Neata la fete cucuiete, La multi ani zic si aici pe pentru Zozo si Alexandru
Floricio
M-ati inebunit cu sarmalele, as manca si eu una doua.Am si eu varza cumparata da de Craciun n-am apucat sa fac, am mancat de revelion la amicii unde am facut.Am mancat si sambata la petrecerea unde am fost ca facuse tipul sarmale(cam mari, dar bunute).Tipul roman, nevasta nemtoaica, el s-a ocupat de aperitive, fel principal, ea de desert
Daca ceva imi placea la coana "soacra" e ca face sarmale in voi de varza nu f mari si uscate, mai ca as vizita-o doar pt asa ceva
La noi soare si vreo 3 grade, se anunta 8 grade
Ieri prima zi de munca, relativ ok.Practicantul( un pustan de 17 ani) mi-a lasat un biletel cu "Ioana iti doresc o prima zi de lucru usoara".
Bine ca la fel ca intotdeauna lucrurile cam alandala, da nici nu m-am mai obosit sa comentez.Anul asta nici ca mai zic ceva.Gasesc dezastru pun la loc, dar nici ca mai stau drepti cum s-au obisnuit anul trecut.Cand vreau liber duminica, am sa fac in asa fel sa am,nu ca anul trecut cand s-a intamplat sa fiu trecuta in plan libera duminica si apoi sa ma cheme ca e careva bolnav si cand eu am avut nevoie nu s-a putut. si am avut saptamni cand am lucrat 7/7 cate 10-11 h/zi.
Cu mana sunt ok, dar normal ca nu am destula forta si nici dexteritatea dinainte de a taia cu cutitul.Culmea e ca aseara cand am venit picioarele si spatele ma cam dureau si ieri am avut zi scurta(6h).
Una peste alta sunt ok si sper sa fiu si in continuare.
Ieri tata a venit si el acasa,sa speram ca o sa fie bine.Oricum o mare nebuneala, dr care nu stiu sa explice, in fise scriu cum scriu.Eu ca si mama intelesesem ca in sept i-au scos pietre de la fiere(12 buc),dar defapt i-au scos fierea cu totul.Acum cele 2 pietre care erau se aflau in canalul coledoc(a tb sa ma uit pe net sa vad ce e canalul asta)si nu l-au operat ci facut endoscopie(probabil sparte cumva si poi aspirate) si in ciuda injectiei l-a cam durut.
Dar sa speram ca pe partea asta v-a fi bine.
Sanatate multa celor ce se mai afla in covalescenta si o zi minunata va doresc.M-am intins iarasi ca o pomana tiganeasca.Fug acusic sa pregatesc una alta pe aici pana plec la munca.