Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1713
  • 1714
  • 1715
  • 1716
  • 1717
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#34281 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 31 January 2014 - 06:44 PM

Foxy, am scris la topicul de mimilig la monti.

Eu azi am stat la căldurică în vârful patului și am sărit de la un canal la altul. Să trăiască telecomanda.
Acum mă joc cu Giulia, suntem singurele. Peste vreo oră vine și mamare cu Mara.
Toată ziua mi-am stors creierii: ce fac de mâncare în seara asta?
În sfârșit m-am hotărât!
Vă pupăcesc!
Sorina

#34282 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 January 2014 - 06:56 PM

Eu in seara asta am comanda de la miss: pui la protzap, piure de cartofi si fasole verde fiarta, natur.
Asa ca nu-mi bat capul...am fiert deja fasolea, curatat si spalat barabiulele...de acum sa pun dihania in tzeapa si barabiulele la fiert.

#34283 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 February 2014 - 09:12 AM

Buna dimineata . Iar m-am trezit ca babele...am dat pe domn fiocco afara, ca s-a facut cat Tâmpa...si cum vede pe cineva se duce la *troaca* lui si miauna disperat....
Bunica rea, ca masa e mandra. Iar dl Stella e cel ce ii da imediat ce scanceste *bàietu' *
azi copila pleaca la munte pana joi.Ce bine de ea ca stie sa skieze, si-i place.
Pup tulemond si va doresc o sâmbata *glorioasa*

#34284 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 01 February 2014 - 09:22 AM

Buna dimineata!La mine ger,-14grade celsius...si trebuie sa plec din casa la o inmormantare :happy2:
Oricum,sa las cafeluta,poate vrea cineva

Fisier atasat  1391796_10153292480420462_994377356_n.jpg (73.24K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  1385792_10152001087927700_1618541847_n.jpg (59.3K)
Number of downloads: 0
Prietenii advarati sunt rari

#34285 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 01 February 2014 - 09:40 AM

Neata la hangite.

Noi nu ne "laudam" cu atatea grade, acum e putin soare si -5 gr.
Sunt la a doua cafea, piticania de matz plangea de mama focului la usa ca stie ca dimineata are loc sub plapuma cu mine.uneori mai adormim impreuna, alteori(ca azi) mie-mi piere somnul.Stam putin in pat la dragalit,apoi gata.
Inafara de fetita care e o lady( cam puturosica in ultimul timp) celalalt motan mai are obiceiul sa vina sa ma trezeasca ducandu-se la geam (pe afara) si incepe sa "bata".

Fox, super primul set care l-ai pus.imi plac si ulcelele, da setul e demential.

Cuminte am fost, am haladuit ieri toata ziua pe la oras.Dimineata am avut treaba cu al meu la dr, se pare ca "ne mostenim", are nevoie el acum de sina pt mana stanga(el e stangaci).Bine la el durerile nu sunt ca la mine,asa ca sa speram ca vitaminele si sina il vor ajuta ca sa nu ajunga si el la operatie. :lol:
In rest m-a lasat pe la 11.30 in oras si pana seara la 19.30 am colindat orasul.M-am oprit si intr-o librarie si am mai =)) ,mi-am luat si niste carticele, in rest la trap.Asa ca ieri la 23 am picat lata, eu care nici cand lucrez mai devreme de miezul noptii nu ma bag in pat.

Azi ceva program administrativ acum dimineata, apoi la cumparaturi cu al meu cand se intoarce de la munca si diseara la un party :happy2:

Si uite asa s-au scurs zilelel mele de medical.MAine am sa trag dupa-amiaza o fuga la munca sa vad cum m-a trecut sefu in plan.

Predau legatura =))

Un weekend mirific va doresc.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#34286 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 February 2014 - 02:07 PM

Noi am fost in vizeta la mamita,i-am dus cadou un vin de tara bun de la socrela,am facut mamaliguta si am mancat cu branza iute de burduf de oi (de aia buna,a cumparat tata de la un targ de asta cu produse traditionale )si sarmalute a facut mama f. bune,cred ca o sa prestez si eu saptamana care vine .A ajuns si pachetul de la sorica'(ca nu a mai incarcat-o pe mama,a trimis pachet) avem o gramada de hainute pt. bub'(ramase de la nepotel)dulciuri, torcetti,si jucarii 2 masinute si un port avion immeennss''(are 1 metru cutia :happy2: )cu avioane avionase,elicoptere elecoptirase,si cu lumini si behhaaiiee''ttuuuttuu!!! tararararrrr!!!''deja domnu' Geany' vrea dopuri de urechi :lol:

#34287 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 February 2014 - 04:44 PM

Vezi postareaGeany, la 01 February 2014 - 02:07 PM, a spus:

.... un port avion immeennss''(are 1 metru cutia :happy2: )cu avioane avionase,elicoptere elecoptirase,si cu lumini si behhaaiiee''ttuuuttuu!!! tararararrrr!!!''deja domnu' Geany' vrea dopuri de urechi :lol:

Pai ca *meletar* n-are doape de urechi ?
Bravo Alex faci concurenta aeroportului bacauan =))

#34288 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 February 2014 - 05:29 PM

Salutare!
Imagine postata , azi am avut voie sa fac baie! Saraca mama, m-a spalat ca pe-un copil. Imaginati-va baie in fund pe scaun! Ooofff, ca tare-i nashpa sa depind de altii! dar s-a-ncheiat cu bine! Am avut si-o prietena in vizita.A venit sa-mi ia medicalele sa le duca la munca.Dupa ce c-am scos-o din casa pe gerul asta, tot ea-mi multumea! Tare draga-mi e!
Aici e liniste, deocamdata, da-i ger.
Geanny, nu da si Alex un avion la baba? Ca sa ma joc si eu, ca m-am saturat de tabelele de la birou! Dar...ce sa le fac? ii ajut pro bono, ca nu tine nimeni seama!
A, sa nu uit: v-am admirat la Artisti! Stellina, esti pe zi ce trece mai frumoasa! Cred ca Fiocco-i responsabil, nu? Imagine postata

Ioana, ce de multa vreme de cand nu te-am mai vazut.... Ai o figura de papusica!Imagine postata
Sorinusha, pai se putea altfel? Asa-mi placi! Frumoasa, vesela si, mai ales, o lumina interioara...Imagine postata
Mi-e dor de Koralinda, de Lili, de celelalte fete care cam lipsesc...Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#34289 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 01 February 2014 - 05:50 PM

Bună ziua şi bine v-am regăsit, după o pauză de aproape o lună, timp în care am avut şi bune, şi mai puţin bune, cu multă muncă şi multe deziluzii, pe care, până la urmă, le-am depăşit, într-un fel sau altul... citesc că multe dintre voi aţi avut probleme mai mari decât ale mele, şi mi se face ruşine că m-am plâns, dar cred că nimic din ceea ce mi se-ntâmplă nu e degeaba, am de învăţat nişte lecţii, din toate situaţiile prin care trec, din toate situaţiile prin care treceţi voi, prietenele mele dragi şi a doua mea familie...

Sorina Daniela, îţi doresc multă sănătate, noroc şi puterea de a trece peste experienţa traumatizantă a accidentului... din fericire, familia ta minunată e alături de tine , iar eu nu ştiu ce aş mai putea adăuga la ceea ce ţi-au scris toate doamnele de pe Arta, decât să ai grijă de tine, să nu te grăbeşti, să îţi dai timp să te refaci, că nimic nu e mei important pe lume ca sănătatea... =))

Moatza, mă bucur că nu a fost un accident mai grav, cu chiuveta , verişoara mea a păţit rău de tot, a avut nevoie de operaţie şi îngrijiri medicale de durată, făcând aceeaşi procedură ca tine...

Ioana, mare grijă la mână, încearcă să nu forţezi şi să nu aspiri la statutul de eroina la job, că nu merită... mai bine concediu de boală mai lung şi refacere certă, decât riscuri şi recidive...

Stella, multă sănătate şi felicitări Valentinei, mulţumiri pentru că exişti şi ... nu pot spune mai mult, că-mi dau lacrimile de emoţie... :happy2:

Destiny , mult succes domnişoarei la examene, cred ca ai o studentă minunată, nu-ţi mai face atâtea probleme, sunt sigură că iţi va demonstra că are un potenţial înalt, indiferent de condiţiile grele în care învaţă...

Si, nu in ultimul rând Zozo-draga-mea, îţi mulţumesc că m-ai tras de mânecă pe fb, adevărul e că nu eram în cea mai bună stare pentru a intra pe Arta, dar... ai dreptate, aici e locul în care uit de problemele mele, terapia perfectă! Ţie îţi doresc recuperare super-rapidă, mă bucur nespus că totul s-a terminat cu bine şi eşti acasă, că ai posibilitatea de alua legătura cu lumea şi eşti alături de toţi prietenii tăi ! :lol:

Şi mulţi pupici tuturor, dacă uit pe cineva, vă rog să mă iertaţi, vârsta... =))

Geany, Foxyy, Mutti, Daniella, Eataly, 2-ut, Alpha, Alexandru, Anne, Any Annette, Ariel, Bellamama, Boabe de cafea, Boni, Bonicelli, Cami, Carmella, Carmen L, Floricica, Julix 2007, Lapona, Maneki, Milena, Motana, Peter, Petunie, Ralesu, Roth, Titirimundi, Wowerful, Yoyo , Maya, Adriana... dacă am uitat pe cineva, mai scriu şi mâine =))
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#34290 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 01 February 2014 - 06:21 PM

Vezi postareastella, la 01 February 2014 - 04:44 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 01 February 2014 - 02:07 PM, a spus:

.... un port avion immeennss''(are 1 metru cutia :happy2: )cu avioane avionase,elicoptere elecoptirase,si cu lumini si behhaaiiee''ttuuuttuu!!! tararararrrr!!!''deja domnu' Geany' vrea dopuri de urechi :lol:

Pai ca *meletar* n-are doape de urechi ?
Bravo Alex faci concurenta aeroportului bacauan =))

Mnee!! are ureche fina de transmisionist,si orice zgomot mai de inalta fregventa il zgarie la timpan =))

#34291 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2014 - 06:23 PM

Imagine postata Koralinda, scupa mea, mie CHIAR mi-era dor de tine! Pe bune! Imagine postata
Si-ai reusit sa ma emotionezi tare! Unde-i mai bine ca acasa? Si eu, aici, ma simt acasa! Bine-ai revenit!Imagine postata

#34292 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 February 2014 - 07:09 PM

O mare imbratisare la doamne . Zoaza, Koralinda, Sorinucaaaaaaaaaaaaaa ( la raport bitte =)) )
Ioana, deja incepi sa lucru?? ia-o domol draga mea, nu forta nicicum .
Miss a sters putinica la ski, eu am fost cu *soatza* prin targ si am dat lovitura la un magazin de incaltaminte care lichida...
3 perechi de balerine si una de mocasini mi s-au lipit de maini :happy2:...mda facuram si o mare siesta ( dl G inca soileste).
Liniste si pace, si maldarul de calcat care asteapta...iaca , sa astepte, ca mai pulsez cu vreo 2 masini :lol:
O seara frumoasa tuturor.

#34293 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 01 February 2014 - 07:33 PM

Ha,ha....m am uitat eu prin noiembrie la o pereche de cizmz muschetar erau...100e...zic m au stau dar intre timp m am dus in ro unde am luat la 350 roni....azi le vad la reducere la 40 E
fac afaceri maxime!
Salut pe toata lumea ...nu dau nume ca poate uit pe cineva
Si EU sTELLA AM VRUT SA MI I AU NISTE ESCARPINI DIN PIELE REDUSI LA 12 E...dar m am oprit ca tot as cheltui
Iarasi am revenit iarasi am vazut ca mi au taiat pensia....de data asta cred ca i au un avocat ca sunt satula de functionarii timpiti...ca sa nu spun de a dreptul prosti
De frica ingrasarii...caci am vazut aiurea ca se pling fetele ca se tot ingrasa...mi am conceput un program alimentar ceva di studiul China si alim fara gluten
Mai bag si sucuri naturale o zi merg pe rosu alta pe alb verde...voi vedea
Pup gasca mare!!!

#34294 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2014 - 10:09 PM

Bună seara la doamnele frumoase!
Eu azi am avut o zi mai blu, m-am întors la antidolorifici. Mi-am mințit soața cu nerușinare ca să merg și eu la cumpărături. Bineînțeles că m-am simțit rău spre sfârșit și s-a supărat pe mine.
Chiar vroiam să ies din casă.
Acum am păpat, mi-am luat un antidolorific și mă odihnesc pe divan.
Sunt bine, binișor...

Zozo, dacă ai ști cum te înțeleg... Pe mine mă spală soțul. Ne amuzăm, ce naiba să facem?
Important e că suntem curate.

Vedem mâine ce o mai fi!

Acum aștept să se termine o mașină și vreau să mai bag una la spălat. Mâine vor urma alte 3. Rămâne de văzut unde le voi întinde. Aici plouă de rupe, iar suntem în pericol de inundație. Așa că Stellina nu te mai gândi la călcat, eu cu siguranță nu-mi voi bate capul.

Vă pupăcesc dulce pe toate!
Sorina

#34295 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2014 - 10:42 PM

A, că mi-am adus aminte... apropos de mergători.
În dimineața cu accidentul m-am dus să mă uit de niște cizme. Și am găsit ceva care-mi plăcea la nebunie doar că fiind înalte (e vina lor, să fie clar) mie nu mi se închideau până sus, așa că vânzătorul mi-a propus să mi le modifice (contra cost) doar că trebuia să revin a doua zi ca să mă pun de acord cu proprietarul.
Eram așa de fericită!
Așa mă ofticam... Mi-au zis toți că sunt nebună, a doua zi vroiam să mă ducă acolo să vorbesc cu proprietarul. Bineînțeles că nu eram capabilă de nimic dar mă ofticam de moarte.
Ca să vă faceți o idee am entorse la ambele glezne, încă sunt umflate, dar tare îmi doream și continui să mi le doresc.
În disperare am telefonat și le-am explicat care-i situația. Au fost drăguți și mi-au zis să stau liniștită, să trec pe la ei când voi putea... cizmele sunt puse de-o parte.
De abia aștept să mă duc să-mi ia măsurile și să am și eu cizme sexi... ce, numai voi?
Sper să ajung săptămâna viitoare.
Sorina

#34296 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 February 2014 - 11:24 PM

Sorinuca, iti doresc sa-ti primesti cat mai curand cizmele.
Si nu fa mai mult decat trebuie...ca tu tragi ponoasele dupa.
sanatate la tulemond.

#34297 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,535
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 February 2014 - 11:58 PM

Vezi postareakoral, la 01 February 2014 - 05:50 PM, a spus:

Adriana... dacă am uitat pe cineva, mai scriu şi mâine :lol:

:happy2:

#34298 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 February 2014 - 08:56 AM

Zoazo, bine ai revenit acasa. Ma bucur ca totul a decurs bine si iti doresc refacere rapida!

Koral, imi pare rau ca ai avut o perioada mai tulbure, asa e si la mine ... imi vine sa intru in gaura neagra... , dar va trece! Trebuie sa ne mobilizam ca avem multe de facut, nu-i asa?
Bea tuseste si ii curge nasul de mama focului de vreo 10 zile ... Trece si asta ...

Sorina, eu te inteleg cu mersul la cumparaturi, ca si pe Ioana cu ceva activitate ... Nici eu nu am stare orice ar fi ... Al meu ma si cearta: mai Doamna mea, tu chiar nu poti sa stai si tu sa te odihnesti tolanita in pat macar juma de zi?
Cu ocazia asta, ati invatat sa va bucurati de lucrurile marunte, nu-i asa? Ioana: ce bine e sa te poti spala cu doua maini, nu? Sorina si Zozo, ce bine sa poti merge si face singurel un dus/baie? corect?

Stellina, sanatate multa si mai calca-le si tu un picut mai pe sarite, ca doar stiai sa le netezesti bine, sa le impachetezi perfect si sa le stochezi una peste alta. Cel putin la lenjerie asta functioneaza cu brio. Felicitari pe V. ca a terminat sesiunea si vacanta placuta! Ce bine ca are cu cine schia! ca si mie imi placea schiul, dar daca in ultimii 15 ani nu am mai avut companie, incet incet ... s-a dus ... , mai ales cu lipsa mea de ghes la iesitul in frigatanie.... Probabil am pierdut si deprinderea in timpul asta! Si cat de misto sunt senzatiile! Al meu cica nu o lasa pe Bea la schi, ca e sport prea periculos ... Eu as lasa-o sa faca orice sport vrea. De ce nu si schi, doar si eu am schiat bine merci!?

verb, ce face matusa, s-a recuperat cat de cat? Exemplifica ce este cu regimul din traditia chineza, sunt avida de informatii de genul ... Si eu de frica ingrasarii fac tot felul de nazbatii!

O duminica frumoasa si numai bine, doamne scumpe!

Poftiti la cafeluta, ceai, avem mic dejun sanatos:

Fisiere atasate

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#34299 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 February 2014 - 09:32 AM

Buna dimineata la han.
Dani, fiimea nu e mare sportiva, mai mult frendul , plus ai lui au un apartament la munte...asa ca odata pe an merge si ea cele cateva zile...intre ski, odihna, aerul curat etc e un bun remediu de destressat dupa sesiune.Aici merg de mici cu scoala ( in general de luni dimineata-vineri seara) la saptamana de ski, basca mai fac iesiri de o zi, si nu costa excesiv ( sau nu costa cand era fiimea la varsta aia) ...patinajul iar e ceva foarte folosit si bun la copii...la fel ca mersul cu bicla..
Spune-i domnului tau ca viata e plina de pericole, chiar si a respira e un pericol, dar ca facand cat de cat sport devine mai puternica si nu o fricoasa, asa cum sunt eu ca veci n-am facut nici un sport :)
nici macar cu bicla nu stiu merge...asa ca eu am lasat-o sa faca de toate, inclusiv calarie...e drept ca-mi tzatzaia fundul, sa nu cada, dar copiii trebuie indrumati si indemnati sa fie in miscare, in aer liber si sa profite de viata.
la scoala aici ii ducea la piscina saptamanal; de multe ori nu era in scoala ( ca a schimbat vreo trei scoli in clasele prescolare si primare) asa ca ii ducea la piscina municipala, prin frig si ploaie etc...si uite ca e bine merci...e drept ca ma enervam, ca voia parul lung, nu apuca sa-l usuce etc ....
asa stie sa schieze, sa inoate, sa mearga cu bicla ...pana si lectii de tenis a luat , dar asta a fost un NIET categoric...nu i-a placurt si voie buna...in schimb calarie a facut 10 ani; acum nu mai are timp dar tot a ramas pasionata de sportul asta.Asa ca da fata la miscare , gimnastica, atletism ce i-o place .
Azi e gri si recisor, pusei de o ciorba cu barabule si sfecla...si am facut si o salata de sfecla cruda...doar sare ulei si otet.
Oi vedea ce incropesc de felul doi , ca in mod exceptional suntem doar noi doi si fiocco :) , si eu daca am ciorba fac repetir, si nu mai vreau altceva...desert mai am o bucata de Catrinel ( a iesit exceptionala cu o minunata dulceata de caise, preferata mea :) ) si diseara abendbrot =)) cum fac nemtzalaii, si sum ii place fiimei :)
aka diverse tartine si o bautura calda ( ceai, ciocolata calda sau vin fiert ; cum doriti )
O duminica minunata tuturor.

#34300 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2014 - 09:40 AM

Salut!
La mine e constant: tzup-tzup la stanga, tzup-tzup la dreapta, " temele" pentru birou (mai am ff putin si-ajung la zi!). Mama e la piata, ca e " frumos" afara, adica nu-i nici ff ger, nici nu mai ninge. Azi fac placinta cu mere.Adica stau la masa si fac aluatul, rad merele, mama le va cali si le va baga la cuptor.
Miercuri voi face si tort.Tot asa, la 4 maini, ca nu pot sta mult intr-un picior.
Verb, chiar, n-ai mai zis nimic de matusa ta.Cum mai e?
Ioana, taticul tau?
Danny, eu sunt ff activa si inactivitatea asta ma oboseste la propriu.Am deja basici in palme de la cadru, dar...se rezolva!
Fetele din Italia, am vazut ca la voi in Toscana e jale!Sper ca voi sunteti in regula!
Alpha, la voi cum e?
Fetele din Canada nu mai zic nimic?
Trec la treaba, sa termin azi! Mai vin pe-aici!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1713
  • 1714
  • 1715
  • 1716
  • 1717
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul