Foxyy, la 30 January 2014 - 01:16 PM, a spus:
Sa porti cu placere caciulita! Si cu folos. E draguta si pare calduroasa.

Cum te mai simti? Ce-ti face mana? Taticul e bine? A reusit sa ajunga la spital?
saru-mana, chiar e calduroasa.Mana e ok, am lasat-o fara bandaj ca am impresia ca prea tine umezeala.il pun numai daca ies sau fac ceva si sa nu ma lovesc, in rest la respiro si se vede ca fara se usuca pielea in jurul taieturii.
De tata inca nu stiu, a ramas ca o sun pe mama mai tarziu ca sa-mi zica exact.
alpha, la 30 January 2014 - 01:17 PM, a spus:
S-o porti cu placere!
Platim brand-ul, Ioana. Mi-aduc aminte ca abia venisem aici de cateva luni, Andreea era bebe, si-am vazut eu in vitrina unui butic o bascuta de-aia de purtau artistii francezi, cu bentita stransa pe frunte si basca "cadea" smechereste pe un ochi. Am intrat hotarata s-o cumpar pentru copil...era "Pampolina" si echivalentul a vreo 60 euro. Mi-a cazut fata!

pai sa stea cu brand-ul lor cu tot acolo ca eu daca nu era la reducere nu dadeam atatia bani. nu am fost niciodata adepta hainelor de firma, adica sa fac caz de ce scrie pe eticheta.pot fi haine si de la Lidl daca sunt ok.
Eu m-am apucat sa fac piftie ca de Craciun n-am avut timp, am zis ca fac de Revelion, dar au facut prietenii nostrii asa ca am renuntat.Aveam totul in congelator, asa ca daca tot sunt temp cu minus am pus-o de piftie