Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1714
  • 1715
  • 1716
  • 1717
  • 1718
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#34301 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 February 2014 - 09:44 AM

Buna! la noi -8 grade ,nu ninge.
Mi s-a facut iar de orez cu sos dulce acrisor cu ananas :)

Fisier atasat  23246282-foto-primo-piano-di-pollo-cinese-agrodolce-con-riso.jpg (55.78K)
Number of downloads: 0

Poate o sa-l comit azi.
Dar o sa trebuiasca sa ies cu bub' la cumparaturi,bucuria lui ca se mai joaca prin zapada.

O zi faina tuturor! =))

#34302 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 02 February 2014 - 10:26 AM

Vezi postareazoazorel, la 02 February 2014 - 09:40 AM, a spus:

Salut!

Verb, chiar, n-ai mai zis nimic de matusa ta.Cum mai e?

iubita eu tot citesc pe aici dar...ce sa zic???
marri chirurgi de la 9....au operat o i au scos tumoarea de 3 cm....dar ceva rau au facut caci dupa atita timp nu stie cine sunt uita nu stie sa citeasca decit cu greutate cuvinte de 3 sau 4 litere
E constienta de tot plinge ca isi da seama cine a fost realizeaza ca nu stie sa gaseasca cuvintele cam asta.....dupa mine un dezastru
dar sa mai am rabdare....cert e ca sunt plina de amaraciune....vreau sa sper pt ea
Si nici pina acum marele laborator nu ne a dat raspunsul privitor la ce fel de tumoare este....numai infatuare pe capul chirurgilor si uite rezultatul concret
Cind ma duc pe alte forumuri si citesc ca operate de tumori de 7 cm la 3 saptamini scriau deja pe forum ce sa mai zic....dar de....acolo chirurgii sunt la locul lor,nu le arde de laude mincinoase si au rezultate remarcabile
La pomul laudat sa nu te duci cu sacul.
Bine la mine e situatia asta ,vad ca tu esti f bine si ma bucur pt tine
Acum sunt in Franta si ca de obicei si aici belele birocratice
ZOZULE daca ai un fix baga l pe pm sa te sun
Acum te pup ,ma imbrac caci e soare 8 grade uscat si vreau sa dau o tura prin piatza
Fetelor duminica frumoasa!!

#34303 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 February 2014 - 10:36 AM

Verb , eu una sunt fatalista, si operatiile astea sunt extrem de delicate; nu se stie niciodata ce si cum va fi.
Aici unul din marii politicieni locali a avut tumoare, operat de cei mai mari chirurgi, totul parea super ok si tumoarea a reluat teren...si din pacate la nici 55 ani , un om care avea mari calitati si tot , a plecat intr-o lume mai buna...
Zoazo placinteala placuta.

#34304 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 02 February 2014 - 11:16 AM

Neata la toata lumea.

Sorina, sper ca azi esti mai bine.

Zozo, neastamparata mica :)

Moaza ai zis ca au trecut culorile curcubeului?

Ca tot ma intreba Zozo de tata, eu nu stiu ce sa mai cred.Joi i-au facut RMN, i-au gasit cele 2 pietre, era mai ok, ieri ma suna mama ca iarsi e in spitat cu tata scazut tensiunea(10) si curs sange din nas.L-au dat acasa dar are un dren in nas, maine se duce sa-l scoata.marti sa se opereze sa-i scoata pietrele.Azi tensiunea era mai buna(14,5) dar avea puls 120 =))
Vorbeam azi si cu una din surori, eu i-as da pe dr in judecata,nu-i posibil ca in septembrie cand l-au operat sa nu vada ca au mai lasat pietre inca.De atunci tata e in spital cam odata pe luna.M-am saturat eu, darmite ele.De fiecare data cand vad ca suna mama imi sta inima in loc.
In ultimile luni tot mi-am visat bunicii(morti cu totii), ba pe tata mort, deja ajung la capatul puterilor,parca s-au strans toate la noi :)

Dar hai sa nu va intristez pe voi va aduc parfum de frezii.Miros mirific, de mult n-am mai avut frezii sa miroasa asa puternic

Fisier atasat  frezii.jpg (102.85K)
Number of downloads: 0

O duminica frumoasa va doresc.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#34305 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 February 2014 - 11:16 AM

Stella, si Bea merge la inot de la 1 an si jum, 1 data pe saptamana cu gradi, inoata ca un delfin, uimeste pe toata lumea. Cand mergem la mare, toata lumea are soc, ca se ineaca copila: ca una doua se baga cu capul la fund si pe sub valuri.

Ieri am incercat sa merg cu ea la patinoar, dar nu a fost ora potrivita, sper pe sambata viitoare.

Stiu ce spui foarte bine, iar eu nu sunt deloc fatalista. Eu la varsta ei aveam primele patine...si am patinat intens si fain + rotile, pana pe la 10 ani, cand m-am mutat de langa patinoarul 23 august, unde am locuit in frageda copilarie. Apoi cu patinatul mai rar, ca eram departisor de cel mai apropiat patinoar.
Si eu am biciclit, iar schi am invatat doar la 22 ani, cu colegii de facultate ... mi-a placut la nebunie. Nu se faceau tabere de sport pe vremea noastra.
Si eu am facut atletism, antrenament zilnic de 3 ore, in clasa a 6-a. Am incercat si eu tenisul, intr-a 5-a, dar era antrenament de viteza si rezistenta peste 50% din ora de tenis ...asa ca am virat spre atletism, daca tot era sa alerg. Nici mare talent nu aveam =)) . Iar noi am prins altfel de copilarie: bateam mingea, cocotzam toti copacii, zapaceam batatorul cu tot felul de exercitii tip Nadia Comaneci si saream gardurile de dimineata pana seara in vacanta! Mi-au prins toate bine si nu m-am accidentat de fel, desi mama era mereu cu frica: vai nu las copilul ca se loveste. Noroc cu tata, ca altfel stateam sub fusta! E drept ca mi-am spart genunchii cu patinele, fratele si-a spart capul cu bicicleta, am niste cicatrici pe fata de la jocul "castel" ..., dar copilaria a fost superba! Acum e totul e asa de divers. Dar si eu sunt cu totul de acord cu sporturile si miscarea cat mai multa in aer liber.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#34306 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2014 - 11:22 AM

verb =))

Ioana :) .

La noi asa e cu doctorii ... dezinteres complet, ca sa ma exprim frumos. Nu degeaba Mutti si-a luat socrii la ea, zic eu ..., cred ca si ei au ajuns la niste limite de suportabilitate versus sistem ...
tatal meu, ca urmare refuza sa mearga la spital si in general la dr. ....

Chiar asa: Elena ce mai face? ati mai aflat ceva noutati de la pneumolog?

#34307 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2014 - 11:32 AM

zozo, o sa ai timp sa fii activa, imediat... ai un pic de rabdarica ...Oricum, afara e jale, deci oricum nu puteai sa bananai nici daca mergeai bine merci ... Te inteleg perfect insa, cu tot ce zici!
Dar, voi trebuie sa va recuperati bine inainte sa va apucati de activitati!

In Sicilia, am vazut de la prietenii mei ca a fost o furtuna dezlantuita ... a dus barcile pe stradute pana sus in deal. La tine Any e tot ok?

#34308 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 02 February 2014 - 12:50 PM

Si eu sunt de acord cu activitatea sportiva.
Inot au facut amandoua pt cativa ani. Le-as mai duce, doar ca nu coincid orele de curs cu programul meu.
In schimb acum fac volei, patinaj, "gioco sport" (ceva gen preatletism, hai sa ne jucam de-a sportul).
La scoala fac rugbi, aikido si multe alte sporturi oferite gratuit de catre varii asociatii sportive (in colaborare cu primaria).
In afara de inot toate sunt gratuite. Bine, la inceputul anului scolar se plateste o taxa de 30 euro in care intra si asigurarea copilului, dar dupa aia accesul e liber la o varietate foarte mare de sporturi.
Anul acesta am ales acestea 3, la anul putem alege orice altceva dorim.
Orarul e dupa scoala de la ora 16h pana seara tarziu. Tot sa faci sport.
Alte sporturi oferite sunt: judo, aikido, baschet, atletism imprastiate in salile de sport ale scolilor din sat (avem 3 scoli).
Sorina

#34309 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 02 February 2014 - 01:52 PM

Vezi postareastella, la 01 February 2014 - 07:09 PM, a spus:

3 perechi de balerine si una de mocasini mi s-au lipit de maini :)..

sa-i vedem, sa-i vedem!
mi-am luat si eu cate ceva, las' ca v-arat!

Vezi postareasorinadaniela, la 01 February 2014 - 10:09 PM, a spus:

Aici plouă de rupe, iar suntem în pericol de inundație.

am vazut la tv, sper ca sunteti in siguranta!
si mai stai si tu ca mireasa-n varful patului! :)
sa ai noroc de cizme!

Koralina, energii pozitive dinspre mine catre tine, si-un an mai bun!
Toate trec, sa fim sanatosi!

Dani, sanatate Beei si zile mai luminoase tuturor!

Zozo, de ce tb sa muncesti daca esti in cm? acuma tre sa te alinti intre perini si sa-ti multumeasca colegii :) ca existi. Ia, relax!

Giani, a venit pachetul? cred ca fierbe Bub =))

#34310 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2014 - 02:02 PM

Da ,pai el stia ca e numai cu hainute,cand a vazut iar si dulciuri si jucarii :)
Acum am fost la cumparaturi,s-a jucat in zapada,si acum face lectii in bucatarie(suplimentar =)) )asa ca eu ma dau pe net :)

#34311 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 02 February 2014 - 02:07 PM

Vezi postareaGeany, la 02 February 2014 - 02:02 PM, a spus:

Da ,pai el stia ca e numai cu hainute,cand a vazut iar si dulciuri si jucarii :)
Acum am fost la cumparaturi,s-a jucat in zapada,si acum face lectii in bucatarie(suplimentar =)) )asa ca eu ma dau pe net :)

Bub fericit si cuminte, face lectii si-n vacanta...

#34312 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 02 February 2014 - 02:30 PM

Gata si placinta mea.Eu am " fabricat-o" si mama a copt-o! Adica eu eram master chef si ceream aia, aia, aia, faceam si mama, ca un ucenic cuminte, facea ce ziceam eu. Imagine postataPacat ca nu va pot pune poze, dar e super placinta.Prima oara facuta " la ochi".
Motzu, ce-am lucrat eu, le trebuie tuturor, iar cand voi reveni la munca, si mie!Si-atunci as fi lucat pentru trei luni.Asa, cate unul pe zi si-i mai simplu!
Danny, da-s cuminte!Zau! A, ca ce-as face eu dac-as putea...Da' vine ea si vremea mea!
Zozo, neastamparata mica = de ce, Ioana? Ca din maini pot da.
Mai stie cineva ceva de Anny-annette? Cum o fi pe la ea?
Sorinico, tot rau la voi? De vremea de la voi zic! Tu cum mai esti!
Cat despre doctorii din Romania...Parerile-s impartite.Sau i-am nimerit eu pe cei buni? Eu, si mai ales mama, cu asistentele am avut necazuri, cu medicii...mai putin (erau doi acolo, la Galati, pe care i-as fi batut daca puteam, dar...)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#34313 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2014 - 02:31 PM

Vezi postareamoatza, la 02 February 2014 - 02:07 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 02 February 2014 - 02:02 PM, a spus:

Bub fericit si cuminte, face lectii si-n vacanta...

Dapai, trebuie!,ca e materia grea si altfel uita si ce a stiut(copii prind repede dar uita si mai repede).Acum face literele alfabetului pe care inca nu le-au invatat la scoala,ca pe cele invatate deja le stie, si scrie cuvinte cu cele noi :) ,apoi mai repetam putin si la mate'...

#34314 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2014 - 03:09 PM

Zozo, uite aici link pentru cheesecake-ul de care se plange Koralinda pe fb:
http://artaculinara....730-cheesecake/

si uitati-va azi ce capodopera a scos ... pe pagina ei ...

#34315 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 02 February 2014 - 03:16 PM

Noi am păpat.
Fetele se uită cu mamaie la desene. Eu am adunat hainele, am băgat a 2a mașină la spălat și acum mă hodinesc pe divan.
Așa aș face ceva dulce... mai bine stau cuminte.
La noi plouă de rupe. Apele sunt destul de sus, pământul nu mai reușește să absoarbă. Băltește apa în toate grădinile.
Umiditatea la noi în casă e de 98%... Să trăiască deumidificatorul. Gândiți-vă că avem două sobe în casă plus caloriferele și tot apă respirăm.
Cel puțin nu e foarte frig.
Cam asta e situația la noi. Plooooouuuuăăă de nu se mai termină.
Sorina

#34316 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,599
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 02 February 2014 - 03:50 PM

Vezi postareazoazorel, la 02 February 2014 - 09:40 AM, a spus:

Salut!

Fetele din Canada nu mai zic nimic?

Fetele din Canada striga de sub zapada: Sintem aici! Sintem aici! =)) La noi s-a mai inmuiat frigul, in sensul ca sint numai vreo -10 care se simt ca.... dar cine mai stie? ca sintem toti amortiti de atata ger si nu mai simtim nimic :) . Azi noapte au mai cazut vreo 20 cm de zapada, sa fie, sa avem pana la vara :) .
Zoazo te imbratisez si eu cu drag si ma bucur sa aud ca totul a mers bine, sanatate multa si sa ramai voioasa si inimoasa mereu.
Koral tare mult mi-a placut cum ai scris, bine ar fi sa ne putem tine intelepciunea in momentele mai grele si sa vedem partea plina a paharului. Iti doresc sa treaca perioada asta tulbure cat ma repede si sa iesi din ea mai puternica si mai inteleapta. La fel si tie Daniela si sanatate Biei.
Sorina refacere rapida sa poti iesi la plimbare cand o fi cald si frumos.
Ioanaintoarcerea la servici sa-ti fie cat mai usoara, ai grija de tine inainte de toate.
Stella Felicitarei copilei pentru inca un hop trecut cu bine si vacanta placuta. Aici studentii au examenele inainte de sarbatori, acum sint deja la midterm-uri pentru semestrul 2. Pana la 1 mai se termina si cu examenele finale si numai cine isi ia cursuri de vara mai are scoala dupa 1 mai.
Salutari si imbratisari in vrac pentru restul artistelor si artistilor !
brain loading....please wait....

#34317 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 02 February 2014 - 03:52 PM

Va imbratisez cu drag pe toate si tin pumnii la cele bolnavioare, pentru refacere rapida si reluarea grabnica a activitatii, ca imi imaginez cum e de greu sa stai la pat sau doar in casa...
In Baia Mare, azi a fost prima zi de primavara, foarte cald, soare, uscat, MIROASE a primavara...
Cheese-cake-ul il pun imediat si la dulciuri =))
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#34318 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 February 2014 - 03:55 PM

Offff, Sorinuca , de s-ar opri ploaia asta odata.
Moatzulino, ma duc sa pozez *prada* =)) si pun pozele mai hakana.

#34319 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 February 2014 - 03:57 PM

Bre, tilifonu' sa traiasca =))....ia de vezi

Fisiere atasate

#34320 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2014 - 05:13 PM

Multumim de urari, fete dragi!

Black-Cat ma bucur ca sunteti bine! Am dat si noi de 2 saptamani de zapezi si geruri ... e nashpa rau! Cel putin la mine, mai ceva decat la Foxyy la serviciu: nu fac fata aerele si ne congelam efectiv. Merg cu sosete si bluza de schi si infofolita ca la polul nord, degeaba in 2-3 ore esti bocna ...
Ce fain ca la voi se termina scoala pe 1 mai. Daca stau sa ma gandesc, vacantele noastre scolare (mai ales cele de vara) au fost cele mai grozave perioade din viata. Ne jucam zi lumina ... tzopaiam peste tot.
Floricica, Aura, sa ziceti si voi daca e tot in regula la voi ...

Stellina, sa porti sanatoasa noile achizitii. Aia cu aplicatii metalice imi plac cel mai mult, dar si balerinii sunt fain! Cum micsorezi pozele de pe tel, ca sa le urci aici?

Geany, mi-ai facut pofta de mancare chinezeasca, asa ca la pranz mi-am facut o supa asiatica si diseara fac porc cu urechi de lemn, desi oamenii astia ai mei mananca precum vrabiutele ... , eu tot trebuie sa-mi fac poftele ...

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1714
  • 1715
  • 1716
  • 1717
  • 1718
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic