata ziua in pat,se joaca(ca nu are net)...am intrebat-o ce joaca?! cica jocuri,bub' i-a recomandat unul cu trenulete :D mi-a scapat si i-am spus ca am facut gogoashe'...auci! a zis sa-i teleportez de urgenta.
Ii e dor de noi si ne transmite toata dragostea ei,i-am recomandat sa fie cuminte,sa se joace frumos si sa pape tot =))

#34183 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 January 2014 - 12:02 AM

Geany, multumesc de intrebare!
Bea e ok, toate in ritmuri normale ... nu-s chestii asa de funny de povestit ca despre Bub! E in perioada aia in care vorbeste asa de frumos, de dulce, ca iti vine sa razi non stop cand o auzi! E o minune!
In rest de ale fetelor: Este pe zi ce trece mai cocheta, daca la gradul asta si la varsta asta se mai poate avansa in cochetareala ...
in rest, singurul copil, deci nu ne plangem nici de alintatura... si de la noi si de la prieteni de ai mei, si de la bunici si de la unchi-matusi si de la nasi ... ce sa mai? jucarie ...!
dar e un copil bun... , cuminte si ii place joaca, joaca, joaca! daca ne jucam non stop e cea mai fericita si cea mai ascultatoare! face multe puzzle, ne jucam de-a magazinul de rochite pentru papusi, citim povesti, deseneaza, picteaza, coloreaza (inca mazgaleste ...), facem margele ( a mai primit o gramada de truse ... trebuie sa cumpar un dulap, ca nu mai e loc de ele pe biroul ei :D) ... curand trebuie sa ne apucam de martisoare ... :pupic:
mananca binisor, putin si des (Cere de mancare cand ii e foame), nu orice, dar destul de generoasa lista... Dulciuri doar dupa masa. Apa la greu. Sunt multumita.
bolnava nu mi-a fost in iarna asta ...
acum are oleak de robinet la nas, dar fara febra ...
deci sanatoasa e ...
prin urmare, multumim lui Doamne Doamne, nu ne plangem de nimic ... Toate-s bune si frumoase! E super! Ceea ce va doresc din inima tuturor, precum si bubuletilor vostri!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#34184 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 28 January 2014 - 01:08 AM

Vezi postareastella, la 26 January 2014 - 07:26 PM, a spus:

Mutti, multa sanatate Neneei, si intreaba totusi la domn profesor de lactate .

Am fost...i-a repetat testul de alergie , de data asta d-ala in mana cu impunsaturi. Nici o alergie.
A consulta-o si a zis ca are Kinderasthma , astm de copii. O forma usoara dar are. Apare numai la raceli. Cel mai probabil va trece pana la inceperea scolii. Am intrebat de regim alimentar si a zis ca produsele din grau si lactatele ar fi trebuit evitate daca ar fi avut vreo alergie , dar n-are.....

La 6 ani poate sa puna la nush ce aparate si sa ne spuna mai mult... Pana atunci...afara la aer , vaccin anti-gripal ( este unul nou pt copii care se inhaleaza) si aer de mare.
Mi-a scris nush ce spray de inhalat , cu masca, fara cortizon, care sa-i deschida bronshiile cand o sa aiba iar tuse.
Si sa continui cu Singulair-ul.
Si...sa o tzin departe de par de animale, mucegai si fum de tzigara.

#34185 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 January 2014 - 07:32 AM

Buna dimineata la toata lumea.
Gianino , ma bucur ca Zoaza are program de Bubulet.
Cat despre dl Geany, e mai catolic decat papa , ceea ce nu e putin =))
Noa, eu una , sigur n-as fi inotat prin troiene, ci stateam bine merci acasa.
La noi timpul foarte clement si aproape primavaratec, dar au anuntat zapada, si in partea germana a nins, ba chiar au fost si multe accidente de masina.
In rest eu cu vizitele la oftalmolog, sedinte, alea alea...am calcat un pic din muntii ce doi...
mai am un munte jumate, dar deja asteapta 2 masini sa fie spalate, asa ca recupereaza rapid ...
O zi lina si cat mai placuta va doresc tuturor. Va las ceva mai consistent, ca e iarna :)

Fisiere atasate

#34186 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 January 2014 - 07:33 AM

ai, uitai sa va dau cafeaua si ceaiul =)) sau o ciocolata calda

Fisiere atasate

#34187 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2014 - 08:54 AM

Buna! la noi abea mai ninge putin maruntel dar e cenusiu ,destul de innorat ,asa ca nu stiu cum o mai fi ziua de azi ,acum -8 grade temperatura resimtita -14 .O sa o sun deseara pe doamna sa vedem daca ducem de maine copii sau nu,dar am vazut ca se anunta iar un val de vreme crancena(vad anuntate temperaturi de -20 de grade ..bbaarr!!! :) )
O sa ies totusi pana jos la cumparaturi,bub si-a pregatit lopatica(cea de nisip =)) si farasul),tot el are atributia de a da zapada jos de pe pervaze,sta cu ochii ca pe butelie,nici nu se aseaza bine 2 fulgi ca el e la datorie =)) :)

O zi minunata tuturor!

#34188 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 28 January 2014 - 09:41 AM

Buna dimineata!La noi,ger,ninge incetisor dar bine,scolile inchise,pe strada se merge pe partea carosabila si masini si pietoni pentru ca trotuarele sunt acoperite de mintii de zapada dati de plug.Edi putin racit,problema este ca trebuie sa ajung cumva la Bucuresti sa-i duc mancare copilului student,asta e,vedem cum ne descurcam.In afara de astea,toate bune si frumoase =))

Fisier atasat  1391882_10153309870305462_469466080_n.jpg (17.96K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  1505421_10152120462597700_697046360_n.jpg (43.11K)
Prietenii advarati sunt rari

#34189 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 January 2014 - 09:45 AM

Vezi postareaMutti, la 28 January 2014 - 01:08 AM, a spus:

Am fost...i-a repetat testul de alergie , de data asta d-ala in mana cu impunsaturi. Nici o alergie.

Alergoloaga m-a trimis sa fac testul de sange, desi mi-l facuse pe cel de piele. Cica ala de sange e concludent. La mana (pe piele adica) e mai dificil de interpretat uneori.

#34190 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 January 2014 - 09:52 AM

Buna dimineata. Si pe aici e plin de troiene pe trotuare, ca n-are cine sa lopateasca... Deh... iarna i-a luat prin surprindere pe aia de la salubrizare. Unde-s maturatorii? Acu' de ce nu ies sa lopateasca???? Au subit concediu??? :)
Asa ca tot cu metroul am venit la serviciu. De iesit din parcare (de la noi) iesim fara probleme, ca au iesit toti cei interesati si-au dat la lopata (inclusiv jupanu', zi de zi, incepand cu sambata). Problema apare cand ajungem aici: nu avem parcare asigurata, asa ca parcam si noi pe marginea strazii. Care margine acu' e troienita. :)
Da' n-are nimic. Sport si sanatate, cate juma' de ora dimineata la fiecare drum (o ora zilnic, e taman bine! =)))
In rest, nimic nou. Asteptam cu interes viscolul de maine.
Copilotu' sta acasa, cu bunica-sa (a venit mama aici vineri seara), ca tot e racit. Si probabil e si gradinita inchisa. Sau se ajunge foarte greu acolo.
O zi buna va doresc! :)
(nu mai pun acum nimic pe masa, ca n-am timp, tre' sa ma indop cu bunataturile aduse de fete =)))

#34191 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 28 January 2014 - 10:22 AM

Hello!!!!

Astazi nu ninge in Bucuresti, dar dupa cum spun cei de la meteo de maine incepe iar ninsoarea si viscolul. Noi avem mormane de zapada in curte, am umplut si canalul si tot a mai ramas zapada. Cea mai fericita de zapada este Ursula care topaie toata ziua.

Multumim de urari pentru Alex!!!!! Sa traiasca toti copiii!!!!!

Cu Zoaza am vorbit si eu, eram ingrijorata cum ajunge acasa ca se anuntase ninsoare si viscol, dar a ajuns inaintea ninsorii si altceva este cand esti acasa in patul tau. Sanatate si sa o vad ca zburda cat mai repede!

Sanatate la toti bolnaviorii/oarele si mari si mici!!!!

Scolile sunt inchise si astazi, dar daca de maine vine iar ninsoare si viscol, le mai inchide odata?!?! Oricum de luni intra in vacanta o saptamana.

O zi frumoasa va doresc!

Si cum se vede iarna de la noi din curte:

Fisier atasat  IMG_0299.JPG (73.08K)
Fisier atasat  IMG_0300.JPG (42.23K)
GEORGIA

#34192 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 28 January 2014 - 10:28 AM

Vezi postareaMutti, la 28 January 2014 - 01:08 AM, a spus:

Vezi postareastella, la 26 January 2014 - 07:26 PM, a spus:

Mutti, multa sanatate Neneei, si intreaba totusi la domn profesor de lactate .

A consulta-o si a zis ca are Kinderasthma , astm de copii. O forma usoara dar are. Apare numai la raceli. Cel mai probabil va trece pana la inceperea scolii. Am intrebat de regim alimentar si a zis ca produsele din grau si lactatele ar fi trebuit evitate daca ar fi avut vreo alergie , dar n-are.....

La 6 ani poate sa puna la nush ce aparate si sa ne spuna mai mult... Pana atunci...afara la aer , vaccin anti-gripal ( este unul nou pt copii care se inhaleaza) si aer de mare.
Mi-a scris nush ce spray de inhalat , cu masca, fara cortizon, care sa-i deschida bronshiile cand o sa aiba iar tuse.
Si sa continui cu Singulair-ul.
Si...sa o tzin departe de par de animale, mucegai si fum de tzigara.

Multa sanatate Elenei!
SI noi continuam cu tusea asta, cand tuseste, cand nu.. s-a saturat si el saracul :)

La noi frriig si muulta zapada asa ca stau in casa la caldurica si am pofta de ceva dulce.. sa vad ce mai "crosetez" =))
Imagine postata

#34193 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 28 January 2014 - 01:26 PM

Vezi postareastella, la 28 January 2014 - 07:32 AM, a spus:

am calcat un pic din muntii ce doi...
mai am un munte jumate, dar deja asteapta 2 masini sa fie spalate, asa ca recupereaza rapid ...

Buna ziua si de la mine tuturor!

Stellaprin fraza de sus ai descris perfect situatia rufelor la mine, dar nu ma las, musai sa le dovedesc =))

Daniellami-a placut descrierea activitatilor de joaca, imi e dor de acea perioada, mi-ai facut pofta de joaca. Pana una alta pun mana pe fierul de calcat si ma joc :)

Va doresc o zi frumoasa =))
Imagine postata

#34194 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 January 2014 - 02:09 PM

Buna ziua, din fericire nu de sub nameti.
A nins si la noi duminica si ieri noapte, da e ok.Mie nu-mi place ca daca se face zapada in fata casei trebuie sa astept sa vina al meu sa o dea plus ca daca incep munca si ninge cum eu stau la tara pe drumul dintre satul meu si oraselul unde lucrez e drum de strabate un cam numai cu curbe si masinile de dezapezire vin mai tarziu.Anul trecut drum de max 10 minute eu il faceam in 30 asa de naspa era si daca mai si viscoleste eu nu vad nimic.

Ne uitam si noi la stiri aseara , parca era deja vu, aceleasi imagini de acum 2 ani din zona Buzaului cu nameti de cate 2m.De plans nu altceva.

Dar vorbeam cu mama duminica si zicea ca drumurile erau dezapezite si la ea la tara pana in Bucuresti, mai greu a fost intre blocuri ca acolo nu intra nimeni sa dea zapada.Sa speram ca o sa curete careva ca poimaine sa poate intra taxiul ca altfel nu are cum sa-l duca pe tata la spital.

In alta ordine de idei, astept primavara :floare: , dar pana la ea mai e cale lunga, iar eu saptamana viitoare incep munca.
Si in asteptarea primaverii ma bucur de flori primavaratice

Fisier atasat  IMG_7841.jpg (53.66K)

Sanatate multa bolnaviorilor.Si o zi minunata tuturor.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#34195 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 January 2014 - 03:28 PM

Vezi postareaalpha, la 27 January 2014 - 01:01 PM, a spus:

Mie mi-a placut de Stan the Man Imagine postata si a meritat sa castige. Si-a asumat riscuri, a jucat spectaculos si imprevizibil. Chiar daca nu se accidenta Nadal, cred ca rezultatul era acelasi. Pe de alta parte nici eu nu ma dau in vant dupa Rafa Imagine postata asa ca probabil nu-s obiectiva

Bravo lui, pentru cineva de 28 de ani e ceva sa castice pt. prima data un concurs de grand slam.
Si nu, daca Nadal nu se acidenta nu ar fi reusit sa castige.Jos palaria in fata lui Nadal , altul in locul lui ar fi abandonat.Se vedea pe fata lui ca sufera si are dureri dar din respect pt. cei ce au venit sa vada finala a luptata pana la capat.

Vezi postareastella, la 28 January 2014 - 07:32 AM, a spus:

am calcat un pic din muntii ce doi...
O zi lina si cat mai placuta va doresc tuturor. Va las ceva mai consistent, ca e iarna :floare:

Stela, cand pomenesti de calcat ma ia cu plans.eu nu am 1, nici 2 ci mai multi munti de calcat.Din vara se tot strang, am calcat doar strictul necesar pe moment.Si eu tot asa, tot spal si normal ca se tot aduna.noroc ca le depozitez intr-o camera care nu o folosesc.
As vrea sa calc da nu stiu daca este cazul.abia am o saptamana de la scoaterea firelor si operatia inca nu e "sudata" in intregime.
Fac chestii usoare prin casa, inclusiv de mancat ca sa-l mai ajut pe al meu.In rest evit unele chestii.Chiar si cand fac exercitiile cu mingea si presez pe operatie ma doare.Ma gandesc cu teama cand am sa ma intorc la munca.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#34196 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 28 January 2014 - 03:51 PM

Ca sa evitati muntii de calcat va recomand calduros sa faceti ca mine: am rabdare si le intind foarte bine, cand le iau le impachetez frumos si le asez in sifonier.
Dimineata decidem cu ce ne imbracam si in 5 max 10 minute se calca necesarul.
Eu nu am niciodata o ora de calcat la dispozitie. Asa ca de voie de nevoie am adoptat acest sistem.
Unde mai pui ca daca as face ca voi si as pune rufele calcate in sifonier cand intra ai mei revolutioneaza tot... si uite asa as innebuni.
Singurele lucruri calcate sunt cele pe umerase (camasi, ceva pantaloni, bluze), oricum putine.

In alta dezordine de idei...MOATZAAAAA AJUTOOOOOOR!
Am cautat pana mi-a venit rau si nu am gasit nimic.
Eu in anii trecuti am facut compot dupa procedimentul lu' matale: la cuptor.
Acum am pregatit perele in borcane, totu-i gata numai ca nu mai tin minte ce si cum. Asa ca adu-i aminte babii cum se face la cuptor compotul, ca eu am uitat ca pamantul.
Multumesc muuuult de tot! :floare:

Ioana, draga mea ia-o usor ca nu avem alta solutie. Si eu fortez, dar dupa aia se cunoaste. Mai stau o zi doua cuminte si iar o iau de la capat si fac cate o traznaie.
Asta e, trebuie sa fim cuminti.
Si pana la urma daca nu te simti vorbesti cu medicul si mai stai o saptamana acasa, decat sa te intorci si sa fortezi.
Sorina

#34197 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 January 2014 - 03:57 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 28 January 2014 - 03:51 PM, a spus:

In alta dezordine de idei...MOATZAAAAA AJUTOOOOOOR!
Am cautat pana mi-a venit rau si nu am gasit nimic.
Eu in anii trecuti am facut compot dupa procedimentul lu' matale: la cuptor.
Acum am pregatit perele in borcane, totu-i gata numai ca nu mai tin minte ce si cum. Asa ca adu-i aminte babii cum se face la cuptor compotul, ca eu am uitat ca pamantul.
Multumesc muuuult de tot! :floare:

A scris Moatza, dar pe alte meleaguri. Iote citatul:

Fiindca am facut primit cadou doua ladite cu cirese, cu toate ca eram f ocupata cu examenele, am prestat totusi niste compot ptr iarna. Am spalat borcanele, cu toate ca erau spalate si aveau si capacul pus, le-am uscat si totodata sterilizat in cuptor. Am facut asta in doua randuri.Le-am umplut pe jumatate cu fructe, am pus doua linguri, mai scuturate, cu zahar in borcanele mici si trei in cele mari, le-am umplut cu apa, avand grija sa las gol de vreo doua degete, Tzutzu le-a pus capacele-au fost din acelea cu filet, recuperate si nu cumparate special, le-am pus in tava de la cuptor, unul langa altul, neimpachetate in hartie, iar in tava am pus vreo trei cani cu apa. Asta a fost tot, dar mi-a luat ceva timp! Mi-au iesit 34 de borcane mici si 9 mari. Pentru cirese e suficient.
dupa ce spal borcanele, le pun in tava, cu gura in sus si le-am lasat cam 10' la treapta a 2-a(cuptorul meu are 3 trepte-nu stiu temperatura). cuptorul nu era preincalzit. borcanele se usuca si se infierbanta f tare in timpul asta, se sterilizeaza. atentie la scoaterea lor din cuptor, eu am o pereche de manusi cu fata din azbest, aduse din Canada.
borcanele mici sunt de 370gr, cele mari de 820gr.
la borcanele mici lingurile cu zahar au fost ceva mai mult decat rase, la cele mari pline cu varf. ies destul de dulci, fructele sunt perfecte, zeama mai poate fi diluata cu apa la consumare. eu pun apa rece si beau direct, cineva mai pretentios poate sa o fiarba.
nu am pus nici un conservant,nici altceva. le fac asa de multi ani si nu s-au stricat niciodata. acum, de exemplu. s-a crapat fundul unui borcan, dar nu s-a spart definitiv in tava, doar s-a fisurat. l-am mancat, f bun!
bineinteles ca nu am scos samburii si, bineinteles, capacele sunt de metal.
dupa ce le-am asezat in tava, am turnat apa rece,pur si simplu, cu cana.
dupa ce a inceput sa fiarba apa in tava, am aprins lumina in cuptor si am vazut ca si apa din borcane facea bule micute, deci incepuse sa fiarba. le-am lasat 15'-20' din acest moment. in cartea dupa care le-am facut scria de 10'-12'. dar ca sa fiu mai sigura...fructele nu s-au inmuiat, depinde de soiul de cirese folosit-ale mele au fost comune-dar anul trecut au iesit ...crocant, daca poti zice asta de niste cirese.

#34198 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2014 - 04:00 PM

Hi hi hi! eu i-am dat p.m :floare: dar sper ca ala e

#34199 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 January 2014 - 04:01 PM

Carmen :floare:

Ieri Bea s-a jucat cu lopatelele si galetusa vreo jum de ora, dar totusi nu se inghesuie la zapada, in primul rand nu-i place incotosmanata. Adesea, spune ca abia asteapta sa vina vara sa mergem in parc sa desenam cu creta pe asfalt, sa stam la soare, sa simtim mirosul ierbii si bine inteles sa tragem o fuga la mare ... Acum face lego, mai devreme ne-am jucat cu un joc de facut prajituri si bomboane...cred ca o sa-l punem in functiune sambata, sa facem cateva bombonele si biscuiti. Trebuie sa gasesc niste retete din care sa imi iasa doar vreo 5-6 bucati din fiecare (bobo + biscuiti) , ca de mancat nu se inghesuie nimeni, dar cum vad treaba si Bea abia asteapta sa gateasca ...:floare: Toata ziua ne pregateste masa, ne serveste din cescute si farfurioare ...

Fetele cu calcatul, greu joc! Spor!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#34200 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 January 2014 - 04:05 PM

Vezi postareaGeany, la 28 January 2014 - 04:00 PM, a spus:

Hi hi hi! eu i-am dat p.m :floare: dar sper ca ala e

Nu strica sa fie scris si pe aici. Poate mai vrea si altcineva sa urmeze procedeul.....

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1708
  • 1709
  • 1710
  • 1711
  • 1712
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul