La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 15 February 2014 - 07:59 AM
Chiar ieri i-am zis soatzei că va trebui să mă scoată la dans când voi termina cu toată nebunia asta.
Sincer, deabia aștept...
'neața la hangițe!
La mine ora 6 e ora minune... că vreau, că nu vreau casc ochii pe pereți.
Deja îmi ghioraie stomacul... amețito, dă-te jos din pat și mănâncă. Mi-e foame, dar mi-e și lene. Grea dilemă.
Vă pupăcesc! Vă doresc un mic dejun pe placul vostru și o sâmbătă pe inima voastră!
Postat 15 February 2014 - 08:38 AM
Ioana, Zoaza, tata lui Mutti ? noutati ?
Eu am avut o saptamana infernala, noroc de wend sa refac fortele.
Am o buna prietena in vizita.
Am vazut ce nebunie e inca in Irlanda si sudul Angliei.
Sorina, la voi e mai bine cu vremea?
Vineri a fost si aici o vantoasa teribila, basca 5 min de grindina, dar care a batut exact cand mergeam spre autobuz, grindina marunta si ploaie in acelasi timp...am ajuns murata, si continuam inca 80 km ca aveam concert in deplasare...deocamdata nu m-a *terasat* raceala/gripa, care bantuie rau in zona.
sa avem un wend minunat si mai ales odihnitor, sa incepem luni cu forte noi, dar pana atunci sa profitam....
Dormeam asa bine, dar ramasese 0 "alarma" care a dat trezirea....norocul e ca ceilalti dorm bine merci.
Pe Fiocco, l-am dat oleaca afara sa se racoreasca ; cateodata il apuca amocul si ma ataca ..."se da la gioale" /a da la gioale expr. (în fotbal) a faulta, a lovi picioarele adversarului.
Fisiere atasate
-
mic dejun 7.jpg (8.71K)
Number of downloads: 0 -
mic dejun.jpg (12.2K)
Number of downloads: 0
Postat 15 February 2014 - 11:40 AM
E înnorat, dar încă nu plouă. Vedem cât durează.
Postat 15 February 2014 - 04:53 PM

O zi faina tuturor

Postat 15 February 2014 - 06:03 PM
Am zis sa trec sa va salut, desi sunt franta de oboseala.Ieri am picat precum migul, ma durea tot corpul, mana ma durea si ea, am zis ca azi ca incep mai tarziu ma trezesc si eu mai tarziu.Ei as ce conteaza pt motanii mei ca eu sunt obosita, la 8,30 mi-au dat trezirea.
Am lalait-o vreo ora prin casa, apoi mi-am trezit soata si am mers la sala sa vad ce conditii au, asa ca luni ma duc la o ora de proba si din martie imi fac abonament ca nu se mai poate, trebuie sa fiu activa(nu-mi ajunge munca

Nu ca as sarbatorii eu Valentine´s Day,da as fi vrut sa fiu acasa, n-a fost sa fie si nu era indeajuns ca am muncit,dar am fost si singura si pe langa rezerveri au fost si mese in plus, o nebunie totatl.La un mom dat am luat un castron cu ananas si mi-a scapat efectiv din mana.si abia curatasem ananasul.Normal ca a ajuns la cos si a trebuit sa curat altul.
Nebunie totala, stiind ca avem ~ n rezervari am pregatit desertul pt meniul de sf valentinica, ca spre final sa ajung sa mai fac compozitie ca tot veneau comenzile.Asa ca mi s-a luat de prajitura cu ciocolata timp mult de acum in colo.
Cu o zi inainte mai pregatisem pentru o nunta si abia atunci dupa 1 an am reusit si eu sa gust sa vad ce fac ca niciodata nu apucam, doar primeam laude.Acum nici sa vad nici sa gust nu mai vreau.
Oricum drept rasplata, azi m-au anuntat ca pot sa-mi iau liber, yupiiiii.
In schimb al meu mi-a facut o surpriza, mi-a zis ca a gasit magazin turcesc in zona si a cumparat peste proaspat si sepii, eu bucuroasa ca nu mai tb sa mergem pana la oras.Cand colo era pacaleala, se dusese special in oras(adica veo 80km dus intors) ca sa-mi cumpere cismele

Sorina, am citit ce ai scris, doar rabdare, atata iti recomand.
Zozo, pupici si sper ca ai iesit din butoi.
Mama, Alpha ce e la voi acolo.
Cat de zapada fetelor din Canada..si mie cand eram mica-mi placea si abia ma bagau in casa, acum nu-mi mai place decat la munte.
Destiny, noi servim caviarul cu oua(prepelita) si somon afumat.
Si daca tot e weekend si daca tot a fost Sf Valentin, va invit la o panna cotta afrodisiaca

Postat 15 February 2014 - 08:48 PM
Vezi, Ioana, daca nu te-astamperi? Ia mai ia-ti tu niste medical! De ce risti? Ti s-a promis statuie?
Azi a fost frumos la Braila, si-am avut si-o prietena draga in vizita, am palavragit, mi-a facut masaj (c-a facut niste cursuri!)
De rest, program administrativ: baie (iar m-a spalat mama!

Alpha, cum mai e la voi?
De Mutti mai stie careva?
Va pup pe toate la gramada!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 15 February 2014 - 11:04 PM
Zozo, dacă ai ști cum te înțeleg... Știu cum e când îți face altcineva baie.
Acum reușesc să-mi fac baie singură, cu greu, dar reușesc. Nu risc când sunt singură acasă.
Acum am început să fiu mai filozoafă. Sunt mai calmă. Am înțeles că e de durată. Nu-mi rămâne altceva de făcut decât să aștept. Sper doar să mă refac așa cum trebuie.
Postat 15 February 2014 - 11:19 PM
sorinadaniela, la 15 February 2014 - 11:04 PM, a spus:
Zozo, dacă ai ști cum te înțeleg... Știu cum e când îți face altcineva baie.
Acum reușesc să-mi fac baie singură, cu greu, dar reușesc. Nu risc când sunt singură acasă.
Acum am început să fiu mai filozoafă. Sunt mai calmă. Am înțeles că e de durată. Nu-mi rămâne altceva de făcut decât să aștept. Sper doar să mă refac așa cum trebuie.

Postat 15 February 2014 - 11:22 PM

Poate va inveselesc putin

In schimb fara nici o legatura cu subiectul,asta trebuie musai sa i-o arat lui bub'

Somn pufos tuturor!

Postat 16 February 2014 - 12:48 AM
Postat 16 February 2014 - 11:12 AM
Ba si eu stiam aia cu inmultirea cu 9.Ne-o aratase proful de mate din a V-a! P-aia cu inmultirea / impartirea n-o stiam!
Azi e mai cetos ca ieri, si nici nu mai e cald!, dar e bine! Eu ma simt OK, mama mi-a zis ca nici "fermoarul" n-arata rau (nu prea am curaj sa ma uit!), asa ca astept ziua de control! Mai e putin!
Va doresc o duminica superba!

Postat 16 February 2014 - 12:31 PM
Un dhaal de linte rosie
si pregatit pentru un pui cu legume stil asiatic.
desert lapte cu orez oriental

Duminica placuta tuturor, LMA cui se serbeaza azi

Postat 16 February 2014 - 04:38 PM
A, ca daca nu stiati, la ortodoxi, Sf.Valentin e pe 30 iulie!
Azi...odihna! Ca doar e duminica, nu? Tot asa va doresc si voua!
Postat 16 February 2014 - 07:27 PM
Vali http://artaculinara..../user/689-vali/
e o doamna draga mie, pe care o stiu demult. si de curand mamitza unei frumoase dragalase nascuta in dec.
Postat 16 February 2014 - 07:37 PM
stella, la 16 February 2014 - 07:27 PM, a spus:
Vali http://artaculinara..../user/689-vali/
e o doamna draga mie, pe care o stiu demult. si de curand mamitza unei frumoase dragalase nascuta in dec.
Aaa, dar eu n-am prea vazut-o pe-aici! Sa-i traiasca printesa!
Dar si miss, daca tot am inceput mai devreme! Mai are examene?
Postat 16 February 2014 - 08:12 PM

Postat 16 February 2014 - 10:24 PM
In rest: Va imbratisez pe toate cu mult drag si va trimit ganduri bune si energie pozitiva! Spor in toate doamnelor!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 17 February 2014 - 08:35 AM

O saptamana minunata si multa sanatate tuturor!

Postat 17 February 2014 - 08:38 AM
Daniella, chiar ma intrebam pe unde mai esti!

La mine e frumos.Nu stiu ca e de frig, dar arata ca vara afara!
Va doresc o saptamana frumoasa!

Postat 17 February 2014 - 08:48 AM
si eu am o saptamana intensa la job...om trai si om vedea.
Copila incepe ultimul semestru inainte de bachelor; de la toamna incepe masterul...OMG , parca ieri o duceam de manuta la gradinita prima data.
Va doresc sa aveti o saptamana buna.
Fisiere atasate
-
pt-déj2.jpg (128.32K)
Number of downloads: 0 -
pt dej10.jpg (9.63K)