Alpha, ce tare faza cu usa.M-a bufnit rasu´instant.
Eu am terminat de dat cu aspiraletul si spalat pe jos.cacat, ciuciu si nici ca mai calc.imi netezesc doar hainele de munca si "ura si la gara" vorba lui tata.
In schimb am cazut in butoiul cu melancolie, faceam ordine in poze ca tot timpul incarc cardul si cand imi aduc aminte trec pe hardul extern.Asa ca am dat peste pozele din vara si mi s-a facut dor de duca, si mai ales mi s-a facut dor de sicilia si toti pestii si fructele de mare care le-am devorat.Cand am stat acolo 8 zile numai peste am mancat, doar odata de ziua sotului am avut si carpaccio de vitel.
Mi-e dor de sora mea, de nepoate...
De ziua sotului am incercat niste scoici crude si sincer parca mi-au placut mai mult decat stridiile, desi se simte diferenta fata de stridiile pe care noi le cumparam aici.
IMG_3295.jpg (52.44K)
Number of downloads: 0
si pestisprii astia tot cruzi i-am servit
IMG_3305.jpg (44.9K)
ce a ramas in urma
IMG_3307.jpg (75.19K)
si nu se putea fara delicioasele dulciuri siciliene
IMG_3310.jpg (97.09K)
IMG_3312.jpg (117.33K)
Seara la restaurant i-au facut surpriza sotului unchii cumnatului si am avut un tort de inghetata de fistic, un deliciu
IMG_3355.jpg (58.83K)
si normal ca-mi e dor de iubita mea granita de dude si briosele aferenta
IMG_2965.jpg (72.3K)
Cat am stat acolo cred ca am vazut in oras vreo 3 nunti.Pe cei doi miri i-am vazut in biserica la vreo 10 km de orasul unde sta sora mea,dar au venit special ca acolo multi prefera sa faca poze
IMG_2896.jpg (66.14K)
mie-a dor de balaceala
IMG_2643.jpg (164.98K)