Sorina , eu am pitici pe creierasi la fel cum nu-mi place sa vina cineva sa-mi faca treaba in casa, asa si cu calcatul.N-am timp nu calc, atfel nu bag nimic necalcat in dulap(era sa zic frigirer

).
Hainele mele de munca dat fiind ca le spal la 90 grade le pun la turatie mica apoi pe umeras direct.
Oricum nu exagerez ca sunt constienta ca nu-mi fac mie bine.Initial dr mi-a dat medical pana pe 31, apoi i-am zis ca eu lucrez in we asa ca am primit pana pe 2.Bine nici nu voiam sa ma duc in we , una la mana ca avem o petrecere apoi ca in we e cel mai mult de munca, iar practicantul de fel vine 3h mai tarziu ca mine, deci n-am ajutor.
Oricum , operatia arata bine, joi fac 3 saptamani , iar azi am 1 saptamana de cand nu am fire.
Dat fiind ca arata rezonabil, haideti sa va arat cum sunt.Se vad cele 3 semne un am avut punctele.
mana.jpg (73.24K)
Number of downloads: 0
Daniella, eu stiu ca la tv exagereaza, de aia refuz sa ma mai uit la stirile romanesti.Dar faza cu zapada(lasand de-o parte ca in fiecare iarna autoritatile sunt luate prin surprindere), cei care stau in zona de campie cand e viscol nefiind parapeti toata zapada e la ei in curti.
Ca sa nu mai zic ca vedeam acum cateva zile un camion rasturnat(parca) si ghici?avea cauciucuri de vara.Daca controalele ar fi mai multe si amenzile mai mari nu stiu cati ar mai umbla asa.Aici inca din octombrie lumea isi pune cauciucuri de iarna ca nimeni nu vrea sa-si ia amenzi.La fel si cand te prinde politia si ai cauciucuri tocite.
Trebuie sa ma inham cu multa putere ca azi ne mai sosesc 2mp de lemne, al meu o sa le care, eu asez.Partea proasta e ca noi nu avem iesire la gradina direct spre strada asa ca toata lemnele le caram prin casa